|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
19.6.2010 16:17:31   
Anonimen
Hey punceuser posted image

Jaz sem se zdaj malo umirila. Mojemu sem povedala svoje in upam, da bo sedaj boljše.

Na hitro kaj pokomentiram.

Pralne plenice: ne, hvala. Enostavno se mi niti ne da ubadat s tem kaj je ceneje, pa kaj je bolj ekološko, pa kaj je bolj zdravo bla bla bla. Jaz posrano plenico dam dol, porihtam, dam svežo gor, zapokam tamalega in je to to. Basta.

Dojenje: moja leva dojka je bolj mlekarca kot pa desna. Že med nosečnostjo mi je iz leve non-stop kapljalo. Dojim pa na obe, kakor kdaj. Sploh pojma nimam na kateri sem dojila nazadnje. Je pa res, da itak ziza non-stop.

Kopanje: vsaj dan, 1x na teden (ob nedeljahuser posted image ) pa z milom Ga pa vsak večer namaževa z mandljevim oljem, ki je res zakon!

Ogrci: mi jij imamo pa po bradi. Sploh zdaj, ko mu je vroče, pa se kar naprej slini (ko tak buldog). Grozno slinast je. Se mu kar vleče iz ust. Kot, da bi že zobe dobivaluser posted image user posted image Sem mislila, da se res slinijo šele takrat, ko dobivajo zobe.

Najin mali je danes KONČNO prespal celo noč (od 22.30 do 6.30). In to v svoji posteljici (drugače spi pri nama). Sem zjutraj mislila, da se mi je utrgalo, ko sem ga slišala jokcat iz svoje posteljice. Končno se me je malo usmilil, ker sem prejšnje noči (beri: od poroda dalje) dojila vsako uro!!!

Ok, šibam. Nekaj stokca in jokca.

Lp

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
19.6.2010 17:09:04   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Punce, mojemu malčku se pa delajo ogrci na bradi!! Pri 5 tednih? Wtf? A se pri vas tudi to pojavlja?

Brez skrbi. To se samo koža čisti. Naš jih ima okoli oči - take bele pikce.

No, pri nas niso bele pikice, ampak črne, torej ogrci.user posted image Tiste bele me ne skrbijo ker same izginejo.. Tole pa ne vem..upam da gre samo stran, ker mu nimam namena face stiskat..user posted image

Emibu..lubica, pri tebi bi lahko bla še čišča, ne pa menstruacija.user posted image

Aprilčica...wow...saj ti privoščim, ampak sem ti kar malo fovž...user posted image Čeprav moj tudi če bi hotel spat celo noč, bi ga jaz morala vmes zbudit, ker se mi ponoči tolko mleka naredi da je groza. Ponavadi so se mi naredili kolobarji na majici, ko priteče nekaj mleka ven..včeraj mi je pa začelo kapljat na roko skoz majčkouser posted image No, saj hvala bogu, raje vidim da ga je toliko, kot da bi ga primanjkovalo, ampak me včasih presenetijo te moje zizike. Sploh mi je pa cela zadeva smešna, ker nikoli nisem imela jošk in tudi zdaj jih nimam, mleka pa še za fotra futrat.user posted image user posted image user posted image
Drugače se mi je včeraj spet mešalo s tem škratom...zaspal je nekaj čez 22..pred polnočjo je že tulil..vsa živčna ga nahranim, dam spat in grem tudi jaz spat. Ob dveh spet dretje..ko sem ga dvignila pa flek pod njem...pobč se je tako pokakal da je šlo čez plenico in obleke in rjuho. Še dobro da imamo spodaj nepremočljivo, ker bi jo še jogi fasal.user posted image
Nič, previjem ga, preoblečem in dragega zbudim da preobleče jogi da ga jaz še nahranim. Jao, bad idea, girl, bad idea!user posted image user posted image Ves živčen pravi a zaradi tega fleka moram preobleč jogi? Ja ne, bom tvoj jogi z drekom namazala pa spi gor.user posted image
No, potem dam malega spat...ura je bla skoraj 3 ko je zaspal..nekaj čez 4 spet dretje.. Sem mislila da se mi bo odrtgalo že.. Potem sem ga vzela k nama v posteljo in je spal do pol desetih!!user posted image Vmes je jedel in zadremal nazaj. Pa dala sem ga na sredino postelje, vsakič ko sem se zbudila je priplezal do mojega povštra in tiščal glavo noter. Loluser posted image user posted image
Mislim, saj ko ga pogledam pa vzamem v naročje ne morem bit jezna na njega, saj je samo otroček, on še pojma nima revež, ampak sem vseeno živčna ponoči ko me zbuja na uro pa pol pa na dve urci. Zakaj ne more spat vsaj 4 ure tako kot na začetku?user posted image Ko berem da enim prespijo celo noč, se kar začnem sekirat kaj mu je..
Danes sem se odločila da mu bom obrnila jogi, ker je na spodnji strani mehkejši, zgornja je pa trda in mu mogoče to ne paše.. Saj ne morem več bit pametna...
Zdaj mi pa spi že od dveh in to na trebuhu, kar drugače ne mara. Vsake toliko zastoka, prdne in spi naprej.user posted image
No, dobro...sem vsaj kopalnico zribala u nulo pa kuhinjo tudi. Vsaj mami je koristna.user posted image Hvala sine!user posted image user posted image

