|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
27.6.2010 19:59:57   
nimanorwen
ploha - a veš, da ne vem za nč, kar me sprašuješ. prvi cukr je biu negativn in zdej sm preverja, če je kej na nov ratal. tk da mislim, da dobim isto dozo. kuk sm mela vrednost pa tut ne vem, lhk uprašam na naslednjem pregledu.
zoya27 - moja user posted image  je pa po nicku sodeč tvoja bodoča soimenjakinjauser posted image  folk k me pozna, mi ne bo nosu roza cunc ... kdor me pa ne pozna zadost dobr, mi pa itak ne bo nč prnesu, ker nekih znancev sploh ne mislim vabt niti nč ... k bo pa velika bo pa mela roza, če bo hotla, valda. dokler pa ne, bo pa vse drugouser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.6.2010 21:22:55   
tinna25
nimanorwen Stanujeva v hiši (predmestje)...tako, d ato ni problem...lahko da me malo psiha daje, vendar grem vseeno jutri k zdravniku za vsak slučaj.

ploha malo se bom umešala glede cukr testa. Jaz sem mela pri 50 g vrednost 7.2  (itak sm dan prej pojedla tono slaščic) in je moja G zagnala celo paniko kok je to preveč, čeprav baje da je lahko do 7.8

sem šla na 100g - tam so ble vse vrednosti okoli 5.

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.6.2010 7:22:23   
mayci
Dobro jutro, souser posted image !

Danes sem pa jaz prva, kar je prava redkost..user posted image Vam pa postrežem z jutranjo user posted image (brezkofeinsko sevedauser posted image ).

Počasi zajtrkujem, potem pa odhajam na pregled v Ljubljano. Se javim kaj popoldan, ko bo čas.user posted image

Ploha, če se ne motim, imaš danes cuker test-dobro opravi!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.6.2010 7:36:10   
Tinky
Jutro

mayci, dobro opravi na pregledu.
Jaz ga imam tudi, vendar šele ob 14. Mi je full smotana ura, najraje imam zjutraj, da takoj odpravim in, da imam pol čas še za kako kavico. Tko grem pa samo na pregled in nazaj domov.
Pa še roditeljski me danes čaka.

Moj miškolinko je nekaj bolan, ma zgleda da je šlo ta hujše že mimo. V soboto je nekaj pokašljeval, pa iz nosa se mu je vlilo, tko da je tudi full težje spal. To noč, sicer tudi s pomočjo Operila je spal kot angelček.

Nič, grem likat, da izkoristim ta jutranji hlad.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
28.6.2010 8:28:45   
ooooo
dobro jutro user posted image

no, jaz pa mam pester teden za sabo... sploh ker se z "dragim" samo kregava... enostavno mi obljublja spremembe, da se mi bo bolj posvetil, mi namenil več časa in pol tega ne drži... pa nej bo to ker dela za hišo, ali ker more kolesarit... zame pač časa ni... sploh pa če pomislim mu je postala ta hiša tako nujna reč točno takrat ko sm obležala... seveda, nisem več zanimiva, ker nikamor ne smem... pa sem že rekla da rabim pozornost... že kdaj sem mu to rekla, ampak ne... in mi je počlo... ne morem več tako... no, se opravičujem za izpad.
sem pa vesela ker sem nakupila skoraj vse na bebija... mi manjka samo še neki kozmetike in malih oblekic user posted image

lep dan

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
28.6.2010 8:31:12   
žabica13
user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
28.6.2010 9:24:11   
žabica 22
Jutro user posted image

Kako ste spale? Jaz že par dni sanjam kako se znajdem v porodni sobi in potem rojevam...in vse gre tako hitro... in kar na enkrat imam otročka v naročju.. me prav zanima če bo šlo tako v realnosti hitro user posted image
A je katero kaj strah poroda? Mene kar malo grabi panika. user posted image

mayci dobro opravi pregled

tinky držim pesti da se teo čim prrej pozdravi, ter tudi ti dobro opravi pregled. mene tudi danes čaka še en kup perila za zlikat user posted image . Bom zvečer ko bo malo bolj hladno.

oooo upam da se tvoj dragi čim prej posveti tebi in da ta kriza čim prej mine. user posted image Nič hudega če se malo izkašlaš, bolje tako kot pa da v sebi držiš in je potem samo še huje. Sej zato pa smo tukej da se tolažimo in pogovarjamo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
28.6.2010 10:51:28   
Tinky
Ufffaaaauser posted image user posted image
Zdej sem se eno uro brila in se zvijala, da sem si lahko nalakirala nohte na nogah. Mission impossible.

