|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
28.6.2010 11:54:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sm mogla vse mulce preoblečt...bol k vpijem naj kej u omarah osane bol se mažejo al pa so mokri...nimaš kej ...bo treba kr še prat do soboteuser posted image user posted image

no, zdej morm pa NUJN eno ponudbo napisat, da mi moj ne da odpoved kot tajniciuser posted image user posted image

kaj pa če jih v kopalke oblečeš?

pri nas je vroče in nič ne piha,tko da to bi šlouser posted image

ne, so čist noveuser posted image user posted image user posted image ..pol bom sigurn mogla še 1x u nabavo...k se radi kej prerivajo..pa se kej strga ipd...kopalke so že napakiraneuser posted image user posted image user posted image ...sej sm najdla hlačke, take mal premejhne, pa obšlesane...sam za na dvorišče bodo manekenčki že zdržaluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
28.6.2010 11:56:37   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sm mogla vse mulce preoblečt...bol k vpijem naj kej u omarah osane bol se mažejo al pa so mokri...nimaš kej ...bo treba kr še prat do soboteuser posted image user posted image

no, zdej morm pa NUJN eno ponudbo napisat, da mi moj ne da odpoved kot tajniciuser posted image user posted image

kaj pa če jih v kopalke oblečeš?

pri nas je vroče in nič ne piha,tko da to bi šlouser posted image

ne, so čist noveuser posted image user posted image user posted image ..pol bom sigurn mogla še 1x u nabavo...k se radi kej prerivajo..pa se kej strga ipd...kopalke so že napakiraneuser posted image user posted image user posted image ...sej sm najdla hlačke, take mal premejhne, pa obšlesane...sam za na dvorišče bodo manekenčki že zdržaluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
28.6.2010 12:02:49   
Urša08
Sjmm, kolumbo hvala user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj morm samo še malo poklicat in se vse pozanimat.

Sjmm iiii kok dobr kosilčekuser posted image

Pri nas bodo makaroni z omakico in paradižnikova solatka. Se mi pa palačinke luštajo tko da al bodo za večerjo al pa jutri za kosilo.user posted image

Ajvy ja pospravljanje počaka tko da ti kr na iziuser posted image Mate kej vroče v stanovanju?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
28.6.2010 12:15:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm, kolumbo hvala user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj morm samo še malo poklicat in se vse pozanimat.

Sjmm iiii kok dobr kosilčekuser posted image

Pri nas bodo makaroni z omakico in paradižnikova solatka. Se mi pa palačinke luštajo tko da al bodo za večerjo al pa jutri za kosilo.user posted image

Ajvy ja pospravljanje počaka tko da ti kr na iziuser posted image Mate kej vroče v stanovanju?

ej dobr, da smo jih včeri jedl...k zmer k ti palačinke omeniš...pol bi jih pri nas tudddddddd!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
28.6.2010 12:38:07   
Katjusa
dan.....
moj pere avto jst sem pravkar prišla domov.... sem vidla, da je moj zunaj za tameledva bazenček prištimal.... sicer čist malega tak da za mamo ne bo placauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no bosta pa ona 2 uživala je pa tud veliko vredno......

florjan je dons pa do srede še v vrtcu potem ime pa počitnice..... v Vitanju še vedno ne vemo če bo vrtec al ne dons je moj klical in čakajo da ministerstvo odobri neke prostore tak da je rekla da skor 99% bosta oba v vrtcu in v isti stavbiuser posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo res tako k ta vrtec je tam 50m stran in bi ful pasaluser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pohvale za slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
28.6.2010 13:49:08   
Urša08
hoj, hoj

Kosilce v želodčkih, kuhinja pospravljena, tamaledva pridna zaenkrat, jaz mam pa pavzouser posted image

Katjuša držim pesti da dobiš vrtec za oba.

Sjmm sej so men palačinke zadišale k si ti pisala o njihuser posted image user posted image user posted image

Joj jaz se še vedno ukvarjam z očijevo 50 letnico, študiram kako tortico, pa tiste majčke ,.. jao jao upam, da kej tud doštudiramuser posted image user posted image user posted image user posted image A ste vse na sončku? Mi se še notri skrivamo, bomo šli po 4 uri vn ko bo manj vroče. Sem mislila tamaledva na sladoled in igrala peljat, da se mal pocrklamo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 13:52:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4832
28.6.2010 14:04:34   
sjmm
hej hoj!

jz sm lupla krompir, no strgala...madonca pr ns sploh ne vidš konca k 1x začneš luptuser posted image user posted image user posted image

mojmu zdej še una nadomestna kripa neki nagaja...se na dvorišč duša....mislm, da bo znoru vsak cajt...pa še nočno čiščenje ima spet donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še un mehankar je reku, da bo mogoče do petka nš avto...je moj popizdu do konca...neki se nam letos dopust kr izmika....KVA JE ZDEJ TO!!!!!!!!???????

ma, grem še solato prštimat, da bomo vsaj kulturn kosil imel

pol morm ša riž skuhat...so si mulčki za večerjo namislili rižev narastek in jabolčno čežano...no, sej to je tud men všeč, pa še mojmu bom lahk za s seboj napakirala, pa še maj bo imel mal drgačno večerjouser posted image

še en user posted image ....a kdaj vašim user posted image daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
28.6.2010 14:04:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Jst se počas odpravljam dohtarju....mal mi rolete dol vlečeuser posted image , sm bla zdele 15min na kavču in sm skor zadrnjohala......ajde

fajn opravi!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
28.6.2010 14:07:44   
sjmm

hoj, hoj

Kosilce v želodčkih, kuhinja pospravljena, tamaledva pridna zaenkrat, jaz mam pa pavzouser posted image

Katjuša držim pesti da dobiš vrtec za oba.