Aja, danes sva pa z očijem slončkala preden je šel na šiht in se sprašujem če je mogoče res rekel babici, da mi dajo en šiv več.user posted image user posted image user posted image user posted image Tako ozka je kot takrat ko sem bila devica.user posted image Dobri stari cajti.user posted image user posted image user posted image
Drugače me na začetku malo boli, ko gre noter, potem pa uživam sto na uro. Mogoče bom pa še podrla svoj rekord treh orgazmov za en user posted image .user posted image user posted image user posted image
No, vsaj s tem se lahko pohvalim da štima.user posted image user posted image
Aja, puce KY lubrikant je zakon user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 527
19.6.2010 17:09:12   
jolcica
no se še jst malo javim :)

eto napovedali so se prvi obiski pri nas in sicer v pondeljek ko bo mali star 12 dni, a se to vam zdi prehitrno, no pride babica pa stric ga pogledat...

drugače mali je tako pridkan pravi cukrček sm pa opazla da se mu je pod noskem naridli mezuljčki sm to je itak normalno

nič šibam doli neki glasove spušča verjetno spet v spanju joka čeprav se bo počasi zbudil k bo kmalu 3 ure odkar je zaspančkal...ker se mi zbuja vsake 3 ure no tko sm opazla....

my little angel :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
19.6.2010 18:07:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Najin mali je danes KONČNO prespal celo noč (od 22.30 do 6.30). In to v svoji posteljici (drugače spi pri nama).

user posted image user posted image user posted image
Edin - men bi v tokem času joške raznesel user posted image . Dons je spal od 21h do 3h pa sem že v nizkem štartu čakala, da je samo zajamral. Sej pomojem je hotu sam kakat, ampak ko že glih je neke glasove od sebe dajal, sem ga še dvignila in nahranila user posted image .

Babe, men se zdi, da ma naš še ne 1 mesečni dojenček že 4,9kg - to pomen 1,6kg gor od odpustne. Zdej pa ne vem, al je to za bit presrečen al bom kregana. V torek mamo posvetovalnico. Pa da vidmo....

Drugač sva z juniorjem sama. Sta šla tavelika fanta pred 2ma urama h babi in dediju v Železnike. KOK PAŠEEEE :))) Sicer sem mir izkoristila za pospravljanje cunj/pranje in čiščenje, ampak če bi bli vsi doma, ne bi naredila nič od tega. Mini pa danes že ves dan drnjoha. Tko da sem zjutraj uspela tudi v trgovino skočt pa kosilo sem v miru skuhala (smo meli fileje postrvi in pečen krompirček v pečici, motovilc in še prej cvetačno juho - vsaj kar se tiče kosil je moja dieta človeku prijazna user posted image ), pa na sprehod in kavico smo šli dopoldne preden se je uscal,... Skratka - uspešen dan je za nami!

