Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 8:55:01
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Meni že zamuja, pa nisem še opravila testa. Mislim, da bo kr prišla,, me zdaj že cel teden na čase bolijo jajčniki in križ, prsi pa tak da groza . Ma bomo videli, če ne bo prej prišla bo testek padel v sredo ali pa konc tedna . Seveda, si želim da ne pride, a če že mora naj pride čimprej!!
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 11:37:41
|
|
|
|
lidik
|
mladika Hej punca, pa da mi slučajno ne obupaš !!!! Ker itak da vama bo uspelo. Boš videla da vama bo !!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2010 14:11:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 19:22:29
|
|
|
|
witch
|
Arual da bo plusek živka in za naprej lidik kako si ti? povej mi kateri teden je že zdaj? a trebuščka je že kaj? Jaz pa dela, delam in še enkrat delam. In če se to nebo končalo bom hitro pregorela jutri pa grem še zadnji knjigo zagovarjat, pa še na en izpit naslednji teden potem pa tudi jaz imam počitnice Punce a bomo kaj barvale?
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 19:23:09
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. latka (36.krog) x.6. twetka (5. krog) x.6. anonimna bm (x. krog) 1.6. miklarom (x. krog) 1.6. mateja134 (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 9.6. florecita (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 11.6. zvezdica1980 (18. krog) 11.6. mija75 (x. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 14.6. lil_ (6. krog) 17.6. anonimna (1. krog) 18.6. DIANE (x. krog) 19.6. METULJ1 (x. krog) 19.6. Jane77 (x. krog) 19.6. witch (5. krog) 19.6. 5ra8 (1. krog po SS) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) 22.6. aleksandra (4. krog) 23.6. Arual (33. krog) 24.6. **M** (3. krog) 25.6. RAKICA2007 (2. krog) 26.6. Poka (4. krog) 26.6. pupica25 (2. krog) 27.6. majčii (x. krog) 28.6. anonimna2 (2. krog) 30.6. Monstera ( x.krog) 30.6. spely25 ( 1. krog ) SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: __5__ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII, mag3, mucica2, agataema, PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,
< Sporočilo je popravil witch -- 28.6.2010 19:25:34 >
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 19:25:01
|
|
|
|
witch
|
latka, spely25, anonimna bm, nati29, florecita, zvezdica1980, anonimna, 5ra8, aleksandra, arual, RAKICA2007, majčii kako bomo barvali? jaz držim pesti za vse vas upam, da vas čim več javi kakšno je stanje
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 19:47:37
|
|
|
|
majčii
|
modro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 19:58:36
|
|
|
|
spely25
|
Zaenkrat se še nič ne dogaja.Čakam na jutrišni dan, ker ponavadi je res točna.Me pa vedno prej dajejo krči, ki jih zdaj ni, drugih znakov pa tudi ne, razen tega, da me je nekaj dni nazaj špikalo v desni jajčnik in nekaj dni me je bolela glava.Upam, da bodo ti znaki prinesli veselo novico.Sporočim, kaj se bo dogajalo.Za vse ostale pa , da zagledate +. papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 21:30:38
|
|
|
|
5ra8
|
evo še mene. Ena zmeda vam pravim. Sem delala test u soboto zvečer (FS) in je bil negativen. Itak. pa ni od nikoder. In čist nč ne vem zdej na čem sem. Saj danes dopoldne so me začel se jajćniki bolet. Tko da ne vem, al bo pršla al kaj zdej. Al so tisti izdecki bli kao šibka M in je zdej O ker me bolijo jajčniki, pa ker ko sm sla na wc je bla taka sluz k pr O. Res ne vem, al pa tale FS heca. Velik opcij je Počakam dva, tri dni in nardim CB.
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 21:31:50
|
|
|
|
5ra8
|
živka, majčii, mladika en veliiik za vas. PA za naslednji mesec.
