|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
23.6.2010 16:18:24   
pikapolona2
sivkamivka še sreča da je v porodnišnici več žensk zaposlenih kot moškihuser posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.6.2010 16:34:15   
Renesme**
no, oblika trebuha gor ali doluser posted image , mi bomo imeli fantkauser posted image , je pa že podobno kot pri Tinkari, mal je manjši, datuma nisva nič spreminjali...grem pa čez 14 dni v bolniško, da bom lahko veliko počivala in veliko pila.....pa nič stresa, da se bo dete lahko redilouser posted image

uživajte kjerkoli že steuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.6.2010 16:37:24   
pikapolona2
Brina je že bolje......očitno je res viroza.user posted image user posted image user posted image  Bo zdej malo doma da se pocajta

Neposredna povezava do sporočila: 3503
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 17:29:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.6.2010 7:05:12   
Renesme**
jutro

bom imela jaz zdaj monologeuser posted image

dobro jutro sivkamivka, sigurno si že kje okoli računalnika....user posted image

sej potem sem gledala tele mere, edino glava je mal manjša, drugo je pa kar ok, bom pa zdaj pridno počivala in veliko pila, pa se bo porediluser posted image

Ga je bilo pa tako fino gledat, Tinkara je bila zmeraj pri miru, je spala, čist zložena skupajuser posted image , tale se je pa raztegoval, brcal, se praskal in božal po glavi in to že ob 7:30 zjutrajuser posted image  uf to bo še pestro....bi bilo pa od njega zelo lepo, da se do naslednjega UZ prestavi iz medenične lege na glavicouser posted image

evo spet, hočem pisat, ampak samo premišljujem kaj bi jedla, jaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.6.2010 7:42:51   
psaša
Dobro jutro.
Dopustnice uživajte maximalno. Mi gremo na dopust čez en mesec.

Renesme  če ti lahko malo svetujem kaj jesti, da se ti bo otroček malo poredil. Saj veš, da sem tudi jaz imela full težav z Laro, ko je bila v trebuhu in mi je ene ga. povedala, kaj naj jem. Takole: mandeljne, suhe slive, med z matičnim mlečkom in pa klamatske alge. Pa tudi tvoje telo rabi se malo ojačat. Mani so dali v ambulanti za patološko nosečnost Aspirin direkt, samo ga nisem jemala, sem rajši to jedla. Mi je full pasalo, ker je očitno moje telo to rabilo.
Pa čestitke za fanta. user posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 24.6.2010 7:43:39 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3506
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 8:16:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3507
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 8:17:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.6.2010 9:41:06   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

jutro

dobro jutro sivkamivka, sigurno si že kje okoli računalnika....user posted image

sej potem sem gledala tele mere, edino glava je mal manjša, drugo je pa kar ok, bom pa zdaj pridno počivala in veliko pila, pa se bo porediluser posted image

Ga je bilo pa tako fino gledat, Tinkara je bila zmeraj pri miru, je spala, čist zložena skupajuser posted image , tale se je pa raztegoval, brcal, se praskal in božal po glavi in to že ob 7:30 zjutrajuser posted image  uf to bo še pestro....bi bilo pa od njega zelo lepo, da se do naslednjega UZ prestavi iz medenične lege na glavicouser posted image

evo spet, hočem pisat, ampak samo premišljujem kaj bi jedla, jaouser posted image user posted image user posted image

kako se bo pa redil, če se boš nazaj držala. zajtrk je zelo pomemben! user posted image

Mislim, da sem jaz dokaz za to, da se otrok redi po svoji krivulji, neglede na to koliko se me zredimouser posted image  nažalost.
Šparam se pa ne, je že +5kguser posted image
aja, zajtrk, no kar dvojenuser posted image  je že v trebuščkuuser posted image

psaša hvala za nasvet- suhe slive, no zanimivo, to bo šlo, kaj so pa tiste alge se mi pa sanja neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.6.2010 10:48:37   
psaša

jutro

kako se bo pa redil, če se boš nazaj držala. zajtrk je zelo pomemben! user posted image

Mislim, da sem jaz dokaz za to, da se otrok redi po svoji krivulji, neglede na to koliko se me zredimouser posted image  nažalost.
Šparam se pa ne, je že +5kguser posted image
aja, zajtrk, no kar dvojenuser posted image  je že v trebuščkuuser posted image

psaša hvala za nasvet- suhe slive, no zanimivo, to bo šlo, kaj so pa tiste alge se mi pa sanja neuser posted image

Te klamatske so v obliki tablet, take zelene. Mal pogooglej user posted image . Najcenejše se jih dobi v neki spletni trgovini, pa se zdaj sploh ne spomnim imena.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.6.2010 11:00:05   
psaša
Jaz sem jih tukaj naročila:
http://www.trgovinaklasje.si/prehrambeni-dodatki-klamatske-alge-afa-p-982.html  ; jih je pa 180 notri.

Drugače se jih pa da dobiti v kakšni lekarni - zdravo življene, skratka natur lekarne.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 11:14:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.6.2010 12:42:41   
psaša

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

http://www.trgovinaklasje.si/prehrambeni-dodatki-klamatske-alge-afa-p-982.html  ; jih je pa 180 notri.