Zdele pa mislim, da bo počas treba nekaj piknit - je že 3 urce od prejšnjega sesanja.

U, sam še tole - prej me ni zanimalo, zdej pa me še kako - MODRCI ZA DOJENJE (ne Mullerjevi ali H&M) - kje majo take s tankimi naramnicami? Estetske, po možnosti s kostjo?!

Hvala in papa.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.6.2010 18:16:49 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
19.6.2010 18:14:46   
Anonimen
Klupko: jooj, ko bi ti vedela kake jeb... muke sem jaz preživljala prejšnje noči. Čisto vsako uro je hotel viset na joški. Meni se je že bledlo!!!! Pa tudi jaz sem bila fovš vsem, ki so pisale, da jim tamali spijo čez noč! Jaz bi bla vesela, če bi se vsaj na 2 uri zbujaluser posted image user posted image Saj si ne delam utvar, da bo zdaj vedno tako, ampak upam pa, da bo takih noči čimveč, pa da se bo počasi zglihalo vse skupaj. Aaa, joške sem imela pa jaz tako nabite zjutraj, ampak je bilo prav tako. Je mali tako ˝goltal˝, da sem mislila, da se bo zadavil. Ko je pojedel vse iz ene, je hotel še drugo. Meni je pa prav pasalo, da mi je sprostil pritisk v njejuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image za slončkanjeuser posted image user posted image Hahhahuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja, jaz sem se tudi prvič počutila kot devicauser posted image user posted image Pa še tako sva se spravljala zraven kot bi bila stara 15 let... A te kaj boli? A lahko dam bolj notri? Hahahauser posted image user posted image Crknešuser posted image  user posted image user posted image K-Y gel imava tudi midva in ga prav tako priporočam vsemuser posted image

jolcica: ah, nič ni prehitro. Najin je bil star 5 dni, pa so že skoraj vsi viseli pri nama. Midva nisva nič komplicirala. Še moje kuže so ga prelizale že prvi dan, ko smo prišli domov. So morale spoznat novega članauser posted image Super, da imata tak dober ritem - na 3 ure. Sem ti fouš. Moj nima čisto nobenega user posted image

Lp

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
19.6.2010 18:16:28   
Anonimen
Kati: user posted image sem že klupko napisala, da je bilo prav, da so se tako nafilale. Pa ne sekiraj se zaradi teže. Dojeni otroci se lahko redijo kolikor se želijo. Problem je edino, če kombiniraš oz. če je samo na AM. Pa poročaj v torek kako je bilouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 19.6.2010 18:18:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
19.6.2010 19:05:51   
Anonimen
Aja, Kati, zaradi modrcev: pojma nimam, pa bi jaz tudi rada vedelauser posted image user posted image Mi grejo ta šotorska krila tako na jetra. Še nobene normalne majčke ne morem oblečt, potem pa hodim z navadnimi T-shirtkami naokoli, pa se počutim ko tak klošaruser posted image Sem zadnjič iskala v Modiani v Celju v CityCentru pa so imeli samo 2 modela (od Lisce pa še enega), pa vse na isti način narejeno kot Mullerjev modrc, le da je bila cena 30€!!!!user posted image user posted image Saj ne rečem, za enega lepega bi dala toliko, ne dam pa za takega kot je Mullerjev 22€ več. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
19.6.2010 19:11:43   
emibu
klupko-nemore bit več čišča če je je blo že koncuser posted image user posted image

use neki lubrikante jst sm pa zmeri tok mokra da kr bogpomagi..

kati-http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si
men je tale noro dobr ga mam v obeh barvah čeprau n dojim več ga še vedno nosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
19.6.2010 19:16:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

kati-http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si
men je tale noro dobr ga mam v obeh barvah čeprau n dojim več ga še vedno nosim.

Wauuu, ta mi je pa všeč. Meni je pa pokazala enega tako grdega, da ga še moja stara mama ne bi dala na sebe. Kakšna je pa cena?

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
19.6.2010 19:31:10   
nusi
živjo, me neki časa ni blo za slišat/brat ker me mali ne pusti user posted image .

