|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
28.6.2010 8:55:01   
Arual
Hey.

Meni user posted image  že zamuja, pa nisem še opravila testa. Mislim, da bo kr prišla,, me zdaj že cel teden na čase bolijo jajčniki in križ, prsi pa tak da groza user posted image . Ma bomo videli, če ne bo prej prišla bo testek padel v sredo ali pa konc tedna user posted image .

Seveda, si želim da ne pride, a če že mora naj pride čimprej!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.6.2010 11:37:41   
lidik
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hej punca, pa da mi slučajno ne obupaš !!!! Ker itak da vama bo uspelo. Boš videla da vama bo !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 14:11:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
28.6.2010 19:22:29   
witch
Arual user posted image user posted image user posted image user posted image da bo plusek

živka user posted image in user posted image za naprej

lidik kako si ti? povej mi kateri teden je že zdaj? a trebuščka je že kaj? user posted image

Jaz pa dela, delam in še enkrat delam. In če se to nebo končalo bom hitro pregorela user posted image jutri pa grem še zadnji knjigo zagovarjat, pa še na en izpit naslednji teden potem pa tudi jaz imam počitnice user posted image

Punce a bomo kaj barvale?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 704
28.6.2010 19:23:09   
witch
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)user posted image
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 18.6. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. METULJ1 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. Jane77 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. witch (5. krog)user posted image
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)user posted image
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)user posted image
user posted image 26.6. pupica25 (2. krog)user posted image
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)user posted image
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)user posted image
user posted image 30.6. spely25 ( 1. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image

NOSEČK: __5__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,

< Sporočilo je popravil witch -- 28.6.2010 19:25:34 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.6.2010 19:25:01   
witch
latka, spely25, anonimna bm, nati29, florecita, zvezdica1980, anonimna, 5ra8, aleksandra, arual, RAKICA2007, majčii kako bomo barvali? jaz držim pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vas čim več javi kakšno je stanje user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 706
28.6.2010 19:47:37   
majčii
modrouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.6.2010 19:58:36   
spely25
Zaenkrat se še nič ne dogaja.Čakam na jutrišni dan, ker ponavadi jeuser posted image res točna.Me pa vedno prej dajejo krči, ki jih zdaj ni, drugih znakov pa tudi ne, razen tega, da me je nekaj dni nazaj špikalo v desni jajčnik in nekaj dni me je bolela glava.Upam, da bodo ti znaki prinesli veselo novico.Sporočim, kaj se bo dogajalo.Za vse ostale pauser posted image user posted image user posted image user posted image , da zagledate +.

papa

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.6.2010 21:30:38   
5ra8
evo še mene.
Ena zmeda vam pravim.
Sem delala test u soboto zvečer (FS) in je bil negativen. Itak.
user posted image pa ni od nikoder.

In čist nč ne vem zdej na čem sem. Saj danes dopoldne so me začel se jajćniki bolet. Tko da ne vem, al bo pršla user posted image al kaj zdej.

Al so tisti izdecki bli kao šibka M in je zdej O ker me bolijo jajčniki, pa ker ko sm sla na wc je bla taka sluz k pr O.

Res ne vem, al pa tale FS heca.

Velik opcij je user posted image

Počakam dva, tri dni in nardim CB. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu spely25)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.6.2010 21:31:50   
5ra8
živka, majčii, mladika en veliiik user posted image za vas.

PA user posted image za naslednji mesec.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 710
29.6.2010 7:10:34   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)user posted image
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 18.6. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. METULJ1 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. Jane77 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. witch (5. krog)user posted image
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)user posted image
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)user posted image
user posted image 26.6. pupica25 (2. krog)user posted image
user posted image 27.6. majčii (x. krog)user posted image
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)user posted image
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)user posted image
user posted image 30.6. spely25 ( 1. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image

NOSEČK: __5__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.6.2010 7:13:23   
witch
oj joj kakšen je ta naš seznamček user posted image user posted image user posted image za zjokat  user posted image user posted image
Punce za vse močno držim pesti, da bo julija bolj roza user posted image user posted image user posted image user posted image

