Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:01:42
|
|
|
|
birdy
|
Sjmm, ne vem no, tole z Janom se men ne zdi pametno. Vzamta mu telefon, pa nej hod z tvojim delat, to se mi zdi čist prov, obiske in pohajkovanja čez počitnice (seveda ko ne bo delal z tvojim ) pa mu le pustita nespremenjene. Odloči se sama, ampak tale kazen se men zdi mal prehuda... Aja, pa MA naloge čez počitnice... Ne vem no, ga je posral, ampak tole je vseen mal prestrogo.
< Sporočilo je popravil birdy -- 21.6.2010 22:03:31 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:06:49
|
|
|
|
birdy
|
Ja, Sjmm, pa še to... (dons pa kr ne neham). Glede na to da ni dolgo kar sem ga jst z ocenami tkole srala... Ne dajta mu preveč kazni ki se jih ne bosta striktno držala. Dejta mu raj to kar sem že prej napisala pa se tega popolnoma držita... Ker če se bosta kazni na hojladri držala (kar se pri tolkih skor zih bosta ker bo prehudo) se bo fant sam nauču da se vaju da okol prinest. Sej veš, v smislu, manj je več
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:06:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sjmm, ne vem no, tole z Janom se men ne zdi pametno. Vzamta mu telefon, pa nej hod z tvojim delat, to se mi zdi čist prov, obiske in pohajkovanja čez počitnice (seveda ko ne bo delal z tvojim ) pa mu le pustita nespremenjene. Odloči se sama, ampak tale kazen se men zdi mal prehuda... sej ne, da ne bo hodu kam na obiske...seveda bo...ampak z nami pač...uno k se s sošolci cel popoldne kje pojajo...to bo mal omejeno...pa to, da vsako popoldne vsaj enih 5 mulcev in mulk tle pr nas gostimo...nekak si more zapomnit...ker ostalo ga je že prej doletelo...pa očitno ni kej dost zaleglo...ne gre se tok zaradi ocene...temveč, ker je tajil oziroma lagal....dobro ve, da lahko za vsako slabo oceno pove in mu bova skušala pomagati...tko k sva Saši in se je dobr obnesl...on pa kr skriva...skoraj dokler ni že prepozn..pa še najin podpis je gor na kontrolko napisal..tko, da so porebni posebni ukrepi, ker bo drgač mislu, da se iz take zadeve kr u izi skopleš..no way
< Sporočilo je popravil sjmm -- 21.6.2010 22:07:32 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:13:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ja, Sjmm, pa še to... (dons pa kr ne neham). Glede na to da ni dolgo kar sem ga jst z ocenami tkole srala... Ne dajta mu preveč kazni ki se jih ne bosta striktno držala. Dejta mu raj to kar sem že prej napisala pa se tega popolnoma držita... Ker če se bosta kazni na hojladri držala (kar se pri tolkih skor zih bosta ker bo prehudo) se bo fant sam nauču da se vaju da okol prinest. Sej veš, v smislu, manj je več se strinjam...tole morm z mojim še mal pokomentirat...k moj je bil čist ...zaradi laži in je pol kr našteval...bo pač treba vse skupaj da v neke meje...glede nalog...enkrat je treba snov nadoknadit...in če ne gre drugače pač med počitnicami...ker bo sicer naslednje leto luknja v znanju in ocene še slabše...sej ne, da bo vsak dan švical z nalogami...sam tu in tam pa bo treba kaj rešit in si osvežit spomin
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:18:43
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, midva sva najprej misnla da je blokada v avtu. Pol sva se pa še enkrat pelala v avtu in ni šel več kot 120. Pol nama je blo pa čudno. Pa mojmu se je zdel k da se tist ventil za pospešek ne odpira. In sva avto pelala nazaj k ga mava itak še v garanciji in je blo res neki z ventilom. Mojga je pa še šef vprašu če je avto bil na Beji kej. In k je reku da misl da ni bil je šeg rek kako da ne... Skratka pol so avto pelal še na Bejo (kamor bi tko al tko mogu it pa ga un k ga je prodal ni dal) in so tam ugotovl še da je turbina bolj slaba. Zdej mislm da so jo zamenjal. Skratka, to se je zgodil ker se prodajalec ni držal tega kar bi mogl bit tko al tko. Midva pa že od četrtka brez avta Pa midva sva se pelala po AC največ 140, uni k so avto do Beje odpelal pa 180 Moj je skor joku
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:22:56
