mayci
|
Spet jaz malo na javljanju.. Hvala vsem za lepe želje za pregled! Vse je super, voda in kri, detecu lepo bije srček, maternico imam veliko že za 37 tednov... Obseg bušija sem si pa včeraj merila doma in imam že 111cm, uf.. Ploha, super, da je bilo na testu vse ok! oooo, tole pa res ni za nikamor, da te tvoj takole postavlja na eno tretje mesto med vsemi stvarmi in opravki.. Zdaj bi pa res morala biti na prvem, si zaslužiš! Jaz vem, da bi bila sitna kot sto vragov in je sigueno ne bi kar tako odnesel, če nikoli ne bi imel časa zame... Upam, da se le kaj spremeni v tvoj prid! Nimanorwen, joj, ko sem brala o tvojih sanjah sem se prav nasmejala... Ti pa imaš bujno domišljijo! Tinky, tudi ti dobro opravi na pregledu, pa upam, da tvoj Teo hitro ozdravi! Glede nohtkov na nogah pa: tudi jaz sem včeraj razmišljala, da bi si jih malo z barvnim lakom namazala (imam že nekaj časa samo prozornega), pa sem se potem tej ideji raje odpovedala, ker ne vem, kako bi zdržala toliko časa v skrčenem položaju... žabica22, mene pa sanje o porodu še niso dohitele, čeprav mislim, da še pridejo. V prvi nosečnosti se prav spomnim, da sem sanjala ene sto scenarijev, kako bom rodila, na koncu je bil pa itak 101. Me pa zaenkrat še ni nič strah, ker sem imela prvič dobro izkušnjo in kratek porod, pa nič šivana , tako da lahko samo upam, da bo tudi tokrat tako... FirstTimeMummy, ti se boš pa res oborožila s sredstvi za lajšanje poroda , pa saj je prav tako, sploh če imaš nizek bolečinski prag. Jaz moram sicer reči, da sem pričakovala veliko hujše bolečine, kot pa so potem v resnici bile, tako da bom tokrat poskusila roditi čisto naravno, brez protibolečinskih sredstev, če bom le imela moje popadke. Prvič sem imela sprožen porod in sem pri umetnih potem v sredini poroda potrebovala malo "pomoči" v žilo. Pa zelo lep buši imaš! Tinna, a ti se boš tudi "do zob"oborožila za porod.. Super! Aisha, imaš pa res že ogromno zalogo oblekic , uh jaz pa torat nisem nič dobila, tako da gremo po plači v akcijo in nakupit še vse do konca! ZA SEZNAMČEK: kg +8, naslednji pregled 13.7. Zdaj sem pa verjetno res že predolga, ne vem, če se bo sploh kateri dalo brati tole "klobaso" ... Lpo se imejte, drage so , pa se še tipkamo!
< Sporočilo je popravil mayci -- 28.6.2010 15:43:05 >