Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.6.2010 21:23:48
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, k sva zanč govorili o potovanjih... tut sem bi šla... no, da se popravim... bi komot živela tle tudi jaz ...z lahkoto ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.6.2010 21:24:47
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx, kje sta bila?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 9:03:44
|
|
|
|
marta82
|
Žalostno jutro. Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 10:32:10
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, žal mi je za Kinga. A če je to zanj rešitev, je tako najboljše. Boli pa vseeno. OBjem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 10:49:36
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, včeraj ena super proga iz enih hribov nad Možjanco, danes sem pa že zarana šla na V.Poljano.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 11:13:35
|
|
|
|
barba
|
Drage moje, zdej vam pa lahko povem kaj sem pripravljala in za kaj sem oklevala kar nekaj časa. Vse, ki ste na FB ste mogoče že opazila, da sem svoje šiviljske izdelke dala na stran "Iz Barbine šivalnice". Na tej strani so sedaj zbrani izdelki iz preteklih let, ki si jih lahko ogledate, pokomentirate, ... Na to stran bom od zdaj naprej dajala slike izdelkov, ki jih boste po želji lahko tudi naročile. V nekje 14 dneh pa tudi dobile. Upam, da so vam stvari všeč Še link: http://www.facebook.com/profile.php?id=1582718198&v=wall&story_fbid=138477789497255#!/pages/Iz-Barbine-sivalnice/130554463642165?ref=sgm
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 11:37:18
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, včeraj ena super proga iz enih hribov nad Možjanco, danes sem pa že zarana šla na V.Poljano. Superca. Za dušo. In telo. Kako so malčki? Brita kaj nagaja fantoma?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 11:38:34
|
|
|
|
sonček33
|
Barba, superca! Ta FB je res fajn stvar, vidim, da je marsikdo na ta način prišel do kupcev. Naj ti gre super.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 11:40:17
|
|
|
|
sonček33
|
Barba, boš kaj cene dodala? Super šivaš.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 12:51:11
|
|
|
|
khurde
|
ojej, marta... to je zmer žalostno men se te živalce zdijo kot enakopravni člani družine, ko so nekaj časa pri hiši barba, super stvari delaš tko... kuham... eno dete spi, drugo skače po trebuhu ta drugo ful na ta prvo reagira, mi je tok smešno. vedno jo zbrca, sam da sedi v naročju, pa ko da roko gor, vedno tja brcne in ko kaj vpije, nori okoli, nori tut ta notri to bo še zanimivo... kuham čist na izi...blitvo s krompirjem, verjetno lečine polpete zraven, ker čičerike nisem namočila, solato, mogoče sejtan namest popletov in leča s solato še ne vem... pa razmišljam o karameliziranih breskvah z maskarponejem... sem bila na tržnici in kupila breskve iz goriške, so vedno precej boljše (in cenejše, kdo bi si mislil) kot tiste iz trgovine... pa nektarine po 1,5 evra kilo in marelice (cena podobna kot v trgovini, 3 evre kila, sam niso vse zelene) lep dan! pri nas se oblači
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:07:01
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Barba, boš kaj cene dodala? Super šivaš. Cene bom dodala v parih dneh ... Hvala za pohvale, sem kar rabila nekaj časa za premislek in odločitev, da sem se spustila v to. Upam, da bo ratalo. Khurde - mi je ful pozano tole brcanje in reakcije bitjeca v trebuhu. Tine je bil tud ful bolj živahen kot Meta... pa še vedno je. . Kdaj maš pa rok?
