Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 7:42:14
|
|
|
|
witch
|
lidik saj bo drugič na izpitu boljše nič hudega če nisi odpisala. Sem samo vprašala, ker imam občutek da moj telefon nekajš šteka in mi ni smsjev ne dostavi Kako si? mladika kako pa pri tebi kaže? Bo plusek? Jaz pa sem v torek naredila še en izpit in sem kar ponosna na sebe 5ra8, aleksandra, Arual kakšne so vaše novičke? Se že lulale na čarobne palčke?
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 7:43:17
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. latka (36.krog) x.6. twetka (5. krog) x.6. spely25 (1. krog) x.6. anonimna bm (x. krog) 1.6. miklarom (x. krog) 1.6. mateja134 (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 9.6. florecita (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 11.6. zvezdica1980 (18. krog) 11.6. mija75 (x. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 14.6. lil_ (6. krog) 17.6. anonimna (1. krog) 18.6. DIANE (x. krog) 19.6. METULJ1 (x. krog) 19.6. Jane77 (x. krog) 19.6. witch (5. krog) 19.6. 5ra8 (1. krog po SS) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) 22.6. aleksandra (4. krog) 23.6. Arual (33. krog) 24.6. **M** (3. krog) 25.6. RAKICA2007 (2. krog) 26.6. Poka (4. krog) 26.6. pupica25 (2. krog) 27.6. majčii (x. krog) 28.6. anonimna2 (2. krog) 30.6. Monstera ( x.krog) 30.6. spely25 ( x. krog ) SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: __5__ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII, mag3, mucica2, agataema, PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 7:51:20
|
|
|
|
lidik
|
čuj tetka witch, kje si se pa ti včeraj skrivala???????? Ma veš ti včeraj spet nisem odpisala, smo bile s kolegicami na čveku in pijački - pa se je malo zavleklo in ti potem pozno nisem pisala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 10:29:49
|
|
|
|
mladika
|
Punce pr meni ni ne ne .Zamuja že 3 dni delala testek danes FS in ni nič pokazal Mislim da se bo odločla zamujat...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 11:01:08
|
|
|
|
witch
|
tetka lidik nič hudega če nisi pisala. Jaz imam pa toliko dela, da še dihati nimam časa Še zadnji dve knjigi grem zagovarjat pa berem, izpit mam pa se učim, sestra je še ful boga in ne dela nič, tak da delam dvojno delo. Pa še glih zdaj je gužva pri obeh delih, tak da.... Danes sem si pa vzela "fraj" in pucam hišo. Ker imamo kot če bi bombo vrgel. Pa travo moram pokositi... mladika počakaj še kak dan pa naredti še en test. Mogoče se pa pikica malo skirva jaz pa močno držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 11:13:50
|
|
|
|
zvezdan
|
mladika meni je prvič šele po 4 dneh pokazalo čisto rahlo rahlo črtico. tako da ne obupaj pogoče je pa le. Držim pesti.
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 11:27:36
|
|
|
|
lidik
|
mladika, jaz stiskam pesti, da se ni odločila zamujati, ampak da se je pikica odločila še en čas malo skrivati. tetka witch ti si pa polna opravil. Ojejej, nič ne hiti preveč z vsemi stvarmi, boš enkrat še sama sebe nekje srečala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 13:36:15
|
|
|
|
majčii
|
no pri meni pa se najavlja,... rahel rdeč izcedek :( :( tko kt vsak mesec pred mladika a nis ti ta mesec maco jedla? mogoče pa je kej pa bo le kasnej pokazal... držim pestke :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 20:15:31
|
|
|
|
lidik
|
majčii no upam, da bo ostalo pri najavlanju in da se izcedek poslovi in tudi za letos in kratek čas drugega leta.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 24.6.2010 20:16:49
|
|
|
|
Poka
|
Čisto resno se poslavljam od te teme in selim na julij.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2010 21:45:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 12:26:33
|
|
|
|
Monstera
|
Zdravo dekleta. Mene kar modro pobarvat, je tetka danes prišla. Lep vikend vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 15:52:48
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Naredila izpit. bravoooooooooooooo moje še ni, lulala pa tud nisem. Sem pa kupila že teste, CB in pa first sign duo. Zdej se odločam ker dan bom delala pa ker test
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 17:49:05
|
|
|
|
mladika
|
moje tut še ni,lulala 2 krat že na FS in ni pokazalo nič od nič jst upam da se usaj čimprej ulije,da gremo lahko u nsdljednji krog,če že nismo nič pridelali!!sploh ne vem kaj naj si mislim...mene tam gor nekdo res ne mara...najprej usak mesec pride pol pa ko zamuja ni ne tečke ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 17:59:19
|
|
|
|
agataema
|
Mladika meni je FS tolk slabo pokazal, medtem ko mi CB in BC kazala že kar fajn plusek oz. črtico. Jaz bi na tvojem mestu kupila Clearblue, ker tam je res jasno a je plusek ali ni. Zelo ti želim, da bo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 18:17:13
|
|
|
|
mladika
|
