Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:43:59
|
|
|
|
arabela*
|
kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:48:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala... no,zaj pa jaz ne štekam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:48:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:49:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala... no,zaj pa jaz ne štekam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:50:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala... no,zaj pa jaz ne štekam A je tavečja smrklja....in je našla eno dudo od M...(je za okras, M nima dude) in jo je nostalgija zgleda prijela
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.6.2010 22:51:32 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:51:25
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,pa nočko botrca in LETEČA tasa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:52:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala... no,zaj pa jaz ne štekam A je tavečja smrklja....in je našla eno dudo od M...(je za okras, M nima dude) in jo je nostalgija zgleda prijela aaaahhhhhh no saj pri nas je tudi včasih podoben scenarij edino do spanja ne pridemo tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:54:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa to,ko je A danes z dudo zaspala... no,zaj pa jaz ne štekam A je tavečja smrklja....in je našla eno dudo od M...(je za okras, M nima dude) in jo je nostalgija zgleda prijela aaaahhhhhh no saj pri nas je tudi včasih podoben scenarij edino do spanja ne pridemo tak ona je stara 5 let..in je zelo dolgo imela dudo,vsaj zvečer....danes pa ne vem kaj jo je prijelo,da si jo je v usta dala...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:57:33
|
|
|
|
sami0804
|
in jo je nostalgija zgleda prijela In smo spet pri prejšnjem odgovoru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:58:30
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem na uho. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 23:05:51
|
|
|
|
sami0804
|
Nočko ly... Grem jaz tudi,mam spet eno knjigo za predelat,zanimivo ko hudič... Fajn spite,nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 23:06:24
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 8:01:29
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro Danes pa gremo z malo madam k zdravniku,pregled pred vrtcem. Od septembra naprej bo vrtičkarca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 9:42:15
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Katy najprej ne glej tabel, ne primerjaj Timoteja z drugimi otroci, vsak je zgodba zase, ti to sigurno lahko potrdijo matcar, Saraya, sami,..ki imajo dva ali več... Ko bo začel plazit in pol hodit se itak naraščanje teže ustavi. Kar se pa tiče partnerskih odnosov, mi2 sva imela ful krizo po porodu, prve mesece nosečnosti sem bila utrujena za znoret, od dodatnih hormonov, ki sem jih jemala mi je biloslabo za znoret,tako da je intima trpela, potem mi je bil seks vso nosečnost zadnja potreba, enostavno nisem čutila potrebe po njem, po porodu pa sem bila totalno utrujena ker je mali čez dan spla zelooooo malo, pa dojenje na uro in pol do dveh me je res izčrpavalo. Pa še dlel moj cele dneve, tako da sva bila z A. skozi sama. Med nama je nastal že skoraj prepad, ker sva živela že skoraj kot sostanovalca. Dokler nisem v glavi razčistila da želim moža in ne sostanovalca, pa so stvari šle strmno navzgor.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 10:51:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 rajši sebi kupi nekaj za 20€ kot marelo, ker je ne boš uporabljala boš vidla. Ti bo otrok glih takrat rekel, da hoče hodit. Če pa vidiš, da se rad vozi pa kupi, ne glede na to kaj misli tvoj . Prepozno botrca, Saramobil je že doma in v uporabi jupiiiiiiiiiiiii mami zmagala si Ja,ne .Čeprav sma se danes dopoldan tak skregali,da bi vozek najrajši zabrisala v keson.Ampak,to je že druga zgodba Babe,nekaj me zanima.Kak so vaši otrokeci kaj z ipiko?Moja ma take izpade,da se mi včasih kuj malo meša poleg. naš je v eno ipičn 100/h ne smeš ga dat sedet se bo odrival in tulil kot zmaj, ne smeš mu vzet broško od dude iz ust da se slučajno nebi včipnil v jezik, za vsak drek vglavnem ipika in to se tak cuka in otepa zraun pa tuli da znoriš ... ve kdo kaj pomaga tega ga odvadit???? nič si ne da dopovedat samo grize, ščipa, to ne zna lepo pobožat al lupčka dat, samo ravsal bi se
