|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
26.6.2010 22:15:47   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a kej berete?

Ja zadnjič na cukr testu sem brala: Kravji znaki user posted image user posted image Pa občasno Kmetovalec user posted image user posted image user posted image to te verjetno ne zanima user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
26.6.2010 22:16:22   
khurde

joj, khurde, zakomplicirano...mislim, kaj pa češ anredit, če ti nekdo reče, da nisi dobrodošel...fak no..ljudje nas včasih spravljajo v take dileme... jaz milsim, da bi v taki situaciji tašči povedala kako in kaj..pač, to ni vaša odločitev,amapk odločitev njenega moža, ki jo vi spoštujete, ker vam drugega ne preostane ...

hvala. ja, sej tko delamo. sam ko vem, da njej ni vseeno in vem, da če bi bila jaz na njenem mestu, bi mi bilo kar malo hudo in bi mu že kaj rekla. ona pa v sebi drži in nama govori, da on ne misli tko... ja kako pa pol misli, če direkt tko reče user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
26.6.2010 22:16:58   
Ulla80
a kej berete?

a poleg RR user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
26.6.2010 22:17:58   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

a kej berete?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
26.6.2010 22:18:56   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a kej berete?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FB?

user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
26.6.2010 22:19:33   
sonček33
hvala. ja, sej tko delamo. sam ko vem, da njej ni vseeno in vem, da če bi bila jaz na njenem mestu, bi mi bilo kar malo hudo in bi mu že kaj rekla. ona pa v sebi drži in nama govori, da on ne misli tko... ja kako pa pol misli, če direkt tko reče

aja, tašča ve, da on noče? ja, če je tako, potem je pač res rešitev v tem, da ona pride gor k vam..ali pa, če  atst slučajno kdaj kam gre :), da takrat izkoristite/ta

ulla..ja poleg rruser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
26.6.2010 22:20:05   
sonček33
in fb

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
26.6.2010 22:20:36   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a kej berete?

FB?

user posted image

sam ressssss,..Ja sonček berem, veliko berem user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
26.6.2010 22:21:28   
Ulla80

ulla..ja poleg rr

user posted image

zadnje čase ful mal. res. sem pa včasih si vsak teden navlekla tud po osem knjig domov. in jih tud prebrala. pa do petega razreda sem v lokalni knjižnici VSE knjige prebralauser posted image so mi jih od drugod pol dobavljaliuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
26.6.2010 22:23:18   
sonček33
ulla, ja, sej vem, ni pravega časa... jaz zdej sicer šolske stvari berem... mladinsko literaturo ...sej je tudi to fajn...bo pa poleti treba tudi kaj drugega še

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
26.6.2010 22:25:42   
barba
Ploha - za RR-jevke iz tele strani bom dala še dodaten popust.user posted image Sej ne mislim ful cen navit, ker mi je šivanje hobi in na glavni vir zaslužka. To bom delala zraven službe in bo le dodaten zaslužek. Dej mi na ZS povej kaj bi rada imela in se bova zmenile. Sploh ni problem.

branje - berem vsak dan pred spanjem, ker sem se tako navadila in drugače ne morem zaspati. Trenutno uživam ob lahkotni literaturi, Sophi Kinssela (nevem, če sem prav napisala) in njena zbirka Strastna zapravljivka. Dobra je tud Hujšanje z ljubimcem al neki podobnega.

