arruba
|
Dan, pravkar s pregleda, kot ponavadi vse kul, sem pa prav ponosna sama nase, ker sem se v 1 mesecu zredila samo za 1 kilo (tako je pokazala vaga v ZD, za katero sicer sumim, da je pokvarjena ). Mulček se ima baje prav fajn notri, naslednji pregled pa imam čez 2 tedna, ko bom imela tudi prvi CTG. Joj, to pomeni, da se že bliža finiš, a ne? Upam, da bo mali počakal vsaj do 16.7. ker ima moj ravn 15.7. še ustni del pravosodnega in si nekako ne predstavljam, kako bi ga bil sposoben naredit, če bi vedel, da sem jaz v P, ker je po pol leta učenja že itak taki presing na ustnem, da se ti zmeša, jaz bi bla pa v P živčna še zaradi njega.. uhh, sem bila prav jezna, so mu dali rok čist na zadnji možni dan..bomo pa mal prišparali, ker bo potem lahko skupen žur za pravosodca in malega Me je začelo enmalčk stiskat, pa mogoče niti ne toliko glede poroda, bolj glede tega, kako bom potem znala malega poštimat..si čist ne predstavljam, kako bo, samo poslušam zgodbe o tem, da si še zob včasih nimaš časa oprati...obe babici pa 80 km stran. Hmmm, bom najbrž imela vsakodnevno vročo linijo z mamo. Martinčka si me spomnila, da sem pozabila rečt za streptokok test..če me kaj prehiti, bom pač v P povedala, da sem imela v preteklosti pozitiven test pa naj mi našopajo antiboitike. A katera ve, če mora biti pozitiven izvid na streptokok vpisan v materinski knjižici? Lillygmail - jaz imam 24.7., pa ti? sicer sumim, da bo malo kasneje - nekako sem se psihično naštimala na 27.7., pa ne vprašaj zakaj, ker ne vem. PO je torej v redu? Aja, pa še na temo oblačenja otrok - zadnjič sem v Izoli pri 33 stopinjah videla mamico, ki je imela malega pokritega z zimsko volneno kapo s cofom .. če tega malega ni vročinski udar, je dober
< Sporočilo je popravil arruba -- 24.6.2010 12:33:20 >
|