nimanorwen
|
ojla so nama spet net ne dela, včasih vas še prebrat ne morem. upam, da bom lahko oddala tale post. dons smo mel piknik pr mojih starših in je blu super sm prava zvezda s svojim trebuščkom sm se skp s svojima bratrancoma 3 in 5 let zavlekla v nek zimproviziran šotor in nasledno uro odgovarjala na vsa vprašanja v zvezi z in ... k njun stric je en tedn nazaj postou očka in sta čist na tekočem ... in iz kje pridejo, da pijejo mlekca in vse ... ful so face tamali zdej mi pa ful trebuh otrdeva, ne vem kaj je to k ponavad mi ne ... jutr zgodej zutrej pa na ponovn test za diabets, da ta za 100% izkluči (čeprou je biu že 1. negativn), ker je tuk velika ... tinna25 - za izpite! nej ti bo res sreča naklonjena, boš vidla, kuk je fajn filing, k si freeeeeeeeej bolečine mava pa na isti strani v istih rebrih očitno, mene tut točno tm boli tišči me pa nč ne. samo midva sva sred gmajne doma, nobenga betona, hiška je hladna in pomoje je odvisn od "ozračja" kjer si ... a sta kje v kšnih blokih al pa kej? žabica13 - ooo, full pozorno, da nisi dala roza napisa čeprou sej bi biu lhk tut roza, sm da je, res je fajn svoje ime vidt ma ne vem, a sm jest edina, k sovraži roza? k če je punčka prou posiljujejo s tem....men osebno je rdeča full lepša .... pa modra itak in pa bela. od roza me pa kr oči bolijo zaspanost - ja, me daje, sm si ne pustim spat čez dan, k pol se pa ponoč zbujam. in če ne spim vsaj par ur u kosu, pol sm tečna ful bogi moj mož pol, k bo treba ponoč ustajat tk da se čez dan sm mou uležem s knjigo u rok, da ne zaspim. mayci - ja eni so res zelo "prijazni" npr. moj star ata mi je dons prjavu: ti si pa pu večja k naša soseda k ma čez en tedn rok. ja hvala ti lepa dragi ata sori k pač nism manekenka pa sori k je velika pa sori k jo nosm naprej ... al pa zanč ena kolegica - če si bom zdej, k sm mami, piercing vn vzela (ga imam v obrvi). mislm halo, kaj ma pa to veze? ok ne rečem, če bi bla usa preluknana k mornar, ampak halo? aja pa če se bom še naprej v črno oblačila in če bo tut skus u črnem ... jao ej. folk je pač firbčen. za dobrim konjem se pa kadi ane žabica22- upam, da si se spočila na morju ... in pa pridna za vse cunce ... jest še kr odlašam, mam kr filing, da je še ful cajta, čeprou ga ubistvu niti ni! cunce bom pa kr s pralnimi oreščki oprala, so fajn, ker nimajo vonja. nč, grem jest še neki malga pojest, pol 12 ur ne smem nč ... pol me pa moj pele v šoping- kupt greva pesk pa hrano za mačke , ga bom prepričala še za skok v hm na otroški oddelek
|