|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
26.6.2010 7:01:11   
baki
ka zdej a še kr spite?user posted image user posted image .imam ful dela doma pa se mi nič ne ljubiuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
26.6.2010 7:56:09   
simonakr
Jutro! Evo mene, jest še živa - komej! user posted image user posted image user posted image

Nazaj nism brala, se je preveč strani nabral user posted image user posted image

grem kofetkat pol pa vn!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   [Brisano sporočilo]
26.6.2010 12:22:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
26.6.2010 12:58:37   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Dons smo bli zgodnji...vsi naspani že ob 7huser posted image .....mal čez 8 smo že po Merkatorju šopingiral....Rokso na konc ni hotu vn iz unga avtovozička, se je dol u garaži drl k bi ga s kože dajal, je en stari ful grdo gledu, kaj smo naredil ubogemu otrokuuser posted image . Pol smo šli še mal u Merkur pogledat, pol ena sadna malca kr na parkingu, pol smo šli čist slučajno mim Brnika in cela gužva k so pršli fudbalerji...vse v zaszavah k sodn danuser posted image ....Rokso je med tem zaspal, mi pa hitr na eno kavico v en kafič blizu Simone kruser posted image .......Majkl na igralih, midva pa v senčki na fotelčku, kavica, smetana, pa kozarček hladne vode-neprecenjivouser posted image .

Na kosilo gremo k mojim......pol paše en krog do tašče.....

lepo se mejte

BAKI HELOU, VEČKRAT SE OGLASI!!

A ste bli v Coni B? Drugič se še pri men oglasi, mi imamo tud igrala user posted image user posted image
Aja sm pozabla povedat - včerej smo bli na Zbiljah, pa sm mal špegala kakšne rolete in okna imaš. A sm prov vidla bele okna in sive rolete? Kako se obnesejo pa kje ste jih naročili?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
26.6.2010 13:19:01   
sjmm
dan!

se nas je že zjutri 5/6 odpravl v btc....gužva...gužva...smo u giga sportu en skiro za našega odličnaka MIhca nabavli...je imel ful željo, pa en kup kopalk...itak sam za dece...mi2 s Saško prideve u tork na vrsto...bove šle sami...moji fanjtje so zdej tud flip flopersko obuti...so tok kombiniral tiste šlape k da grejo na modno revijouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej je bla sadno...sendvičkarska malca...kufe....kr domauser posted image

mali šlafn

mami gre pa kuhat...k itak ne mormo k mojim...čeprav smo povableni na kak kosilček...sam tale avto nas ne bi delč prpelu...tko, da se bomo zadovolili kr z home menijem....porova župca, pire, vegi buranja z mladim fižolčkom, nekaj lignjev in seveda skleda fajn sveže solatkeuser posted image

no, uživejte dan...kjerkoli ste!!!

kolumbo...vau vi pa ste zgodnji!!!user posted image user posted image user posted image ...super, da uživate...ej, naš Maj se tud zadne cajte dere za vsak drekec pekec...men to sploh ni poznano...tko, da ga skušam po večini kr na ignoruser posted image

urša.....ka ste kr na pikingu prespali...helov!!!!!user posted image user posted image user posted image

baki...dannnnnnnnn!!! lepo brat še kaj od tebe!!! je katja vesela počitnic??user posted image

tamara...kako ga kaj pri vas žurate????

ajde...grem krompirček nalupit, da bo kosilček ready k se male učke odprejo!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
26.6.2010 15:20:41   
Urša08
helov

Eto nas s piknikauser posted image user posted image user posted image user posted image   Sem prvo mogla it pod tuš, pa za juhico pristavit in seveda na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo mel včeraj tako luštno feštico, čist na spomine na dobra stara vremena. Je blo tok luštno, da smo itak tam prespali in smo prejle domov prišli. Žiga je bil tok pridem, ma sej sploh nisem vedla da ga mam sabo. Popoldan bo bolj na izi, jutri pa na vikend k mojim po Nejca. Baje uživa 100/urouser posted image .

vas grem en mal prebrat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
26.6.2010 17:20:23   
sunny24
Helow!
Kako smo?
Jst sem bolj na easy, včeri je bil prvi delovni dan po dopustu...Sm bla na šihtu do 4h, danes tudi, jutri pa sem od 17h-24h...V pondelk pa pičimo v Bohinj za 2 dni malo na luft! user posted image

Gaja se ahta pr tašči...jo bom ta vikend bolj malo vidla (ku vsak vikend user posted image ) ampak bomo pa nadoknadle med tednom! user posted image   Moj je šou na nek pogreb-umrl tata od sodelavca, jst pa še kar v pižami strašim! user posted image user posted image user posted image
ursa, vidim, da ste full uživali! user posted image user posted image user posted image

sjmm, bravo za šoping! user posted image user posted image user posted image

Grem kej nardit...čeprov se mi lih neki ne da...

Kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   [Brisano sporočilo]
26.6.2010 17:24:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
   [Brisano sporočilo]
26.6.2010 17:25:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4759
26.6.2010 20:38:00   
sjmm
hej hoj!!!

mi mal poležavamo...smo se napokal večerje...pol se pa čudm od kje odvečne kileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maj že mal na spanje liči...je divjal cel popoldne k norc ...smo se vsi skup podil ke okol..mal na špancir, mal na igrišč, mal na dvorišč...pol smo imel en ice cream party..kr sami...sej nas je dostuser posted image

mali še eno baby risanko pogleda, am ..pa gremo šlafn

kok je lušn k je ju3 še en dan frejuser posted image user posted image

pozdravčke vsem !!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4760
26.6.2010 22:35:33   
petrušk_
helouuuuu bejbe

mi smo v straškem....hišce so zakoooonnnn....vreme pa po hudiču!!!!!!!!! dež dež deć.....tud za jutr je tkonapovedan, u pon pa pol boljš......UPAM!!!
se še kaj javim....kakšen večer....k če bo tak vreme itak nau druzga za počet, k pa u kučici ležat pa rr-jat

:)))

pozdravčkeeeeeeeeeeeeee
a

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
27.6.2010 7:41:50   
baki
user posted image jutroooooo.dan bo čudovit.nobenega oblaka ni na nebu.user posted image katja se vaseli počitnic itak.mi pa ne ko moremo v akcijo za knjige za 4 razreduser posted image šolsko torbo smo že kupili.gfffdddfgghjjkjjztrewqasše pozdrave od nikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
27.6.2010 8:27:31   
baki
mater ste kot hrčki.še vse spiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
27.6.2010 8:27:57   
baki
jst sem že v polnem zagonuuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
27.6.2010 8:40:58   
Urša08
jutro

Baki lepo da si že v polnem zagonu user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se počasi zbujamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk ojoj kr dež mate, naj čimprej posije sonce

Sjmm super za ice-cream party user posted image user posted image user posted image user posted image paše poleti touser posted image user posted image user posted image

Kolumbo uvau pri vas ste pa leteči user posted image user posted image user posted image user posted image ti si itak turbo nosečnica user posted image user posted image user posted image

sunny
uživajte v Bohinju user posted image

Jaz sem danes malce dalj spala, potem pa kavica čist počasi in z užitkom, pa zajtrk. Sedaj se pa zrihtamo in šibamo k mojim na vikend po Nejčka. Ga že prav pogrešam mojga pikca.

Uživajte lepo nedeljo in se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
27.6.2010 8:42:27   
Urša08
Simonakr jutrouser posted image kako ste? Že planirate dopust?

Baki super, da je Katja vesela počitnic, edino pravuser posted image user posted image user posted image Kdaj gre pa v kolonijo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
27.6.2010 8:43:30   
Urša08
še kavico vam postežem in šibamuser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
27.6.2010 8:44:38   
Urša08
Še nekajuser posted image

Potrebujem idejo za torto in kako malenkost za zraven za mojga očija ki ima drug teden 50. Prosim dejte kej predlagat, jaz nimam idej. hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
27.6.2010 10:14:44   
Ajvy
hi ho hi ho
mi delat zdej gremoooooooo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
27.6.2010 10:23:34   
sjmm
dan!

mi že vsi u zagonu....jz sesam, pa krompirjev golaž kuham zravn, pol pa bojo moje palačinkice

ata še na zadnji strani bajte fasado rihta..dokler je senca

mulčki pa so na sprehodu...Saška se je sicer neki težko odpravla...sam je kr šlouser posted image

jz sicer spet mal bolniške potrebna...pa ni cajt...je pršla user posted image ..v sej svoji mogočnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajde..uživkajte nedeljo!!!!!!!!!

PETRUŠK..ma kak vreme pa nam rihtate dol....tole pa ni dobr...POŠILJAMO SONČKA!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
27.6.2010 19:26:53   
baki
hay......urša katja gre 15 julija na morjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
27.6.2010 21:14:18   
Ajvy
oi...delavni dan minil---sedaj pa 2 dni frej...se mi je kar malo MArija prikazala....he he

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
27.6.2010 21:24:37   
Katjusa
hej mo doma.... sicer že par urc sam se nisme uspela še javit......

imel smo se fenomenalno  čebela in njena familija so bli pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da če bomo še imel kdaj priložnost ponovit bomo to z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... morje je blo rahlo mrzlo vreme pa super, edino včasih je mal popihal pa včeraj je padl 10 kapljic ampak drgač ja blo pa ravno prav......
Hana je prava lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v živo še bolj luštna k na sliki tak da fantje pazte se itak sta pa moja 2 že mičkan v prednosti k sta se že mal čebeli tud prliznla....... evo tle par slikic mislim, da čebela ne bo jezna če vam pokažem lepotičko.....
user posted image

prelep pogled izpred prikolce dorektno na plažo/morje....
user posted image

mal poziranja:)
user posted image
naš tabor desno smo mi levo pa čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

čebela v vrsti za toboganuser posted image user posted image user posted image
user posted image

uživanje na plaži
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
27.6.2010 21:44:22   
Čebel@
čeruser posted image

vidim da so moje in Hanine slikice že goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj naj rečem?bilo je kratko,a zelo sladkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
27.6.2010 21:58:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čeruser posted image

vidim da so moje in Hanine slikice že goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj naj rečem?bilo je kratko,a zelo sladkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no to si lepo povedala......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?