Sjmm sej so men palačinke zadišale k si ti pisala o njihuser posted image user posted image user posted image

Joj jaz se še vedno ukvarjam z očijevo 50 letnico, študiram kako tortico, pa tiste majčke ,.. jao jao upam, da kej tud doštudiramuser posted image user posted image user posted image user posted image A ste vse na sončku? Mi se še notri skrivamo, bomo šli po 4 uri vn ko bo manj vroče. Sem mislila tamaledva na sladoled in igrala peljat, da se mal pocrklamo.

mi smo ponavadi za 50 let tortico v obliki knjige naročili, če ti kej pomagauser posted image

par idej..od strica guglauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
28.6.2010 16:10:15   
birdy

]

še en user posted image ....a kdaj vašim user posted image daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne???

Kristi zadnjer čase itak sam še tekoči jogurt pije. Pa cornflekse ma rada, al pa ovsene kosmiče v jogurtu. Kruh z raznimi namazi ji pa ne gre preveč. Jst dam lino zjutri al pa zvečer. Običajno kar zvečer, nikoli pa ne zjutraj in zvečer. No ja, če sem čist iskrena zadnje čase bolj malkrat je te Linote. Zjutri ma kej bolj hladnega, zvečer pa jemo večerjo ki nadomešča kosilo. Kosila pa zadnje čase itak nimamo, kaka solata, sadje,...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
28.6.2010 16:28:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

]

Kristi zadnjer čase itak sam še tekoči jogurt pije. Pa cornflekse ma rada, al pa ovsene kosmiče v jogurtu. Kruh z raznimi namazi ji pa ne gre preveč. Jst dam lino zjutri al pa zvečer. Običajno kar zvečer, nikoli pa ne zjutraj in zvečer. No ja, če sem čist iskrena zadnje čase bolj malkrat je te Linote. Zjutri ma kej bolj hladnega, zvečer pa jemo večerjo ki nadomešča kosilo. Kosila pa zadnje čase itak nimamo, kaka solata, sadje,...

hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
28.6.2010 17:23:26   
Katjusa

hej hoj!

jz sm lupla krompir, no strgala...madonca pr ns sploh ne vidš konca k 1x začneš luptuser posted image user posted image user posted image

mojmu zdej še una nadomestna kripa neki nagaja...se na dvorišč duša....mislm, da bo znoru vsak cajt...pa še nočno čiščenje ima spet donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še un mehankar je reku, da bo mogoče do petka nš avto...je moj popizdu do konca...neki se nam letos dopust kr izmika....KVA JE ZDEJ TO!!!!!!!!???????

pol morm ša riž skuhat...so si mulčki za večerjo namislili rižev narastek in jabolčno čežano...no, sej to je tud men všeč, pa še mojmu bom lahk za s seboj napakirala, pa še maj bo imel mal drgačno večerjouser posted image

sjmm upam, da vam avto poštimajo pravočasno, da boste šli na dopust.......
mi zjutraj že dolgo več ne pijemo mleka ampak ima klasičen zajtrk, tak da tud kruh in jogurt, al pa corn fleks pa čokoladne kroglice v mleku, marmelada, umešana pečena jajčka, sendvič, marmelada, pašteta, hrenovka..... pač vse je....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
28.6.2010 17:26:08   
Katjusa
sjmm mi maldega krompirja nič ne lupimo in nič ne strgamo..... ga sam narežem in spečem..... men je ful dober, čebela je na morju tako prvič poskusla pa je tud rekla da je dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
28.6.2010 17:56:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej hoj!

sjmm upam, da vam avto poštimajo pravočasno, da boste šli na dopust.......
mi zjutraj že dolgo več ne pijemo mleka ampak ima klasičen zajtrk, tak da tud kruh in jogurt, al pa corn fleks pa čokoladne kroglice v mleku, marmelada, umešana pečena jajčka, sendvič, marmelada, pašteta, hrenovka..... pač vse je....