5ra8 in spely25  za vaju pa držim pesti, da se pikica pokaže in bo lep plusek, če ne pa naj M pride, ker vem kako je ko te za.****va cela 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa hitro še delat, zvečer pa na faks. lidik drži pesti, da to s.r.anje opravim user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 712
29.6.2010 8:02:53   
lidik
tetka witch boš naredila !!!!!!!!! Sem se jaz tako odločila, in boš videla da boš !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa jutri bo 16. tednov. Buši, ja se mi pozna sploh popoldan in zvečer. Zjutraj je še dokaj normalen, potem pa kr kipne. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 29.6.2010 8:05:31 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 713
29.6.2010 8:47:03   
latka
Pri meni še nobene novosti, Bt nad 37, niti ne vem kdaj naj pričakujemuser posted image , ker imam vedno zelo dolge cikluse,danes je že 47 dan, teden dni imam že glavobole, špikanje v jajčnikih, boleč križ, tak da vse kaže na prihoduser posted image , samo ne vem če bo uspela prit jutri, ali pa grem direktno v julijuser posted image !

Joj kako me živcira ta neredni ciklususer posted image !!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.6.2010 9:07:21   
**M**
Ojla punce, kako ste kaj?

Jst sm zadnjič pisala o izcedkih, menstruaciji, bla bla bla... No in od takrat se izcedki niso nehal, so sicer šibkejši ampak so, napihnjena sm k žaba. In učeri čist za hec naredim test preden kličem ginekologinjo in kaj se mi pokaže, PLUS!! Ne morem verjet, zmešalo se mi bo. Moja ginekologinja je na dopustu in če bi js brala zanč vse bi vidla, da je še 3 tedne ne bouser posted image  Dans kličem v privat ambulanto, kdo bo pa čaku tolk časa. Punce, tiste ki ste imele IMN, kakšni so znaki, bojim se, da ni šlo že naprej zdej s to "menstro" pa da test še zazna hormon. U glavnem 1000 vprašanj, živčna, zmedena,...

Se opravičujem, če sem zamorila ampak sem mogla dat iz sebe...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 715
29.6.2010 9:11:29   
latka
M, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Ti se samo umiri in takoj ne misli na črn scenarij, dokler ni veliko sveže krve ali hudih bolečin, je pomojem potem vse ok!Pa kakšna folna je dobrodošla!

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 716
29.6.2010 9:21:20   
**M**
latka, sej glih zato, ker je bila sveža kri in to cel tedenuser posted image  pa sm mislila, da je menstra, sicer ni bla tok močna ampak sm pač rekla, da sej ni treba da je vsak mesec isto... Nimam pojma, mela sm že en ss in me je zdej tok bolj strah. Pa še na netu sm brala, da je ena  mela lih tko krvavitev podobno menstri in rjave izcedke pa je bla IMN, sej vem, da preveč na netu vism sam nemorm si pomagat.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
29.6.2010 9:28:11   
latka
Saj sama najboljše veš kar je prav, jaz bi bila na tvojem mestu tudi zelo zaskrbljena in bi šibala na kak krvni test pa na pregled kamor koli!Te čisto razumem, zato pa ti želim, da se ti bo izšlo kakor si želiš!Najboljše zdaj pa več ne iskat raznih znakov za IMN, ker smo si vsi drugačni in boš samo še bolj v skrbeh!

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.6.2010 10:00:06   
witch
uu kako čas beži.... lidik že kar 16. teden user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si se malo nehala sekirati in da napolno uživaš v nosečnosti, pa da te dragi seveda močno razvaja user posted image user posted image hvala ti za pesti user posted image sem prav vesela, da je danes zadnja knjiga user posted image user posted image user posted image daj mi povej kako si? kdaj gresta na morje?

