BIS30
|
Jutro! Kak fajn dan za poležavanje...Mi smo OK, je pa zanimivo, da tudi jaz opažam razliko pri zizah - prej nabite kadarkoli, zdej zvečer kot čigumi, zjutraj pa bolj polne, sploh leva. Očitno je mleka dost, tudi mali zdej hitreje pije 20 min - prej je to trajal skor uro. Spat smo šli okrog 23:00 (okrog 21:00 ga je kako uro ful zvijal, jaz sama doma, je moj šel nekaj gledat in ko me je klical, kako je (sama ga ne bi), je slišal jok in pridrvel domov, pol ga pa dobro uro nosil...). Potem se je mali zbudil ob pol treh, pa ob šestih, pol sta pa z atijem potegnala skor do pol desetih... Moje je ful priden, vsaj kar se malega tiče, sicer lesen (pa sej se bo navadil). Malega dviguje kot da je viličar - z obema rokama istočasno pod njega , pa bolj ko mu govorim... Tudi drugače posesa... Sam vseeno pridejo dnevi, ko je pol dneva na računalniku, pa mi pravi, daj počivaj, ja sigurn, sej se mi ne zdi, da kej velik delam, sam sej veste, cote obesti, kosilo skuhat...del se dela drži. Pa sej bi šlo, sam ko me od spodih vse matra, se mi zdi kot da bi spet rodila... pred 2 dnevom tak hudo, da so mi hemeroidi poknal, vse krvavo, bolel ko sam , pol se mi čišča nazaj prikaže-sveža kri, ko je že kak dan ni blo- a je to normalno??? Danes je spodaj malo bolje - trkam!!! Aja pa še pekl me je, ko sm šla lulat...Za pop...!!! Pa sej ko pogledam sončka, na vse pozabim!!! Sedaj pa nekaj čist drugega, s čimer si že nekaj dni razbijam glavo: Pred nekaj dnevi sem dobila informacijo glede ločenih naslovov mame in očeta. Ne me narobe razumet, 100% podpiram in spoštujem ljudi, ki so poročeni oziroma živijo na skupnem naslovu, sam tako pač je v teh časih, da se nekateri oz. večina prijavljamo na različnih naslovih zaradi otroških dokladov, vrtca... Zanima me, a je katera zasledila oz. ima podatke iz prve roke, ali bodo res s 1.1.2011 preverjali oz. bo moral oče fizično dokazat, da živi za sebe... al nekaj takega in če te dobijo, bodo baje ful kazni??? Zanima me zato, ker sem si informativno izračunala otroške (razlike 30,00 EUR, če sem sama s tamalim, ali pa vsi trije) in to pa res ni nek tak denar, da bi se spušala v njihove zobe in pač ne bom oddala al kako??? Pa tudi preživnine potem ni treba urejat???? Za kakršnokoli informacijo bom ful hvaležna, ker če bo res tako, se bomo raje skupaj prijavli!!! Lepo nedeljo želim!!!
|