< Sporočilo je popravil barba -- 26.6.2010 22:28:04 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
26.6.2010 22:29:06   
khurde
zmenit se ne da... ker je tast rekel, da so on nima z nama nič za menit user posted image  in midva se komot meniva s taščo, sam vsi skupaj se pa ne mormo... je pa res tko, da imam tut jaz filing, da išče prepir in da rad dreza kamor ni treba... nazadnje ko je bil moj dol s tamalo, ga je malo manj kot napodil gor oz. rekel tašči, da nima časa še za to, da se s tamalo ukvarja user posted image  tko da tist na 14 dni odpade. ne vem, če bi kdo od naju bil za to, da gre dol sam obrnit, ker tvega, da ga nazaj gor skor v momentu pošljejo user posted image  pa še tko je, da se je tast itak neki zmulal, zdej sploh ne veva, zakaj točno, pa nas dejansko ignorira, če se zunaj srečamo user posted image  sploh pogleda ne, kaj šele, da bi pozdravil, edino, če mu pred nos ne skočiš in mu v obraz živjo ne zavpiješ user posted image  kar sva pa oba nehala počet... ma, ful je zoprno, ker je vseeno to njena babi in bi lahko imele fajn odnos, pa ga ima z vsemi drugimi, razen z njo... sam časa pa res nima na pretek. ona itak še dela in pride domov tudi ob petih popoldne. potem kuha, pomiva posodo in običajno je frej, ko imamo mi že večerjo, kopanje in spanje. čez vikend sta na vikendu ali delata okrog hiše, pa še to ona včas pride do tamale, jo hoče kaj imet, pa že tast vpije, da nima časa in da naj pride to pa to naredit user posted image user posted image  mislim, kr neki je vse skup  user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
26.6.2010 22:29:30   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ploha - za RR-jevke iz tele strani bom dala še dodaten popust.user posted image Sej ne mislim ful cen navit, ker mi je šivanje hobi in na glavni vir zaslužka. To bom delala zraven službe in bo le dodaten zaslužek. Dej mi na ZS povej kaj bi rada imela in se bova zmenile. Sploh ni problem.

evo imaš ZS user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
26.6.2010 22:31:34   
Ploha
khurde: pol pa tak nimaš kaj...pač tko je. Vidva imata čisto vest, človeka sliti pa tud ne morš...če pa tašča ne vidi, je pa potem to njen problem...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
26.6.2010 22:31:45   
khurde

hvala. ja, sej tko delamo. sam ko vem, da njej ni vseeno in vem, da če bi bila jaz na njenem mestu, bi mi bilo kar malo hudo in bi mu že kaj rekla. ona pa v sebi drži in nama govori, da on ne misli tko... ja kako pa pol misli, če direkt tko reče

aja, tašča ve, da on noče? ja, če je tako, potem je pač res rešitev v tem, da ona pride gor k vam..ali pa, če  atst slučajno kdaj kam gre :), da takrat izkoristite/ta

ulla..ja poleg rruser posted image

tašča misli, da midva pretiravava in ga preresno jemljeva. sam kar nekam silit, pa noben od naju noče, še posebej, če je tok direktno izrečeno, da nas noče dol gledat.

jaz sem sicer mojmu rekla, da je to njuna stvar in da jo morta razčistit. sam vem, da je ne bosta in vem, da bo ona še vedno nesrečna, ker nima nobenega pravega odnosa z malo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
26.6.2010 22:33:01   
sonček33
jaz sem sicer mojmu rekla, da je to njuna stvar in da jo morta razčistit. sam vem, da je ne bosta in vem, da bo ona še vedno nesrečna, ker nima nobenega pravega odnosa z malo

in žal tudi s svojim možem ne ...
upam, da uredite, če se sploh da ...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
26.6.2010 22:34:31   
khurde
uf, ne berem kaj veliko zadnje čase. edino za faks. trenutno mam mednarodne odnose in temelje prava na tapeti user posted image

mah, ploha, sej res nimava kaj velik izbire... sam je pa zoprno tko živet user posted image   in dejansko ne vidim, kako to uredit user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.6.2010 22:35:36 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
26.6.2010 23:30:55   
Zvezdica
ulla, ta zakaj zakaj zakaj se vleče še naprej, se ne neha pri treh user posted image user posted image user posted image
Men zadnjič liam teži pa neki sprašuje, jast pa delam in mam v glavi pe miljon stvari...pa on kr vrta pa vrta, pa jast na hitro odgovorim ZATO , pa tamal prleti k strela, me pogleda, pa reče smrtno resno: "ZATO NI ODGOVOR"user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
27.6.2010 10:08:38   
Zvezdica
Khurde, težka je ta situacija. Za vaju predvsem.

