jona klara
|
baguska-to moraš res dobro razmisliti, jst bi še 1 krat probala, v primeru, da si res neizmerno želita otroka in si ne predstavljata življenja brez.....verjamem pa da si imela hude in hormonske težave, prvič nio enostavno preboleti neuspelega ivfja, pa vse kar zraven spada, od bolečine, sporazumevanja po tej preizkušnji doma,praznine in sevda, med ivf daš kr nekaj skozi, telo je nafilano s hormoni, ki jih ne moremo uravnavati, se odzovemo kot se in sevda mislimo v naš prav in v nobenega drugega,verjamem da vodi prav do depresije lahko.Si res ne predstavljam, mora biti res grozno in se mio vse full smilite, ki to doživite, jaz bi bila katastrofa, ker sem že sedaj kljub, da je uspelo dost panična za nosečnost in vidim, da tudi pri meni hormoni delajo zgago, sedaj sem ene 3 dni prav čudna, občutljiva, zamerljiva, ni enostavno, ampak tak čutiš in na to se ne da vplivati, Kakorkoli se bosta odločila, tudi ni nujno avgust, lahko saj veš kadar koli , ti želim samo, da se prav odločita, poslušata pri tem želje obeh in jih nekako uskladita.Sedaj je pa zagotovo pravi čas za odmor, misli na off, potepanja, hermonijo eden z drugim.Želim ti, da se boš počutila bolje, ko pa boš pripravljena pa če si zelo želita še le poskusita, saj veš, da se bo prej ko slej obrestovalo, včasih pa ni enostavno kaj je treba dati skozi, in kaj še zaradi tega človek zraven pokasira in se v končni fazi lahko zelo slabo počuti. želim ti pravo pot, kakoršnokoli in kdajkoli le, da bosta srečna oba skupaj in vsak v svoji koži. rtm