Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 8:33:34
|
|
|
|
arabela*
|
dan Sacherca....lušti spet Jaz pa sem že otročeke zgodaj spokala....vse že pospravla,pomila tla,dala prat..... Zdaj pa se grem nadudlat projektno,ker sem si komaj prej sprintala... imela pa čas pol leta ...ampak jaz moram vse zadnji dan ..pa še znat čez par ur Jutri pa tak še zadnji izpit in se ga napijem do kome...bom kar borovničke v torbico spravla in hajd...navali
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 9:16:32
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Sacherca,Lea je bla zjutraj ok,tak da ne vem,kaj jo je včeraj mantralo. Zaj pa grem nekaj pojest,pol pa po kruh v štacuno.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 9:31:49
|
|
|
|
elevitka
|
tasa.. mi pa gremo v Medulin (blizu Pule)... in vedo najdem ugodno varijanto- nič preko agencij ker je cena precej višja (sem eno leto ugotovila sem se direktno z lastnikom apartmaja zmenla in primerjala ceno z agencijo, ki je ponujala ISTI apartma po bistveno višji ceni). mast kurja danes bi mogla na predavanje v vrtec... pa nimam varstva..... je kaj narobe če ne grem... mislim če bom dosti zamudila ker me nebo?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 9:54:32
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro! Pod jutro mislim uro devet,ker sma se takrat s gospodično zvlekle s postelje,moški del familje je bil seveda bolj zgoden . Matcar fajn,da je Lei boljše elevitka boš imela še dovolj priložnosti za predavanja in sestanke v vrtcu in verjetno boš še kakšnega tudi zamudila.Se tega kar nabere čez leto Saraya,hehe,borovničke pa le vzemi s sebo,da ne boš rabla z vodo nazdravljat potem,ko boš razturala Sacherca,Mitja je sicer novemberček,tak da je že itak bolj "zeleni",šolanje pa je logopedinja odsvetovala,ker še ima težave s govorom in še druge težavice. Tasa jaz tudi mislim,da ne bo problema kaj najt ,najboljše da pogledaš kake "last minut" ponudbe,se zna kaj res poceni dobit. Botrca držim pesti danes za preiskavo. Tako,najedli smo se,zaj pa se gremo malo potepat.Gremo k omi,me je že včeraj kar po telefonu za uhe vlekla,ker nas celi teden ni blo blizu...Eh,tote babice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 9:59:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tako,najedli smo se,zaj pa se gremo malo potepat.Gremo k omi,me je že včeraj kar po telefonu za uhe vlekla,ker nas celi teden ni blo blizu...Eh,tote babice joj kak mi je to znano... skoz bi mogli tam viset... te ena jamra joj kak dolgo te nisem vidla, te druga jamra, te prababica jamra.... (a obvezno se vidimo vsaj 1 x tedensko če že ne več) ... in mene to fulll moti ker pol bi po njihovo mogli vsak dan pri vsakih viset, kot da nimamo svojega življenja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 12:38:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Dopust rezerviran elevitka mi pa gremo v Pulo. Škoda da ne gremo v enakem terminu. Sicer bi jaz v kopalkah za teboj hodla ampak nima veze
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 13:34:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tako,najedli smo se,zaj pa se gremo malo potepat.Gremo k omi,me je že včeraj kar po telefonu za uhe vlekla,ker nas celi teden ni blo blizu...Eh,tote babice joj kak mi je to znano... skoz bi mogli tam viset... te ena jamra joj kak dolgo te nisem vidla, te druga jamra, te prababica jamra.... (a obvezno se vidimo vsaj 1 x tedensko če že ne več) ... in mene to fulll moti ker pol bi po njihovo mogli vsak dan pri vsakih viset, kot da nimamo svojega življenja Jah,kaj češ Mene moti edino to,da sta obe omi (moja in njegova mama) non-stop leteči,na obisk jih pa dobiš edino enkrat mesečno al pa še to ne,kot da ne vejo,kje smo doma .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 13:36:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dopust rezerviran elevitka mi pa gremo v Pulo. Škoda da ne gremo v enakem terminu. Sicer bi jaz v kopalkah za teboj hodla ampak nima veze Fajn za dopust . Je bilo ugodno? Mi se še koj odločamo,kam bi sploh šli,imamo toliko želja,pa takooo malo financ Aja,sem videla,da imama na FB eno skupno prijateljico .