Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 7:01:11
|
|
|
|
baki
|
ka zdej a še kr spite? .imam ful dela doma pa se mi nič ne ljubi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 7:56:09
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Evo mene, jest še živa - komej! Nazaj nism brala, se je preveč strani nabral grem kofetkat pol pa vn!
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2010 12:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 12:58:37
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Dons smo bli zgodnji...vsi naspani že ob 7h .....mal čez 8 smo že po Merkatorju šopingiral....Rokso na konc ni hotu vn iz unga avtovozička, se je dol u garaži drl k bi ga s kože dajal, je en stari ful grdo gledu, kaj smo naredil ubogemu otroku . Pol smo šli še mal u Merkur pogledat, pol ena sadna malca kr na parkingu, pol smo šli čist slučajno mim Brnika in cela gužva k so pršli fudbalerji...vse v zaszavah k sodn dan ....Rokso je med tem zaspal, mi pa hitr na eno kavico v en kafič blizu Simone kr .......Majkl na igralih, midva pa v senčki na fotelčku, kavica, smetana, pa kozarček hladne vode-neprecenjivo . Na kosilo gremo k mojim......pol paše en krog do tašče..... lepo se mejte BAKI HELOU, VEČKRAT SE OGLASI!! A ste bli v Coni B? Drugič se še pri men oglasi, mi imamo tud igrala Aja sm pozabla povedat - včerej smo bli na Zbiljah, pa sm mal špegala kakšne rolete in okna imaš. A sm prov vidla bele okna in sive rolete? Kako se obnesejo pa kje ste jih naročili?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 13:19:01
|
|
|
|
sjmm
|
dan! se nas je že zjutri 5/6 odpravl v btc....gužva...gužva...smo u giga sportu en skiro za našega odličnaka MIhca nabavli...je imel ful željo, pa en kup kopalk...itak sam za dece...mi2 s Saško prideve u tork na vrsto...bove šle sami...moji fanjtje so zdej tud flip flopersko obuti...so tok kombiniral tiste šlape k da grejo na modno revijo zdej je bla sadno...sendvičkarska malca...kufe....kr doma mali šlafn mami gre pa kuhat...k itak ne mormo k mojim...čeprav smo povableni na kak kosilček...sam tale avto nas ne bi delč prpelu...tko, da se bomo zadovolili kr z home menijem....porova župca, pire, vegi buranja z mladim fižolčkom, nekaj lignjev in seveda skleda fajn sveže solatke no, uživejte dan...kjerkoli ste!!! kolumbo...vau vi pa ste zgodnji!!! ...super, da uživate...ej, naš Maj se tud zadne cajte dere za vsak drekec pekec...men to sploh ni poznano...tko, da ga skušam po večini kr na ignor urša.....ka ste kr na pikingu prespali...helov!!!!! baki...dannnnnnnnn!!! lepo brat še kaj od tebe!!! je katja vesela počitnic?? tamara...kako ga kaj pri vas žurate???? ajde...grem krompirček nalupit, da bo kosilček ready k se male učke odprejo!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 15:20:41
|
|
|
|
Urša08
|
helov Eto nas s piknika Sem prvo mogla it pod tuš, pa za juhico pristavit in seveda na rr Mi smo mel včeraj tako luštno feštico, čist na spomine na dobra stara vremena. Je blo tok luštno, da smo itak tam prespali in smo prejle domov prišli. Žiga je bil tok pridem, ma sej sploh nisem vedla da ga mam sabo. Popoldan bo bolj na izi, jutri pa na vikend k mojim po Nejca. Baje uživa 100/uro . vas grem en mal prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 17:20:23
|
|
|
|
sunny24
|
Helow! Kako smo? Jst sem bolj na easy, včeri je bil prvi delovni dan po dopustu...Sm bla na šihtu do 4h, danes tudi, jutri pa sem od 17h-24h...V pondelk pa pičimo v Bohinj za 2 dni malo na luft! Gaja se ahta pr tašči...jo bom ta vikend bolj malo vidla (ku vsak vikend ) ampak bomo pa nadoknadle med tednom! Moj je šou na nek pogreb-umrl tata od sodelavca, jst pa še kar v pižami strašim! ursa, vidim, da ste full uživali! sjmm, bravo za šoping! Grem kej nardit...čeprov se mi lih neki ne da... Kdo tuki?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2010 17:24:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2010 17:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 20:38:00
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj!!! mi mal poležavamo...smo se napokal večerje...pol se pa čudm od kje odvečne kile Maj že mal na spanje liči...je divjal cel popoldne k norc ...smo se vsi skup podil ke okol..mal na špancir, mal na igrišč, mal na dvorišč...pol smo imel en ice cream party..kr sami...sej nas je dost mali še eno baby risanko pogleda, am ..pa gremo šlafn kok je lušn k je ju3 še en dan frej pozdravčke vsem !!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 22:35:33
