|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
21.6.2010 20:38:44   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem.user posted image user posted image user posted image

ojoj...bogica....je že prej imela težave? lahko so tud ledvice.....user posted image user posted image user posted image ..za glas pa se ene fajn tablete dobijo v lekarni...user posted image
Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj.
Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.6.2010 20:39:01   
arabela*
grem zaj jest...pridem še pol kaj poškilituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.6.2010 20:39:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi pa smo malo šli po trgovinah-spet.user posted image user posted image user posted image Glasa mam vedno manj,ne vem,kak bo kaj ju3.
Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo, upam da se čimprej porihta.

Ti pa si ga na čagi preveč sračkala user posted image user posted image user posted image bi mogla manj pet da bi glas odbržala.

Ja,pa še bosa sem po dežu zunaj stala,ker so me šuhi tak zažulili,da nisem mogla več bit obuta,pa v kratkih rokavih,pa cela prepotena od plesanja.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.6.2010 20:40:41   
matcar

grem zaj jest...pridem še pol kaj poškilituser posted image
Dober tek!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.6.2010 20:41:19   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Z Janom sva se naspala, zdaj sem obesila še eno perilo. Čaka me posoda iz pom. stroja za pospravit. Pa lase si grem umit. Jutri grem na eno preiskavo za križ, končno. No ne bom prehitro rekla, ker čakam že več kot leto in že 2x so me odslovili z raznimi izgovori. Držite pesti, da bo vse ok.
držiiiim močnooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.6.2010 20:42:26   
arabela*

ojoj...bogica....je že prej imela težave? lahko so tud ledvice.....user posted image user posted image user posted image ..za glas pa se ene fajn tablete dobijo v lekarni...user posted image
Njo zelo pogosto boli trebuh.Na tak način sma tudi ugotovile gliste,samo zdaj jih nima,ker je imela zdravila in se jih je znebila.Al pa so tudi.Kaj pa vem.Ledvice pa sigurno niso,ker je nič ne boli od zadaj.
Kake pa? Ker je namreč to malo noro,ko sem glih danes na blagajni začela,pa sem komaj kaki glas ven spravla.user posted image

jaz,ko sem ledvični napad prvič dobila,me je spredaj nad mehurjem full bolelo.....(seveda so bili ledvični kamni v sečevodu)..tak da ni samo zadaj bolečina...pri slepiču pa baje useka pune in moraš takoj hh dokterju...baje no...možno ja,da je od glist...revica upam,da mineuser posted image
ej pojma nimam kak se reče tabletam...sem si enkrat kupla,pa so fajn..probaj po googlu poiskat malo...
Je pa res najboljše zdravilo čim bolj tiho bit,da se glasilke umirijouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.6.2010 20:50:21   
sami0804
Dober večeruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.6.2010 20:51:18   
sami0804

Z Janom sva se naspala, zdaj sem obesila še eno perilo. Čaka me posoda iz pom. stroja za pospravit. Pa lase si grem umit. Jutri grem na eno preiskavo za križ, končno. No ne bom prehitro rekla, ker čakam že več kot leto in že 2x so me odslovili z raznimi izgovori. Držite pesti, da bo vse ok.
držiiiim močnooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image

Tudi jaz držimuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.6.2010 20:52:13   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katy in Timotej

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.6.2010 20:53:48   
sami0804

tak da hvala vsem,ki ste držale pestke....jutri še jih tud rabim...se priporočam ob štirih napreuser posted image

Bomo držale,pa saj jih res ne rabišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.6.2010 20:57:09   
sami0804

Pa je možno,da bi se gliste ponavljale? Kakorkoli,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo,da se pozdravi.
Matcar,a si tak glasno pela,da si brez glasauser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
21.6.2010 21:04:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Pa je možno,da bi se gliste ponavljale? Kakorkoli,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo,da se pozdravi.
Matcar,a si tak glasno pela,da si brez glasauser posted image user posted image

Ja,do fula sem se drla.user posted image Jaz vedno pojem,bilo ki sem,pa se mi še to nikoli ni zgodilo.
Ja,gliste se ponavljajo lahko.

