nagaja28
|
živjo candy jaz sem pa že mislila, da si rodila, ker se nisi nekaj časa oglasila zdaj pa sumim tinco . no, jaz sem iz pregleda. streptokok je negativen, urin ok, kri tud, dobila sem še napotnice za v P in to je to. moja G gre na dopust . saj me je naročila pri kolegici, ampak šele čez 3 tedne. no, pa saj se mi tako ali tako ne da čakat tam v čakalnici, čeprav gre pri tej ta drugi veliko hitreje. aja, ctg tudi ni nič pokazal, čeprav mi nekaj dni kar močno že dol pritiska in me špika. da ne omenjam medeničnih kosti. kot, da bi bila stara 90 let. mogoče je res vreme . moj mož je rekel, naj hitro torbo pripravim, da jo njemu ne bo treba, ker vsake toliko časa malo zajambram svoj 'avč' ko me špikne martinčka, jaz mislim, da bi te iz BC že obvestili, če ti vozička ne bi dobavili, drugače je pa to od njih skrajno grdo. danes sem vprašala G, kako je z rezanjem presredka drugič, pa je rekla, da se ponavadi potrudijo, da drugič ne režejo, sploh pa če prvič tudi ni bil rezan. za dianatal gel pa je rekla, da mi ga ne priporoča, ker sem prvič rodila v 3-h urah in da je skoraj boljše, da porod ni hitrejši, kar najverjetneje že tako malo bo. vse, ki vas čaka CR, vso srečo. baje res ni več tako hudo, sploh pa ko obstaja možnost neke lokalne anestezije (reče se ji malo drugače, pa sem pozabila kako). in otročka takoj dobiš v roke. je bila pa pred kratkim ta tema tudi na dobro jutro in če katero zanima naj na rtv slo odtipka za bodoče starše in poišče to oddajo. jaz pa kar težko verjamem, da se otročki še zdaj obračajo okoli. obrnejo že, ne pa, da se kar vsak dan vrtijo okoli. še eno mogoče malo neumno vprašanje kako pa mislite žoge v avto stlačit? jaz jo imam sicer doma in če bom v porodnišnici naletela na to sobo bo super, drugače bom pa tudi brez zdržala.
|