Meni ni pokazal nič od nič!!!Mislim da se je odločla zamujat,tako kot decembra...no bomo videli kaj bo če ne bom pa u ponedeljek kupila CB.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 18:36:51
|
|
|
|
witch
|
mladika ti si BT meriš? Kje pa je graf? Še vedno nad črto, ali je padla? Ker meni je v ponedeljek padla, in sem popoldne že dobila krče, v torek pa je pritekla. Tak da mogoče si boš z grafom kaj lažje pomagala. Jaz pa še vedno držim pesti za plusek
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 18:37:51
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. latka (36.krog) x.6. twetka (5. krog) x.6. spely25 (1. krog) x.6. anonimna bm (x. krog) 1.6. miklarom (x. krog) 1.6. mateja134 (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 9.6. florecita (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 11.6. zvezdica1980 (18. krog) 11.6. mija75 (x. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 14.6. lil_ (6. krog) 17.6. anonimna (1. krog) 18.6. DIANE (x. krog) 19.6. METULJ1 (x. krog) 19.6. Jane77 (x. krog) 19.6. witch (5. krog) 19.6. 5ra8 (1. krog po SS) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) 22.6. aleksandra (4. krog) 23.6. Arual (33. krog) 24.6. **M** (3. krog) 25.6. RAKICA2007 (2. krog) 26.6. Poka (4. krog) 26.6. pupica25 (2. krog) 27.6. majčii (x. krog) 28.6. anonimna2 (2. krog) 30.6. Monstera ( x.krog) 30.6. spely25 ( x. krog ) SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: __5__ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII, mag3, mucica2, agataema, PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 18:39:40
|
|
|
|
witch
|
majčii držim pesti, da izcedek izgine in bo plusek Poka in Monstera in za naprej živka a to je bil zadnji? 5ra8 držim pesti, da bo plusek in se ni odločila zamujati
|
|
RE: II pričakujemo junija 25.6.2010 18:50:04
|
|
|
|
mladika
|
nikamor ni padla BT do 22 ga ko naj bi jo dobila tudi po izračunih ff in sem jo poli nehala merit...nimam niti kakih krčev ali pa kakih podobnih znakov da bi prišla!!Mislim da se je sam odločla da bo zamujala in meni kravžljala živce!!Tako kot decembra ko je prišla pol po 10 dneh!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 26.6.2010 13:09:58
|
|
|
|
mladika
|
Pa je prišla in me psihično čist uničla...mam občutek kot da ne bom nikoli dočakala !! Zdej grem pa spakirat,pa se selim drugam...k julijkam namreč...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 26.6.2010 14:39:21
|
|
|
|
witch
|
mladika in pogumno naprej. Ne pusti da te uniči... Tudi jaz se že 100 let trudim pa nič. Ne smeve obupati. Vse se bo zgodilo ob pravem času in ko nama bo namenjeno. Jaz pravim, da trenutno ima tisti zgoraj z nama pač druge načrte. In jaz sem že ful bolj sproščena, pa pravim ko bo pa bo. Si pa res še vedno močno želim. In ko sem zadnjič mojo nečakinjo videla sem se zlomila... Tudi za naju bo posijal sonček, verjamem da bo Dovoli si sanjati in upati, z možem se posvetita drug drugemu, uživajta... boš videla, da bo tudi dojenček prišel. Jaz verjamem v vaju in v vse nas. In verjamem, da bomo tudi me enkrat živele svoje sanje. Do takrat pa le sanjaj... Ne dovoli pa, da tebe in partnerja vse to psihično uniči. Tudi jaz sem bila prve mesece napeta, pa živčvna kaj bo in kaj nebo, pa slončkala sva skoraj na komando... Zdaj... uživava... če nama je slončkava, če nama ni, pa pač ne. Ne obremenjujem se več... in ti rečem, da je dosti lažje. Prej mi je bila edina misel otrok, niti učiti se nisem mogla. Zdaj pa lepo pridno delam izpite, otroka si še naprej ful želim, amapk ni več prva in zadnja misel... Tak da mladika jaz verjamem, da vama bo uspelo in močno držim pesti, da bo to čim prej
|
|
RE: II pričakujemo junija 26.6.2010 14:54:42
|
|
|
|
mladika
|
Hvala wichi za te besede mi je dosti lažje,ko vem da me nekdo razume!!Sej bo enkrat tudi za naju posijal sonček oz. za use nas,ki še zmeraj potrpežljivo čakamo na svoj !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 27.6.2010 14:00:02
|
|
|
|
majčii
|
no mi2 sva bla pa od petka pa do dns na morju in smo se mel super, tako da sem lažje preživela prihod ... se selim v julij . srečno punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2010 8:43:22
|
|
|
|
Jane77
|
Tako je punce, nikar obupovati!!! Mladika, tud jst sem resno mislila, da ne bom nikoli zagledala plusa na testu nosečnosti, spraševala sem se vse mogoče, bila zaskrbljena...POtem, pa smo dali misel na otročka na stranski tir, se bolj ukvarjala s sabo, niti seksala nisva veliko..čist takrat ko je pasalo...skoraj pozabila, da si želim zanosit. In po 2 letih se je prikazal debel PLUS na CB ...in to ravno, ko sem se hotela naročiti na preiskave pri G. Tako, bila sva malo presenečena, ampak zelo vesela, itak. Zato, držite se, ne izgubit upanja, ukvarjajte se s sabo in partnerjem, počnite stvari z veseljem....in to kar vam je namenjeno, bo prišlo, zagotovo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?