17.5. smo imeli posvetovalnico in žiga je pridobil 1150 g in 3 cm in smo zdej čist zadovoljni user posted image . No 21 pa kontrola kolkov, bomo vidl kaj bodo tam povedal.

Zadnje čase mi velik bruha, včas se mi zdi da kr cel obrok zgubi - zakaj je to tko in kolk je normalno? A mogoče kej narobe delam, kupčke večinoma uspešno podre, a se mogoče preveč nabaše z mlekom?

jb
- js mažem tamalčka z riboderminom po gubicah vsakič po umivanju, pa tut po obrazku kadar ga skrempla in ful pomaga
bubolin - tale slaba volja/ depresija bo minila, upam da čimprej, mal na sončka pa na kavico in kmalu bosta oba nasmejana hodila naokoluser posted image
emibu - pri nas je isto s temi tetra plenicami, peremo ko nori user posted image

aja midva še vedno NE user posted image , ker čakam prvi pregled pri gin, ki bo 1.6.2010, prej verjetno ni pametno al kaj, k sm bla kr fajn šivana ?user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 535
19.6.2010 20:48:48   
barvar
Dober večer. Moram na hitro pokomentirat user posted image . Mi2 sva se že pred enim tednom zraven spravla, pa je bilo malo čudno. Danes, po G blagoslovu, pa sva uradno otvorila sezono. Bolelo ni nič, je pa bil malo smešen občutek. Imam namreč šivov za izvoz in sva oba čutla tisto brazgotino v nožnici. Pa moj je rekel, da sem spodaj precej širša in, da je kar "padel" not user posted image user posted image user posted image . Bi mi mogli zgleda kak šiv zraven naredit user posted image .
Pri nas pa je taka tišina. Moj je v službi, mali že aja, kuža pa se noče pogovarjat z mano. Tako, da grem zdaj pred TV, pol pa spat. Lep večer vsem skupaj.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 536
19.6.2010 20:55:20   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: barvar
kuža pa se noče pogovarjat z mano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko noč! user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 537
19.6.2010 21:33:47   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33
Je možno, da so zvečer joške bolj prazne in da mala rabi dojenje iz obeh, da se naje? Je še katera opazila kaj podobnega? Zjutraj mi, če dojim na eni, iz druge samo teče, zvečer so mehkejše in ko podojim iz ene, je potem čisto prazna, mala pa še lačna? Obstaja kaka finta, da bi se delalo več mleka ali ga jaz serjem, ker verjetno ne jem in ne pijem dovolj? Zaenkrat samo dojim.
lp

Ja zvečer je lahko tudi manj mleka, če si cel dan ful aktivna. Ker za mleko je pomembna tekočina + počitek. Tudi pri prvem, vem, če je bil ful tempo kakšen dan, da je blo zvečer manj mleka. Še dobr da mamo dve in ne sam ene user posted image

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 538
20.6.2010 10:06:53   
bubolin
Ojlaaa.

Evo sem vam spet malo javim. Kako ste kej? Pri nas je tako bedno vreme, že celo noč tako pada dež in tudi še zdej. Tako da spet ne bo nič za it ven

Mojedva fanta še spita, jaz sem pa hitro izkoristila trenutek in vas šla mal prebrat in skuhat kavico 

Vidim, da ste se že več ali manj vsi navadli en na drugega. No ja, sej mi se tudi počasi navajamo

Mene pa joške nič ne bolijo (ko vse pišete toliko o tem - ponoči se zbujamo za papat tam ob enih pa pol okol štirih pol pa okol sedmih - se pravi da mi jih dovolj hitro izprazni al da imam premalo mleka al kako je zdaj s tem) No ja bradavice pa bolijo za popiz*** ko zagrabi

Kar se pa modrcov tiče - jaz imam kar unega iz Mullerja, pa tud ne vem kaj nimam za čez oblečt Bo treba nekaj naštudirat.

