Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 13:27:51
|
|
|
|
arabela*
|
Dan
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 13:30:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,vseeno pokliči pa vprašaj.Več,kot ne ti ne morejo rečt.V Vošnjakovi so pa tak same dobre P,mogoče te katera druga vzame,če je Krebsova res polna. mi imamo dr.Melinkovo in je tud zelo vredu, pa dr.Vizoviškova je super,edinoena je groza od groze,se ne spomnim priimka sedaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 13:31:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Vzeme samo še otrokece staršev, ki imajo že katerega od otrok pri njej. S takim odgovorom so se me rešli Baje pa je super pediatrinja! ja,ponavadi je tako,da imata oba otroka potem skupnega zdravnika
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 15:11:05
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...me smo se najedle...sem naredila rižoto s pršutom Zdaj pa moram računalnik predat smrkljam,bosta risanke gledle
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 15:22:31
|
|
|
|
Sacherca
|
Dan dan...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 15:54:23
|
|
|
|
botrca
|
Dober dan
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 15:56:14
|
|
|
|
botrca
|
Me je rač. nekaj zezal pa me ni bilo...no sem vsaj nekaj naredila po stanovanju, pa kosilo skuhala. Sem naredla musako z bučkami in zeleno solato. Zdaj sem pa malo na relaxu, Jan se igra s tovornjakom in formulami ki jij je včeraj dobil. Mož je šel malo prej delat, tak da sva zopet sama.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 17:11:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nama pa nič pa ko sem na vsaki posvetovalnici jamrala kako kožo ma... pa vidla ga je ... o kakem alergologu ne duha ne sluha. Edino kaj sva dobila kapljice Fenistil proti srbenju, za kožo pa nič Iiiiiiiiii,bi se lahko danes srečale pri zdravniku,mi mamo tudi dr.Skokovo . Sem bla danes jezna kot ris sama na sebe,ker ponavadi vedno pokličem,da se ne vozim zastonj iz Cukeršpica,danes pa nisem . Moje izkušnje z njo niso ravno slabe,je pa res,da moraš vsako stvar pri njej dobesedno zahtevat. Po drugi strani,pa mi tudi ni všeč,da nekateri zdravniki ošvrknejo pacienta s pogledom in postavijo diagnozo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 19:14:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer. Danes pa ne bom klepetala z vami, ker grem počai z našimi babami (marčevkami 2009) malo ven pogledat. Gremo malo v Riko Toresa počvekat in kaj dobrega pojest Jutri pa grema zjutraj po Lijo pol pa šibamo v Banovce k tašči in tastu se mal namakat. Ona dva sta že cel teden doli na dopustu. Tak da se bomo jutri malo mnamakali. Bom morala trebušček noter držat, da nebo kiri mislo da sem ki Nič lepo bodite, fajn čvekajte in se tipkamo kaj v nedeljo. Uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 20:43:01
|
|
|
|
arabela*
|
čer Pašeeeeeeeeeeee...malo miru ..deca spijo,moj šel na klub..relaks....žal pa ravno danes nič po tvju Sem še prej po mojega hodla k tašči,ker se jutri tu norišnica začne in nimamo kam avtov postavljat ,pol še kavica tam,pa v hofer sem si po tavelike (polmetrske)lončnice šla; imajo full poceni Zdaj pa bo treba začet pospravljat, kako imam....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:22:50
|
|
|
|
elevitka
|
Tak punce ... jaz vas pozdravljam in se poslavljam za nekaj časa... jutri bo preveč dela z pakiranjem , tako da se verjetno ne bom utegnila javit. Držite pesti da bo lepo vreme. Tačas pa uživajte maksimalno!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:28:43
|
|
|
|
sami0804
|
Večer Tasa in elevitka,uživajta maksimalno Saraya,premagaj to gorečo željo po pospravljanju in počni kaj bolj produktivnega-glej zvezde al pa kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:41:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:41:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala pri nas pali samo ignoriranje Pri nas tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:41:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,si na našo P naletela.Ona je ZAKON! jap
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:42:35
|
|
|
|
ly117
|
Tasa uživajte jutri v Banovcah, pa načofotajte se še malo za nas.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:43:14
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka uživajte na morju in želim vam čimveč sonca.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saraya,premagaj to gorečo željo po pospravljanju in počni kaj bolj produktivnega-glej zvezde al pa kaj ni želja...ampak moram da me zjutraj ne bo kap ...saj sem gotova,samo kopalnica še čaka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tak punce ... jaz vas pozdravljam in se poslavljam za nekaj časa... jutri bo preveč dela z pakiranjem , tako da se verjetno ne bom utegnila javit. Držite pesti da bo lepo vreme. uživajte!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:44:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa uživajte jutri v Banovcah, pa načofotajte se še malo za nas. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:44:50
|
|
|
|
ly117
|
Ko smo prej o P. A mogoče ve ( seveda tiste ki jo imamo ) kdaj gre Krepsova na dopust.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:46:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala pri nas pali samo ignoriranje Pri nas tudi. pri nas je ravno danes spet M zagrabilo..tak da se je po hrbtu peljala z glavo nazaj po podu,čez celo sobo,vmes pa štok ...pol veš kaj naredi ipika ....jaz jo skušam umirit,tak da jo cartam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:46:51
|
|
|
|
ly117
|
Punce bi kero zanimalo delo v Astriji? Dela se pa samo 2 dni na teden - gostinstvo. Več pa na ZS.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:50:35
|
|
|
|
Sacherca
|
Ly117 sem ti poslala zs Pridem po forenzikih nazaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 21:50:53
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?