|
|
|
|
petrušk_
|
helouuuuu bejbe mi smo v straškem....hišce so zakoooonnnn....vreme pa po hudiču!!!!!!!!! dež dež deć.....tud za jutr je tkonapovedan, u pon pa pol boljš......UPAM!!! se še kaj javim....kakšen večer....k če bo tak vreme itak nau druzga za počet, k pa u kučici ležat pa rr-jat :))) pozdravčkeeeeeeeeeeeeee a
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 7:41:50
|
|
|
|
baki
|
jutroooooo.dan bo čudovit.nobenega oblaka ni na nebu. katja se vaseli počitnic itak.mi pa ne ko moremo v akcijo za knjige za 4 razred šolsko torbo smo že kupili.gfffdddfgghjjkjjztrewqasše pozdrave od nika
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 8:27:31
|
|
|
|
baki
|
mater ste kot hrčki.še vse spite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 8:27:57
|
|
|
|
baki
|
jst sem že v polnem zagonu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 8:40:58
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Baki lepo da si že v polnem zagonu Jaz se počasi zbujam Petrušk ojoj kr dež mate, naj čimprej posije sonce Sjmm super za ice-cream party paše poleti to Kolumbo uvau pri vas ste pa leteči ti si itak turbo nosečnica sunny uživajte v Bohinju Jaz sem danes malce dalj spala, potem pa kavica čist počasi in z užitkom, pa zajtrk. Sedaj se pa zrihtamo in šibamo k mojim na vikend po Nejčka. Ga že prav pogrešam mojga pikca. Uživajte lepo nedeljo in se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 8:42:27
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr jutro kako ste? Že planirate dopust? Baki super, da je Katja vesela počitnic, edino prav Kdaj gre pa v kolonijo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 8:43:30
|
|
|
|
Urša08
|
še kavico vam postežem in šibam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 8:44:38
|
|
|
|
Urša08
|
Še nekaj Potrebujem idejo za torto in kako malenkost za zraven za mojga očija ki ima drug teden 50. Prosim dejte kej predlagat, jaz nimam idej. hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 10:14:44
|
|
|
|
Ajvy
|
hi ho hi ho mi delat zdej gremoooooooo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 10:23:34
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi že vsi u zagonu....jz sesam, pa krompirjev golaž kuham zravn, pol pa bojo moje palačinkice ata še na zadnji strani bajte fasado rihta..dokler je senca mulčki pa so na sprehodu...Saška se je sicer neki težko odpravla...sam je kr šlo jz sicer spet mal bolniške potrebna...pa ni cajt...je pršla ..v sej svoji mogočnosti ajde..uživkajte nedeljo!!!!!!!!! PETRUŠK..ma kak vreme pa nam rihtate dol....tole pa ni dobr...POŠILJAMO SONČKA!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 19:26:53
|
|
|
|
baki
|
hay......urša katja gre 15 julija na morje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 21:14:18
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...delavni dan minil---sedaj pa 2 dni frej...se mi je kar malo MArija prikazala....he he
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 21:24:37
|
|
|
|
Katjusa
|
hej mo doma.... sicer že par urc sam se nisme uspela še javit...... imel smo se fenomenalno čebela in njena familija so bli pridni tak da če bomo še imel kdaj priložnost ponovit bomo to z veseljem ..... morje je blo rahlo mrzlo vreme pa super, edino včasih je mal popihal pa včeraj je padl 10 kapljic ampak drgač ja blo pa ravno prav...... Hana je prava lepotička v živo še bolj luštna k na sliki tak da fantje pazte se itak sta pa moja 2 že mičkan v prednosti k sta se že mal čebeli tud prliznla....... evo tle par slikic mislim, da čebela ne bo jezna če vam pokažem lepotičko..... prelep pogled izpred prikolce dorektno na plažo/morje.... mal poziranja:) naš tabor desno smo mi levo pa čebela čebela v vrsti za tobogan uživanje na plaži
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 21:44:22
|
|
|
|
Čebel@
|
čer vidim da so moje in Hanine slikice že gor kaj naj rečem?bilo je kratko,a zelo sladko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 21:58:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer vidim da so moje in Hanine slikice že gor kaj naj rečem?bilo je kratko,a zelo sladko no to si lepo povedala......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?