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:01:05
|
|
|
|
elevitka
|
mi smo od zdravnika.... spet... zdaj so mi komaj povedali (ko ni Taijeve P) da ima atopični dermatitis, jaz pa Skokovi že 11 mescev trobim da imava hude težave z kožo... skoz ima ekceme pa izpuščaje pa lišaje pa skoz srbi, pa se vnamejo in nama je skoz neke negovalne kreme pisala. Danes sva šla zopet tja.. preventivno pred morjem ker je spet celi ven spuščen po celem telesu (sem se vstrašla kaj mu bo na to reklo sonce in slana voda) pa ker ni delala njegova P, sva mogla va Vošnjakovo (dr. Krebs) ki nama je povedala za kaj gre! Je rekla te pa vama vaša P ni dala nič če imata od rojstva težave???? NEEEEEEEEEEE mast kurja sam neke negovalne kremice mešajo v lekarni ki en drek hasnejo.... sem tak jezna da nevem če nebom dohtarce menjala !!!! sem besna kot ris
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:23:07
|
|
|
|
koala
|
Ipika, A. so napadomalo popustili, pri nas pali samo ignoriranje, kakorhitro ga kdo pogleda ali bognedaj ogovori je še salbše. Tako da jaz ga dam na ignor pa ga hitro mine. In ker je očitno pogruntal da ne pali redko ipičari. elevitka ne morem vrjet da vaju skokova ni kam poslal oz. da mu ni kaj drugega predpisla. Pri A je takoj napisal kremico ko je imel težave z kožo in ko tista ni zalegla mu je napisala drugo, pa napotnico za alergologa nama ja tudi dala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:29:25
|
|
|
|
elevitka
|
nama pa nič pa ko sem na vsaki posvetovalnici jamrala kako kožo ma... pa vidla ga je ... o kakem alergologu ne duha ne sluha. Edino kaj sva dobila kapljice Fenistil proti srbenju, za kožo pa nič
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:43:09
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:50:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi smo od zdravnika.... spet... zdaj so mi komaj povedali (ko ni Taijeve P) da ima atopični dermatitis, jaz pa Skokovi že 11 mescev trobim da imava hude težave z kožo... skoz ima ekceme pa izpuščaje pa lišaje pa skoz srbi, pa se vnamejo in nama je skoz neke negovalne kreme pisala. Danes sva šla zopet tja.. preventivno pred morjem ker je spet celi ven spuščen po celem telesu (sem se vstrašla kaj mu bo na to reklo sonce in slana voda) pa ker ni delala njegova P, sva mogla va Vošnjakovo (dr. Krebs) ki nama je povedala za kaj gre! Je rekla te pa vama vaša P ni dala nič če imata od rojstva težave???? NEEEEEEEEEEE mast kurja sam neke negovalne kremice mešajo v lekarni ki en drek hasnejo.... sem tak jezna da nevem če nebom dohtarce menjala !!!! sem besna kot ris Elevitka,si na našo P naletela.Ona je ZAKON! Maks ga je tudi imel od rojstva,samo HB v blagi obliki.Tako,da se mu je do 1-ga leta porihtalo.Edino po lasišču se mu še vsake tolko cajta naredi.Pa menjaj P,pri vragu.Kolko vem,Krebsova še vedno jemlje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:52:26
|
|
|
|
matcar
|
Grem jest,pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 11:59:07
|
|
|
|
elevitka
|
matcar... dober tek! nevem če nem menjala P res ... po dopustu!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 12:33:54
|
|
|
|
Lenči_
|
h Krebsovi sem hotela sama vpisat svojo M., pa ni šlo. Je baje polna. Vzeme samo še otrokece staršev, ki imajo že katerega od otrok pri njej. S takim odgovorom so se me rešli Baje pa je super pediatrinja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 12:35:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ h Krebsovi sem hotela sama vpisat svojo M., pa ni šlo. Je baje polna. Vzeme samo še otrokece staršev, ki imajo že katerega od otrok pri njej. S takim odgovorom so se me rešli Baje pa je super pediatrinja! no krasno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 24.6.2010 13:10:05
|
|
|
|
matcar
|
Najedla sem se,zaj pa šibam dalje delat. Elevitka,vseeno pokliči pa vprašaj.Več,kot ne ti ne morejo rečt.V Vošnjakovi so pa tak same dobre P,mogoče te katera druga vzame,če je Krebsova res polna. Lepo bodite,se ju3 tipkamo! Čauči!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?