Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde aja. nekak moram mojga pohvalit sva imela včer 3/4D UZ. pa jaz itak anti za fuzbal, kje mam čas sploh to spremljat ob tej zgagi, pa tut ne zanima me in sediva tam v ordinaciji, no, jaz že ležim, pa pravi G, da nas zihr noben ne mo motil, ker vsi tekmo gledajo no, pohvalit ga moram, ker sem šele tam zvedla, da je tekma, on ni čist nič (ZAČUDA, ker je fuzbal fan) predtem rekel drugač pa vse ok, tut mere normalne tko da ni med večjimi, kot je bila isa... upam, da tko ostane Priden mozek, jaz bi bila sama cist zivcna, ce bi nasi spilal, da morva laufat tekmo gledat . Moja pupa je tudi po normalnih merah, priblizno 540g ima v 22. tednu, sem pa videla, da ima glavico ozjo, tako ima Jan Mai in bo po moje podobne kostne strukture. Oblika glave je tudi na UZ izgledala cisto po ociju, tako da sem ze dobila malo predstave o n jej =]. Lahko bi primerjala izvide v materinskih, do sedaj jih se nisem. Tole grizenje iz ljubezni je imel nas, zdej pa daje ljupcke namesto ugrizov . Pol pa ljupcki padajo kamorkoli pade, sploh na golo kozo, je ful hecno. Mi potegne gor majcko pa ljupcka po celem trebuscku. Vcasih pa mi piha v trebuh da oponasa pukce in mu je cel zur. Tamali notr se po moje ful hecno slisi. Pa ce je zjutraj na moji postelji, me cisto preslini po obrazu kt en kuza s taksnimi mokrimi ljupcki. Jan je danes dobil sveze vrtne jagode, maline in rdeci ribez in jih pridno zobal pred kosilom. Sem mislila, da mu bo prekislo, pa ni. Za kosilo bi pa samo fizol jedel, pri vseh dobrotah na krozniku se je samo za fizol grebel . V petek je dobil par pesti gozdnih jagod, nam rastejo za hiso na vikendu, pa nima nobenih alergicnih reakcij. Sem si pa jaz domov grede zvila glezenj. Sem padla na zadnji stengi, z Janom v narocju. Njemu in bebici ni bilo nic, samo jaz imam zvit glezenj in mi je propadel vikend. Pa cisto sem nesrecna, ker ne morem vozit. Sem pa uspela iti na koncert Supernove na rudniku, okoli desetih so bili Prljavo Kazaliste in mali je ful skakal in plesal na njih . Roker po dusi. Smo pa gledali z balkona, oder so direktno vizavi balkona firme postavli, v mikrovalovko smo vrgli kokice in v hladilnik brezalkoholna piva in uzivali. Tamali ponocnjak je zaspal okoli 11h na Kreslinu, potem pa smo sli domov tik pred nevihto. V soboto se je vrnil dragi, danes pa smo doma, ker jaz ne morem skakat okoli, sicer bi se sli kopat . Ploha pol sta ze cisto na koncu z gradnjo, samo se pohistvo in detajli . Midva bova kuhno sele cez 2 meseca sestavljala, js bi ze zdej, sam ni se vseh kosov niti casa za sestavit in pleskat in to. Imava pa tudi midva ze nekaj skatel posode in tega, sam se mi niti ne sanja vec kaj in kolk tega... To smo tko v tistih sparovih akcijah kupovali pa tko in sploh nimam pregleda . Ma sej vazno samo, da bo kuhna pred porodm zrihtana, ker potem bo se manj casa in volje. Pol, ko bo vajina hiska urihtana, prilimaj par slikic . mimi jaz tudi ne maram kolerabe... Pa se vecina zelenjave mi je bolj vsec surova kot kuhana. Korencek, zelje, paradajz, kumarce, paprika, to je meni veliko bolj njamsi surovo. Ko sem bila majhna, mi je babica dnevno podtaknila korencek v roke za glodat pred kosilom al pa sredico od zelja. Paradajz smo poleti jedli kot jabolka za malico, zdej zobamo cesnjevce. Se tamali jih zoba. Sicer pri paradajzu sem ena tistih, ki ima rada vec soka notri kot mesa . Obozujem listnato solato vseh sort in bi takoj zamenjala mesni obrok za skledo solate. Pri termicno obdelani zelenjavi se pa vecina gusta in okusa zgubi. Sej ni slaba, sam ni tako njamsi. Ulla au! Kaj pa une depilacijske kreme k pol z neko lopatko dol postrgas al kaj jaz vem kako? Jaz si vcasih, ce se mi mudi in so ravno ven pokukale pod pazduho, kar z moskim elektricnim brivnikom 2x cez potegnem in lepo obrije. Tistega phillipsovega sem dragemu kupila, ki ima tri okrogle glave in je ful fajn. Tudi za noge ga vcasih zlorabim, ko moram ksno crto popravit, ki sem jo spregledala in nimam casa za mokro britje. Sam jaz nimam gostih al pa trdih dlak in na splosno nimam problemov z nobeno obliko depilacije. Drugace pa imam roll-on deo od duschdasa in je ful tak kremast, verjetno bi ti pasal. Zvezdica