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ja, Sjmm, pa še to... (dons pa kr ne neham). Glede na to da ni dolgo kar sem ga jst z ocenami tkole srala... Ne dajta mu preveč kazni ki se jih ne bosta striktno držala. Dejta mu raj to kar sem že prej napisala pa se tega popolnoma držita... Ker če se bosta kazni na hojladri držala (kar se pri tolkih skor zih bosta ker bo prehudo) se bo fant sam nauču da se vaju da okol prinest. Sej veš, v smislu, manj je več se strinjam...tole morm z mojim še mal pokomentirat...k moj je bil čist ...zaradi laži in je pol kr našteval...bo pač treba vse skupaj da v neke meje...glede nalog...enkrat je treba snov nadoknadit...in če ne gre drugače pač med počitnicami...ker bo sicer naslednje leto luknja v znanju in ocene še slabše...sej ne, da bo vsak dan švical z nalogami...sam tu in tam pa bo treba kaj rešit in si osvežit spomin Določita dneve k se bo eno uro "učil". Pa magari še uro. Pa še tist da bo mel omejene izhode na ta način pokriješ. K je ura za učenje je ura za učenje, takrat pač ne bo zunaj Sej veš kaj mislm, ne vem, 1x al pa 2x na teden. Sej je res, niso problem ocene, problem so laži. Mene bi tud to razkurlo Sem zato da je kazen, ampak pazta pa vsen da mu ne bosta počitnic uničla. Še vedno lahko uživa in pohajkuje po svoje, nej pa ve da bojo ure k pač to ne bo možno.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 22:53:03
|
|
|
|
Čebel@
|
evo jaz grem spat....moram še uro si naštimat da ne bomo prav pozno štartali lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 7:58:26
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 8:03:02
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo že pojedli zajtrk, smo imeli kar sirni namaz + kakav/mleko. Sedaj še tamaledva iz pidžamic dam in gremo lahko mal vn pokukat. Sonček se kaže, ampak ful piha tko da bomo vidli kolk časa bomo zunaj. Sjmm maš čist prav da so z majhnimi otroci mali problemčki z velikimi pa veliki Moje mnenje je da je prav, da bo Jan dobil kazen in naj ve da jo je dobil zarad tajitve ocen in ne zarad same ocene. Prvo se vidva mal pomirta potem se skupaj vsedte in se pogovorite ter kar listek napište kakšna je kazen. Se pa mal tud z Birdy strinjam da vseeno ne prestrogo, naj ima tud kaj od počitnic. Kolumbo ti si bla spet turbo zvečer čebela uživajte na morčiju maximalno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:26:09
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce.... mam eno tono novih prjatlc na fb, sam nism mela pa še časa slikc pogledat pa komentirat :) bom ob priliki...če prej ne pa na morčku....še 4x spat....hej juhej..... zj sva spet v gradbeni akciji....so nama pršli še delat garderobno sobo v spalnici, tko da prov finooooooooooo.....k pridemo z morja sam še pohištvo spet mal prevekslamo pa bo zakoooonnn...pol pa lohk začnem uživat naše stanovanje!!!!! sjmm..-...hja kazen mora bit....ampak se strinjam mal tud z birdy tanci....pjd k zdravniku....to ni dobra zadeva ursa...ful ste pridni z zajtrkom.....kako pa malčku serviraš kakav/mleko? ga že iz kozarčka pije??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:28:21
|
|
|
|
tanci29
|
pozdravčki čebelca je verjetno že na morčitu...imejte se fajn sjmm-joj tole je pa res zoprna zadeva...zakaj pa pravi da je zamolčal ocene. njegova verzija. ali samo zaradi telefona ali ga je strah kakih posledic oz. se boji da ne bo dovolj dober. otroci imajo pomoje neke čudne strahove kaj bo če niso po pričakovanjih staršev. se pa strinjam da kazen mora bit, ampak taka da bo nekako sprejemljiva za obe strani. najverjetneje tudi njemu ni bilo glih fajn da je skrival ocene. upam da zgladite spore in potegnete največ dobrega za vse iz tega. urša-vi ste pa res pridni že navsezgodaj. kako je bilo zunaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:30:06
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk-ma boš mela dela na Fb ..jest sem tebe na hirtco prečekirala...sam si pa mlada pupika. luštni ste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:32:34
|
|
|
|
tanci29
|
