Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:00:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer vidim da so moje in Hanine slikice že gor kaj naj rečem?bilo je kratko,a zelo sladko no to si lepo povedala...... po pravici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:03:56
|
|
|
|
Katjusa
|
kok je blo luštno nobenga pranja zdej pa že perem in sušim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:04:24
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela a je hana šla spat ob uri tak k prej?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:04:59
|
|
|
|
Ajvy
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:07:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela a je hana šla spat ob uri tak k prej? 19.30 je samo padla v posteljo-je bila revica čist paf
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:07:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci ja kaj pa jaz????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:08:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela a je hana šla spat ob uri tak k prej? 19.30 je samo padla v posteljo-je bila revica čist paf florjan je pa ful spraševal zakaj že more it ajat beni je pa tud mičkano pojokcam sam pol je pa kr dol padu aja florjan ni hotu it domov je reku da bi še kr mal bil in je spraševal če prideš ti nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:08:55
|
|
|
|
Čebel@
|
sem zmatrana grem v mižule ker jutri je spet služba
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:09:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci ja kaj pa jaz???? sej ti si vključena v besedi otroci ajvy hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:09:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela a je hana šla spat ob uri tak k prej? 19.30 je samo padla v posteljo-je bila revica čist paf florjan je pa ful spraševal zakaj že more it ajat beni je pa tud mičkano pojokcam sam pol je pa kr dol padu aja florjan ni hotu it domov je reku da bi še kr mal bil in je spraševal če prideš ti nazaj sej bomo kmalu nazaj na tastarih ritmih .......faca Florči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:10:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem zmatrana grem v mižule ker jutri je spet služba fino si spočij jst sem uro in pol že prej spala sem kr dol padla k smo domov prišli se tipkamo jst bom še mal slikce prečekirala da si jih pripravim in vam še kakšno luštno prilepim (ampak ju3) lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:10:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci ja kaj pa jaz???? sej ti si vključena v besedi otroci ajvy hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:11:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem zmatrana grem v mižule ker jutri je spet služba fino si spočij jst sem uro in pol že prej spala sem kr dol padla k smo domov prišli se tipkamo jst bom še mal slikce prečekirala da si jih pripravim in vam še kakšno luštno prilepim (ampak ju3) lahko noč tudi ti oz. vi se spočite ....pa pozdravi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:12:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni luštni otroci ja kaj pa jaz???? sej ti si vključena v besedi otroci ajvy hvala ne bit žalostna to je fino k tok fajn zgledaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.6.2010 22:13:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem zmatrana grem v mižule ker jutri je spet služba fino si spočij jst sem uro in pol že prej spala sem kr dol padla k smo domov prišli se tipkamo jst bom še mal slikce prečekirala da si jih pripravim in vam še kakšno luštno prilepim (ampak ju3) lahko noč tudi ti oz. vi se spočite ....pa pozdravi hvala bom, ti pa svojga.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2010 5:58:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 7:16:12
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz bi še spala . čebel@ in Katjuša luštne fotka super da ste uživali kolumbo lepo se mejta danes z možekom Ajvy ti pa dva dni frej - jupi spočij si, naspi se in mal uživaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 7:16:39
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo jejeje Rok hodi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 7:20:22
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli včeraj na vikend k mojim. Je blo super. Popoldan smo se odločili da gremo še na en sprehodek in smo pristali na Golici . Prav super izletek je bil. Domov smo prišli ob 9, sva tamaledva samo v postelce prestavila, pa pod tuš sem še šla in via postelja. Sedaj pijem kavico potem bo treba pa mal turbo zalavfat sam sem dons res čist lena. A vse še spite?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 7:37:48
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Kolumbo Rokso! Urša kako ste? Mi smo kr v redu. Morje, dopust - to pride šele avgusta, dopust de začne 1.8, morje pa 10.8. Tko da je do takrat še 5 tednov Danes začne moja tamala pazit Lariso! Bomo videli kako bo šlo. Še dobro da je tašča blizu Šibam pokofetkat pol pa delat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 8:06:48
|
|
|
|
simonakr
|
Sm pozabla slikce pokomentirat - Čebela, Katjuša ful so dobre slikce. Čebela Hana je tolk cort s koderčki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 8:38:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Sm pozabla slikce pokomentirat - Čebela, Katjuša ful so dobre slikce. Čebela Hana je tolk cort s koderčki hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 8:40:00
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali sva do 8.00 in bi še,če naju nebi telefon zbudil ......Hana je že pozajterkovala,jaz bom zdele,pol greva pa ven na sonček ......popoldan pa v službo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 9:39:19
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo dons kr spal...se vid da sva mela zjutri pojstlo frej ...k je ata odpekeal...jz pa pod antipejn vplivi...pa sva kr šlafala do 9h.....p r a z n i k! čebel@ in katjuša....super za sladko, mal manj super za kratko ...otročki.... kolumbo...vau..turbo že v zgodnjih urah, pester dan te spet čaka....je pa fuuul lepo k boš ...vidla ...ja, pa seveda za Roksijeve korake u svet simona...sej bo hitr minil.. ...mogoče bo pa v vagustu še lepše...k tole poletje letos neki zamuja ....naj se ima Larisa lepo v varstvu Drgač pri nas še rahlo obsedeno stanje glede avta...dons al pa ju3 zvemo, kako bo vse skup, pa KOK bo vse skup...joj, mama mija...tole se vleče k jara kača....moj bo mel pol manj las na glavi, ko dobimo lančico nazaj včeri se je seveda spravu fasado delat...je reku ene 3 urce...no, se je zavlekl do 3h popoldne....saši se ni nič dalo pomagat...jz pa prvi dan ....ma, je blo kr pestro, me je tok zvijal, da so mi kapljice stale na čelu...se mi zdi, da je vsak mesec hujš...komi čakam k grem septembra k moji G, da se tole mal pomenimo.. moj je včeri kopalke probaval in kratke hlače...no smo jih kr k jančiju v omaro preselil, tak, da morva zanj še 1x u šoping k ma sam 1 nove kopalke...moj ma tako srečo k kaka ženska...se zredi u rit in stegna ....tko, da letos imamo projekt....nove hlače za našga poldija grem mal mulčke nafutrat...zdej so pa že vsi iz pojstl poskakal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?