Drugače se jih pa da dobiti v kakšni lekarni - zdravo življene, skratka natur lekarne.user posted image

http://www.berlindaversandapotheke.de/findologic.php?keywords=klamath+tabl

za primerjavo

Itak, da so v tujini cenejše. Samo pri naši hiši nimamo ala Visa itd., ker je nočemo.user posted image  Bi preveč denarja potem zapravila. user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3513
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 20:58:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 20:59:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 8:48:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.6.2010 7:33:37   
psaša

http://www.berlindaversandapotheke.de/findologic.php?keywords=klamath+tabl

za primerjavo

Itak, da so v tujini cenejše. Samo pri naši hiši nimamo ala Visa itd., ker je nočemo.user posted image  Bi preveč denarja potem zapravila. user posted image

po eni strani kar pametno, psaša, ampak na ta način pa dostikrat tudi kaj prišparam, saj je v tujini marskikaj ceneje

Saj vem, da bi kdaj tudi prišparala, samo bi pa drugje zapravila za kakšne brezvezne stvari. user posted image  Že itak imamo vsega preveč. OK, edino meni manjka kašna cunja za oblečt.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.6.2010 7:38:47   
psaša
Jutro. Mi smo pokonci že od 6.30. Oči šel v službo user posted image  , jaz pa spet sama z obemauser posted image . Upam, da danes ne bosta preveč sitna.
Imamo načrt iti popoldan v ZOO.
Se je pa Mihu kančno odprlo pri govoru in pa kakanju. Sedaj že ene 14 dni kaka vsak dan user posted image  in pa govor se mu je full izboljšal. Se mi zdi, da mu je naredilo en klik v glavi.

Uživajte.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.6.2010 8:55:09   
pikapolona2
bravo Miha....psaša lepo se imejte v ZOOuser posted image

Mi se preganjamo kar okoli hiše...ati polaga tlakovce...me se pa malo potepamo po sprehodih...pa mal češnje obiram (prdim k nora sam Ajdo k sreči ne napenja kej dost) .........danes greva z Brino eno predstavo o čudežnem pralnem stroju pogledat v Tržič .............bomedtem mal babi peljala Ajdo na sprehod . Jutri pa skočimo na kosilo k drugi babici na štajersko.

Včeraj sem pa naredila za kosilo ajdove štruklje z nadevom iz prosene kaše....poleg pa gobovo omako in skledo salate.....tolk je blo dober. Sem mal cvikala s tem ajdovim testom k je kvašeno ampak je super prišlo user posted image .

Lep dan

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 26.6.2010 8:56:32 >

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.6.2010 9:57:38   
Maxica
Jutro, da vas malo pozdravim, kar vas še je na tej temi. user posted image  Čakam, da se mi gospodična naspi, pa da pojeva, pol jo pa mahneva na sveži zrak. Je tako fino zdaj, ko si lahko malo več zunaj, se čisto drugače preživi dan, kot če si cel dan za štirimi stenami. Da ne govorim za naša dva big brotherja, kako uživata v divjanju cel dan. user posted image  Je pa Lan prejšnji dan dobil klopa user posted image , pa samo pred hišo na travniku je bil. Uf, golazen grda.
Mene pa zaprtost daje po porodu, no, zdaj sem začela jesti take stvari, ki mi sicer pomagajo, da grem kakor enkrat na dan, ampak trdo, da mi gre na jok ob tem. Pa malo zakrvavim ob tem, tako da očitno sem dobila kakšne hemeroide, al kaj. user posted image  
Sivkamivka, kaj dogaja?
No, lepo soboto vam želim. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
26.6.2010 12:36:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
26.6.2010 20:39:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.6.2010 21:18:21   
Maxica
Jaz sem tukaj, Sivkamivka. user posted image  Smo imeli kar pester dan, dopoldne malo pospravljali, kuhali, popoldne šli na malo daljši sprehod, potem so se pa napovedali obiski, eni pa prišli nenapovedano, tako da smo zdaj vsi prav malo utrujeni. Prijetno sicer, ma vseeno utrujeni.

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.6.2010 10:08:04   
Lu
Jutro!

Mi smo že doma. smo prispeli včeraj zvečer. Imeli smo se res krasno. Edino vreme ga je ta teden prav fajn sračkal. ampak samo, da smo bili na morju.

sivkamivka še vedno v enem kosu user posted image

renesme a da bo fantek? super user posted image user posted image

Mene je ena gledala v trebuh in mi je rekla, a vi boste imel pa fanta? sem rekla da ne vem. ne bomo vprašali. Bom pa videla čez kaka 2 meseca kakšen bo trebuh. Ampak vidim, da to ni to. user posted image

Imamo pa Majo plavalko. se je zdaj naučila plavat in sem čist happy. Mali je pa še bolj tako, tako. Prava trma. Prav jezi me. sem se hecala kakšen bo dojenček k tok vpijem user posted image

V petek imam pa že NS. komaj čakam. Čez vikend pičimo pa spet mal na morčka.

Danes me čaka pa malo pospravljanja po stanovanju.

Kin je bil spet operiran, bogi revček. Se mu je ponovila bula na ušesu. Zdaj gremo spet čez celo proceduro.

Tian mora k frizerju. Ima že prav oreng čupco. Ga imajo eni že za deklico. user posted image user posted image

Tako na kratko od mene.

Vse dopustnice uživajte. Imejte lepo vreme in toplo morje.

Vse ki ste doma, pa naj vam bo čimmanj vroče. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
27.6.2010 10:44:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.