|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
22.6.2010 20:51:03   
miklarom
IVYY - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ttolk sem srečna zate, pridem zapit dol na primorskouser posted image  čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

BEBIII -  ti čist verjamem da si razočarana, tud jest bi bla, sam je pa res zelo čudno da ni nobenega zamrznjenčka, držim pestke zate da ti tokrat uspe

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.6.2010 7:19:34   
Anonimen
Jutro.

bebiii, res škoda, da nisi prišla do pingvinčkov. user posted image user posted image Sploh k si mela tok oplojenih celic. Ampak nimaš kaj.. Glavo gor in pozitivne misli usmeri na tvoji dve pikici. user posted image user posted image user posted image

fargi, user posted image user posted image user posted image   ampak jaz itak vem, da bom dobila dr. D!! user posted image user posted image More bit. user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.6.2010 7:49:27   
loremi
BEBIII je pa tud mene šokiralo tole zdej user posted image  user posted image ! Objem, draga moja! user posted image user posted image  Sem navijala tudi za pingote. Poskusi se pomirit, parkrat globoko vdihni, zapoj si kakšno pesem v mislih, pobožaj svoji pikici, ki upam da sta že našli svoje mesto zase v trebuščku in z upanjem čakaj na test! Zate pa držim pestke za pluska še naprej, veš! user posted image  user posted image  user posted image

skuštrana suzi, jaz sem tud enkrat računala na dr.D al pa dr.TomToma, pa nisem dobila ne enga ne drugega ampak Šalamunovo, nočem je več videt user posted image . Ma mislim da se bo kr dal dobit dr.D-ja. Jutri pa naj se na UZ pokaže fajn stanje, mogoče ti za dva dni podaljšajo suprefact, potem pa user posted image  in akcija dalje! user posted image

miklarom lubika kje se skrivaš?

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.6.2010 8:09:00   
Rakica_80
Jutrouser posted image
Smo pa res zgodnje, jaz sem vstala že ob 5.30user posted image živćki me verjetno dajajouser posted image , pa take hude krčre sem imela spet ponoči in zjutraj, da sem letela na wc gledat, če se je vsulo, pa je vse za enkrat OK, sedaj je vredu, ugotovila sem, da sem imela verjetno krče zaradi blatauser posted image Joške so lepo napete in pekoče, še posebej če se sklonim me zelo bolijo. No to je to za enkratuser posted image
Kar se pa tiče pingvinčkov, sem ostala brez komentarjauser posted image
Mikla moja, lepo da si spet med nami in obvezno pokliči, ko boste tukaj, takrat bom že vedla na čem sem, če v slučaju bo neuspešno se ga zapijemo skupajuser posted image
Loremi, hvala na lepih besedah, se bom potrudila, da bom čim bolj pozitivno razmišljalauser posted image
SS, prav imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.6.2010 8:14:50   
Rakica_80
Zarjaa, lepo se imej na dopustu in sej veš, lepo novičko pričakujemouser posted image
Bibk, jaz bi tudi na tvojem mestu šla magari še enkrat probat, v vsakem primeru pa se moraš sama odločit in poslušat sebeuser posted image Kava? V ponedeljek?
IVYY, zlata moja, naj bo beta visoka, visokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Urshy78,upanje81,bibk,hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.6.2010 8:51:41   
golobica82
IVYY ČESTITAM!!!!!!! Uživaj teh 9 mesecev!!!user posted image user posted image

Jaz sem včeraj dobila menstro v vseh svojih razsežnostih. V služi komaj stojim na nogah, še dobro, da so otroci danes tolk strpni in da je jutri konec... ČEtudi nisem imela velikih pričakovanj me je to zelo potrlo, počasi se spravljam na noge.

BEBII jaz sem tud imela take krče pa sem začelapiti magnesolin je bilo bolje, veliko bolje. Poskusi.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.6.2010 9:09:21   
TittyK
Evo, pa je prišla user posted image po mučni noči s krči. Jutri imam UZ, zdaj me pa sekira, kako bom šla tja na mizo, ne da bi vse popacala. Upam, da vsaj ne zatežijo. Punce a ima katera kakšno izkušnjo, kako ravnati v takem primeru na UZ.

Skuštrana suzi
kako je kaj pri tebi? Jutri se vidiva?

Lp,

Titty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.6.2010 9:36:53   
Anonimen
titty, super za M. user posted image user posted image Moje še vedno ni. user posted image Ja, jutri grem itak v vsakem primeru na UZ, tako, da se vidiva. user posted image

(odgovor članu TittyK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
23.6.2010 9:52:54   
loremi
TittyK pojdi do mize za UZ v hlačkah, jih pred mizo sleci in po UZ obleci nazaj. Jaz sem tako naredila, pa niso čist nič komplicirali, so razumeli, da pač imamo nekatere tako močno, da če bi se v garderobi slekle, bi imele tam že do pet vse krvavo.

obe dobro opravita jutri!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
23.6.2010 11:22:50   
Klavirka
Drage moje punce,

sporočam da sem včeraj dobila menstruacijo in se je postopek neuspešno končal. Nisem pa pričakovala veliko, saj sta bili le dve moruli, tako kot vedno do zdaj. Bom morala malo povprašati zdravnika kaj narediti, da bo ja kakšna blasticista kdaj, mogoče IMSI metoda ... bomo videli.

