|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
24.6.2010 7:42:14   
witch
lidik saj bo drugič na izpitu boljše user posted image user posted image user posted image user posted image nič hudega če nisi odpisala. Sem samo vprašala, ker imam občutek da moj telefon nekajš šteka in mi ni smsjev ne dostavi user posted image
Kako si?

mladika kako pa pri tebi kaže? Bo plusek? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem v torek naredila še en izpit user posted image user posted image user posted image in sem kar ponosna na sebe user posted image user posted image

5ra8, aleksandra, Arual kakšne so vaše novičke? Se že lulale na čarobne palčke? user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.6.2010 7:43:17   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)user posted image
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 18.6. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. METULJ1 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. Jane77 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. witch (5. krog)user posted image
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)user posted image
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 26.6. pupica25 (2. krog)user posted image
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image

NOSEČK: __5__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.6.2010 7:51:20   
lidik
čuj tetka witch, kje si se pa ti včeraj skrivala???????? Ma veš ti včeraj spet nisem odpisala, smo bile s kolegicami na čveku in pijački - pa se je malo zavleklo in ti potem pozno  nisem pisala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.6.2010 10:29:49   
mladika
Punce pr meni ni ne user posted image  ne user posted image .Zamuja že 3 dni delala testek danes FS in ni nič pokazaluser posted image Mislim da se bo odločla zamujat...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.6.2010 11:01:08   
witch
tetka lidik nič hudega če nisi pisala. Jaz imam pa toliko dela, da še dihati nimam časa user posted image Še zadnji dve knjigi grem zagovarjat pa berem, izpit mam pa se učim, sestra je še ful boga in ne dela nič, tak da delam dvojno delo. Pa še glih zdaj je gužva pri obeh delih, tak da.... Danes sem si pa vzela "fraj" in pucam hišo. Ker imamo kot če bi bombo vrgel. Pa travo moram pokositi...

mladika počakaj še kak dan pa naredti še en test. Mogoče se pa pikica malo skirva user posted image jaz pa močno držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 680
24.6.2010 11:13:50   
zvezdan
mladika meni je prvič šele po 4 dneh pokazalo čisto rahlo rahlo črtico. tako da ne obupaj pogoče je pa le. Držim pesti.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.6.2010 11:27:36   
lidik
mladika, jaz stiskam pesti, da se ni odločila zamujati, ampak da se je pikica odločila še en čas malo skrivati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tetka witch
ti si pa polna opravil. Ojejej, nič ne hiti preveč z vsemi stvarmi, boš enkrat še sama sebe nekje srečala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 682
24.6.2010 13:36:15   
majčii
no pri meni pa se najavlja,... rahel rdeč izcedek :( :( tko kt vsak mesec preduser posted image
mladika a nis ti ta mesec maco jedla? mogoče pa je kej pa bo le kasnej pokazal... držim pestke :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 683
24.6.2010 20:15:31   
lidik
majčii user posted image  no upam, da bo ostalo pri najavlanju in da se izcedek poslovi in user posted image  tudi za letos in kratek čas drugega leta. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 684
24.6.2010 20:16:49   
Poka
Čisto resno se poslavljam od te teme in selim na julij.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 21:45:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
25.6.2010 12:26:33   
Monstera
Zdravo dekleta. Mene kar modro pobarvat, je tetka danes prišla. Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.6.2010 15:52:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Naredila izpit. user posted image

bravoooooooooooooo user posted image

moje user posted image še ni, lulala pa tud nisem.
Sem pa kupila že teste, CB in pa first sign duo.

Zdej se odločam ker dan bom delala pa ker test user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.6.2010 17:49:05   
mladika
moje user posted image tut še ni,lulala 2 krat že na FS in ni pokazalo nič od ničuser posted image user posted image jst upam da se usaj čimprej ulije,da gremo lahko u nsdljednji krog,če že nismo nič pridelali!!sploh ne vem kaj naj si mislim...mene tam gor nekdo res ne mara...najprej usak mesec pride user posted image  pol pa ko zamuja ni ne tečke ne user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.6.2010 17:59:19   
agataema
Mladika meni je FS tolk slabo pokazal, medtem ko mi CB in BC kazala že kar fajn plusek oz. črtico. Jaz bi na tvojem mestu kupila Clearblue, ker tam je res jasno a je plusek ali ni.

