|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
22.6.2010 9:16:03   
Anonimen
Ivyy, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti rekla, da je to to?? Sem mela ful občutek, da si  user posted image !!

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
22.6.2010 9:27:35   
JEŠA
IVYY ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo nosečnost:)

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
22.6.2010 9:28:51   
baguSka
Ivyy - iskrene cestitke za tezko pricakovani plusek!!user posted image user posted image user posted image

Loremi - hvala za tako izcrpen odgovor.. verjetno (mogoce) tebe res rine naprej tisti obcutek, ko si ze bla noseca.. ne vem. Jaz samo to vem, da me zadrzuje strah, da se ne bo ponovila ista pesem.. user posted image  ker si ni niti pod tocko razno, ne predstavljam, da bi morala it se enkrat skozi vse to, kar se je dogajalo PO koncanem postopku.. user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.6.2010 9:42:07   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Jaz samo to vem, da me zadrzuje strah, da se ne bo ponovila ista pesem.. user posted image  ker si ni niti pod tocko razno, ne predstavljam, da bi morala it se enkrat skozi vse to, kar se je dogajalo PO koncanem postopku.. user posted image

vem, da si bila zdej pozimi enkrat v postopku, če se prav spomnim, žal pa nimam v spominu, kaj se je po njem dogajalo
vem samo, da je vsaka slaba izkušnja težka in je težje it spet v boj
pa vseeno razmisli (ne vem kolk postopkov še imaš na voljo), da bi poskusila še 1x pa potem videla, a še kdaj, ali ne več
no odločitev je čisto tvoja oz. vajina
sama imam tako izkušnjo, da sem za voljo vsega šla najprej 2x na čiščenje, zdej pa moramše na operacijo, ampak sem se odločila, da še 1x probam, potem bom pa videla, kako, če še naprej
je pa težko skozi vse in ja, pobira moč, energijo, voljo

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
22.6.2010 9:43:45   
loremi
skuštrana suzi je že user posted image  kaj na obzorju? ko jo čakamo, je ni, ko si je pa ne želimo, se pa prikaže v vsem svojem sijaju user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
22.6.2010 10:04:30   
Anonimen
loremi, ne, še vedno jo ni. user posted image user posted image V četrtek imam pa že UZ. 

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
22.6.2010 10:18:23   
TittyK
Skuštrana suzi, pa kaj se z nama dogajauser posted image user posted image user posted image Pri meni jo tudi ni. Pa vedno bolj me je strah, da bodo prekinili postopek. Sicer me skozi neki šraufa, ma user posted image pa ni. Je res, ko jo hočeš je ni, ko jo nočeš pa pride. Mah, bomo videli v četertek kaj porečejo ne...
V zadnjem postopku, mi je kljub Suprefactu prišla normalno, zdaj ko pa se bliža čas dopustov na GK pa zafrkava, ma to je prav lajf....

Ivyy, bravo, držim pesti še za naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
22.6.2010 10:25:20   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Loremi, si me prehitelauser posted image user posted image

ja seveda, sej ti ne smeš zdele hitet, ko pridno greješ! sej veš nosečnice nej bi vse bolj na izi ... sam kok se pa da to, je pa tud vprašanje marskdaj ja user posted image
a si v redu?

Ja jauser posted image še jaz, ki sem tip ŽIVEC,si me lahko predstavljaš kako vse delam na IZIuser posted image , drugače pa sem res bolj pridna kot ponavadiuser posted image
Za enkrat sem še vredu, po ET sem imela dva dni krče, ki so se danes umirili, drugače nobenih znakov, razen joške, ki so pekoče od Utrogestana. Sej vam bom vsak dan obveščala mojo situacijouser posted image