Imam pa en problemček - fuuul bi mi bilo nerodno v javnosti dojiti (do zdaj še nisem nikoli). A ima še katera tak problem Sem študirala da ko bom kdaj kam šla, da si bom raje doma izpumpala mleko in ga imela s sabo v flaški če bom vedla da ne bo nobenega primernega in dost zasebnega prostora

Nič dost za zdej, zadjpa šibam. Lep dan

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 539
20.6.2010 10:12:17   
emibu
Jutro!!

Sj ne da bom popizdla.. a ma še ktera tko zabitga dedca??!!!!
zadne dni sm sam jst skos pr otroku ampk res skooooos niti na wc nemorm it takrat k me prtisne ampk grem k tamal spi,dans zutri se je joku u postlci se nrdim da spim mislim nj se še on enkrt ustane in ka nrdi odnese ga k svojem bratcu v dnevno ga da v ležalnik in gre!!!tamali se mi pa dere k zmešan men se je skor sfukal..pol mu pa rečm d če ga že uzame ga nj usaj carta al neki če se joka,on pa men ka ga bom kr cartau če s ekr dere???!! wtf bedak enuser posted image user posted image user posted image

mogla sm dat to ven,šibam ker speeeet joka!!

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 540
20.6.2010 10:26:29   
deveta
Dobro jutro!

Bubolin: naša ima podoben ritem kot tvoj in tudi mene joške ne bolijo oz. zelo redko so čisto polne. Ma mala kaka non stop, zato predvidevam, da je mleka dovolj. Tudi mene so bolele brdavice ko zagrabi, včasih so mi kar solze pritekle za trenutek, ma je vesno boljše. kakšen dan še malo boli, kakšen dan pa nič. Počasi se tudi brdavice učvrstijo tako kat se meuser posted image .
Kar se tiče dojenje v javnosti sem tudi jaz mela tako mnenje kot ti. Ma če je mali lačen, mora jest. Imam kar nekaj prijateljc, ki jim je tudi bilo zelo neprijetno kam it, ker niso hotle dojit v javnosti. Čez kakšen mesec pa so joško vrgle ven kjerkoli (na kavici, na plži, v parku, kjer so pač trenutno bile in jim ni blo panike). Jaz se tudi še ne počutim kjer koli dojit, zato tudi ne hodim dosti okoli (na srečo živim na vasi in ko na sprehodu zajoče gremo lepo domov, saj sredi ceste tudi ne morem dojituser posted image ). Če pa že grem, se spokam podojit v avto, ki ni nikoli daleč, al pa se v kakšnem mirnem lokalčku ali slaščičarni dam v kak kot, se obrnem malo stran in se posvetim maši pikici. Saj nikoli nisem sama in je vedno kaka prijatelca (ponavadi tudi z otročkom) zdraven, pa ni panike. Se malo pomeniva spijeva kakšen sokec al kavico, pa nazaj v voziček in gremo naprejuser posted image .

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 541
20.6.2010 10:28:38   
sabri
Dobro jutro, bom kasneje kaj več napisala, samo to za MODRCE, jaz imam dva od Lisce (20 do 25 €) in sta ful lepa s tankimi naramnicami in zelo udobna. Se jima sploh ne vidi, da sta za dojenje in taka mal čipkasta ampak ful udobna, priporočam. Ga bom kasneje slikala pa prilimala slikco.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 10:32:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
20.6.2010 11:23:24   
BIS30
Jutro!

Kak fajn dan za poležavanje...Mi smo OK, je pa zanimivo, da tudi jaz opažam razliko pri zizah - prej nabite kadarkoli, zdej zvečer kot čigumi, zjutraj pa bolj polne, sploh leva. Očitno je mleka dost, tudi mali zdej hitreje pije 20 min - prej je to trajal skor uro. Spat smo šli okrog 23:00 (okrog 21:00 ga je kako uro ful zvijal, jaz sama doma, je moj šel nekaj gledat in ko me je klical, kako je (sama ga ne bi), je slišal jok in pridrvel domov, pol ga pa dobro uro nosil...). Potem se je mali zbudil ob pol treh, pa ob šestih, pol sta pa z atijem potegnala skor do pol desetih...