Zdej se oblečem, grem k mami na kosilo, dat Teotu lupčka in šibam na pregled.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.6.2010 10:53:46   
FirstTimeMummy
Ojla souser posted image !

Spet en lep sončen dan, ki so ga vsi veseli razen srečk nosečk, se mi zdiuser posted image Ah, ta vročina! Odštevam dneve do morja: še 5 dniiiii!!!

oooo, te moški so res bebci - jaz sem si tudi predstavljala, da bo v nosečnosti moj cel meden in oh in sploh, pa so to samo pobožne željeuser posted image ampak sem se prepričala, da tako mora bit in se ne obremenjujem več, res pa je, da je moj dokaj uvideven glede vseh stvari, manjka mi samo kakšno cartanje ali pa masaža razbolelih udov in hrbtenice enkrat na leto :P Sem sama pri sebi obljubila, da ko bom lahko moja dva fanta čez par mesecev pustila sama doma za dve urce, grem definitivno na dolgooo masažo + pedikuro + manikuro... Ful tretma!user posted image

žabica22, na zunaj se delam pogumno glede poroda, ampak mene enako panika grabi že počasi... Skušam razmišljati v smeri: potrpela bom tistih par ur, potem pa dobim življenjsko darilo! moja G se mi je zadnjič na pregledu smejala, ko sva se pogovarjali okoli poroda in je omenila EA, pa sem ji rekla: EA in Dianatal gel sta zagarantirana pri meni, drugače se ne grem!user posted image Pa je rekla: A vse to, al kaj?? Definitivno, antibolečinska sredstva so bila ustvarjena verjetno direktno z mislijo na mene in na moj bolečinski prag, ki sploh ne obstaja! Baje pa se v zadnjih tednih ženska čisto spremeni: zaradi hormonov se umiri, postane pogumna in odločna, da bo dobila tisto bitje iz sebe ven, pa naj stane kar hoče!user posted image user posted image user posted image Upam, da nas vse prime ta naval hormonske terapije, ko bo treba!

Nakupovanje za user posted image : mi2 sva med vikendom vso pohištvo postavila na svoje mesto, novo pohištvo je user posted image sestavil, tako da se že tresem od ihte, kdaj bom lahko začela prati in likati in v predalničke in omare oblekce in stvari pospravljat... Jutri greva iskat še v BC rezerviran avtosedež, posteljico, banjico in še par oblekic, pa bomo skoraj kompletni! Sva rekla, da morava imeti pred morjem večino stvari doma, če me kje nepričakovano kaj zagrabi (upam, da ne, ampak nikoli se ne ve...)user posted image

Ah, spet sem se razpisala! Se pozna, da ždim doma na hladnem in imam čas tipkati v nedogleduser posted image

Bom v album pripela še slikco 33.tedna.

Se tipkamo, papa

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.6.2010 12:17:24   
tinna25
Tinky user posted image  Meni že lep čas dragi ureja nohte (čeprav me parkrat vmes s škarjicami piči, ker po njegovo je potrebna mini operacija, ker drugače bo šel nohtek v kožo, ja pa ja, do sedaj se mi še to nikoli ni zgodilo)

Ga morem posebno pohvalit. V soboto je popolnoma vse pospravil, pomil po tleh, včeraj še kopalnico generalno. Priden.

ooooo slabo si ga naučila.user posted image  Ma, kaj jaz vem, ampak res so si tile moški full različni......Res sem jaz taka carta in on tudi, vendar sedaj sem bolj jaz na urniku. Edino kar ga ne morem navadit je, da bi mi zmasiral noge, če pa že začne, je pa to taka čudna masaža, da me kar mineuser posted image . Mene bi moj full razjezil, če se mi nebi posvečal, men je full fažno, da ostane med nama ljubezen kakršna je bila nekoč - ko se enkrat odtujiš je prepozno. Si poskusila s kakšnim ultimatom???

