|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
21.6.2010 18:29:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem se malo dol vsedla....v stanovaju je BOMBA,dec zdej nori da je treba hitr pakirat-ja prej pa ko je spal se mu ni pa nikamor mudiluser posted image

ste spakirani? sem vam kr mal fovšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k boste 2 dni prej doluser posted image user posted image user posted image user posted image želim vam ful lepo vreme, toplo vodo in od četrtka naprej fajn družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uživajte sej veš čist na izi in zvečer si privoščita kak deci piva.... sam ne tko k mi2 k sme eno piksno ožemale cel večeruser posted image user posted image

sporoči mi v glavnem kje približno boste in kakšna je voda pa vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidmouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
21.6.2010 18:37:45   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne beri,ampak sledi tekoči debatiuser posted image

onasiss predlagam da nekoga zaposliš, da bere namesto tebe in ti poroča......(jst iščem službo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si bom zapomnila za drugič.... ali pa ko bom na dopustu... za poročilo te častim s čokolado Milka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poleti padam samo na sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image o bi te premamila tudi Milkicauser posted image
Js bi bila tudi kdaj pa kdaj vesela kake mini obnove,ker včasih se res tolk nabereuser posted image .

Danes nisva šli nič venuser posted image skozi piha in dežuje....Grem še malo na klaviruser posted image ...ima tamala tudi svojega pa je moj boljši bajeuser posted image ..
Potem pa počasi čmrliko spravit papat,mijat,ajat...........

Majchy-Uživajte!!!!!!!!!!!!Da bo le vreme.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
21.6.2010 19:00:01   
sjmm
smo bli na predsavi...kok so lušn pel, pa par igric in plesov....Maj je šel pa kr na sredo dvorane, pa je pel po svoje in ploskal zravn...pa so se še njemu smejal.....zdej je pa mal na luft....jz grem pa Jana sekirat k je ene slabe ocene pridelal pri MAuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
21.6.2010 19:04:40   
Čebel@
mi smo spakirani-zjutraj le še hrano iz hladilnika poberem in Hano prestavim v avto in pičimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....ti bom sporočila kje bomouser posted image

salt......vreme spo baje lepo naročiliuser posted image user posted image user posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image za lepo popoldne

grem večerjat in kuhinjo pospravit,pol se pa še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
21.6.2010 20:01:55   
sjmm

mi smo spakirani-zjutraj le še hrano iz hladilnika poberem in Hano prestavim v avto in pičimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salt......vreme spo baje lepo naročiliuser posted image user posted image user posted image

čebelc@.....mirno noč, srečno pot in veliko lepih skupnih trenutkov...pozdravte nam morje!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
21.6.2010 20:28:57   
Ajvy
oi....kako smo kaj.....

sjmm....dobra si da zdržiš tele noči....res....
Prav si povedla tašči....

ONasiss....iiiiiiiiiiiii krasna si.....kako sta kjut otročka....user posted image user posted image user posted image

Sunny....Gaja je pa krasna princeska user posted image user posted image user posted image

Urša
...naš vikend je tut tako minil....waw...dobre stvar igredo itak prehitro mimo...sedaj pa korakamo v nov delovni teden....

Birdy
...jst te čist razumem...ampak ne z vidika da bo kej narobe..ampak z vidika da gre za en teden...waw...sej ona se bo imela fantastično....samo nam ponavadi ni fino....verjamem , da nisi pripravljena---ne vem kaj naj ti rečem...res ne....jst Tarje v tujino še vedno ne spustim....itak pa nima osebne...tko da ni težav....
Ti najbolj veš kolk si pripravljena...pa predvsem kolk je otrok pripravljen....