< Sporočilo je popravil matcar -- 21.6.2010 21:05:20 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.6.2010 21:07:26   
matcar

jaz,ko sem ledvični napad prvič dobila,me je spredaj nad mehurjem full bolelo.....(seveda so bili ledvični kamni v sečevodu)..tak da ni samo zadaj bolečina...pri slepiču pa baje useka pune in moraš takoj hh dokterju...baje no...možno ja,da je od glist...revica upam,da mineuser posted image
ej pojma nimam kak se reče tabletam...sem si enkrat kupla,pa so fajn..probaj po googlu poiskat malo...
Je pa res najboljše zdravilo čim bolj tiho bit,da se glasilke umirijouser posted image
Pri slepiču je lahko naenkrat,al pa postopoma.Brat moj je naenkrat dobil napad slepiča,in je prišo zadnji trenutek v B,da se mu ni razlilo.Jaz pa sem imela postopoma bolečine na levi strani,pol pa se je pomikalo na desno.Sem imela sicer vnetega,ampak ga ne bi rabli odstranit,ker še ni blo tak hudo.Sem pa imela istočasno ciste na jajčniku desnem in me je od tega tak bolelo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.6.2010 21:17:26   
sami0804

Ja,do fula sem se drla.user posted image Jaz vedno pojem,bilo ki sem,pa se mi še to nikoli ni zgodilo.

Jaz tudi rada in lepo pojemuser posted image user posted image ,me je pa težko poslušat.
Sem se v gostilni vedno zafrkavala,da bom začela pet,ko bo zaključna...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.6.2010 21:25:19   
sami0804
Midva s M. sva bila danes spet pri logopedu.
Logopedinja je vsak teden bolj zadovoljna z njimuser posted image user posted image user posted image . Se je pa danes končno vdala moji želji,da gre M. vseeno v šolo in mi na nek način dala tudi žegen,ko je rekla naj si grem po termine za naprej,da ga v teh dveh mesecih čimbolj govorno porihtamo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.6.2010 21:35:43   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Čer.

Ly sorry še enkrat, da te je Tinej klical.user posted image

user posted image Saj se nimaš za kaj opravičevat. Se zgodi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.6.2010 21:39:07   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.6.2010 21:39:24   
matcar
Jaz pa se za danes poslavljam in vam želim čimbolj miren spanec.

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.6.2010 21:40:05   
ly117
Si grem nabasat čoko sladoled pa pricotam nazaj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.6.2010 21:44:03   
ly117
Nočko matcar.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.6.2010 21:47:44   
ly117
No jaz sem danes tudi malo v depri. Se vidi da sem ko vreme. Najrajši imam lepo sončno in predvsem toplo vreme.
Zato vsem ki rabijo jutri pestke jih držim, vsem bi so bubani ali imajo bolečine velik koš user posted image in user posted image .
Za ves tiste ki pa ste imele uspešni dan in seveda za vaše otroke pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.6.2010 22:48:20   
botrca
Matcar kupi si kalcijeve šumeče tablete.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
22.6.2010 7:59:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Midva s M. sva bila danes spet pri logopedu.
Logopedinja je vsak teden bolj zadovoljna z njimuser posted image user posted image user posted image . Se je pa danes končno vdala moji želji,da gre M. vseeno v šolo in mi na nek način dala tudi žegen,ko je rekla naj si grem po termine za naprej,da ga v teh dveh mesecih čimbolj govorno porihtamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image
super sami, pol boste imeli 1-šolčka doma user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
22.6.2010 8:02:31   
tasa_m
dobro jutro user posted image kako ste?

Jaz sem danes fraj user posted image user posted image Jupi jeeee, kak mi malo paše user posted image user posted image

Sem pa včeraj dobila odobred dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak pol mi moj pokvari vso veselje, ko reče, da se on ni za dopust zmeno, ker ni vedo če ga bom jaz dobila. Pa o.b.e.s.l.a. bi ga lahko včeraj user posted image user posted image user posted image Jaz pa tak vesela, da gremo v Pulo..  Zdaj grem preko agencij gledat če bom kaj našla za kak teden v začetku avgusta. Pa za neki zmerni dnar.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
22.6.2010 8:15:21   
Sacherca
Jutro

Jaz pokonci,dedca pa se spita....

Sami zakaj pa so stoplai vstop v prvi razred? Koliko pa bo M star sept?

Tasa upam,da najdes fajn ponudbo....

Mi gremo pa na dopust 16.8 , ce mi ne rata kake sluzbe prej dobit. Drugac bosta sla pa sama.

Matcar,kako je z Leo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?