Lepo bodite in čestitke vsem, ki vam je uspelo .... ter objemčki za tiste, ki vam ni uspelo user posted image  user posted image  user posted image  Nam bo pa naslednjič uspelo, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
23.6.2010 12:10:06   
bibk
BEBIIII, niña bonita, komot se vidimo v ponedeljek!!!! Ti samo počivaj do ponedeljka in pridno grej svoji pikici, ampak danes se lahko malo prekršiš in vseeno navijaš za naše nogometaše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
23.6.2010 13:38:39   
mavrica72
Ivyy - čestitike za magični plusek user posted image user posted image user posted image

Golobica82 - jaz sem pa le upala, da ti bo uspelo user posted image . Drži se in verjemi, da je to le še en korak oz. stopnička do težko pričakovanega  user posted image . Sedaj si privoščita kakšen dopust, malo odmisli postopek, potem pa bova verjetno spet skupaj trepetale. A si že kaj klicala Merlota, kdaj boš lahko šla ponovno v postopek? Meni je rekel, da ga naj kar takoj po dopustu avgusta pokličem, da se dogovoriva kako sedaj naprej.

Tudi jaz sem danes le dobila user posted image  in to z močnimi bolečinami, kljub temu da sem že v nedeljo končala s prometriumom. Po pravici povedano, sem jo že kar težko čakala, saj sem vedela da ni uspelo.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.6.2010 13:47:25   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

IVYY greje user posted image user posted image  test 22.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 26.06.
zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.
upanje81 greje user posted image user posted image  test 29.06.
BEBIII greje user posted image user posted image  test 05.07.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • gopodarica (5. ICSI, GKLJ)
  • nanika1 (2.IVF, akcija avgust)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)
Registrirana user posted image  (MB)
IVYY user posted image  (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
23.6.2010 14:47:43   
jona klara
ivyy-iskrene čestitke, lepo in mirnouser posted image ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.6.2010 16:02:05   
Rielka

golobica82,Klavirka,mavrica72user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
23.6.2010 19:43:42   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IVYY - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ttolk sem srečna zate, pridem zapit dol na primorskouser posted image  čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

BEBIII -  ti čist verjamem da si razočarana, tud jest bi bla, sam je pa res zelo čudno da ni nobenega zamrznjenčka, držim pestke zate da ti tokrat uspe

mikla... hvala ti !!! komaj čakam, da prideš na primorsko user posted image

bebiii.... kot sem ti rekla, usmiri vso pozitivno energijo v pikici, ki rasteta v tebi!!! Jaz sem z mislimi s tabo in močno držim pesti zate !!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
23.6.2010 19:46:02   
IVYY
golobica, klavirka..user posted image user posted image user posted image user posted image ... vse besede so odveč.
Odpočijte se in zberite moči za nov postopek jeseni !!!
Tudi za vaju bo posijal sonček !

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.6.2010 10:12:18   
TittyK
Evo mene iz LJ. Podaljšan Suprefact 0.9 doze do ponedeljka 28.6. ko imam spet Uz. Potem pa upam, da štartamo zares....
Loremi, hvala za včerajšnji nasvetuser posted image . Sem ga upoštevala in je kar šlo brez poplave user posted image .
Skuštrana Suzi kako je šlo danes?

Lepo se imejte,

Titty

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.6.2010 10:44:27   
upanje81