Moje je ful priden, vsaj kar se malega tiče, sicer lesen (pa sej se bo navadil). Malega dviguje kot da je viličar - z obema rokama istočasno pod njega user posted image user posted image user posted image , pa bolj ko mu govorim... Tudi drugače posesa... Sam vseeno pridejo dnevi, ko je pol dneva na računalniku, pa mi pravi, daj počivaj, ja sigurn, sej se mi ne zdi, da kej velik delam, sam sej veste, cote obesti, kosilo skuhat...del se dela drži. Pa sej bi šlo, sam ko me od spodih vse matra, se mi zdi kot da bi spet rodila... pred 2 dnevom tak hudo, da so mi hemeroidi poknal, vse krvavo, bolel ko sam user posted image , pol se mi čišča nazaj prikaže-sveža kri, ko je že kak dan ni blo- a je to normalno??? Danes je spodaj malo bolje - trkam!!! Aja pa še pekl me je, ko sm šla lulat...Za pop...!!! Pa sej ko pogledam sončka, na vse pozabim!!!

Sedaj pa nekaj čist drugega, s čimer si že nekaj dni razbijam glavo:
Pred nekaj dnevi sem dobila informacijo glede ločenih naslovov mame in očeta. Ne me narobe razumet, 100% podpiram in spoštujem ljudi, ki so poročeni oziroma živijo na skupnem naslovu, sam tako pač je v teh časih, da se nekateri oz. večina prijavljamo na različnih naslovih zaradi otroških dokladov, vrtca... Zanima me, a je katera zasledila oz. ima podatke iz prve roke, ali bodo res s 1.1.2011 preverjali oz. bo moral oče fizično dokazat, da živi za sebe... al nekaj takega in če te dobijo, bodo baje ful kazni???
Zanima me zato, ker sem si informativno izračunala otroške (razlike 30,00 EUR, če sem sama s tamalim, ali pa vsi trije) in to pa res ni nek tak denar, da bi se spušala v njihove zobe in pač ne bom oddala al kako??? Pa tudi preživnine potem ni treba urejat????

Za kakršnokoli informacijo bom ful hvaležna, ker če bo res tako, se bomo raje skupaj prijavli!!!

Lepo nedeljo želim!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 544
20.6.2010 11:47:40   
Anonimen
Hey babikeuser posted image

Danes nismo prespali cele nočiuser posted image Saj sem itak vedela, da to malemu ne bo prišlo v navado. Je pa vseeno spal od 23.00 do 3.00 v svoji posteljici, potem sem ga pa vzela k sebi, ko je hotel jest. Sem ga dala v zakonski postelji na trebušček in je ta črviček mali celo noč puzal po postelji. Na koncu je imel celo stran zase, midva z možem pa sva se stiskala na eni polovičkiuser posted image

nusi: user posted image user posted image user posted image za tako lepo pridobivanje težeuser posted image user posted image Zaradi polivanja ti ne znam pomagat. Moj tudi včasih kar veliko bruhne, ampak je to pomoje od čaja, ker najprej se nabaše z mlekom, potem ga pa malo potolažim še s čajem in je očitno preveč. Midva sva user posted image že pred pregledom (5 dni prej), ker nisva zdržala. Sem bila pa jaz ful šivana (vakuumski porod), pa ni bilo nič narobe. Sem pa skos govorila, da bom počakala do 1. pregleda, pa ni šlo.

barvar: meni je pa moj rekel, da so mi jo očitno preveč zašili, ker je tako ozkauser posted image user posted image

bubolin: tale vreme je za odstrel, jauser posted image Pa še mali je tečen, ker nismo šli na sprehod. Jaz sem tudi mislila, da ne bom mogla dojit v javnosti. Zdaj pa - joško ven, pa mali je. Malo se zakrijem s pleničko in je to to.