Zelo ti želim, da bo user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.6.2010 18:17:13   
mladika
Meni ni pokazal nič od nič!!!Mislim da se je odločla zamujat,tako kot decembra...no bomo videli kaj bo če ne bom pa u ponedeljek kupila CB.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.6.2010 18:36:51   
witch
mladika ti si BT meriš? Kje pa je graf? Še vedno nad črto, ali je padla? Ker meni je v ponedeljek padla, in sem popoldne že dobila krče, v torek pa je pritekla. Tak da mogoče si boš z grafom kaj lažje pomagala. Jaz pa še vedno držim pesti za plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.6.2010 18:37:51   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)user posted image
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 18.6. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. METULJ1 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. Jane77 (x. krog)user posted image
user posted image 19.6. witch (5. krog)user posted image
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)user posted image
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)user posted image
user posted image 26.6. pupica25 (2. krog)user posted image
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)user posted image
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image

NOSEČK: __5__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.6.2010 18:39:40   
witch
majčii držim pesti, da izcedek izgine user posted image user posted image user posted image user posted image in bo plusek user posted image user posted image user posted image

Poka in Monstera  user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

živka user posted image user posted image user posted image a to je bil zadnji?

5ra8 držim pesti, da bo plusek in se ni odločila zamujati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.6.2010 18:50:04   
mladika
nikamor ni padla BT do 22 ga ko naj bi jo dobila tudi po izračunih ff in sem jo poli nehala merit...nimam niti kakih krčev ali pa kakih podobnih  znakov da bi prišla!!Mislim da se je sam odločla da bo zamujala in meni kravžljala živce!!Tako kot decembra ko je prišla pol po 10 dneh!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.6.2010 13:09:58   
mladika
Pa je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in me psihično čist uničla...mam občutek kot da ne bom nikoli dočakalauser posted image !!
Zdej grem pa spakirat,pa se selim drugam...k julijkam namreč...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.6.2010 14:39:21   
witch
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pogumno naprej. Ne pusti da te uniči... Tudi jaz se že 100 let trudim pa nič. Ne smeve obupati. Vse se bo zgodilo ob pravem času in ko nama bo namenjeno. Jaz pravim, da trenutno ima tisti zgoraj z nama pač druge načrte. In jaz sem že ful bolj sproščena, pa pravim ko bo pa bo. Si pa res še vedno močno želim. In ko sem zadnjič mojo nečakinjo videla sem se zlomila... Tudi za naju bo posijal sonček, verjamem da bo user posted image Dovoli si sanjati in upati, z možem se posvetita drug drugemu, uživajta... boš videla, da bo tudi dojenček prišel. Jaz verjamem v vaju in v vse nas. In verjamem, da bomo tudi me enkrat živele svoje sanje. Do takrat pa le sanjaj...
Ne dovoli pa, da tebe in partnerja vse to psihično uniči. Tudi jaz sem bila prve mesece napeta, pa živčvna kaj bo in kaj nebo, pa slončkala sva skoraj na komando... Zdaj... uživava... če nama je slončkava, če nama ni, pa pač ne. Ne obremenjujem se več... in ti rečem, da je dosti lažje. Prej mi je bila edina misel otrok, niti učiti se nisem mogla. Zdaj pa lepo pridno delam izpite, otroka si še naprej ful želim, amapk ni več prva in zadnja misel...
Tak da mladika jaz verjamem, da vama bo uspelo in močno držim pesti, da bo to čim prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.6.2010 14:54:42   
mladika
Hvala wichi za te besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image mi je dosti lažje,ko vem da me nekdo razume!!Sej bo enkrat tudi za naju posijal sonček oz. za use nas,ki še zmeraj potrpežljivo čakamo na svoj user posted image !!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 698
27.6.2010 14:00:02   
majčii
no mi2 sva bla pa od petka pa do dns na morju in smo se mel super, tako da sem lažje preživela prihoduser posted image ...
se selim v julij user posted image .

srečno punce user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.6.2010 8:43:22   
Jane77
Tako je punce, nikar obupovati!!! Mladika, tud jst sem resno mislila, da ne bom nikoli zagledala plusa na testu nosečnosti, spraševala sem se vse mogoče, bila zaskrbljena...POtem, pa smo dali misel na otročka na stranski tir, se bolj ukvarjala s sabo, niti seksala nisva veliko..čist takrat ko je pasalo...skoraj pozabila, da si želim zanosit. In po 2 letih se je prikazal debel PLUS na CB user posted image ...in to ravno, ko sem se hotela naročiti na preiskave pri G. Tako, bila sva malo presenečena, ampak zelo vesela, itak. Zato, držite se, ne izgubit upanja, ukvarjajte se s sabo in partnerjem, počnite stvari z veseljem....in to kar vam je namenjeno, bo prišlo, zagotovo! user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?