si ze probala nutelco od Rustike? Symona buska ostane kaksen teden, sam ce te udarec skrbi, pol mors gledat ravnotezje pa nenavadno zaspanost, bruhanje pa take stvari. Sama buska ni hudega in jih bo se miljardo. Nas je pridelal ze ene tri celne, zdej ima glih eno. Cim je zaspan, se ful spotika pa udarja in mimogrede kam butne, po nogah je itak cisto moder in popraskan. Nasemu mulcku se je povrnil apetit in se za pol povecal. Zdaj bi lahko jedel cel dan, dopoldan je hotel kar dva zajtrka. Ce ima kaksen zagon rasti, bo najbrz v enem tednu prerasel vse cotke . Jaz sem se pa ravno navadila na zmanjsane porcije in trebuscek, ki ni kot zogica... Wow khurde tile skotski hebridi prav klicejo po eni dolgi turi s konji . Zgago meni ublazi par pozirkov mleka, ne sme bit prevec, ker lahko samo poslabsa zadevo, ce zelodec dopolnim. Barba kolk kjut! Tisto skotsko krilce za puncko . Pa igralna podloga mi je vsec, a delas tudi tako varjanto za ven na travo? Da je tanjsa za zlozit pa nepremocljiva na eni strani? Pa mal vecja in recimo rocaji za nosit cez ramo, ko je zrolana. Pa model tiste pizamice brez nogic z zajcki in zmajcki mi je vsec. Kako si pa mere ujela? Ker je ful tezko dobit pravo velikost v stacuni, so ful razlicne od firme do firme. Ful lepo sivas, kot bi gledala modele v stacuni. Se slinge in pouche dodaj, se bojo kar tepli za njih. Uni zakeljcki z imenom so kul za v vrtec cote nest, js bi tud enga . Ko pride dete n svet, se bom spomnila nate, ker nimam se prav nic za puncko, hello kitty mi pa ne disi... Razen ce me bo nahecala in bo na koncu fantek. Soncek tam okoli Poreca je par lusnih kampov, par je tudi FKK, zelo v sencki, lusne plaze. Pa hitro si v Porecu, Rovinju, Umagu, Novigradu... no vsaj zame je to hitro . Midva sva bila parkrat v kampu Istra, spodaj sem dala link, samo ta je FKK, bos pa videla na slikici, da je polotok in velik, pa na otocek lahko plavas. Je bilo pa okoli se precej tekstilnih kampov. nama je bilo vsec in sem dejansko razmisljala, da bi sla letos kampirat, sam mogoce za nosecnico to ni ravno udobna ideja. Bi pa lahko sla na lago di garda in najela eno tistih mobilnih hisic. http://www.camping-adriatic.com/slo/naturisticki-kamp-istra-porec. Tudi okoli Pule je veliko kampov ja, jaz sem dragega spoznala v Premanturi . Ena redkih poletnih romanc, ki traja ze 13 let . Joj Ulla kolk si me zdej nasmejala s temi hroscki . Khurde to se mi zdi pa grdo, kt da bi se je odrekal, da noce videt vnucke? Tudi ce je vama kaj zameril, ni otrok nic kriv pri tem... Konstruktivno pa lahko tasci reces, da lahko komot pride povabit vnucke dol k sebi, pa reci, da ti pac ne ves, kdaj ji je najbolj ugodno. Na ta nacin bo na njej odgovornost pred svojim mozem, pa se pokazala ji bos, da ji noces omejevati casa za druzenje. Pa reci, da lahko ti ta cas izkoristis za gospodinjska opravila in jih pustis same. Mogoce bo tudi tast uzival v tem casu drugace kot bi z vama zraven. Komot pa jo tudi prosis, naj jo pelje na krajsi sprehod ali na igrala. Tako niti ne bo tastu pod nogami, pa se veliko se lahko zabavata zunaj. Lahko jo vzame s sabo tudi samo do trgovine in nazaj. Tako tast ne bo mogel tulit, da nima casa. Sploh pa kaj njega briga kolk casa si hoce tasca vzet... Nej mu vrze en pogrej in pojej na mizo pa gre k vnucki. A je bil tast tak ze kot oce? Vprasaj tasco, kaj bi lahko zameril... Js mam bolj ta problem, da se zjutri zbudim in zacnem rihtat, hocem malcka preoblect, pa priletita gor dedi in babi in mi ga dobesedno ugrabita dol na zajtrk, pol moram pa cakat, da ga urihtam za vrtec in lovim zajtrk tam . Nona bi ga pa itak najraj preselila k sebi v Sezano. Sam nono je tisti, ki ga vidi 3x na leto in se to na hitro. Sem ful sikala dragemu, naj urihta te odnose, da se bosta bolj pogosto videla, sam k se on z ocetom nima poslihtano js res ne morem nic narest. Nimata niti negativnega niti pozitivnega odnosa, preprosto nimata odnosa in zelo minimalne stike. Razen da ga brcam, naj vsake tolk poklice, ce ma cas, ko smo v Sezani, pa se to pozabi, ne morem dosti narest... Ok sem se razpisala za cel teden nazaj, sem imela polne dneve malega buckota in zvecer padla z njim v posteljo, pa racunalnika skoraj nisem niti vzigala.
|