no jest mam dohtarja ob 11.15. se pa danes že precej bolje počutim. ma ja ko bom tja prišla bom že čist zdrava ...pol me bojo pa čudno gledal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:39:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 petrušk-ma boš mela dela na Fb ..jest sem tebe na hirtco prečekirala...sam si pa mlada pupika. luštni ste mlada?? no sj tud ti nis tolk stara....sj 80, 81 letnik nas je kar neki....ja res pa je da mam še en let 2 spredej dela pa res, dela...kar ga češ
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:46:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 petrušk-ma boš mela dela na Fb ..jest sem tebe na hirtco prečekirala...sam si pa mlada pupika. luštni ste mlada?? no sj tud ti nis tolk stara....sj 80, 81 letnik nas je kar neki....ja res pa je da mam še en let 2 spredej dela pa res, dela...kar ga češ ah moja dvojka je že zdajnej šla rakom žvižgat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 9:50:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pozdravčki čebelca je verjetno že na morčitu...imejte se fajn sjmm-joj tole je pa res zoprna zadeva...zakaj pa pravi da je zamolčal ocene. njegova verzija. ali samo zaradi telefona ali ga je strah kakih posledic oz. se boji da ne bo dovolj dober. otroci imajo pomoje neke čudne strahove kaj bo če niso po pričakovanjih staršev. se pa strinjam da kazen mora bit, ampak taka da bo nekako sprejemljiva za obe strani. najverjetneje tudi njemu ni bilo glih fajn da je skrival ocene. upam da zgladite spore in potegnete največ dobrega za vse iz tega. urša-vi ste pa res pridni že navsezgodaj. kako je bilo zunaj mi2 sva sklepala, da zarad gsm-ja...on no znal nič pametnega povedat....so mu kr solze tekle...sam je učitelca mojga klicala, da tud poprave od kontrolke ni prinesel...seveda k jo ni naredil...k jo ni znal...k nama ni povedal....men se je najbol zamerilo to, da smo zelo odprti med sabo, veliko govorimo, nikoli jih telesno ne kaznujeva, nikoli nisva, čeprav so nama ta stari prali glavo, da jih je treba pošten namlatit..pol je pa bolš...jz sm zelo proti temu...tko, da razn kake kazni , ki ponavadi traja ene 14 dni...se ni imel u bistvu česa bati....bomo se pa dons še mal bol umirjeno pogovoril...jz sm mu povedala, da je moj sin in ga imam rada kljub vsemu, da nama lahko zaupa...mu bova lahk le ako pomagala...ima pač enga ful kul frenda k mu je fajn če cveke dobiva in doma nč ne pove...pa je zgleda še naš prevzel tak način...je zelo ak, da ga vsaka družba potegne, zato mu morava tudi malo prištričt krila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:01:52
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-čist outsajdersko menje, ki je res lahko rečt ker nisem čustveno povezana z vami, pa niti ne poznam vaših otrok.po telem pisanju se meni zdi da je Jan ena zelo občutljiva dušica. Kaj pa če ga je bilo vsega skupaj strah, pa še te scene z Saško ki ste jih imeli in je potem svoje probleme vase potlačil. mogoče pa ni našel pravega trenutka da vama pove, potem je pa šlo vseskupaj mimo njega.Je pa res da družba tudi naredi svoje in zdaj je ravno v letih ko se išče. upam da se vama malo bolj odpre in da bo vedel povedat zakaj je skrival ocene.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:09:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-čist outsajdersko menje, ki je res lahko rečt ker nisem čustveno povezana z vami, pa niti ne poznam vaših otrok.po telem pisanju se meni zdi da je Jan ena zelo občutljiva dušica. Kaj pa če ga je bilo vsega skupaj strah, pa še te scene z Saško ki ste jih imeli in je potem svoje probleme vase potlačil. mogoče pa ni našel pravega trenutka da vama pove, potem je pa šlo vseskupaj mimo njega.Je pa res da družba tudi naredi svoje in zdaj je ravno v letih ko se išče. upam da se vama malo bolj odpre in da bo vedel povedat zakaj je skrival ocene. hja, on je zelo zgovorn in čustven....sam tele ocene je zdej že večkrat zatajil, glede Saške...on sploh ni bil zravn k smo se menili, po ta velkem niti ne ve zakaj se je šlo.....ona je vse pogoje