Ploha velikos reče s cuker testom!!

Jaz pa se bom tudis edaj naročila k zdravniku, ker me tak tišči nekaj in težko diham, čeprav moja sestra pravi, da sem nsoeča in je to normalno, sam da jaz preveč paniko delam. Ja, bolje se prepričat, kot pa iz te panike še samo stopnjevatil.

Oblekice sem tudi jaz včeraj dva stroja oprala, ostalo bom v naslednjih dneh....Saj še nebi, sam mojega grabi panika, da neb slučajno user posted image  prehitel, ker ne ve kaj bi si pol spočel. Jaz pa itak, da ne maram, da bi mi kdo drug pol to urejal. (npr. tašča)

Jutri se še zmenim za EA, najbrš bom tudi gel kupila.user posted image  Jaz se bom kr z vsem oborožila.

V naslednjih dneh še nakupiva drobnarije in stolček tatamia, potem pa lahko bebi okoli 15.8. kar napove svoj prihod.

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.6.2010 12:31:23   
nimanorwen
ojla souser posted image

no, jest preživela cukr test, pol me je pa moj pelou na eno ornk kosilo, sm mi je neki slabu zdejuser posted image sva šla pol še u knižnco, kjer sm se oborožila s knjigami (lahko branjeuser posted image ), tk da dons se bom izležavala na polno.
ploha, drgač sm mela dons tut 50g test.
ooooo - jest bi tazga deca kr z lato po bučiuser posted image  kaj se pa to prav user posted image  zanemarjat. mou zaropotej, pa bo! al se pa mou bogo nared hehe to zna bl palituser posted image user posted image  moj je pa full srce, tazga deca se res težku najde user posted image user posted image user posted image mam ful srečo z njimuser posted image ... sm pol k se enkat navadš tuk fajn vse met, pa pol k zajebe, "ornk"zajebeuser posted image
žabica22 - men se je sanjal glih ene 2 dni nazaj, da sm rodila 3 - pazi to - RIBE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  take full ogromne, lepe, tropske, pol pa še zojouser posted image user posted image user posted image  in to tik tak ... pol je biu pa še nikolaj not, ampak smo se u porodnišnci zmenil, da pridem njega pa čez par dni rodituser posted image user posted image  no commentuser posted image

lepo se mejteeee

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.6.2010 13:40:20   
Aisha86
nimanorwen, zdej sm se pa nasmejala do solz ej!!! user posted image user posted image user posted image pa še v knjižnci sm tko da me zdej sosed za računalnikom čudno gleda. user posted image user posted image Sm se pa spovnla, da sem jst podobno sanjala, ko je moja teta pričakovala predlansko leto sinčka in sm dan pred njenim porodom sanjala, da je rodila glih tko 3 prašičke! user posted image user posted image ma ne morš da verjameš ej! hahahaha!!!

Priprave - Sicer sem pa bila zdej s starši na gorenjskem pri tetah, da so mi dale previjalno, košek in vse oblekce. In oblekic imam toooolk zdej d se mi že prov fuzla. Dobro da je moja mama tolk navdušena nad temi oblekcami in pripravami za bejbija, da si lahko jst mal odpočijem. (Samo unih belih mako majčkic imam 40?!?!) In pol zgledam ful naveličano in je mama vsa razočarana nad mano zakaj nism nč navdušena. Če povem po pravici nimam niti energije za bit navdušena nad čimerkoli. user posted image

Še neki sm tela povedat sam kaj k sm pozabla...no, do večera se bom že spovnla, do takrat pa lep pozdravček vsem!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.6.2010 14:15:11   
Ploha
nimanorwen: in že veš rezultate??