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 7:10:34
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. latka (36.krog) x.6. twetka (5. krog) x.6. anonimna bm (x. krog) 1.6. miklarom (x. krog) 1.6. mateja134 (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 9.6. florecita (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 11.6. zvezdica1980 (18. krog) 11.6. mija75 (x. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 14.6. lil_ (6. krog) 17.6. anonimna (1. krog) 18.6. DIANE (x. krog) 19.6. METULJ1 (x. krog) 19.6. Jane77 (x. krog) 19.6. witch (5. krog) 19.6. 5ra8 (1. krog po SS) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) 22.6. aleksandra (4. krog) 23.6. Arual (33. krog) 24.6. **M** (3. krog) 25.6. RAKICA2007 (2. krog) 26.6. Poka (4. krog) 26.6. pupica25 (2. krog) 27.6. majčii (x. krog) 28.6. anonimna2 (2. krog) 30.6. Monstera ( x.krog) 30.6. spely25 ( 1. krog ) SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: __5__ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII, mag3, mucica2, agataema, PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 7:13:23
|
|
|
|
witch
|
oj joj kakšen je ta naš seznamček za zjokat Punce za vse močno držim pesti, da bo julija bolj roza 5ra8 in spely25 za vaju pa držim pesti, da se pikica pokaže in bo lep plusek, če ne pa naj M pride, ker vem kako je ko te za.****va cela 2 meseca Jaz pa hitro še delat, zvečer pa na faks. lidik drži pesti, da to s.r.anje opravim
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 8:02:53
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch boš naredila !!!!!!!!! Sem se jaz tako odločila, in boš videla da boš !!!!!!!!! drugače pa jutri bo 16. tednov. Buši, ja se mi pozna sploh popoldan in zvečer. Zjutraj je še dokaj normalen, potem pa kr kipne.
< Sporočilo je popravil lidik -- 29.6.2010 8:05:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 8:47:03
|
|
|
|
latka
|
Pri meni še nobene novosti, Bt nad 37, niti ne vem kdaj naj pričakujem , ker imam vedno zelo dolge cikluse,danes je že 47 dan, teden dni imam že glavobole, špikanje v jajčnikih, boleč križ, tak da vse kaže na prihod , samo ne vem če bo uspela prit jutri, ali pa grem direktno v julij ! Joj kako me živcira ta neredni ciklus !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 9:07:21
|
|
|
|
**M**
|
Ojla punce, kako ste kaj? Jst sm zadnjič pisala o izcedkih, menstruaciji, bla bla bla... No in od takrat se izcedki niso nehal, so sicer šibkejši ampak so, napihnjena sm k žaba. In učeri čist za hec naredim test preden kličem ginekologinjo in kaj se mi pokaže, PLUS!! Ne morem verjet, zmešalo se mi bo. Moja ginekologinja je na dopustu in če bi js brala zanč vse bi vidla, da je še 3 tedne ne bo Dans kličem v privat ambulanto, kdo bo pa čaku tolk časa. Punce, tiste ki ste imele IMN, kakšni so znaki, bojim se, da ni šlo že naprej zdej s to "menstro" pa da test še zazna hormon. U glavnem 1000 vprašanj, živčna, zmedena,... Se opravičujem, če sem zamorila ampak sem mogla dat iz sebe...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 9:11:29
|
|
|
|
latka
|
M, čestitke! Ti se samo umiri in takoj ne misli na črn scenarij, dokler ni veliko sveže krve ali hudih bolečin, je pomojem potem vse ok!Pa kakšna folna je dobrodošla!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 9:21:20
|
|
|
|
**M**
|
latka, sej glih zato, ker je bila sveža kri in to cel teden pa sm mislila, da je menstra, sicer ni bla tok močna ampak sm pač rekla, da sej ni treba da je vsak mesec isto... Nimam pojma, mela sm že en ss in me je zdej tok bolj strah. Pa še na netu sm brala, da je ena mela lih tko krvavitev podobno menstri in rjave izcedke pa je bla IMN, sej vem, da preveč na netu vism sam nemorm si pomagat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 9:28:11
|
|
|
|
latka
|
Saj sama najboljše veš kar je prav, jaz bi bila na tvojem mestu tudi zelo zaskrbljena in bi šibala na kak krvni test pa na pregled kamor koli!Te čisto razumem, zato pa ti želim, da se ti bo izšlo kakor si želiš!Najboljše zdaj pa več ne iskat raznih znakov za IMN, ker smo si vsi drugačni in boš samo še bolj v skrbeh!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 10:00:06
|
|
|
|
witch
|
uu kako čas beži.... lidik že kar 16. teden upam, da si se malo nehala sekirati in da napolno uživaš v nosečnosti, pa da te dragi seveda močno razvaja hvala ti za pesti sem prav vesela, da je danes zadnja knjiga daj mi povej kako si? kdaj gresta na morje? latka... še kako dobre te razumem s temi smotanimi cikli... jaz mislim, da mi je v prejšnjem krogu pomagal čaj ki sem ga pila. Sem cikel nazaj uredila na 32 dni 18. dan je bila O, takoj čez 14 dni mi je bt padla in naslednji dan je prišla M. Tak da pravim, da je rmanov čaj zakon. Za tebe pa držim pesti, da se ti cikel uredi, pa da če nima namena priti naj bo plusek **M** to pa imaš zdaj eno komedijo jaz močno držim pesti in upam, da test ne laže in da si res noseča pa misli pozitivno! Vse se bo dobro končalo močo upam, da te bom lahko vkratkem prebarvala na roza
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 10:09:18
|
|
|
|
latka
|
Kje se pa da nabavit ta rmanov čaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 10:12:24
|
|
|
|
witch
|
Jaz sem ga kupila v sanolaborju. In ga pijem vsako jutro eno skodelico na tešče. Začela sem ga pa v začetku prejšnjega cikla. Prej sem imela M na približno 40 dni. Potem pa maja kar na 60 dni. Zdaj je pa prišla na 32 dni. Mislim, pa da je kriv čaj, ker vse ostalo je bilo enako kot prej.
