kenya
|
Živjo! Mišu, držim pesti, da bosta s Carin čimprej skupaj . Mala biba, upam da je vajin mali škrat v redu prestal operacijo. Drugače pa pojma nimam, zakaj moja še vedno tako nori po trebuhu, povsod je je dovolj. Prvi dve sta bili ful mirni, tale ima pa fešto ves dan. Mi je pa sicer g. rekel, da pri mnogorodkah je že vse bollj raztegnjeno in se lahko obrača vse do poroda. Sem šla pa danes v BC v BTC, da sem si kupila za vsak slučaj še nastavke za dojenje in pa obroč za sedenje- sem se že vdala v usodo, da ko bodo vidli da sem bila že prerezana, me bodo itak spet , vsaj tako je bilo drugič in sem vidla v BC, da imajo drugače še ful ta velikih podlog za previjalno, tako da moram sam mal razmislit o bravah, pol pa hitro po eno. Pol sem še malo pogledala za novo previjalno torbo, pa mi ni blo nič preveč všeč in sem šla še v outlet od Samsonita, pa ker niso imeli nič v rdeči,ki bi jo rada imela sem si pa zase eno torbo za dušu kupila Martinčka, sej je res, če si o.k, ne rabiš g., kot je rekla nagaja. Če je pa sila oz. se ti zdi da ni vse o.k., se greš pa kar v p. se pokazat. Pa tudi, če je to večkrat. V lj. v leonišču je pa sicer navada, da ko nimamo svojega g., ki je na dopustu, ti dajo vedno nadomestnega, čakaš ko nor, da ti zmeri trebuh in vpraša, če dobro čutiš otroka. In to je to. V bistvu res izguba časa. Me pa zanima, kolk hitro si dobila rezlutate za streptokok? Naja7, pri materinski šoli je bilo meni sicer najbolj pomembno poslušat porodne dobe, predvsem drugo porodno dobo, da si vsaj malo predstavljaš kaj te čaka. Pa kakšno je pravilno dihanje in da se zapre oči, ko potiskaši, ker ti drugače popokajo žilice. Tisto o negi dojenčka itak pol pozabiš, pa v lj je itak taka gužva da ne vidiš dobro in še v p. ti pokažejo, ampak porodne dobe je blo pa meni fajn it poslušat. Zdaj se grem pa ubadat, kaj bom s 5 kg češenj, ki smo jih včeraj pri tašči nabral . Mal jih bom dala v skrinjo, pa mal sosedom, pa bo