SS, a mi lahko poveš kakšen imaš občutek zame, vidim, da ti gre to vedeževanje, kot meni enkratuser posted image user posted image user posted image
Ne skrbi za user posted image , meni je rekel dr. D, da tudi če sploh ne priteče, ni nič narobe, važno da je endometrij tanek in jajčniki čisti, samo se sprosti, ker to je najbolj pomembno!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.6.2010 10:31:45   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

vem, da si bila zdej pozimi enkrat v postopku, če se prav spomnim, žal pa nimam v spominu, kaj se je po njem dogajalo
vem samo, da je vsaka slaba izkušnja težka in je težje it spet v boj
pa vseeno razmisli (ne vem kolk postopkov še imaš na voljo), da bi poskusila še 1x pa potem videla, a še kdaj, ali ne več
no odločitev je čisto tvoja oz. vajina
sama imam tako izkušnjo, da sem za voljo vsega šla najprej 2x na čiščenje, zdej pa moramše na operacijo, ampak sem se odločila, da še 1x probam, potem bom pa videla, kako, če še naprej
je pa težko skozi vse in ja, pobira moč, energijo, voljo

recimo, da je bla ze pomlad.. ceprav je bil zunaj sneg.. v postopku sem bla namrec marca, ampak to ne igra take vloge, ker men se je 'sfuzlalo' sele potem! zame je bil april PEKLENSKI! pa ne zaradi samega postopka, kot sem ze rekla.. ampak so verjetno hormoni vplivali name v tem smislu, da sem videla vse grdo.. vse crno.. vse mi je slo na zivce.. nisem vec vidla nobenega smisla v zivljenju.. nobene pozitivne stvari - NIC!! samo jokala sem se, pa ce tudi brez razloga.. samo zelela sem si, da me nebi bilo.. in spet povdarjam: ni bil razlog neuspeli postopek! niti najmnaj!! samo razpolozenje je blo tisto, ki me je spravljalo v obup.. in pojma nisem mela sploh, da je karkoli narobe z mano oz. niti pomislila nisem, da bi lahko hormoni na tak nacin vplival name.. to sem se spomnila sele potem, ko je blo vse skupi z mano.. in danes sem presrecna, da sem ta mesec sploh prezivela! resnicno!! ker sem resnicno bla ze cisto na meji najhujsega.. se dobro da svojim starsem ne privoscim te groze, ker so enega otroka ze izgubili..
..
mi2 imava za sabo sele en postopek.. in kot sem rekla, ta niti nebi bil sporen, tudi ce se slabo konca.. ko bi vsaj vedla, da hormoni ne bojo vplival tkole na mene kot so!! ce bi mela glede tega neko garancijo, bi se brez pomislekov takoj spustila v naslednji boj.. user posted image
..
tebi in ostalim puncam pa seveda vsa cast za moc in voljo, ki jo premorete! ce vsakic pridete na tako dno, kot sem ga izkusla sama, potem nimam besed za vas - sploh.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.6.2010 10:34:08   
baguSka
Bebiii - kdaj mas test??user posted image  In kolk pikic grejes??

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
22.6.2010 11:17:59   
zarjaa
drage moje pupe, jutri zjutraj pičim na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da nama rata čisto odklopit od vsega, ko se bom spet javila, pa bom tudi že vedla na čem sva...ma itak da bo user posted image , druge variante niuser posted image user posted image user posted image

držim pesti za vse, ki imate v prihajajočem tednu testke in tiste, ki ste v postopkuuser posted image user posted image

ciaooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
22.6.2010 11:30:31   
Urshy78
IVVY, jeeeeee, sem vedla, da ti bo uspelo!!!!!!!!!! iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej mi pa prek ZS pošlji naslov, da ti pošljem tabletke, sem jih šparala zate user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
22.6.2010 11:41:03   
bibk
BRAVO IVYY, pa je le ratalo, ke lepo, prav ti zavidam, ampak seveda ti tudi privoščim.... Sej je verjetno pri vseh nas tako, vsak + nam požene malo zavisti, pa seveda veselje  in  moč za vztrajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Super, super, zdej pa moramo obvezno en dan na user posted image . Lepo se čuvaj pa se vidimo!!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
22.6.2010 11:44:00   
bibk
Tile + me tako mikajo, da bi šla kar avgusta že v boj in če rata rata, če ne pa itak sept. na operacijo... Zakaj mora bit to življenje polno nekih težkih odločitev ..user posted image user posted image user posted image user posted image Ah sej imam še skoraj 2 meseca za se odločit, morda bom kakšno noč med spanjem dobila kakšen preblisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
22.6.2010 12:11:10   
Anonimen
titty, nimam pojma, kaj se dogaja. Jaz niti nimam občutka, da bo prišla. user posted image ene 2x sem samo dobila tak "top" občutek v trebuhu. Niti malo izcedka nimam, nič. Eh, bodo že povedali. Mene to, da bi prekinili postopek načeloma ni strah, ker imajo gotovo kakšne 14 dni rezerve za takšne, ki bolj počasi reagiramo. Mene je samo strah, da ne bi dobila mojega dr. Dja za punkcijo. user posted image user posted image user posted image