tinna: ja jest sm mela 50g vrednost 7,8, dons sm mela 100g pa je rekla, da so super vrednosti, da naj se držim diete, drgač pa nimam povišanga cukra, sam kolk je bla pa vrednost pa ni povedala, itak je pa vseen, sam da je vse kul...

očito so vaše pikepoke pomagale user posted image user posted image

sem se po tistih skoraj 4 urah čakanja, brez jest in pit, pa tist cukr skoraj skup padla, tolk mi je blo slabo, ko sem čakala na sirov burek v trgovini user posted image user posted image in pol sem pojedla še en kup hrane, tko da za dons mam dost, sem mogla nadoknadit za nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.6.2010 15:39:30   
žabica13
Ejla,

a vam je kaj vroče danes? Jaz sem že vklopila program dihanja na škrge, sonca sploh pogledat nočem user posted image

tinky in mayci dobro opravita preglede (in seveda tudi dreamy. če sem te prav vpisala na seznam). Tinky nohti na nogah so tudi moja misija nemogoče.

Tinna25 to je pa lepo od tvojega user posted image  da ti nohtke barva. Pri nas bi bila ta bolj težka, ker še pol ure po tem ko si z acetonom lak dol spravljam ga zavoha in sprašuje kaj tako smrdi (pa okna na veliko odpiram). Tako da bi po moje znorel če bi mogel biti v bližini acetona.

ooooo tvojega pa ni preveč za pohvalit - upam da se čimprej v red spravi - daj povej mu, ali daj za prebrat kak članek, kjer lepo piše, da se otroček počuti tako kot se počuti mamica. In če si ti žalostna in osamljena, je vsaj malo od tega tudi user posted image . Kaj pa če ga je strah kako bo, pa noče priznat, pa tako beži od problema? Upam, da se uredi in v vsakem primeru - ne tiščat v sebi!

nimanorwen ti pa imaš sanje user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  sicer pa...baje da so zadnji mesec zelo mogoče kake divje sanje, celo more, ker je naša psiha že čisto nafilana z našimi tihimi strahovi, pa razmišlajnji....upam, da bo takih sanj čimmnj.

Naš vozek je pa opran, danes so na sporedu cunjice. Uf, tudi naš user posted image  bo imel toliko cunjic (sem jih dobila s treh različnih koncev, pa na začetku ko tega nisem vedela sem še sama nekaj kupovala), da bo po moje vsako stvar glih enkrat oblekel. Jutri pa tudi mene čaka pregled in zelo, zelo upam da je stanje kaj boljše kot zadnjič. ali pa vsaj stabilno.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.6.2010 15:41:21   
mayci
Spet jaz malo na javljanju..user posted image

Hvala vsem za lepe želje za pregled! user posted image
Vse je super, voda in kri, detecu lepo bije srček, maternico imam veliko že za 37 tednov...user posted image Obseg bušija sem si pa včeraj merila doma in imam že 111cm, uf..user posted image

Ploha, super, da je bilo na testu vse ok! user posted image

oooo, tole pa res ni za nikamor, da te tvoj takole postavlja na eno tretje mesto med vsemi stvarmi in opravki..user posted image Zdaj bi pa res morala biti na prvem, si zaslužiš!user posted image Jaz vem, da bi bila sitna kot sto vragov in je sigueno ne bi kar tako odnesel, če nikoli ne bi imel časa zame...user posted image Upam, da se le kaj spremeni v tvoj prid!user posted image

Nimanorwen, joj, ko sem brala o tvojih sanjah sem se prav nasmejala...user posted image Ti pa imaš bujno domišljijo! user posted image

Tinky, tudi ti dobro opravi na pregledu, pa upam, da tvoj Teo hitro ozdravi! Glede nohtkov na nogah pa: tudi jaz sem včeraj razmišljala, da bi si jih malo z barvnim lakom namazala (imam že nekaj časa samo prozornega), pa sem se potem tej ideji raje odpovedala, ker ne vem, kako bi zdržala toliko časa v skrčenem položaju...user posted image