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 10:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan **M**--no na nečem podobnem sem bila jaz do sedaj----24. se je zvečer pokazal izcedek samo na papirju,potem vsak dan do danes samo ko sem se obrisala potem pa nič,danes je že malo več krvi in mislim,da je le M prišla,sem pa včeraj delala CB in je rahel plusek tako da tudi jaz nimam pojma..... Witch--držim pesti ..................drugače pa počakaj do jutri bom še enkrat naredila test in javim. latka---držim pesti,da ugledaš plusek....seveda to velja tudi za vse ostale. Toliko....šibam sedaj z otroki ven bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 10:42:49
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen **M**--no na nečem podobnem sem bila jaz do sedaj----24. se je zvečer pokazal izcedek samo na papirju,potem vsak dan do danes samo ko sem se obrisala potem pa nič,danes je že malo več krvi in mislim,da je le M prišla,sem pa včeraj delala CB in je rahel plusek tako da tudi jaz nimam pojma..... Khm Kake možnosti mam jest? Dobila nej bi jo jutri recimo, ampak sem že v petek mela flekasto, pa do nedelje, ampak minimalno. Zdej pa že 2 dni ni nič, boli me pa skos, špika, pa zvije itd... Sem pa prvič te fleke dobla, ker meni ko se vlije, se vlije
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 11:29:07
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: **M** Ojla punce, kako ste kaj? Jst sm zadnjič pisala o izcedkih, menstruaciji, bla bla bla... No in od takrat se izcedki niso nehal, so sicer šibkejši ampak so, napihnjena sm k žaba. In učeri čist za hec naredim test preden kličem ginekologinjo in kaj se mi pokaže, PLUS!! Ne morem verjet, zmešalo se mi bo. Moja ginekologinja je na dopustu in če bi js brala zanč vse bi vidla, da je še 3 tedne ne bo Dans kličem v privat ambulanto, kdo bo pa čaku tolk časa. Punce, tiste ki ste imele IMN, kakšni so znaki, bojim se, da ni šlo že naprej zdej s to "menstro" pa da test še zazna hormon. U glavnem 1000 vprašanj, živčna, zmedena,... Se opravičujem, če sem zamorila ampak sem mogla dat iz sebe... iiii....upam, da te lahko tudi na juliju roza obarvam....čeprav si v bistvu zanosila junija... držim pesti, da je junij tvoj roza mesec
< Sporočilo je popravil mojamura -- 29.6.2010 11:30:51 >
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2010 11:29:47
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen **M**--no na nečem podobnem sem bila jaz do sedaj----24. se je zvečer pokazal izcedek samo na papirju,potem vsak dan do danes samo ko sem se obrisala potem pa nič,danes je že malo več krvi in mislim,da je le M prišla,sem pa včeraj delala CB in je rahel plusek tako da tudi jaz nimam pojma..... Khm Kake možnosti mam jest? Dobila nej bi jo jutri recimo, ampak sem že v petek mela flekasto, pa do nedelje, ampak minimalno. Zdej pa že 2 dni ni nič, boli me pa skos, špika, pa zvije itd... Sem pa prvič te fleke dobla, ker meni ko se vlije, se vlije držim pesti, da je
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?