Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:38:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem. ojoj...bogica....je že prej imela težave? lahko so tud ledvice..... ..za glas pa se ene fajn tablete dobijo v lekarni... Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj. Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:39:01
|
|
|
|
arabela*
|
grem zaj jest...pridem še pol kaj poškilit
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:39:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo malo šli po trgovinah-spet. Glasa mam vedno manj,ne vem,kak bo kaj ju3. Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem. za Leo, upam da se čimprej porihta. Ti pa si ga na čagi preveč sračkala bi mogla manj pet da bi glas odbržala. Ja,pa še bosa sem po dežu zunaj stala,ker so me šuhi tak zažulili,da nisem mogla več bit obuta,pa v kratkih rokavih,pa cela prepotena od plesanja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:40:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem zaj jest...pridem še pol kaj poškilit Dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:41:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Z Janom sva se naspala, zdaj sem obesila še eno perilo. Čaka me posoda iz pom. stroja za pospravit. Pa lase si grem umit. Jutri grem na eno preiskavo za križ, končno. No ne bom prehitro rekla, ker čakam že več kot leto in že 2x so me odslovili z raznimi izgovori. Držite pesti, da bo vse ok. držiiiim močnooo Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:42:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem. ojoj...bogica....je že prej imela težave? lahko so tud ledvice..... ..za glas pa se ene fajn tablete dobijo v lekarni... Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj. Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla. jaz,ko sem ledvični napad prvič dobila,me je spredaj nad mehurjem full bolelo.....(seveda so bili ledvični kamni v sečevodu)..tak da ni samo zadaj bolečina...pri slepiču pa baje useka pune in moraš takoj hh dokterju...baje no...možno ja,da je od glist...revica upam,da mine ej pojma nimam kak se reče tabletam...sem si enkrat kupla,pa so fajn..probaj po googlu poiskat malo... Je pa res najboljše zdravilo čim bolj tiho bit,da se glasilke umirijo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:50:21
|
|
|
|
sami0804
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:51:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Z Janom sva se naspala, zdaj sem obesila še eno perilo. Čaka me posoda iz pom. stroja za pospravit. Pa lase si grem umit. Jutri grem na eno preiskavo za križ, končno. No ne bom prehitro rekla, ker čakam že več kot leto in že 2x so me odslovili z raznimi izgovori. Držite pesti, da bo vse ok. držiiiim močnooo Podpis! Tudi jaz držim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:52:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka katy in Timotej podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:53:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak da hvala vsem,ki ste držale pestke....jutri še jih tud rabim...se priporočam ob štirih napre Bomo držale,pa saj jih res ne rabiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 20:57:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj. Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla. Pa je možno,da bi se gliste ponavljale? Kakorkoli, za Leo,da se pozdravi. Matcar,a si tak glasno pela,da si brez glasa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:04:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj. Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla. Pa je možno,da bi se gliste ponavljale? Kakorkoli, za Leo,da se pozdravi. Matcar,a si tak glasno pela,da si brez glasa Ja,do fula sem se drla. Jaz vedno pojem,bilo ki sem,pa se mi še to nikoli ni zgodilo. Ja,gliste se ponavljajo lahko.
< Sporočilo je popravil matcar -- 21.6.2010 21:05:20 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:07:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem. ojoj...bogica....je že prej imela težave? lahko so tud ledvice..... ..za glas pa se ene fajn tablete dobijo v lekarni... Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj. Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla. jaz,ko sem ledvični napad prvič dobila,me je spredaj nad mehurjem full bolelo.....(seveda so bili ledvični kamni v sečevodu)..tak da ni samo zadaj bolečina...pri slepiču pa baje useka pune in moraš takoj hh dokterju...baje no...možno ja,da je od glist...revica upam,da mine ej pojma nimam kak se reče tabletam...sem si enkrat kupla,pa so fajn..probaj po googlu poiskat malo... Je pa res najboljše zdravilo čim bolj tiho bit,da se glasilke umirijo Pri slepiču je lahko naenkrat,al pa postopoma.Brat moj je naenkrat dobil napad slepiča,in je prišo zadnji trenutek v B,da se mu ni razlilo.Jaz pa sem imela postopoma bolečine na levi strani,pol pa se je pomikalo na desno.Sem imela sicer vnetega,ampak ga ne bi rabli odstranit,ker še ni blo tak hudo.Sem pa imela istočasno ciste na jajčniku desnem in me je od tega tak bolelo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:17:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,do fula sem se drla. Jaz vedno pojem,bilo ki sem,pa se mi še to nikoli ni zgodilo. Jaz tudi rada in lepo pojem ,me je pa težko poslušat. Sem se v gostilni vedno zafrkavala,da bom začela pet,ko bo zaključna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:25:19
|
|
|
|
sami0804
|
Midva s M. sva bila danes spet pri logopedu. Logopedinja je vsak teden bolj zadovoljna z njim . Se je pa danes končno vdala moji želji,da gre M. vseeno v šolo in mi na nek način dala tudi žegen,ko je rekla naj si grem po termine za naprej,da ga v teh dveh mesecih čimbolj govorno porihtamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:35:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Ly sorry še enkrat, da te je Tinej klical. Saj se nimaš za kaj opravičevat. Se zgodi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:39:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:39:24
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa se za danes poslavljam in vam želim čimbolj miren spanec. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:40:05
|
|
|
|
ly117
|
Si grem nabasat čoko sladoled pa pricotam nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:44:03
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 21:47:44
|
|
|
|
ly117
|
No jaz sem danes tudi malo v depri. Se vidi da sem ko vreme. Najrajši imam lepo sončno in predvsem toplo vreme. Zato vsem ki rabijo jutri pestke jih držim, vsem bi so bubani ali imajo bolečine velik koš in . Za ves tiste ki pa ste imele uspešni dan in seveda za vaše otroke pa .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 21.6.2010 22:48:20
|
|
|
|
botrca
|
Matcar kupi si kalcijeve šumeče tablete.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 7:59:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Midva s M. sva bila danes spet pri logopedu. Logopedinja je vsak teden bolj zadovoljna z njim . Se je pa danes končno vdala moji želji,da gre M. vseeno v šolo in mi na nek način dala tudi žegen,ko je rekla naj si grem po termine za naprej,da ga v teh dveh mesecih čimbolj govorno porihtamo. super sami, pol boste imeli 1-šolčka doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 8:02:31
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro kako ste? Jaz sem danes fraj Jupi jeeee, kak mi malo paše Sem pa včeraj dobila odobred dopust Ampak pol mi moj pokvari vso veselje, ko reče, da se on ni za dopust zmeno, ker ni vedo če ga bom jaz dobila. Pa o.b.e.s.l.a. bi ga lahko včeraj Jaz pa tak vesela, da gremo v Pulo.. Zdaj grem preko agencij gledat če bom kaj našla za kak teden v začetku avgusta. Pa za neki zmerni dnar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 22.6.2010 8:15:21
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro Jaz pokonci,dedca pa se spita.... Sami zakaj pa so stoplai vstop v prvi razred? Koliko pa bo M star sept? Tasa upam,da najdes fajn ponudbo.... Mi gremo pa na dopust 16.8 , ce mi ne rata kake sluzbe prej dobit. Drugac bosta sla pa sama. Matcar,kako je z Leo?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?