Jast bi ji rekla, naj pride gor, povedala kaj je tast rekel in to je to. Potem je pa njena odločitev ali bo uživala v isini družbi ali bo trošila čas za zagovarjanje njega.
V bistvu ne vem kaj rečt user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.6.2010 15:02:53   
farfala
khurde ta tvoja tašča je prav nesrečna ženska in tud neodločna, ker mož upravlja z njenim življenjem. Deluje, kot da je ljubosumen  in zato noče, da bi se tašča ukvarjala z Iso. Mora bit zaj.......tipuser posted image , kaj nič nima rad otrok al kajuser posted image
Tašči pa povej, da bi bila Isa zelo vesela, če bi bile oni dve več skupaj, ker otroci potrbujejo tud stare starše in naj zato pride gor vsaj včasih za vikend al pa naj si pač vzame čas za vnukinjo ne glede kaj bo stari sitnaril.

Ravno včeraj zvečer in ponoči sem prebrala na mah knjigo Cena za nebesa, zdaj pa že berem Strastna zapravljivka in njena sestra. Ni časa za kaj bolj pametnegauser posted image , to se hitro bere, lahko bereš tud tako, da si z enim očesom ves čas na preži za malim.user posted image
pa po dolgem času sem videla celi film včeraj brez prekinitveuser posted image  - Prestopno leto - lep romantičen film, ki se dogaja na Irskemuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.6.2010 15:58:45   
krtekxx
jaz razen za službo in pravljice za lahko noč ne berem. zadnjič sem prebrala Ženski možgani. sem bila pa v zadnjem tednu 5x na biciklu. jutri bom z veseljem 8 ur samo sedela.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
27.6.2010 18:27:57   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

aja. nekak moram mojga pohvalit user posted image  sva imela včer 3/4D UZ. pa jaz itak anti za fuzbal, kje mam čas sploh to spremljat ob tej zgagi, pa tut ne zanima me user posted image  in sediva tam v ordinaciji, no, jaz že ležim, pa pravi G, da nas zihr noben ne mo motil, ker vsi tekmo gledajo user posted image  no, pohvalit ga moram, ker sem šele tam zvedla, da je tekma, on ni čist nič (ZAČUDA, ker je fuzbal fan) predtem rekel user posted image
drugač pa vse ok, tut mere normalne user posted image  tko da ni med večjimi, kot je bila isa... upam, da tko ostane user posted image

Priden mozek, jaz bi bila sama cist zivcna, ce bi nasi spilal, da morva laufat tekmo gledat user posted image . Moja pupa je tudi po normalnih merah, priblizno 540g ima v 22. tednu, sem pa videla, da ima glavico ozjo, tako ima Jan Mai in bo po moje podobne kostne strukture. Oblika glave je tudi na UZ izgledala cisto po ociju, tako da sem ze dobila malo predstave o n jej =]. Lahko bi primerjala izvide v materinskih, do sedaj jih se nisem.

Tole grizenje iz ljubezni je imel nas, zdej pa daje ljupcke namesto ugrizov user posted image . Pol pa ljupcki padajo kamorkoli pade, sploh na golo kozo, je ful hecno. Mi potegne gor majcko pa ljupcka po celem trebuscku. Vcasih pa mi piha v trebuh da oponasa pukce in mu je cel zur. Tamali notr se po moje ful hecno slisi. Pa ce je zjutraj na moji postelji, me cisto preslini po obrazu kt en kuza s taksnimi mokrimi ljupcki.

Jan je danes dobil sveze vrtne jagode, maline in rdeci ribez in jih pridno zobal pred kosilom. Sem mislila, da mu bo prekislo, pa ni. Za kosilo bi pa samo fizol jedel, pri vseh dobrotah na krozniku se je samo za fizol grebel user posted image .