žabica22, mene pa sanje o porodu še niso dohitele, čeprav mislim, da še pridejo. V prvi nosečnosti se prav spomnim, da sem sanjala ene sto scenarijev, kako bom rodila, na koncu je bil pa itak 101.user posted image
Me pa zaenkrat še ni nič strah, ker sem imela prvič dobro izkušnjo in kratek porod, pa nič šivana user posted image , tako da lahko samo upam, da bo tudi tokrat tako...user posted image

FirstTimeMummy, ti se boš pa res oborožila s sredstvi za lajšanje poroda user posted image , pa saj je prav tako, sploh če imaš nizek bolečinski prag. Jaz moram sicer reči, da sem pričakovala veliko hujše bolečine, kot pa so potem v resnici bile, tako da bom tokrat poskusila roditi čisto naravno, brez protibolečinskih sredstev, če bom le imela moje popadke. Prvič sem imela sprožen porod in sem pri umetnih potem v sredini poroda potrebovala malo "pomoči" v žilo.user posted image
Pa zelo lep buši imaš!user posted image

Tinna, a ti se boš tudi "do zob"oborožila za porod..user posted image Super!

Aisha, imaš pa res že ogromno zalogo oblekic user posted image , uh jaz pa torat nisem nič dobila, tako da gremo po plači v akcijo in nakupit še vse do konca!user posted image

ZA SEZNAMČEK: kg +8, naslednji pregled 13.7.

Zdaj sem pa verjetno res že predolga, ne vem, če se bo sploh kateri dalo brati tole "klobaso" user posted image ...

Lpo se imejte, drage souser posted image , pa se še tipkamo!

< Sporočilo je popravil mayci -- 28.6.2010 15:43:05 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.6.2010 15:53:13   
Lenny1
nimanorwen - mene so tudi nasmejale tvoje sanje! user posted image  Meni se je tudi sanjalo, da sem že rodila našga user posted image , ampak da ga potem naslednji dan kar nikjer ni bilo.

Tinky - sem se brila včeraj in porabila vso energijo, bila čist hin potem...

Sicer pa tudi razmišljam o porodu, saj je samo še en mesec pa par dni. Sem firbec pogledala na forum od julijk in imajo že 5 (ali celo 6) user posted image , tako da se bo najbrž tudi pri nas vsak čas začelo. user posted image user posted image
Jaz bom vzela Dianatal gel, tam pa potem še "smejalno" masko.

Vsem čestitke za uspešne preglede. Lepo preživite te vroče dni...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.6.2010 17:02:32   
ooooo
punce hvala za podporo... drugače pa ne vem kaj naj rečem... ne vem kolkokrat sem mu že rekla da rabim pozornost, ampak vedno dobim nazaj da on ima dosti dela s hišo, da to dela za naju... pa sem tudi že rekla in da me ne briga za to hišo če ima za bit tako in da se zaradi mene lahko vseliva tudi 2 mesca kasneje... samo da bo več z mano... dala sm mu tudi ultimat ampak ga ne briga... še sama sreča da nisem še šla rodit, ker se živciram že 3 tedne zaradi njega in jočem in se derem in vse... plus še učim se ne, tako da bodo še izpiti šli nekam v tri krasne... pa mi je v zadnjem tednu 2 krat obljubu da bo drugače, da se mi bo bolj posvetu, pa je blo naslednji dan isto sranje... ne vem kolko ima smisla vztrajat v taki zvezi... ker se samo počutim slabo... za otroka pa mi itak očita ja, da mu škodim... pač vsa krivda je šla name... fajn res...