sej naš bi tud vse...ni blema...sam mami komplicira...d more bit pač konkreten mlečni obrok...sej bo mami mal pamet u roke vzela...pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..tenxuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
28.6.2010 17:57:09   
sjmm

sjmm mi maldega krompirja nič ne lupimo in nič ne strgamo..... ga sam narežem in spečem..... men je ful dober, čebela je na morju tako prvič poskusla pa je tud rekla da je dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je neolupljen...še bolši...sam povej ti to osalim našim članom..tko, da se morm kr matratuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
28.6.2010 17:59:29   
sjmm
mam time out...d mi slučajn peglezn ne zdihneuser posted image user posted image user posted image

pojma nimam kva mi je dons...sam mam kljub user posted image ...tak turbo, da mamo že vse popeden in tud rižev narastek se že hladiuser posted image user posted image user posted image ...no, bomo vidl kva bo ju3....bom pa k cotauser posted image user posted image user posted image

ju3 me čaka nakup kopalk........buuuuuuuu...ne maram...........k mam vsaj 10 kil preveč........sploh ne vem kam bom šla...k majo sam za špic prekle povsoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
28.6.2010 20:19:36   
sjmm
smo ravn povečerjal...zdej je pa moj prevzel pomivalca...kok je pridn!!!user posted image user posted image

jz sm fertik...me je peglezn zdelaluser posted image user posted image

Majči tud zmatran...je cel popoldan tekal in tekal in tekal

zdej še tuš in dežela sanjuser posted image

oči pa gre delat....mami spet ne bo spala...sam je pa ju3 dopoldan pol frej in bomo mal polenarili ...pol pa u šoping

user posted image user posted image user posted image ...ne mi zamert za tole vprašanje...no, bol za tiste, ki imate kako kilco več k manj...kje ste kaj kopalke nabavlale???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
28.6.2010 20:31:01   
Urša08
Sjmm glede kopalk - jaz sem jih lani kupla v nancy. Drugače pa nehi bluzit okol kil, ti maš čist ok postavo, pač nisi čista trlica ampak sej tvoj sploh noče trlice, všeč si mu taka kot si , pa kapo dol da pri štirih mulčkih tako zgledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
28.6.2010 20:33:09   
Urša08
Popoldan minil kot bi mignil, mal ukvarjanja s cotami, mal brskanja po netu in iskanja idej, zvečer pa mulčka popedenčkat in sedaj sta že v deželi sanj user posted image . mOžek dela večerjico za naju potem pa samo še kavč vidim pred sabo in zabušavanjeuser posted image user posted image user posted image . Tamaledva sta bila del popoldneva z babi in dedijem, sta uživala. Je padla ideja z morjem tko da me gloda, gloda in glodauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem na večerjico

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
28.6.2010 20:33:34   
sjmm

Sjmm glede kopalk - jaz sem jih lani kupla v nancy. Drugače pa nehi bluzit okol kil, ti maš čist ok postavo, pač nisi čista trlica ampak sej tvoj sploh noče trlice, všeč si mu taka kot si , pa kapo dol da pri štirih mulčkih tako zgledaš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a majo kej podložen nedrček??? a je s kostjo?????? kje je pa tale nancyuser posted image user posted image user posted image user posted image KOK problemu zarad enih kopalk...se vivi, da sm jih nazadnje kupovala ene 5 let nazaj...k sm imela 15 kil manjuser posted image user posted image ...sploh ni smešnuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
28.6.2010 20:50:09   
Katjusa

men je neolupljen...še bolši...sam povej ti to osalim našim članom..tko, da se morm kr matratuser posted image user posted image user posted image

enostavno ga spečeš in nič ne poveš...... ko bodo poskusl bodo vidl..... florjan ga tud ni hotu k jst ga bolj na debelo narežem.... zdej ga je pa čebela narezala bolj na drobno in mu je bil ful všeč in pol dons ga jst doma delam in on noče pa sem mu rekla, da je tak k od čebele ga je pa pojedu cel krožnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm jst tud rabim kopalke sam xxxxxxxl velike pomoje sploh ne obstajajo..... ti pa mislim, da se nimaš kej bat..... in da jih boš dobla v vsaki trgovini..... lani al predlani so imel ful lepe v c&a in si lahko ločeno zbiral spodnji in zgornji del pa še drago ni blo.....
drgač pa jst jih nabavljam al v c&a al pa v modiani od lisce sem bla tud že v sevnici prav v njihovi prodajalni.....

sjmm pa kje maš ti teh 15 kg? k sem te jst vidla jih nisem vidlauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
28.6.2010 20:51:31   
Katjusa

Popoldan minil kot bi mignil, mal ukvarjanja s cotami, mal brskanja po netu in iskanja idej, zvečer pa mulčka popedenčkat in sedaj sta že v deželi sanj user posted image . mOžek dela večerjico za naju potem pa samo še kavč vidim pred sabo in zabušavanjeuser posted image user posted image user posted image . Tamaledva sta bila del popoldneva z babi in dedijem, sta uživala. Je padla ideja z morjem tko da me gloda, gloda in glodauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem na večerjico

mmmm voham morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej povej kej več.....  uživajta večer

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
28.6.2010 20:52:36   
Urša08
Sjmm nancy je v Naklem ampak majo tud drugje, pa ja jaz obvezno rabim podložen modrčekuser posted image mal pokukaj www.nancy.si

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
28.6.2010 20:53:26   
Urša08
Sem se najedla , sedaj grem pa na kavčuser posted image

lahko nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?