lepo sprejela...on pa naklada o vsem in vseh , za vse love štorije vemo...no, s šolo ga pa takole pokrona...sej pravm...dons bo še en pogovor...zakaj je zamolčal...in, da mu razloživa, da nama lahko pove PRAV VSE... da bomo skupaj veliko lažje rešili, kot če se on sam ubada s problemom....dobro ve, da sm jz zato doma, da imam za vse dovolj časa...imel je več kot dovolj priložnosti, da mi pove...sva zvečer velokokrat sama...ko ostali že spijo, moj pa psa pelje...ampak on se je obnašal kot da ni nič...in je zgleda mislil, da bo kar minilo.......malo strah pred posledicami svojega neučenja pa ga mora biti...ker drugače je vse brez pomena...saj moramo vsi odgovarjat za svoja dejanja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:10:18
|
|
|
|
sjmm
|
tanči....kako pa si ti...je kaj bolje al greš k dohtarju???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:27:43
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo že nazaj, pojedli sadno malico sedaj se pa malčka igrata Petrušk Žigu dam kakav kar v magični lonček, iz kozarca oz. šalčke sam še ne zna pit, se vedno polije tanci zunaj je tko tko, še vedno piha. Smo bili kar na vrtu da sta se mal v peskovniku igrala, pa z ostalimi igračkami Kako počutje? Sjmm jaz verjamem da boste vse skupaj uspešno rešili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:28:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-čist outsajdersko menje, ki je res lahko rečt ker nisem čustveno povezana z vami, pa niti ne poznam vaših otrok.po telem pisanju se meni zdi da je Jan ena zelo občutljiva dušica. Kaj pa če ga je bilo vsega skupaj strah, pa še te scene z Saško ki ste jih imeli in je potem svoje probleme vase potlačil. mogoče pa ni našel pravega trenutka da vama pove, potem je pa šlo vseskupaj mimo njega.Je pa res da družba tudi naredi svoje in zdaj je ravno v letih ko se išče. upam da se vama malo bolj odpre in da bo vedel povedat zakaj je skrival ocene. hja, on je zelo zgovorn in čustven....sam tele ocene je zdej že večkrat zatajil, glede Saške...on sploh ni bil zravn k smo se menili, po ta velkem niti ne ve zakaj se je šlo.....ona je vse pogoje lepo sprejela...on pa naklada o vsem in vseh , za vse love štorije vemo...no, s šolo ga pa takole pokrona...sej pravm...dons bo še en pogovor...zakaj je zamolčal...in, da mu razloživa, da nama lahko pove PRAV VSE... da bomo skupaj veliko lažje rešili, kot če se on sam ubada s problemom....dobro ve, da sm jz zato doma, da imam za vse dovolj časa...imel je več kot dovolj priložnosti, da mi pove...sva zvečer velokokrat sama...ko ostali že spijo, moj pa psa pelje...ampak on se je obnašal kot da ni nič...in je zgleda mislil, da bo kar minilo.......malo strah pred posledicami svojega neučenja pa ga mora biti...ker drugače je vse brez pomena...saj moramo vsi odgovarjat za svoja dejanja se strinjam...je zgleda mislil da bo kar mimo padlo, pa se je malo uštel. fajn poštimejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:30:39
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tanči....kako pa si ti...je kaj bolje al greš k dohtarju??? sem bolje ampak grem vseeno k zdravniku, rabim bolniško pa še mal me bo vseeno pogledala. energije pa še vendo ni, ampak takih bolečin pa tudi ne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:32:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tanči....kako pa si ti...je kaj bolje al greš k dohtarju??? sem bolje ampak grem vseeno k zdravniku, rabim bolniško pa še mal me bo vseeno pogledala. energije pa še vendo ni, ampak takih bolečin pa tudi ne Naj te kar dobro pregleda. Sicer sem pa vesela da gre na boljše. Pa ne pozabi še vedno počivat, da se energija vrne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 22.6.2010 10:33:08
|
|
|
|
tanci29
|
urša-fajn da ste uživčkali zunaj...temperature so pa tud kar nekaj. kakšno sadje ste papili...naš erik od sadja je samo jabolko ...pa včasih ma momente borovnic in hrušk...vse ostalo je brez veze...pa še to gricka k da je strupen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?