latka... še kako dobre te razumem s temi smotanimi cikli... jaz mislim, da mi je v prejšnjem krogu pomagal čaj ki sem ga pila. Sem cikel nazaj uredila na 32 dni user posted image user posted image 18. dan je bila O, takoj čez 14 dni mi je bt padla in naslednji dan je prišla M. Tak da pravim, da je rmanov čaj zakon. Za tebe pa držim pesti, da se ti cikel uredi, pa da če nima namena priti naj bo plusek user posted image

**M** to pa imaš zdaj eno komedijo user posted image jaz močno držim pesti in upam, da test ne laže in da si res noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa misli pozitivno! Vse se bo dobro končalo user posted image močo upam, da te bom lahko vkratkem prebarvala na roza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.6.2010 10:09:18   
latka
Kje se pa da nabavit ta rmanov čaj?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.6.2010 10:12:24   
witch
Jaz sem ga kupila v sanolaborju. In ga pijem vsako jutro eno skodelico na tešče. Začela sem ga pa v začetku prejšnjega cikla. Prej sem imela M na približno 40 dni. Potem pa maja kar na 60 dni. Zdaj je pa prišla na 32 dni. Mislim, pa da je kriv čaj, ker vse ostalo je bilo enako kot prej.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.6.2010 10:18:15   
Anonimen
Dan

**M**--no na nečem podobnem sem bila jaz do sedaj----24. se je zvečer pokazal izcedek samo na papirju,potem vsak dan do danes samo ko sem se obrisala potem pa nič,danes je že malo več krvi in mislim,da je le M prišla,sem pa včeraj delala CB in je rahel plusek tako da tudi jaz nimam pojma.....

Witch--držim pestiuser posted image ..................drugače pa počakaj do jutri bom še enkrat naredila test in javim.

latka---držim pesti,da ugledaš plusek....seveda to velja tudi za vse ostale.

Toliko....šibam sedaj z otroki ven

bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
29.6.2010 10:42:49   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

**M**--no na nečem podobnem sem bila jaz do sedaj----24. se je zvečer pokazal izcedek samo na papirju,potem vsak dan do danes samo ko sem se obrisala potem pa nič,danes je že malo več krvi in mislim,da je le M prišla,sem pa včeraj delala CB in je rahel plusek tako da tudi jaz nimam pojma.....

Khm user posted image  Kake možnosti mam jest? Dobila nej bi jo jutri recimo, ampak sem že v petek mela flekasto, pa do nedelje, ampak minimalno. Zdej pa že 2 dni ni nič, boli me pa skos, špika, pa zvije itd... Sem pa prvič te fleke dobla, ker meni ko se vlije, se vlije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.6.2010 11:29:07   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: **M**

Ojla punce, kako ste kaj?

Jst sm zadnjič pisala o izcedkih, menstruaciji, bla bla bla... No in od takrat se izcedki niso nehal, so sicer šibkejši ampak so, napihnjena sm k žaba. In učeri čist za hec naredim test preden kličem ginekologinjo in kaj se mi pokaže, PLUS!! Ne morem verjet, zmešalo se mi bo. Moja ginekologinja je na dopustu in če bi js brala zanč vse bi vidla, da je še 3 tedne ne bouser posted image  Dans kličem v privat ambulanto, kdo bo pa čaku tolk časa. Punce, tiste ki ste imele IMN, kakšni so znaki, bojim se, da ni šlo že naprej zdej s to "menstro" pa da test še zazna hormon. U glavnem 1000 vprašanj, živčna, zmedena,...

Se opravičujem, če sem zamorila ampak sem mogla dat iz sebe...

iiii....upam, da te lahko tudi na juliju roza obarvam....čeprav si v bistvu zanosila junija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da je junij tvoj roza mesecuser posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 29.6.2010 11:30:51 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.6.2010 11:29:47   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Khm user posted image  Kake možnosti mam jest? Dobila nej bi jo jutri recimo, ampak sem že v petek mela flekasto, pa do nedelje, ampak minimalno. Zdej pa že 2 dni ni nič, boli me pa skos, špika, pa zvije itd... Sem pa prvič te fleke dobla, ker meni ko se vlije, se vlije user posted image

držim pesti, da je user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?