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 13:56:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Fajn za dopust . Je bilo ugodno? Mi se še koj odločamo,kam bi sploh šli,imamo toliko želja,pa takooo malo financ Aja,sem videla,da imama na FB eno skupno prijateljico . ZEEEELLLLOOOOOO, potrebno samo napolnit hladilnik z mrzlo pijačo aja? si me dodala al te že mam dodano??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 14:43:03
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi smo tudi tam doli vsako leto, v eni vasici ene dobre 40min do Pule...Dokaj blizu Duge Uvale... Tasa tebe jaz tudi nimam,pa Sami tudi ne Javita, ce zelita na zs.... Zdaj pa greva spet malo ven s skratom....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 16:50:52
|
|
|
|
elevitka
|
e ja tasa... kaj vraga se boš za mano skrivala... tud jaz nisem kot iz filma... tak da nehaj ! Je pa res škoda ja da nimamo isti termin bi lahko pir skup pile ... tudi mi smo skoz tu doli... že 5 leto zapored- ker nam je tak fajn
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 19:42:56
|
|
|
|
botrca
|
Pozdravljene, hvala vsem za pestke...sem preživela še to. Bilo je boleče ampak sem pregurala. Ja, kaj mi je zdr. rekel? Nič lepega. Imam poškodovan disk ki mi pritiska na živec, torej je hrbtenica zjeb... ...Septembra moram poklicat, da me naročijo, ker mi je rekel da mi bodo nekaj noter vstavili da mi razbremenijo disk oz. ploščico ki pritiska na živec. Naj bi me pol manj bolelo. Kaj bi dala da bo res tako in da bom lahko imela še enega .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 19:44:50
|
|
|
|
botrca
|
Vidim, da ste imeli temo o dopustu. Jaz grem avgusta in me ne bo 5 tednov . Grem kot vsako leto k mojima v Srbijo pol pride moj zadaj ko se mu začne dopust. Pol pa mogoče na morje v začetku sep.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 19:45:27
|
|
|
|
botrca
|
Grem Janu dat risanko. Pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 20:27:29
|
|
|
|
arabela*
|
čer eto mene....iz šole.. Potekalo super,zagovor projektne uspel....jutri še in konec Glava me tak boli,da mi jo bo razneslo,pa za učit se imam cel pok gpo..niti pogledla si še nisem,jutri pa zagovor ...... Skadla pa sem skoraj celo škatlo prej....zgleda da mi je to zaškodlo Nič pičim...vas preberem jutri
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 20:38:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Potekalo super,zagovor projektne uspel....jutri še in konec uspešno, kot vedno...pridna
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 21:06:49
|
|
|
|
Sacherca
|
Saraya botrca pri katerem zdravniku si pa bila oz kje? Mogoce v Zrecah?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 21:55:43
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 21:57:14
|
|
|
|
matcar
|
Mi je komaj zaj ratalo do compa prit. Saraya, ! Botrca,saj bo.Bojo ti to porihtali,pa bo boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 21:57:51
|
|
|
|
matcar
|
Si grem sladoled privoščit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 21:59:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si grem sladoled privoščit. mmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 22:00:03
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 22:12:13
|
|
|
|
LILA100
|
Čer! Sem vas prišla malo pozdravit, morem it počasi spat ker grem zjutraj delat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 22:13:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Čer! Sem vas prišla malo pozdravit, morem it počasi spat ker grem zjutraj delat! Čer nazaj in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 22:14:29
|
|
|
|
ly117
|
Ma nič jaz grem tudi spat. Še komaj gledam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?