V petek je dobil par pesti gozdnih jagod, nam rastejo za hiso na vikendu, pa nima nobenih alergicnih reakcij. Sem si pa jaz domov grede zvila glezenj. Sem padla na zadnji stengi, z Janom v narocju. Njemu in bebici ni bilo nic, samo jaz imam zvit glezenj in mi je propadel vikend. Pa cisto sem nesrecna, ker ne morem vozit. Sem pa uspela iti na koncert Supernove na rudniku, okoli desetih so bili Prljavo Kazaliste in mali je ful skakal in plesal na njih user posted image . Roker po dusi. Smo pa gledali z balkona, oder so direktno vizavi balkona firme postavli, v mikrovalovko smo vrgli kokice in v hladilnik brezalkoholna piva in uzivali. Tamali ponocnjak je zaspal okoli 11h na Kreslinu, potem pa smo sli domov tik pred nevihto. V soboto se je vrnil dragi, danes pa smo doma, ker jaz ne morem skakat okoli, sicer bi se sli kopat user posted image .

Ploha pol sta ze cisto na koncu z gradnjo, samo se pohistvo in detajli user posted image . Midva bova kuhno sele cez 2 meseca sestavljala, js bi ze zdej, sam ni se vseh kosov niti casa za sestavit in pleskat in to. Imava pa tudi midva ze nekaj skatel posode in tega, sam se mi niti ne sanja vec kaj in kolk tega... To smo tko v tistih sparovih akcijah kupovali pa tko in sploh nimam pregleda user posted image . Ma sej vazno samo, da bo kuhna pred porodm zrihtana, ker potem bo se manj casa in volje. Pol, ko bo vajina hiska urihtana, prilimaj par slikic user posted image .

mimi jaz tudi ne maram kolerabe... Pa se vecina zelenjave mi je bolj vsec surova kot kuhana. Korencek, zelje, paradajz, kumarce, paprika, to je meni veliko bolj njamsi surovo. Ko sem bila majhna, mi je babica dnevno podtaknila korencek v roke za glodat pred kosilom al pa sredico od zelja. Paradajz smo poleti jedli kot jabolka za malico, zdej zobamo cesnjevce. Se tamali jih zoba. Sicer pri paradajzu sem ena tistih, ki ima rada vec soka notri kot mesa user posted image . Obozujem listnato solato vseh sort in bi takoj zamenjala mesni obrok za skledo solate. Pri termicno obdelani zelenjavi se pa vecina gusta in okusa zgubi. Sej ni slaba, sam ni tako njamsi.

Ulla au! Kaj pa une depilacijske kreme k pol z neko lopatko dol postrgas al kaj jaz vem kako? Jaz si vcasih, ce se mi mudi in so ravno ven pokukale pod pazduho, kar z moskim elektricnim brivnikom 2x cez potegnem in lepo obrije. Tistega phillipsovega sem dragemu kupila, ki ima tri okrogle glave in je ful fajn. Tudi za noge ga vcasih zlorabim, ko moram ksno crto popravit, ki sem jo spregledala in nimam casa za mokro britje. Sam jaz nimam gostih al pa trdih dlak in na splosno nimam problemov z nobeno obliko depilacije. Drugace pa imam roll-on deo od duschdasa in je ful tak kremast, verjetno bi ti pasal.

Zvezdica si ze probala nutelco od Rustike? user posted image

Symona buska ostane kaksen teden, sam ce te udarec skrbi, pol mors gledat ravnotezje pa nenavadno zaspanost, bruhanje pa take stvari. Sama buska ni hudega in jih bo se miljardo. Nas je pridelal ze ene tri celne, zdej ima glih eno. Cim je zaspan, se ful spotika pa udarja in mimogrede kam butne, po nogah je itak cisto moder in popraskan.

Nasemu mulcku se je povrnil apetit in se za pol povecal. Zdaj bi lahko jedel cel dan, dopoldan je hotel kar dva zajtrka. Ce ima kaksen zagon rasti, bo najbrz v enem tednu prerasel vse cotke user posted image . Jaz sem se pa ravno navadila na zmanjsane porcije in trebuscek, ki ni kot zogica...

