baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi vem, da si bila zdej pozimi enkrat v postopku, če se prav spomnim, žal pa nimam v spominu, kaj se je po njem dogajalo vem samo, da je vsaka slaba izkušnja težka in je težje it spet v boj pa vseeno razmisli (ne vem kolk postopkov še imaš na voljo), da bi poskusila še 1x pa potem videla, a še kdaj, ali ne več no odločitev je čisto tvoja oz. vajina sama imam tako izkušnjo, da sem za voljo vsega šla najprej 2x na čiščenje, zdej pa moramše na operacijo, ampak sem se odločila, da še 1x probam, potem bom pa videla, kako, če še naprej je pa težko skozi vse in ja, pobira moč, energijo, voljo recimo, da je bla ze pomlad.. ceprav je bil zunaj sneg.. v postopku sem bla namrec marca, ampak to ne igra take vloge, ker men se je 'sfuzlalo' sele potem! zame je bil april PEKLENSKI! pa ne zaradi samega postopka, kot sem ze rekla.. ampak so verjetno hormoni vplivali name v tem smislu, da sem videla vse grdo.. vse crno.. vse mi je slo na zivce.. nisem vec vidla nobenega smisla v zivljenju.. nobene pozitivne stvari - NIC!! samo jokala sem se, pa ce tudi brez razloga.. samo zelela sem si, da me nebi bilo.. in spet povdarjam: ni bil razlog neuspeli postopek! niti najmnaj!! samo razpolozenje je blo tisto, ki me je spravljalo v obup.. in pojma nisem mela sploh, da je karkoli narobe z mano oz. niti pomislila nisem, da bi lahko hormoni na tak nacin vplival name.. to sem se spomnila sele potem, ko je blo vse skupi z mano.. in danes sem presrecna, da sem ta mesec sploh prezivela! resnicno!! ker sem resnicno bla ze cisto na meji najhujsega.. se dobro da svojim starsem ne privoscim te groze, ker so enega otroka ze izgubili.. .. mi2 imava za sabo sele en postopek.. in kot sem rekla, ta niti nebi bil sporen, tudi ce se slabo konca.. ko bi vsaj vedla, da hormoni ne bojo vplival tkole na mene kot so!! ce bi mela glede tega neko garancijo, bi se brez pomislekov takoj spustila v naslednji boj.. .. tebi in ostalim puncam pa seveda vsa cast za moc in voljo, ki jo premorete! ce vsakic pridete na tako dno, kot sem ga izkusla sama, potem nimam besed za vas - sploh.