emibu: ah, deci... mojega sem včeraj tudi napizdila. Sem šla pod tuš, pa se je mali drl, pa drl, pa drl, pa sploh nisem vedela kaj hudiča dela z njim, da se tako dere. No, pa pridem izpod tuša in moj za računalnikom, mali pa zraven na sedežni krilil z rokami in nogami in seveda ves cmerav. Potem se mi je pa utrgali in sem mu povedala kar mu gre. Kaj si pa misli... cele dneve sem z malim, ga nosim okrog, ga tolažim, on pa 10 minut ne more hodit po stanovanju z njimuser posted image user posted image user posted image No, ga je zvečer potem on uspaval. Je imel grzno slabo vest, pa saj prav tako...

deveta: aaa, mene so tudi ful bolele bradavice. Še zdaj me včasih, če mali preveč cuzla oz. dudla na joški.

sabri: daj res prosim pripopaj fotko. Jaz grem ta teden po modrc. Res rabim enega ˝normalnega˝.

zivepo: user posted image user posted image za kile. Jaz se zdaj sploh ne vagam, vem pa da jih zgubljam - vidimuser posted image Pa bravo za takega decauser posted image user posted image

BIS30: ti ne znam nič pomagat, ker sva midva poročena. Vem, da bi dobila kot mati samohranilka ful več, ampak se potem nisva odločila za to, ampak sva se kar ženilauser posted image user posted image

Lp vsem.

(odgovor članu BIS30)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
20.6.2010 13:05:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Dobro jutro, bom kasneje kaj več napisala, samo to za MODRCE, jaz imam dva od Lisce (20 do 25 €) in sta ful lepa s tankimi naramnicami in zelo udobna. Se jima sploh ne vidi, da sta za dojenje in taka mal čipkasta ampak ful udobna, priporočam. Ga bom kasneje slikala pa prilimala slikco.

A to majo pol v vsaki trgovini z liscinim perilom, al samo kakih ekstra? Emibu, tvoj link je super, samo nimam nobenga liscinega moderca pa si prek spleta ne upam naročt. Pa črnega bi enega mela user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 546
20.6.2010 15:52:06   
jolcica
joj punce moje meni tako sladoled diši, pa tuki pred sabo gledam en kinderjajček pa po tvju sm gledala eno tako blj kuhinjo oddajo kak se ena torta nardi jst bi vse jedla kar vidim pa se držim nazaj da ne bi malega kaj začel zvijat...

a katera ve a kinderjajček lahko pojem pa da mali ne bo imel krčke...user posted image user posted image user posted image
pa če ima katera link kaj lahko ješ po porodu sploh po carskemu če je kj drgač za jest bi bla zelo vesela...me pa zanima sem slišala da ti mleka zmanjka rado po CR a je to res, kolk je resnice v tem?

Nič bodite lepo počasi se bo moj cukrček zbudil saj spi že 3 urce user posted image user posted image user posted image Pa hvala za odg. sej sem se 100x lotila da bi vas vsaj malo prebrala sm nikakor ni časauser posted image upam da ga bom pol zvečer kej več imelauser posted image user posted image user posted image user posted image ko ga podojim probam vam kaj napisat še pa pokomenitratuser posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 547
20.6.2010 16:43:44   
sabri
Hvala, da mi ni objavilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tolk sem napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , na hitro zdaj, modrci v vsaki trgovini, ne samo Liscini, bom poslikala zvečer. Pa vprašanje za ta veliko mojo, kašlja s presledki že pol leta, ji dajem med namočen v čebulo, sirupe, vlažim prostor, mažem z materino dušico...pa NIČ bolje, kak predlog, da jo rešim kašljanja?

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
20.6.2010 16:44:33   
sabri
Aja jolčica, jaz jem vse, od mleka do čokolade in jo nič ne zvija, ta veliko je pa ful zvijalo kake 4 mesece, pa sem ful pazila, kaj jem.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 549
20.6.2010 17:34:01   
deveta
Jolcica: nevem kolko je res to o mleku in carskem rezu, nisem še slišala. Ti p povem, da ne razmišljaj o tem in lepo doji svojega sončka. Moja teta ima dvojčke (zdaj že 7 let stari) in je s carskim rodila in oba skoraj izključno dojila, tolko mleka je mela. Je pa mogla malo dodajat saj, saj oba na enkrat ni mogla dojituser posted image , pa je tako mela enga na joški enga pa na flaškiuser posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.