Wow khurde tile skotski hebridi prav klicejo po eni dolgi turi s konji user posted image . Zgago meni ublazi par pozirkov mleka, ne sme bit prevec, ker lahko samo poslabsa zadevo, ce zelodec dopolnim.

Barba kolk kjut! Tisto skotsko krilce za puncko user posted image . Pa igralna podloga mi je vsec, a delas tudi tako varjanto za ven na travo? Da je tanjsa za zlozit pa nepremocljiva na eni strani? Pa mal vecja in recimo rocaji za nosit cez ramo, ko je zrolana. Pa model tiste pizamice brez nogic z zajcki in zmajcki mi je vsec. Kako si pa mere ujela? Ker je ful tezko dobit pravo velikost v stacuni, so ful razlicne od firme do firme. Ful lepo sivas, kot bi gledala modele v stacuni. Se slinge in pouche dodaj, se bojo kar tepli za njih. Uni zakeljcki z imenom so kul za v vrtec cote nest, js bi tud enga user posted image . Ko pride dete n svet, se bom spomnila nate, ker nimam se prav nic za puncko, hello kitty mi pa ne disi... Razen ce me bo nahecala in bo na koncu fantek.

Soncek tam okoli Poreca je par lusnih kampov, par je tudi FKK, zelo v sencki, lusne plaze. Pa hitro si v Porecu, Rovinju, Umagu, Novigradu... no vsaj zame je to hitro user posted image . Midva sva bila parkrat v kampu Istra, spodaj sem dala link, samo ta je FKK, bos pa videla na slikici, da je polotok in velik, pa na otocek lahko plavas. Je bilo pa okoli se precej tekstilnih kampov. nama je bilo vsec in sem dejansko razmisljala, da bi sla letos kampirat, sam mogoce za nosecnico to ni ravno udobna ideja. Bi pa lahko sla na lago di garda in najela eno tistih mobilnih hisic.
http://www.camping-adriatic.com/slo/naturisticki-kamp-istra-porec.
Tudi okoli Pule je veliko kampov ja, jaz sem dragega spoznala v Premanturi user posted image . Ena redkih poletnih romanc, ki traja ze 13 let user posted image .

Joj Ulla kolk si me zdej nasmejala s temi hroscki user posted image .

Khurde to se mi zdi pa grdo, kt da bi se je odrekal, da noce videt vnucke? Tudi ce je vama kaj zameril, ni otrok nic kriv pri tem...
Konstruktivno pa lahko tasci reces, da lahko komot pride povabit vnucke dol k sebi, pa reci, da ti pac ne ves, kdaj ji je najbolj ugodno. Na ta nacin bo na njej odgovornost pred svojim mozem, pa se pokazala ji bos, da ji noces omejevati casa za druzenje. Pa reci, da lahko ti ta cas izkoristis za gospodinjska opravila in jih pustis same. Mogoce bo tudi tast uzival v tem casu drugace kot bi z vama zraven. Komot pa jo tudi prosis, naj jo pelje na krajsi sprehod ali na igrala. Tako niti ne bo tastu pod nogami, pa se veliko se lahko zabavata zunaj. Lahko jo vzame s sabo tudi samo do trgovine in nazaj. Tako tast ne bo mogel tulit, da nima casa. Sploh pa kaj njega briga kolk casa si hoce tasca vzet... Nej mu vrze en pogrej in pojej na mizo pa gre k vnucki. A je bil tast tak ze kot oce? Vprasaj tasco, kaj bi lahko zameril...

Js mam bolj ta problem, da se zjutri zbudim in zacnem rihtat, hocem malcka preoblect, pa priletita gor dedi in babi in mi ga dobesedno ugrabita dol na zajtrk, pol moram pa cakat, da ga urihtam za vrtec in lovim zajtrk tam user posted image . Nona bi ga pa itak najraj preselila k sebi v Sezano. Sam nono je tisti, ki ga vidi 3x na leto in se to na hitro. Sem ful sikala dragemu, naj urihta te odnose, da se bosta bolj pogosto videla, sam k se on z ocetom nima poslihtano js res ne morem nic narest. Nimata niti negativnega niti pozitivnega odnosa, preprosto nimata odnosa in zelo minimalne stike. Razen da ga brcam, naj vsake tolk poklice, ce ma cas, ko smo v Sezani, pa se to pozabi, ne morem dosti narest...

