khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mene tele vaše kuharske umetnije sploh nič ne ganejo, ne maram zelenjave.... ulla, take depilacije se pa jaz ne bi postopla me zmrazi, že če pomislim jaz mam tut občutljivo kožo, pa mi večina deodorantov ne sede, sploh ne po britju, k me vse peče mi je pa fajn balea, sam so dragi, deo kristal, sam pol sčasoma rata mal oster, pa alverde iz dm-a, poceni in fajn, sam vonjev ni ravno na pretek. symona, pojma nimam sej to se pomoje tok hit udarijo, da res ni. pri isi, k niti ne zajoka, včas šele po obarvanem čelu vidim, da je kam trčila (tko sem včer zvečer opazila, da se je čez dan enkrat udarila). verjetno bi poklicala P, če do ponedeljka res ne bi izginila. ploha, itak pridemo na kavo, otroc se bojo pa prav luštno igral v vašem labirintu k si takrat razlagala o vhodih, povezavah... IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aha, tako je to...mah sej u bistvu mi je kr všeč, da se mal pazim, ker moje počutje je napram prej, več kot odlično, prej sm se počutla kot en zabuhu in nepokretn krof, zdej pa kr skakljam okol sej mogoče se ti tut prebava sčasoma uredi, sam traja vsaj ene dva tedna IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a katera od vas suši zelenjavo? paradižnik npr? če bi si hotla narediti zelenjavno mešanico, kaj vse dam - korenje, petrešilj...??? nič ne sušim, sem pa razmišljala, da bi paradižnik začela. to si predstavljam, da ga narežem na kolobarje, dam na leseno desko in sušim na soncu (tko so sosedi delal, ko sem bila majhna). pol bi pa z olivnim oljem, česnom in peteršiljem vlagala. zelenjavno mešanico a la vegeta (ki jo prinas drugače nihče ne uporablja, to mešanico pa) pa stara mama dela. not da korenje, peteršilj, zeleno, grobo sol, pa verjetno še kaj. pomoje da še kak por... jo bom vprašala. sicer ne porabim veliko, ca. en deci kozarec na leto, samo mi je pa fajn, ker okusa vegete prav ne prenesem mam to po starmu atu pa očetu, očitno lep dan!