golobica82, Klavirka, mavrica72 žal mi je da ni uspelo, pošiljam en velik objem in čimprej prebrodite to žalost.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.6.2010 10:57:01   
Rakica_80
Danuser posted image
Kako ste? Upam, da dobrouser posted image
TtttyK, superca, sigurno dobiš naslednjič že druga zdravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SS, kako je bilo?
IVYYuser posted image , srce moje, uživaš mi a ne?user posted image Sej je prav tako, prav ti privoščim, tudi sebi bi privoščila, če bi si lahko to nekako pričaralauser posted image Bomo pa mogli počakat še kakšen dan, da vidim na čem semuser posted image RTIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upanje81, kako pri tebi, znakci pa to? A boš delala kakšen testek, glede na to da si daaaleč od stopke?user posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.6.2010 11:02:16   
Rakica_80
Bibk, se slišimo čez vikend, da se zmenimo za našo kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.6.2010 12:50:01   
sensi
Živijo vsem skupaj !
Že kar nekaj časa je minilo od kar sem pisala sem rabila malo pavze,ker tukaj je res en tak kup emocij,da te kr malo odnese.Seveda pa še ne pomeni, da vas ne berem.Pri meni ni nobenih sprememb razen te,da mam 5.07.razgovor za ponovni postopek.
Moram vam nekaj napisat,saj če se vam ne da brat nič zato sam jaz moram dat ven, ker me bo kr razgnalo.Me je včeri zjutri čist vrglo s tira. user posted image mi zamuje 8 dan,zjutraj grem ispod tuša naredim test, ki je seveda bil negativen.Bila sem še zavita v brisači in se mi po nogah kr vlije user posted image  in seveda pika na i mora bit v isti minuti zvoni tel.Me kliče prijateljica,ki se je v soboto poročila in ima že enega nezakonskega 3 letnega otročka, da je noseča in ne ve kaj naj naredi saj ne da si ne bi želela sam si bo čist uničla poletje, pa ta prvi otrok je še premejhn, pa spet se bo zredila pa......nevem kaj še vse v gla vnem men je kr slabo ratalo user posted image .Ne da bi bila nevoščljiva in res ji prvoščim sam jaz več nisem pametna.Skrbiva zase, zdravo živiva, jeva vitamine probava vse živo sam še za luster se nisem, po sexu, obesla pa nič.To se ti pa sam vleže in hopa je že noseča, pa to ne moreš verjet.Za vsako ko grem k dr. me maltretira, da bi blo pa fanj še kako kilco zgubit, ker prekomerna teža zelo vpliva na zanositev.Ta ti pa ima 93 kg prehranjuje se samo s picami, čvapi, testeninami,bureki.Ne je nobenega sadja in zelenjave, kadi dve škatle na dan leži in je na borzi.Otroka ji pa mama rihta.Pa ji rečem, da zdaj pa naj vsaj zmanjša kajenje, če že ne more nehat.A da to pa ne ona kadila in bo kadila in pri ta prvem je tut in mu čist nič ne manjka.Dans je šla pa z možem na morje za teden dni, ker baje morata pridet od šoka k sebi, ker sta mislila na dojenčku delat šele v jeseni.Pa to te ma da te zadene kap.Ljudje se res ne zavedajo kakšno srečo imajo, da lahko kr tako zanosijo.No tako, mi je že boljše.pa lp

Upanje umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.6.2010 13:03:29   
Anonimen
Ojla. user posted image

No, pri meni je stanje takšno: zjutraj je končno prišla M, ampak imam itak podaljšan suprefact do ponedeljka, tako kot titty. Mi je pa dr. rekla dozo 0,6, sestra je pa kar povišala na 0,9.  user posted image   Mi po eni strani itak bolj paše, da se bo do ponedeljka res vse ščistilo.

titty, sem gledala okrog, pa nisem dobila nobenega "znaka". user posted image user posted image

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.6.2010 13:11:12   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Ponedeljek, 28.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

Ponedeljek, 05.07.
sensi - posvet

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

IVYY greje user posted image user posted image  test 22.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 26.06.
zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.
upanje81 greje user posted image user posted image  test 29.06.
BEBIII greje user posted image user posted image  test 05.07.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • gopodarica (5. ICSI, GKLJ)
  • nanika1 (2.IVF, akcija avgust)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)
Registrirana user posted image  (MB)
IVYY user posted image  (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil loremi -- 24.6.2010 13:14:31 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.6.2010 13:20:30   
loremi
skuštrana suzi in TittyK super, lepo napredujeta!

sensi pozdravljena!
IZVIRNO SPOROČILO: sensi
Me kliče prijateljica,ki se je v soboto poročila in ima že enega nezakonskega 3 letnega otročka, da je noseča in ne ve kaj naj naredi saj ne da si ne bi želela sam si bo čist uničla poletje, pa ta prvi otrok je še premejhn, pa spet se bo zredila pa......nevem kaj še vse v gla vnem men je kr slabo ratalo.

kako zelo te razumem! ne razumem pa te ženske ... oz. po eni strani jo pa, ker ne ve, kaj ima, zato tudi tako govori
jaz sem bila pa presrečna, da letos ne bom šla na morje, ker sem bila noseča ... pa se ni izpeljalo po mojih željah
in greva, ker sedaj potrebujeva oddih
tako kot sama praviš ... kaj vse naredimo za to, da bi prišle do potomcev, medtem ko se enim še udobno ni treba namestit, pa imajo že pozitiven test (poznam nekaj takih ja)
ti se kar skašljaj tu, jst tud s pridom uporabljam forum v te namene, potem je vsej občuteh v srcu boljši, če že ne drugega
preberem pa praktično vse poste, ki so napisani, tko da si seveda tud ti med njimi
julija pa naj se dobro razplete posvet in potem štart v nov boj, pa javi se še tu!

lep dan vsem!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?