|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
21.6.2010 14:48:45   
gospodarica
drage moje pa kaj so te slabe novičke????user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes 9 dan po et...hmm....pošteno me že zvija kot pred M,sicer se mi to dogaja nekje od 3,4 dneva po et,ampak zdaj je vedno bolj pogosto.prsa imam šem vedno povečana in boleča,tudi trebuh imam še kr fejst napihnjen....v križu me vsake toliko časa špikne, da ne govorim o jajčnikih.....orng me že grabi panika in kar naprej se sprašujem: kaj če tudi tokrat ne bo ratalo...čisto sem na dnu....ne vem kaj naj??!!!
edino tu na tem forumu lahko na nek način "izlijem" svoja čustva in občutke, kajti edino vi razumete kako je to,ko si otroka res želiš ampak ne gre in ne gre...user posted image

ta teden sem še izredno bolj slabe volje....vam bom povedala eno zgodbo.
od mojega dragega prijatelj je spoznal punco,skupaj sta že slabi dve leti,ona ima od prej dva otroka.pred dobrimi tremi meseci ali še več ( ne vem natančno) je zanosila z njim.joj kako sem bila vesela,ona pa vsaki dan bolj slabe volje in skoz je govorila da bo šla na splav da si tega otroka niti slučajno ne želi.
potem je stvar malo potihnila...sem mislila ok,mogoče si je pa le premislila in ga bo obdržala.
in kaj se zgodi??njen partner je moral nujno na službeno pot,ona pa direktiva v bolnišnico.bila je noseča že okoli 14,15 tednov....dali so jo na komisijo,ji splav odobrili in tako se je odpovedla otrokuuser posted image kaj je bilo potem ko se je on vrnil ne bom razlagala ker se mi niti ne da....
skratka boli me srce ko jo pogledam.oba sta vedela da z mojim hodiva na umetno in se trudiva za otroka...ona pa gre potem tako neumnost naredit...sicer je res njena stvar ampak vedno bolj se sprašujem zakaj je na svetu tako???
zakaj tisti ki si ne želijo otroka zanosijo mimgrede,me tukaj ko pa si resnično želimo otroka, bolj kot vse na svetu,pa se borimo in borimo,pa ni želenega rezultata,zakaj????

skratka.....ni fer,res ni pravično,da je takouser posted image
punce držite se,jaz se bom tudi,kolikor bom le lahko....v četrtek greva z mojim na morje za en teden,tako da bom test delala kar na morju...in srčno upam,da ne bom imela uničenega dopustauser posted image
vam pa defenitivno javim rezultat...sicer pa vas tako vsaki dan berem,če bo kakšna novica prej,vam pa javim...
lepo se imejte...rada vas imam

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
21.6.2010 15:00:06   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

skratka.....ni fer,res ni pravično,da je takouser posted image

v četrtek greva z mojim na morje za en teden,tako da bom test delala kar na morju...in srčno upam,da ne bom imela uničenega dopustauser posted image

draga gospodarica, marsikej v zivljenju na pravicno in ni fer.. vendar pa zaradi svoje nesrece nikoli ne smemo obsojat drugih. to je bila njena odlocitev in samo njena! ne recem, res je grdo, da se o tem ni pogovorila niti s partnerjem, pa vendar ti zal nimas nic s tem.. in ne smes je zaradi tega obsojat, ampak jo moras razumet. tako kot verjetno ona razume tebe in te ne obsoja, ne? verjamem da ti je hudo, pa vendar je tako kot je naredila prav, ce si otroka ni zelela.. ker si ne predstavljam kako bi lahko bilo, ce bi se otrok rodil nezazeljen.. ne recem, da bi lahko pazila ze prej, da do tega sploh prislo nebi, pa vendar se je zgodilo in verjemi (vsaj jaz verjamem), da njena odlocitev SPLOH ni bila lahka in tudi njej ni vseeno.. mogoce si je tudi sama zaznamovala zivljenje za vedno, pa vendar se ji je v tem trenutku zdela to edina prava odlocitev..