bebiii, uf, a veš, da nimam nobenega občutka zate, niti za druge. Samo pri Ivyy mi je nekaj govorilo, da bo to to. Mogoče zaradi tiste rahle krvavitve, ki jo je imela. user posted image   Držim pa pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
22.6.2010 13:36:39   
IVYY
punce moje, hvala vsem za čestitke !!!!!!

Jaz sem itak šokirana, da niti še ne dojemam, da je res. Skozi gledam slikico testa.

Na prvi pregled pa grem že 1.7 k Rešu, čeprav se mi to zdi ful prehitro, ampak njega potem ni cel mesec.
Ne vem, če bo takrat že viden srček, ker to je že čez 9 dni.
Kakorkoli grem pa k mojemu ginekologu 13.7.

Rielka, probaj odmislit znake, ker res ni pravila! Držim pesti zate!!!

Bebbiii, ja zdaj pa res začenjam verjeti...ampak zdaj začnejo pa drugi strahovi... vendar bom mislila pozitivno in kot mi je par dni nazaj napisala Loremi "pogum v srce" - te besede si večkrat ponovim.
Hvala Loremi !!!

Urshyka ti pošljem zs...

Objem vsem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
22.6.2010 13:38:11   
špica84
ivvy sem vesela zate,da vam je uspelo.jaz pa ravno ns opravila in je tudi vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
22.6.2010 14:03:35   
baguSka
super spicka!!user posted image user posted image  a pol zdej tud ze veste kaj boste pestvali?? bo puncka al fantek?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
22.6.2010 14:42:16   
špica84
nevemo kaj bomo dobil,ker je moj pikica velik/a skrivnostnež je tako lepo nogi prekrizal 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
22.6.2010 14:43:24   
baguSka
ti ti.. user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
22.6.2010 15:53:51   
Rakica_80
Punce moje, sem prejela prej pošto iz GK LJ, da nobena od 12 oplojenih, ni odšla v škrinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem tako šokirana, pa še sama biologinja mi je rekla da so že tri blastociste?????Kjeee pa soooo???? Jaz ne vem kaj si mislit, drage moje, prav sem razočarana, sploh ne vem kaj se to dogaja........
Samo molim boga, da mi tokrat vsaj uspeuser posted image
Niti solzico nisem mogla stočit od šoka, ko sem prebralauser posted image
Nič, grem se malo pomirit s situacijouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
22.6.2010 16:48:16   
Urshy78
BEBIII, to ti pa verjamem, da si razočarana. sem tudi jaz pričakovala kakšnega pingota glede na to, koliko celic si imela. pa ne smeš biti zdaj preveč žalostna, usmeri zdaj pozitivno energijo v svoji dve pikici. jaz pa ti bom držala pesti, da najmanj ena ostane pri tebi user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
22.6.2010 18:54:20   
upanje81
BEBIII, ja vem kako je ko imaš veliko celic na koncu pa nič za zamrznit šok, ampak nimamo kaj. Saj veš kaj pravjo ena je zadosti, sam, da je ta prava. Držim pesti za tvoji pikici.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
22.6.2010 19:18:47   
bibk
BEBIII ne sekiraj se, sej jih ne boš rabla, boš vidla da je tokrat to ta pravo, samo glavo gor in korajžno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   - tako malo živalskega vrta za srečo user posted image user posted image .

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
22.6.2010 20:07:23   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Mene je samo strah, da ne bi dobila mojega dr. Dja za punkcijo. user posted image user posted image user posted image

nič user posted image . prej pokliči strica B-ja in si rezerviraj mojega dr. V-ja, če slučajno ne bo dr.D-ja.user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?