Ok sem se razpisala za cel teden nazaj, sem imela polne dneve malega buckota in zvecer padla z njim v posteljo, pa racunalnika skoraj nisem niti vzigala.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
27.6.2010 19:48:05   
Ulla80
Ulla au! Kaj pa une depilacijske kreme k pol z neko lopatko dol postrgas al kaj jaz vem kako?

uf, to pa mislim da mi vsaka kislina bolj pasala kot touser posted image sem na nogah (!!) enkrt probala, pa sem mela kraste po celih tacah, groza.

čer babeuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
27.6.2010 20:09:48   
Najki
Matr pa kaj mas to za eno reakcijo? A mas tako tanko kozo al so tako trmaste dlake, alergija najbrz ni, a si blond? Moja blond frendica ima tudi dost problemov z odstranjevanjem dlak, ima ful mocne in trmaste, pa pod pazduho jo tud ful koza zeza. Je celo epilator poskusla in jo je spravil v jok... Nekaj caSa je celo hodila na lasersko odstranjevanje. Jaz bi se verjetno sprijaznila s pristrizenjem cisto ob kozi, bi se poznala temna lisa, sam ne bi bilo tako ocitno in mucno. Pa zraven bi jih probala se pobelit. Ceprav ne vem kako se beli, verjetno bi te to tudi razdrazilo...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
27.6.2010 20:28:17   
mimi30
čeruser posted image

eve mene, smo se mal potepali.....en dan v avstriji na vlakcih, toboganih in podobnem, danes žička kartuzija,....vsi smo uživali

ulla, parkrat še probi mogoč te neha boletuser posted image ....deo roll-on tale novi (angel star) od nivee mi odgovarja, sem tud ful težk našla takega, ki mi je ok...... malecka je pa itak facauser posted image
ula skoz teži s tem morjem
ni glih po tebuser posted image ....al morje ja pa sam prikolca neuser posted image user posted image

da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat

marta, user posted image .....ja, hudo je to, se tolk močno navežemo na te naše hišne ljubljenčke
barba, super za pogum in da si stran na fb za tvoje lušne stvari nardilauser posted image

srečanje marta, mimi - v torek ne morem, ker delam popoldan, druge dneve pa jauser posted image , lahko gremo tudi v park sedaj, ko je festival

farfala, marta lahk v sredouser posted image - mislim, da nimam nič takega, bom še jutri v službi na koledar pogledla.....kaj jaz vem, če je za čvek park zdaj vreduuser posted image , po moje da jih bomo sam okol lovile, velik ljudi, otrok, dogajanja,....

khurde, veš kaj men se zdi, da vidva ne moreta skrbet za to da babi dovolj vidi vnukicouser posted image , če se ona sama ne more z možem zmenit in prit do nje, najt čas za njo....na žalost je pač tako, da bo prikrajšana, če nima sama dovolj poguma, da se upre in dela tisto kar si želi, to je druži z vnukico.....jaz verjetno ne bi dol hodla, če ne bi bila zaželjena.....za otroka je pomembno, da ima okoli sebe ljudi, ki ga imajo radi....in če se tast ne zna obnašat, žalostno, sam to je njegov problem, ne vajin....nima ga smisla v nekaj silit, če si to ne želi....men gre ful na živce, ko tašče doma sedijo in čakajo, da pripeljemo vnuke pokazat in jočejo kolk časa jih že niso videleuser posted image ...če si želijo vnuke vidit naj jih pridejo pogledat, jim nihče ne brani in so vedno dobrodošli....oprosti, če sem preveč grobo napisalauser posted image ....skratka ne se obremenjevat, kolker se pač to da   

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?