žabica22 - mene je tudi malček strah poroda, ampak nič hudega... samo se mi vseeno zdi še kar daleč, tako da se mi zdi da bom paniko še doživela user posted image

nimanorwen - tudi mene so tvoje sanje takooooo nasmejala... si prav posrečeno bitje user posted image
ploha super za cuker test user posted image   
mayci super za pregled user posted image

porod - zaenkrat sem korajžna da bo že šlo naravno, samo ko slišim koliko vas bo vzelo EA me kr prime da bi si jo nabavla še jst... me kar malo prestrašiste user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.6.2010 17:37:52   
žabica13
ooooo to pa ne pustit da ti očita da ti škodiš user posted image . Če ga prosiš za malo pozornosti, če mu poveš kako se ob njegovem obnašanju počutiš - a nič ne spremeni - mu škodi kvečjemu on in zelo, zelo ni prav da ti očita take stvari, ki te verjetno še bolj potrejo. Ooooo en velik user posted image zate!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.6.2010 17:39:49   
Lenny1
ooooo, drži se! Upam, da se tvoj kmalu "spreobrne", da se bo raznežil, če ne prej, ko se pridruži user posted image . Saj bo vse ok, samo pozitivno razmišljaj in verjemi...
Čeprav vem, da je težko...

Pozdravčki user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.6.2010 21:08:37   
Tinky
Se samo na hitrco javim.

V porodnišnici sem se načakala user posted image user posted image .
Drugače je vse ok, razdalja SF je za teden krajša kot bi morala biti, ma glede na to, da je pupa skoz zaostajala za en teden, ni panike. Naslednji teden se pa začne zares, pregledi bojo tedenski in začnem s ctgjem.

Je pa problem, ker imam naslednji teden tudi odvzem brisa za streptokok B, ob isti uri kot sem naročena na ctg. Jutri moram poklicat in se prenaročit.

Ko sem končala sem prišibala domov, pobrala moža in šla na roditeljski.
Zdej sem pa mrtvo utrujena. Sem si po dolgem času privoščila en kozarček pivčka. mmmmm kako paše user posted image

Ostalo bom komentirala jutri.

Žabica13, naslednji pregled + ctg, 5.7.

Nočko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.6.2010 21:43:15   
dreamy.
Se še jaz na hitrco javim. Sem končno prišla domov po celodnevnem letanju. Sem šla danes prej iz službe, pa sem pol čakala skoraj 2 uri na pregleduser posted image ..sicer so vsi izvidi v redu, nobenih težav, sam user posted image se še vedno ni obrniluser posted image in je nekako v diagonali, ima glavo nekje pod desnimi rebri..mam pregled čez dva tedna, ampak gre moja G spet na dopust za 3 tedne, pa še ne vem točnega datuma, pol me morjo pa baje naročit še na zunanji obrat, k ga pa itak delajo v lj.porodnišnici nekje okoli 37 tedna..jst še vedno upam da se obrne, ker me je mal strah CR..
Drugač pa že komi čakam da spoznamo novega člana, pa da si bom lahko normalno zavezala čevljeuser posted image , ker mi jih zdaj večinoma moj zavezujeuser posted image
Sva bla pa midva v petek v celovcu, pa sm mislila da bom dobila kakšno fajn previjalno mizico v toysu, ampak me je čist raziočaral, nič od previjalnih mizic, sam igrače, pa še to za mal starejše..pol sva šla naprej v ikeo, pa tm nakupila ene par stvari, tko da sva na konc vzela previjalno kar od izi mobile v btc-ju in jo imava že sestavljenouser posted image ..zdej se lahko končno lotim pranja in pospravljanja oblekic..wiii

nočko vsem**

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.6.2010 22:21:01   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Drugače je vse ok, razdalja SF je za teden krajša kot bi morala biti, ma glede na to, da je pupa skoz zaostajala za en teden, ni panike.