ti pa rajsi uzivaj na dopustu in si ne dovoli, da ti test pokvari to veselje! ce mislis da ti ga bo, potem test rajsi naredi po dopustu. user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.6.2010 15:24:13   
bibk
Gospodarica nič kolikokrat sem se že jaz vprašala zakaj tisti ki si otroka ne želijo oz. nimajo pogojev za ga imet ali karkoli, zakaj takim rata, nam ki pa si tako neizmerno želimo naredit korak naprej v naši vezi pa ne uspe. Ma kaj ki me to samo še dodatno spravi na obrate in odgovora seveda žal ni, življenje je pač tako (nefer) in prej ko se sprijaznimo s tem prej bomo srečne (pa ne misli, da je meni uspelo prit do tega user posted image , ampak se pa zavedam da mi je to edina rešitev).

Za vse ki še trepetate in vse ki ste že v postopku in tiste ki še bomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj pikapok za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.6.2010 15:57:14   
Urshy78
meni so ostale tablete Centramed Mami ( malo manj kot ena škatla oz 18 tablet) in Tifol (ena škatla in pol oz 38 tablet). če jih katera potrebuje, naj mi pošlje ZS, jih pošljem po pošti. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.6.2010 17:45:07   
IVYY
aja12, rielka, mavrica... res mi je žal za vas !!! Ni fer, res ni fer!! V vsakem primeru se držte in imejte v glavi samo CILJ, ne pa poti, za katero ne veste, kako je dolga, veste pa da zagotovo vodi k cilju !!!!user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa je še zmeraj belina, jutri je moj 14.dan po ET, ko bom zjutraj naredila CB, tako kot mi je naročil Reš. Jutri ali najverjetneje pojutrišnjem pa grem tudi sampoplačniško še dat kri, da vidimo, kako visoka bo beta.
SE pa tako umirjeno počutim zadnje tri dni, nič me več ne šraufa, edino dol me tišči še vedno in občasno me špika.

Upam, da vas jutri razveselim z lepo novičko.

zaarja, gospodarica... probajte se ne obremenjevat z znaki, ker poglejte mene, jaz sem že takoj 1.dan po transferju bila prepričana, da se bo kmalu ulilo, ker me je šraufalo še bolj kot pret tečko, pa krče sem 2x imela hujše kot pred tečko, potem pa tista krvavitev 5.dan po ET... nisi pameten res. Vem pa, da ni enostavno.
Zdržite !!! Držim pesti !!!

Bebiiika moja, kako si mi kaj ?  user posted image

Bibk, joj, niso lahke take odločitve. Zaupaj vase in naredi tisto, kar čutiš, da je prav. Meni je Reš tudi rekel, da so mi brez veze v Ljubljani odstranili pregrado, češ da to nima veze. Po drugi strani pa dvomim, da bi kar nekaj brezveze delali operacije.  Da te malo potolažim, jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav zaradi pregrade (takrat ni noben niti omenil, da jo imam, a je baje to prirojeno). Eni res strašijo, da je možnost ss, da se otrok prej rodi... jaz sem rodila točno na rok.
Drži se!!!

Mikla... hvala, ker misliš in držiš pesti zame !!!! user posted image

Suzi.... kako si pa kaj ti? Je prišla ta tečka? Joj, ko mora prit jo ni od nikoder, a ko je ni treba, pa še pohiti!
Srečno!

Na slišanje jutri zjutraj!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.6.2010 18:37:55   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

meni so ostale tablete Centramed Mami ( malo manj kot ena škatla oz 18 tablet) in Tifol (ena škatla in pol oz 38 tablet). če jih katera potrebuje, naj mi pošlje ZS, jih pošljem po pošti. 

lahko, da jih bom jaz rablauser posted image ... ti sporočim jutri

kako si naša nosečka? spominjam se, ko sva se srečale v drugi polovici januarja v ljubljani, zdaj pa glej skoraja pol leta je že mimo... kako hitro čas beži... kmalu pa boš postal mamica... kdaj imaš rok?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.6.2010 18:57:34   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

lahko, da jih bom jaz rablauser posted image ... ti sporočim jutri

kako si naša nosečka? spominjam se, ko sva se srečale v drugi polovici januarja v ljubljani, zdaj pa glej skoraja pol leta je že mimo... kako hitro čas beži... kmalu pa boš postal mamica... kdaj imaš rok?

