|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
21.6.2010 13:59:37   
frrrr
bejba včer ni imela časa spat, ker mogla bit na tekočem kaj dogaja na žuru... dans pa kr spi, že dobri 2 uri... pa dopoldne je že odspala 45 minut. budna je pa od 7:30 user posted image
js sm bla vmes mau pridna; pospravla perilo 2x, obesila novo, pospravila posodo, razpakirala kar se mi včeraj ni dalo... zdaj bom pa počasi postala zaspana in takrat se bo zihr zbudila user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.6.2010 15:31:18   
Lu
sivkamivka prakticiram že skoz in je kar ok user posted image user posted image Slabosti pa že ni več.

frrr midva sva tudi imela 4. obletnico 10.6 poroke. čestitke.

Imam pa eno vprašanje. Na desni roki, malo nad pregibom sem imela v četrtek en majhen mazoljček. čist nedolžna zadevca. Danes imam pa že prav oreng kolobar. Je mogoče kriv komar? A tisti tigrasti pustijo tako štalo na roki? me prav pošteno boli. Če ne zgine tole se bom mogla it kar nekam pokazat.

Smo pa še vedno na Iloviku saj je zunaj burja, dež,... Ampak za nami je pa tudi že prav oreng pohod po otoku.

Zdaj gremo pa počivat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.6.2010 17:49:15   
Renesme**
spol- nič še ne vem, bom pa vprašala, če se bo videlo...zaenkrat jih je več za fantkauser posted image , na moje občutke se pa ni za zanašatuser posted image

Mi je bilo pa dobro pri tamali k sm bila noseča že ene 36tednov in sem vedela da je user posted image , pa pride ena soseda in reče, tole bo pa poba, pa mi najprej sploh ni potegnilo in mi še enkrat reče: ja sin bo, a ne!....pa ji njena hči zraven reče, ne punčka bo, pa gospa spet, ne, ne fant bo, poglej kakšen trebuh ima, potem ji je una razložila, da že vem da bo punčka....pa kar ni mogla verjetuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.6.2010 18:28:02   
*anč*
oj!

nardila cerarja z 10!!!!! user posted image  
sivkamivka  ricinus povzroča vnetje prebavil, zato driska in krči, nč fajn, tko da ti raj user posted image . sperma ma prostaglandine, ki mehčajo in odpirajo maternični vrat.

maxica
  hvala za izčrpno zgodbo, jst jih tok rada berem.

CTG  normalna plodova frekvenca je od 120 do 160 utripov/min. pomembna je variabilnost osnovne frekvence (kako se utripi spreminjajo, ne smejo biti skos isti). dober CTG ima v 20 minutah vsaj 2 akceleraciji ( dvig utripov nad osnovno frekvenco), bojimo se kasnih deceleracij ( padca od osnovne frekvence, ki pride za popadkom) in  tahikardije z zoženo variabilnostjo, ker prihaja do hipoksije ploda...  še kej? user posted image

renesme  ti boš mela kr še eno punco (ugibam user posted image ).

mejte se!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.6.2010 18:34:37   
Renesme**
Tamala tudi pravi, da je sestrica v trebuščku in je zelo jezna, če kdo reče da je bratecuser posted image

anč- bi še meni na mail poslala tiste zapiske iz materinske šole- plisuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.6.2010 18:51:50   
*anč*
bi, sam mail mi pošlji, da vem kam poslat.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 21:01:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
21.6.2010 21:03:48   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

oj!

sivkamivka  ricinus povzroča vnetje prebavil, zato driska in krči, nč fajn, tko da ti raj user posted image . sperma ma prostaglandine, ki mehčajo in odpirajo maternični vrat.

bravo anč, obvladaš!!!

aja,a ti odsvetuješ ricinus? bomo videli, kaj bo mož rekel user posted image . kaj pa, če ne bo za, a mi še kaj ostane?

mu povej, da boš poštarja vprašla, če je zauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 21:09:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
21.6.2010 21:14:05   
moci
jaz se za nekaj časa poslavljam. večinoma smo spakirali, čez en teden pridemo malo oprat pa zagovarjat diplomo, potem gremo pa še malo nazaj. tak je plan, potem bomo pa videli.

uživajte.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 8:04:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.6.2010 10:28:01   
@lina
ojla

vas na kratko pozdravim. Jutri odhajamo na Gardo do konca tedna, vreme nam bo očitno naklonjeno. user posted image  Imam še za spakirat in za nabavit v trgovini, sem še v službi, popoldne ima pa še velik fant zaključek v vrtcu. Fajn, ne? Pa radi bi krenili ob 5ih zjutraj. Ne vem če nam bo ratalo, glede na to, kako težko vstajam zadnje dniuser posted image

Sivkamivka, če boš prehitela teh devet dni, kot jih imaš po spisku, ti želim, da čimprej in čimlažje mine.user posted image

Renesme, res si postavna nosečkauser posted image , spola pa ne znam ugibat... saj možnosti za zgrešit so samo 50%user posted image

Maxica, vaša princeska je cukr, pa saj to veš!user posted image

frrrr, lepe fotke. Mali (oz. veliki) je pravi frajeruser posted image

Lu, jaz sem tudi že imela kolobarje od komarjev... malo namaži s čim, pa boš videla, bi moralo kmal uplahnit, če je od komarja...

anč, res obvladaš!user posted image

moci, uživajte!user posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.6.2010 16:45:31   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

oj!

bravo anč, obvladaš!!!

aja,a ti odsvetuješ ricinus? bomo videli, kaj bo mož rekel user posted image . kaj pa, če ne bo za, a mi še kaj ostane?

hvala user posted image

ja, jst se ne bi šla ricinus in podobne fore, če že je dost bolš, da se sklistiraš ( če je maternično ustje že zmehčano in pripravljeno, lahko sproži popadke, preverjeno user posted image ), drgač pa user posted image pol pa čiči pa čaki user posted image , nimam druge ideje ... aja, zdravnico lahko prosiš, da ti nardi stripping, to je pa tut vse user posted image .

lp vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 21:48:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.6.2010 22:12:08   
pikapolona2
sivkamivka v takšnih trenutkih bo pač babi taksi naročila no! Naj se zgodi v najbolj optimalnem času :-) Sej bo.....KMALU!