Tinky, koliko pa imaš SF? Midve imamva PDP na isti dan, moja SF je bila 34 23.6. na zadnjem pregledu, pa ni nič komentirala.?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
29.6.2010 3:10:26   
kai1
oj, punce

Vam pišem ob taki nemogoči uri. Ne morem spat, saj so mi včeraj na stomatološki izpulili tisto bogo 6-ko, ki pa sploh ni bila tako švoh. Me sedaj boli ko user posted image , pa ne morem spat. S tabletami se pa nebi najbolj filala, saj sem jih prejšenj teden kar nekaj pojedla. Pa še to, ga mi niso hotli izpulit, sem se morala prav malo skregat. Na vsak način me je hotu odpikat, se mu je ravno končevala služba, češ, da ker sem noseča naj še kar malo potrpim in pridem ko bom rodila. Ampa, potem če dojiš spet ne ruvajo,.... Pa sem ga vprašala, kakšen je riziko, če jem vsak dan Lekadole in kakšne so posledice na otrokovih jetrih in ledvicah,... potem, pa ni bilo več  problem, tako je dal injekcijo in začel delati.
user posted image  , se me bi hitro rešil, če nebi zastavla še tega vprašanja.
Problem je tudi v tem, da sem začela zgubljati na teži, sxaj sem jedla večino samo tekočo hrano, kar pa ne bi šlo v nedogled.
No, sedaj je zob zunaj, potrpim še ene 2 dni, pa bo ok.

nimanorwen, sem se morala kar nasmejat tvojim sanjam.
porod, mal me je strah, ampak sem si rekla, če je šlo v 1., ki je bilo na žalost zelo naporn, bo šlo tudi v drugo. Res pa, da bom "zahtevala", da sem v stoječem položaju vse  do konca in ne leže. Ne vem pa, ali katera ve, če lahko zahtevaš CR, v premeru, da je potreben vakum.?
Ali si bo katera izdelala porodni načrt in ga predložila v p?

Grem probat še malo zaspat

nočka

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
29.6.2010 6:10:28   
Aisha86
ooooo, ma veš kšni možje/fantje se preprosto ne znajdejo v vsej tej nosečniški "zmešnjavi"...preprosto ne razumejo in pika, to sicer še ne pomeni, da bojo slabi očetje. Lahko, da bo potem, ko bo otroček fizično uzuni z njim, vse OK. Tak je bil mož od moje tete. Preprosto ni imel tega očetovskega čuta in mislm, da mu ni blo za zamert. Sploh, ker nikoli ni živel z očetom. Tud potem sicer ni nikoli previjal al kej tacga, se je pa ful ukvarjal s sinčkom-ga sprehajal, ga kej učil...
Tud večkrat se nasmejemo temu, ko je imela teta doma popadke in ga je poklicala, da se je začelo, da morsta v porodnišnico in mož se zadere dol če lahko mal počaka k je lih neki za službo začel delat!?!?! Žalostno ma resnično kaj čmo user posted image Tko, da jst kr mislm, da bo vse še OK, sam res probi se ne sekirat preveč, zamoti se z nečim pa bo... user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
29.6.2010 7:58:20   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny1

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Drugače je vse ok, razdalja SF je za teden krajša kot bi morala biti, ma glede na to, da je pupa skoz zaostajala za en teden, ni panike.

Tinky, koliko pa imaš SF? Midve imamva PDP na isti dan, moja SF je bila 34 23.6. na zadnjem pregledu, pa ni nič komentirala.?

včeraj je bla razdalja 34,5 cm

Ma glede na to, da je bil Teo ob rojstvu drobižek in, da tudi sedaj ne kaže, da bo punčka neki ekstra velika in težka, je to čisto ok. Pa tudi moja teža nič ne narašča, od enega pregleda do drugega gre gor za par 100 g.

Kai, zobobol je edina bolečina, ki se lahko primerja s porodomuser posted image . Upam, da ti je sedaj že boljše!

oooo, včasih je treba zaropotat po mizi. Kako bo, ko se bo user posted image rodil? Ko bo imel krčke, ko bo jokal, ko tečen? Takrat bo tudi iskal tisoč in en izgovor, da mu ne bo potrebno biti poleg?
Vse lahko počaka, tudi hiška, če si ti v takem stanju, da ga potrebuješ.

porod, nič kaj, tresem se kot šiba na vodi, ma epiduralne ne bom vzela, ker mi je 190 eur preveč!

Ta teden nam pridejo montirat klimo. Sem včeraj možu zagrozila, da če je ne misli nabavit mu dam odpoved user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?