močno računam na to, da ti jih bom lahko poslala user posted image
ja, dobro se spomnim tistega dne user posted image se mi zdi kot da je bilo včeraj..jaz sem super, jutri imam morfologijo, pri tebi pade testek, ma da je jutri uspešen dan user posted image
rok imam pa 28. oktobra, sem že malo čez polovičko. jutri bom nestrpno čakala na tvoje dobre novičke. imam pa full dober občutek, da ti bo tokrat uspelo in komaj čakam, da bova lahko skupaj počvekali na drugi temi user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.6.2010 19:02:35   
loremi
gospodarica kolikokrat sem se že jaz vprašala ... kako lepo mora bit spočet otroka po naravni poti! odkar vem, da sem dekle in da ženske postanejo mamice, sem si želela to postati. Vedno sem sanjala o tem. Pa sem do sedaj doživela samo bolečino in izgubo. Pa se ne vdam, grem naprej. Ker si ne želim čez 10 let očitat v smislu, zakaj si nisem dala še ene možnosti, zakaj nisem poskusila z novim psotopkom, mogoče se pa nebi tako slabo končalo, če bi še ldaj uspelo. In še vedno upam v uspeh.
Vem za primer, ko je ženska, stara 42 let, poskusila v svojim fantom na tem, da bi zanosila in je uspelo takoj. Si lahko misliš? Težko. In parkrat sem šla h kolegici in mislim, da ne bom šla več ... namreč, ko je rosila tretjo hči, je rekla, da jima je ta otrok včasih odveč ... in sedaj pričakuje četrto hči. S tem, da je vmes dvakrat (namerno) šla splavit. Jaz pravim, samo pogledata se in je že noseča. Pa bi bilo vse ok, če bi imela lep odnos z močem in predvsem do otrok. Pa ni nič od tega, dere se na otroke, jih zmerja, mislim obup no. Kaj bo šele, ko dekleta pridejo v pubertetniško dobo, uf. Težko je, ker narskajo vedno otroci. Pa se spet vprašam ... zakaj pa moram jaz dati toliko čez, pa imam še vedno prazno naročje in svečke v spomin mojim otrokom. Odgovora ni, ostaja bolečina in upanje za naprej, pomešano s strahom.
Marsikje ni pravice in tudi tu je ni. Neplodnost je stanje, ki vpliva na življenje para, ki pobere veliko moči, časa, besed, upanja, bolečine.
In pravim ... dobro da je forum, da si lahko me, ki smo na istem, delimo izkušnje in si pomagamo vsaj z nasveti, s toplimi besedami in se bodrimo. Tudi to je nekaj, no ne le nekaj, veliko.
Srečno!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.6.2010 19:16:55   
loremi
baguSka razmisli naprimer ... kako boš češ par let gledala na to ... če res nimaš takšne želje po otrocih, po drugi strani pa jo partner ima, ga vprašaj za mnenje. Sicer to jaz govorim, ko se z mojim ne morem ničesar pogovorit, ampak vseeno. Moj reče sicer ... glej, čez vso težko postopkov greš sama, jaz ne prenašam in ne čutim ničesar. Tako da se nekak sama odločim, ali še naprej ali je bilo to, kar sem doživela, dovolj. Ker sem sama zase ravno tako rekla ... jaz lahko živim brez otrok, življenje mi ravno tako zelo hitro teče, pa ne počnem prav nič posebnega v življenju, ampak mene zaposljuje že hiša in skrb zanjo ter za kuho 100%. In zvečer marsikdaj padem dol kljub temu, da nimam nekje med igračami in nonstop v dirkanju malih otrok. Pa še zmanjkuje časa za uresničit kakšno željo. In si  mislim .. kje najdejo mame tolk časa in energije, da poštimajo vse. Je to izziv zame? Je? Ni? Ne vem, dokler ne poizkusim. In že od nekdaj si želim otroke, po drugi strani pa bi lahko živela brez njih. Po izrazu na obrazu pa vidim, da bi težje moj fant. Pa vem, da ne moram gledat le nja njega, da moram tudi nase. Sem mu že rekla, da se bom trudila samo še za to, da bo on imel otroke, jaz sem lahko brez njih. Pa je bil užaljen, ker se je počutil, kot da me izkorišča, da se matram zato, da se bo potem on imel lepo. Sedaj, ko sem to doživela, se trudim naprej in tudi zase.
Vem, da je tole napisano zmedeno, mogoče brez smisla, samo jaz se bom čez 5 ali 10 let vprašala ... bi uspelo, če bi še poskusila ali bi doživela še kakšno grenko izkušnjo?
O ja, vem, da postopki zelo izčrpajo, jaz se približno 2 meseca s počutjem ne pridem na željeno, pusti vse skup posledice ja. Poleg tega me je punkcija fejst zdelala in tud hiperstimulacija in zato niti ne vem, zakaj sem spet pripravljena it skozi vse to. Željo mi verjetno dajejo tisti štirje meseci, ko sem vedela, da je v meni življenje in ko si želim nekoč čutiti to polnih 9 mesecev. Koliko časa pa bom še vztrajala, pa ne vem. Odvisno od tega, kako bo šlo skozi postopek in kako se bom počutila po njih, so tudi mene izčrpala ja.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.6.2010 19:17:59   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO
Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72 user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

