san
|
pozdravljene se skoraj ne uspem nič javit, ker sva z malim kar precej zunaj, če se le da, drugače pa smo tudi leteči, je treba še ostale tri otroke kam razvozit, pa se popoldne z njimi ukvarjat in čas kar leti... mi bomo imeli v petek že 7 tednov . voranc je zelo pridno dete, sva pa dobila sedaj kapljice, pa mu jih kar še nisme dala. smo se ravno dobro krče rešili oz. so nekako minili, pa me je strah, da ne bo spet kaj... dobila sva pa AD3 2 X 2 KAPLJICI. pa so imeli vsi trije hude krče po njih, najmlajši tudi po D3, tko da sem jih njemu kar nehala dajat. no vorancu bom najprej poskusila po 1, potem bomo pa videli.. samohranilstvo.. jaz jih sicer nekaj poznam, ampak noben od teh ne živi na veliki nogi, ampak so mame večinoma brezposelne (ker ne dobijo službe), očetje pa nimajo ravno bajne plače in zato, da preživijo so samohranilke, tko da po pravici, hvala bogu, da jim potem znese. takih, ki bi to izkoriščali, pa že veliko imajo, pa ne poznam, no vsaj ne da bi vedla.. poznam tudi take, ki jim partner kao plačuje preživnino, pa jim je v bistvu sploh ne, ali pa pol manj in te preživnine punce niso ravno visoke, npr. kolegica jo ima 100 eur določeno, ker oče pač nima nekih visokih dohodkov in s tem si res ne more ful pomagat. meni npr. sedaj vsi govorijo kako so slišali kaj vse naj bi imela jaz neke ugodnosti za 4 otroke, pa sem potem res spraševala, pa niohče na csd nič ne ve o tem, jaz bi bila pa prav vesela, če bi mi kdo res kaj dal . žal je resnica le ta, da dobim enkrat na leto nek dodatek za veliko družino, nekaj manj kot 400 eur, če se ne motim in to je to - seveda sem tega zneska zelo vesela, ampak to pa res niso neke ugodnosti, da bi pol zarad tega mel 4 otroke... tko, da men grejo na živce tisti, k tolk vejo in govorijo kaj vse vlečemo mi ali pa samohranilke, pa v bistvu sploh vejo ne, ampak so sam slišal nekje. na koncu pa itak to vse ni res, ampak tko pač je, nekdo nekaj reče in pol se vse v isti koš meče. dojenje oz. puščanje mleka ponoči. a_t, meni se dogaja popolnoma isto, tko puščam, da je vsa postlja mokra, ker voranc ponoči samo dvakrat na hitr pocuzla in to je to, moje dojke pa polne, pol pa kar teče med spanjem . kašelj pri starejših, pri nas nič ne pomaga, edino kroglice homeopatske. tko, da če imam kroglice jih dam, drugače pa samo mine. pazim edino na nos, da je čist in ga čistim s fiziološko, če je poln. ima pa tudi voranc zabasan nosek sedaj malo, pa ga čistiva s fiziološko in je že bolje. plenice... mi imamo kar od alane, na pol eko so, pa se mi zdijo ok. tko, zdej pa gremo ven uživajte
|