< Sporočilo je popravil barba -- 26.6.2010 13:09:10 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:09:40
|
|
|
|
farfala
|
marta, to je res žalostno , ampak, če trpi, je to najboljše zanj krtekxx kot vedno polna energije barba bravo za biznis, ki je nastal iz hobija khurde to bo res zanimivo, ko boš imela dva navihana, zgovorna mladička Ampak ti Hebridi delujejo zeloooo vetrovno in deževno, pokrajina je lepa, ampak ta mrzli veter pa ne bi bil za mene Pazduha - se vedno po britju namažem z bepanthenom pa ni problemov srečanje marta, mimi - v torek ne morem, ker delam popoldan, druge dneve pa ja , lahko gremo tudi v park sedaj, ko je festival skuhala skutin štrudl in brokolijevo juho, mi gre na vrtu brokoli že v cvet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:10:49
|
|
|
|
sonček33
|
Barba, ja pogum je treba zbrat..pa je ...če ne prej...pred začetkom septembra te zagotovo poiščem, da nam narediš trenerkice...za v vrtec
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:11:42
|
|
|
|
sonček33
|
Pazduha - se vedno po britju namažem z bepanthenom pa ni problemov Enako. Khurde, fajn južna bo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:31:19
|
|
|
|
khurde
|
sonček, kaj si/boš kuhala? pa druge? da imam še kakšno idejo za jutri če se ne bomo kar k babi povabil, k nas zmeri sprašuje barba, sej aktivna sta oba enak, tut isa ni bila nič pri miru. mogoče je bila ona še bolj živc oz. se mi je zdelo tko, ker je bila ob tem času že na glavo obrnjena in sem bolj čutila brce pod rebra ta še sedi zaenkrat. rok mam pa 25.9. - še tri mesce ja, pogum pa res rabiš. mene par folka nagovarja, naj začnem nakit prodajat, pa se kar ne spravim v to. pomoje se bom enkrat, pa si magari popoldanski s.p. registriram, k ni nič kaj velik stroškov z njim - isto si bom mogla dodatno zavarovanje plačevat kot si ga moram že zdaj farfala, ja, bomo videli kok bo to zgovorno bitje... aktivno zgleda že bo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:32:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala srečanje marta, mimi - v torek ne morem, ker delam popoldan, druge dneve pa ja , lahko gremo tudi v park sedaj, ko je festival Jaz sem tudi že razmišljala, da bi se bilo fajn dobit v parku, samo kavice tam ne bo v miru (ni ograje ), se bomo pa dvakrat dobile pa je.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:34:32
|
|
|
|
marta82
|
Barba bravo! Všečne stvari.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 13:55:51
|
|
|
|
sonček33
|
Khurde...pečen domač krompir, puranji medaljoni, kuhana koleraba in korenje, solata z jajcem. češnjeva pita. Bo pa ta teden še - krompirjeva solata s kumarami, ker mi jih je danes tašča dala in so mi njami + polpeti, pa olimski sir (sem ga kupila, da poskusim) en dan ...je treba pojest zalogo do dopusta
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 14:08:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ...je treba pojest zalogo do dopusta Kdaj greste? In kam? Saj mislim, da si že pisala pa mi je ušlo iz spomina.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 14:18:14
|
|
|
|
sonček33
|
Kdaj greste? In kam? Saj mislim, da si že pisala pa mi je ušlo iz spomina. V soboto. Prekmurje. Koroška. Domov prepakirat pa še na morje za par dni. Če bo vreme. Q: kateri kamp nam priporočate? Za šotorjenje. senca. fajn plaža.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 20:40:05
|
|
|
|
sonček33
|
No, dobro, a bomo kakšno rekle al ne?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 20:44:13
|
|
|
|
khurde
|
ojla sonček, fouš za dopust to bo luštno meni je drugače všeč belvedere nad izolo, samo ni ravno za take majhne. če greš po peš poti dol na plažo, je super. prodnata, samo nobene sence. sem pa malo guglala na to temo in pohvalijo strunjan. bila tam samo na obisku iz firbca, ampak je na prvi pogled bolj miren kamp... mogoče, če vprašaš še na temi o kampiranju? čakam sladoled... dons me toooook zgaga peče, karkol pojem, da mi je kar slabo. očitno mi dete z glavo v želodec buta in skrbi za dieto ampak pol mi sam sladoled vse to ublaži jogurt ni šans
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 20:47:01
|
|
|
|
sonček33
|
Khurde, potem si ga pa privošči eno banjico. Jutri naredim polpete iz rdeče leče. Upam, da mi uspejo. Hvala, ker misliš name.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 20:47:07
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Khurde...pečen domač krompir, puranji medaljoni, kuhana koleraba in korenje, solata z jajcem. češnjeva pita. Bo pa ta teden še - krompirjeva solata s kumarami, ker mi jih je danes tašča dala in so mi njami + polpeti, pa olimski sir (sem ga kupila, da poskusim) en dan ...je treba pojest zalogo do dopusta mmm, dobro kosilo moj miš mali pa spet na pol štrajka s hrano ima obdobja ko ful je in pol ko skor nič, do večera, ko je sposobna tut 3 180 g jogurte vase spravit pa nič drugega noče zraven, mogoče drobtinico kruha, k ga not vmeša a za krompirjevo solato s kumarami rabiš kaj spešl? še nikol delala...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.6.2010 20:55:25
|
|
|
|
sonček33
|
ima obdobja ko ful je in pol ko skor nič, do večera, ko je sposobna tut 3 180 g jogurte vase spravit pomoje jim ne paše v tej vročini in sparini ..no, Lovro nima teh težav ..je pa res, da ne je več skoraj nič mlečnega. Včasih je oboževal skuto s sadjem in jogurte..zdaj pa niti ust noče odpreti. Popije sicer ene 300 ml AM na dan...pa zadnjič je vsaj puding pojedel z veseljem. No, pa sir. Sira pa poje ogromno in jaz mu ga ne branim, čeprav ne vem, če je to glih ok. Za solatko pa jaz samo res na tenko naribam kumare, podad k toplemu krompirju, potem pa, ko se ohladi, dodam čebulo, koper, drobnjak in kis, olje. Včasih še kakšno žlico kisle smetane ali majoneze. Meni je to noro dobro.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?