IVYY greje user posted image user posted image  test 22.06.
golobica82 greje user posted image user posted image  test 25.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 26.06.
klavirka greje user posted image user posted image  test 28.06.
zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.
upanje81 greje user posted image user posted image  test 29.06.
BEBIII greje user posted image user posted image  test 05.07.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • gopodarica (5. ICSI, GKLJ)
  • nanika1 (2.IVF, akcija avgust)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)
Registrirana user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.6.2010 6:41:17   
IVYY
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sporočam vam veselo novico, sem naredila CB in je pozitivenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tako srečna !!!
Hvala vsem, ki ste mi stali ob strani in me bodrile! Rada vas imam!!!!

Vsem ostalim, ki še trepetate, vam iz vsega srca želim, da tudi vi zagledate plus!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.6.2010 6:56:57   
gospodarica
vsaj ena z veselimi novicamiuser posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!!!! zdaj pa lepo še 14 dni počakat,potem srčka videt,...itduser posted image

čestitam še enkrat!!!!!

in kako se kaj počutiš?mene še zmeri tako šravfa kot pred M....user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.6.2010 7:21:28   
Rielka
IVYY cestitkeuser posted image user posted image user posted image ,mirno user posted image  ti zelim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.6.2010 7:22:42   
špica84
ivvyyyy iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.6.2010 7:45:42   
mausikaa
ivyy user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.6.2010 7:47:02   
S*
IVIYY Iskrene čestitke! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.6.2010 7:52:39   
zarjaa
IVYY jupppppyyyyyyyyyy...iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.6.2010 7:58:45   
Rakica_80
IVYY,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je bil resnično plussssssuser posted image
Lep nosečnost ti želim in uživaj miuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 8:00:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.6.2010 8:01:04   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO
Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72 user posted image user posted image  

user posted image

• FoxyLady (3. IVF)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)

• žogica13 (dr. Reš,) 
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Nellika (GK LJ)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Znaki hiperstimulacije:
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Naročanje na GK:

Registrirana user posted image  (MB)
IVYY user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil loremi -- 22.6.2010 8:09:59 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.6.2010 8:03:24   
Rakica_80

AKTUALNO
Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image

• FoxyLady (3. IVF)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)

• žogica13 (dr. Reš,) 
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Nellika (GK LJ)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

Znaki hiperstimulacije:
Naročanje na GK:

Registrirana user posted image  (LJ)
IVYY user posted image   (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/

Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 8:03:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.6.2010 8:06:40   
Rakica_80
Loremi, si me prehitelauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.6.2010 8:11:31   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Loremi, si me prehitelauser posted image user posted image

ja seveda, sej ti ne smeš zdele hitet, ko pridno greješ! sej veš nosečnice nej bi vse bolj na izi ... sam kok se pa da to, je pa tud vprašanje marskdaj ja user posted image
a si v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.6.2010 9:11:21   
upanje81
IVYY iskrene čestitke...

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?