Pr nas pa danes obsedeno stanje.....zjutraj sem imela uredniški sestanek.....je šel moj poleg in je po Lj šetal Ajdo....na varni razdalji če bi se začela jokat in bi hotela zizo. In ko smo ravno zaključevali s sestankom me kličejo iz vrtca, da ima Brina drisko naj pridemo ponjo....sva drvela hitro domov pa po Brino...popoldne ni več imela drisko. Mah to je to k noče nič jest....zjutraj popije mlek potem pa ima tak čuden drekec pekec. Zdej bo doma do konca tedna.....v ponedeljek pa še gre za en teden v vrtec....potem bodo pa že počitnice. Sem pa klicala našo pediatrinjo in za vsak slučaj sem nesla kakec v laboratorij da pogledajo kaj se to v njej kuha....ker je res čudno da je tako brez apetita....še piškota noče jestuser posted image user posted image user posted image

Uživajte....grem kar spat!

Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.6.2010 10:24:37   
muki1
Dober dan.

Kako punce? Bomo kaj navijale danes? Jaz sem že čisto naspidirana. Upam, da ne bo poraza danes. Na zmago sploh ne upam pomisliti.
Drugače smo fajn. Včeraj je bila v vrtcu zaključna proslava, so nam mali in veliki mulčki pokazali, kaj so se naučili. Iva se je sicer že zjutraj ko je vstala odločila, da ona ne bo nastopala. In tudi ni. Ko so ostali otroci prepevali in plesali, je stala tam med njimi, v stilu, boli me patka, palce si je zataknila v žepe kavboljk in je bojkotirala nastop. Jaz sem se komaj zadrževala, da nisem počila od smeha. Opica mala . Ne vem kako to, zgleda, da je neka fake oktobrka user posted image .
Pri Neži je bilo potem pa vse skupaj bolj ganljivo, saj so se poslavljali od vrtca. Ena mamica je tudi v imenu staršev povedala nekaj besed v zahvalo in jo je nonstop nekaj v očeh peklo. Mene pa tudi. Ahhhh. Eno obdobje v Nežinem življenju se je končalo. Ona sicer nič ne obžaluje, ker je sovražila popoldanske počitke, tak da je ok.
Jutri grem na en koncert, ponoči pa potem pičimo na Rab. Ni nam hudega.

Uživajte. Mivka, le glej, da boš že razcepljena ko pridem nazaj. To je v sredo. Srečno!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.6.2010 14:56:51   
frrrr
js se bom tut kr poslovila za naslednjih 12 dni... danes imamo roditeljski sestanek v vrtcu, prej je tekma... zvečer me čaka likanje. jutri spakiram, še skočim po opravkih.... opoldne imamo namen odpeketat proti morju. vmes pridemo domov (mogoče samo fanta) na pregled na pediatrično kliniko.

sivkamivka želim ti lep porod in zdravega otroka!

moci - dobr zagovarjaj diplomo!

Maxica - fejst crkljajte svojo svežo princesko!

moci, piskot, @lina, muki, altati, Lu pa še katera - uživajte na dopustu!

*anč* - če te čaka še kakšen izpit, ga dobr opravi!

pikapolona - upam, da je Brina ok in se ji je apetit že povrnil... uživajte!

mejte se! bodite zdrave in v cvetju...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 15:37:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.6.2010 15:54:20   
pikapolona2
moj že dežura pred TV....pa drgač nikoli ni sred dneva pred TVuser posted image user posted image

Sivkamivka a si dobila v tosami material?

Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.6.2010 15:58:42   
Maxica
Evo, tik preden se začne tekma, se oglasim. Dopustnice, uživajte, mislite na nas, nedopustnice user posted image , Sivkamivka, meni se zdi, da bom zdaj en dan jaz sama ostala na tej temi. user posted image
Pikapolona, upam, da se vaša lepotička čimprej pozdravi. Sem jo videla v Lanovi reviji, pa tvojo knjigo, čestitke, nič nisi povedala. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 16:07:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 16:08:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 16:08:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 16:11:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.6.2010 16:17:21   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Evo, tik preden se začne tekma, se oglasim. Dopustnice, uživajte, mislite na nas, nedopustnice user posted image , Sivkamivka, meni se zdi, da bom zdaj en dan jaz sama ostala na tej temi. user posted image
Pikapolona, upam, da se vaša lepotička čimprej pozdravi. Sem jo videla v Lanovi reviji, pa tvojo knjigo, čestitke, nič nisi povedala. user posted image

knjigo? kakšno knjigo?

zdej julija izide knjiga z mojimi delavnicami ...v Zmajčku zadaj je reklama....to je moj projekt že doooolgo časa in končno se bližamo koncuuser posted image  jutri grem v tiskarno pregledat ozalide potem pa v gre v tisk

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.