|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
27.6.2010 22:00:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čeruser posted image

vidim da so moje in Hanine slikice že goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj naj rečem?bilo je kratko,a zelo sladkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no to si lepo povedala......

po praviciuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
27.6.2010 22:03:56   
Katjusa
kok je blo luštno nobenga pranja zdej pa že perem in sušimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
27.6.2010 22:04:24   
Katjusa
čebela a je hana šla spat ob uri tak k prej?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
27.6.2010 22:04:59   
Ajvy
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
27.6.2010 22:07:04   
Čebel@

19.30 je samo padla v posteljo-je bila revica čist pafuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
27.6.2010 22:07:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci user posted image user posted image user posted image user posted image
ja kaj pa jaz????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
27.6.2010 22:08:44   
Katjusa

florjan je pa ful spraševal zakaj že more it ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image beni je pa tud mičkano pojokcam sam pol je pa kr dol paduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja florjan ni hotu it domov je reku da bi še kr mal bil in je spraševal če prideš ti nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
27.6.2010 22:08:55   
Čebel@
sem zmatranauser posted image

grem v mižule ker jutri je spet službauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
27.6.2010 22:09:15   
Katjusa

ja kaj pa jaz????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ti si vključena v besedi otroci

ajvy hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
27.6.2010 22:09:51   
Čebel@

florjan je pa ful spraševal zakaj že more it ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image beni je pa tud mičkano pojokcam sam pol je pa kr dol paduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja florjan ni hotu it domov je reku da bi še kr mal bil in je spraševal če prideš ti nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej bomo kmalu nazaj na tastarih ritmihuser posted image user posted image user posted image .......faca Florčiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
27.6.2010 22:10:41   
Katjusa

user posted image

fino si spočij jst sem uro in pol že prej spala sem kr dol padla k smo domov prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jst bom še mal slikce prečekirala da si jih pripravim in  vam še kakšno luštno prilepim (ampak ju3)

lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
27.6.2010 22:10:49   
Čebel@

ajvy hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
27.6.2010 22:11:43   
Čebel@

user posted image

fino si spočij jst sem uro in pol že prej spala sem kr dol padla k smo domov prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jst bom še mal slikce prečekirala da si jih pripravim in  vam še kakšno luštno prilepim (ampak ju3)

lahko noč

tudi ti oz. vi se spočiteuser posted image user posted image user posted image ....pa pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
27.6.2010 22:12:11   
Katjusa

user posted image

ne bit žalostna to je fino k tok fajn zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
27.6.2010 22:13:33   
Katjusa

user posted image

lahko noč

tudi ti oz. vi se spočiteuser posted image user posted image user posted image ....pa pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala bom, ti pa svojga..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
27.6.2010 23:02:51   
Katjusa
punce slikce iz našega dopusta si lahko pogledate na http://picasaweb.google.si/bpkatja2/Valkanela2010#

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 5:58:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
28.6.2010 7:16:12   
Urša08
jutro user posted image user posted image user posted image

Jaz bi še spalauser posted image user posted image user posted image .

čebel@ in Katjuša luštne fotka user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste uživali

kolumbo lepo se mejta danes z možekomuser posted image

Ajvy ti pa dva dni frej - jupi user posted image user posted image user posted image spočij si, naspi se in mal uživajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
28.6.2010 7:16:39   
Urša08
Kolumbo jejeje Rok hodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
28.6.2010 7:20:22   
Urša08
Mi smo šli včeraj na vikend k mojim. Je blo super. Popoldan smo se odločili da gremo še na en sprehodek in smo pristali na Goliciuser posted image . Prav super izletek je bil. Domov smo prišli ob 9, sva tamaledva samo v postelce prestavila, pa pod tuš sem še šla in via postelja.

Sedaj pijem kavico potem bo treba pa mal turbo zalavfat sam sem dons res čist lena.

A vse še spite?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
28.6.2010 7:37:48   
simonakr
Jutro!
Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rokso!

Urša kako ste? Mi smo kr v redu. Morje, dopust - to pride šele avgusta, dopust de začne 1.8, morje pa 10.8. Tko da je do takrat še 5 tednov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes začne moja tamala pazit Lariso! Bomo videli kako bo šlo. Še dobro da je tašča blizu user posted image
Šibam pokofetkat pol pa delat user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
28.6.2010 8:06:48   
simonakr
Sm pozabla slikce pokomentirat - Čebela, Katjuša ful so dobre slikce. Čebela Hana je tolk cort s koderčki user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
28.6.2010 8:38:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Sm pozabla slikce pokomentirat - Čebela, Katjuša ful so dobre slikce. Čebela Hana je tolk cort s koderčki user posted image user posted image
hvalauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
28.6.2010 8:40:00   
Čebel@
jutrouser posted image

spali sva do 8.00 in bi še,če naju nebi telefon zbudiluser posted image ......Hana je že pozajterkovala,jaz bom zdele,pol greva pa ven na sončekuser posted image user posted image user posted image ......popoldan pa v službouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
28.6.2010 9:39:19   
sjmm
dan!

mi smo dons kr spal...se vid da sva mela zjutri pojstlo frej ...k je ata odpekeal...jz pa pod antipejn vplivi...pa sva kr šlafala do 9h.....p r a z n i k!user posted image user posted image

čebel@ in  katjuša....super za sladko, mal manj super za kratkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...otročki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...vau..turbo že v zgodnjih urah, pester dan te spet čaka....je pa fuuul lepo k boš user posted image ...vidlauser posted image user posted image ...ja, pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Roksijeve korake u svetuser posted image

simona...sej bo hitr minil..user posted image user posted image user posted image ...mogoče bo pa v vagustu še lepše...k tole poletje letos neki zamujauser posted image ....naj se ima Larisa lepo v varstvuuser posted image

Drgač pri nas še rahlo obsedeno stanje glede avta...dons al pa ju3 zvemo, kako bo vse skup, pa KOK bo vse skup...joj, mama mija...tole se vleče k jara kača....moj bo mel pol manj las na glavi, ko dobimo lančico nazaj

včeri se je seveda spravu fasado delat...je reku ene 3 urce...no, se je zavlekl do 3h popoldne....saši se ni nič dalo pomagat...jz pa prvi dan user posted image ....ma, je blo kr pestro, me je tok zvijal, da so mi kapljice stale na čelu...se mi zdi, da je vsak mesec hujš...komi čakam k grem septembra k moji G, da se tole mal pomenimo..

moj je včeri kopalke probaval in kratke hlače...no smo jih kr k jančiju v omaro preselil, tak, da morva zanj še 1x u šoping k ma sam 1 nove kopalke...moj ma tako srečo k kaka ženska...se zredi u rit in stegnauser posted image user posted image ....tko, da letos imamo projekt....nove hlače za našga poldijauser posted image user posted image

grem mal mulčke nafutrat...zdej so pa že vsi iz pojstl poskakaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?