Tanci-....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 20:36:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
21.6.2010 20:43:22   
sjmm
tamika...sm ti dožna še recept :

JOGURTOVA TORTA

- 1 - 2 DCL MLEKA + VANILI SLADKOR
- 2 NAVADNA JOGURTA V LONČKU
- 1/2 L SLADKE SMETANE
- 5 ŽLIC SLADKORJA
- SOK POL OŽETE LIMONE ALI POMARANČE
- BABY PIŠKOTI...GLEDE NA PEKAČ
-1 MALO VREČKO ŽELATINE
- PO ŽELJI 1 ŽLICO RUMA

PIŠKOTE RAZPOREDIMO PO POLJUBNEM PEKAČU ALI NIZKI PRAVOKOTNI POSODI, JIH DOBRO NAMOČIMO Z MLEKOM.

ŽELATINO V LONČKU ZMEŠAMO S 3-4 ŽLICAMI VODE, DA SE STOPI IN PUSTIMO, DA NABREKNE.

ZMEŠAMO 2 JOGURTA , SLADKOR IN LIM IN POM SOK.

STEPEMO SLADKO SMETANO, NATO RAHLO UMEŠAMO MED JOGURTA.

ŽELATINO SEGREJEMO, DA JE TEKOČA, DODAMO RUM ..PO ŽELJI...MALO MEŠAMO, DA SE MALCE OHLADI IN POTEM PREVIDNO VMEŠAMO V MASO.

POLOVICO PRELIJEMO PO PIŠKOTIH, PORESEMO S KOŠČKI POLJUBNEGA SEZONSKEGA SADJA...MALINE, JAGODE, BOROVNICE, BRESKVE, BANANE.....( NE SMEMO PA KIVI ALI ANANAS..KER ŽELATINA NE DELUJE!!)

POTEM SAMO ŠE KAKI 2 URI ALI ŠE BOLJE ČEZ NOČ OHLADIMO V HLADILNIKU IN POTEM PAPCAMO!!!

POTREBUJEŠ ENE 15 MINUT, NO PA HLAJENJE, SAM TO BO ŽE HLADILNIK DELU
user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
21.6.2010 20:46:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Rokso že spi, Šime že ceeel popoldne ležiuser posted image user posted image user posted image .....jutr ma dopust za ženo in pol misl d mu dons nč ni trebauser posted image user posted image user posted image .....

BIRDY kva je z makinouser posted image user posted image user posted image ...sm Šimetu zdele rekla, d je tut vaša mrcina na servisu ga je kr iz postle vrgl...pomoje bo Pižoja že jutr u Radomle peluuser posted image

Morm še Majkla spat skidat, pa enga bi rabila za depilacijo, k sm že k srnicauser posted image , pa en krog u keuder letet še eno izmeno za pralca in sušilca nardit, pol smo pa s cotam podelal za par dni.

Čaooooooooo

KOK SI PRIDNA!!!!!!! si mi zdele prov slabo vest nardila...pojma nimam kva sm dons počela...sm sam 1 stroj oprala in enga posušila...se še vedno dušimo u kupih...ma, zgleda, da si ti vs turbo ponucala..user posted image user posted image ..morm ju3 rokave zavihat....fajn se zdepiliraj..pa kej počitka si privošči!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
21.6.2010 20:56:29   
tanci29
hej

jest sm misnla da bom do juti uredu pa mi ne kaže najbolje...mene vse boli...sklepi, boki...trebuh oz. spodnji del tzrebuha(ne vem če ni to maternica al jajčniki) k da me en reže...tardeča ni ker sem glih mimo. občutek je grozen sploh ko se usedem, k da mi bo vs skp vn padlo. hodim k ena stara kripa ker se sploh ne moram zravnat in se premikam dve na uro....me je kar malo strah kaj se mi dogaja. a mislte da bi blo pametno it mal k dohtarju. vročine nimam, me pa na momente zelo mrazi. nisem bila bolana al pa pri zdravniku že od srednje šole in sploh ne vem kako naj se obnašam, a moraš kej težit da te sploh resno jemlejo. a je to sploh že za it k zdravniku al bo minilo da odležim. če ležim me noge še bolj bolijo in imam kar tak pekoč občutek...any advise kaj mi jeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
21.6.2010 21:09:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

jest sm misnla da bom do juti uredu pa mi ne kaže najbolje...mene vse boli...sklepi, boki...trebuh oz. spodnji del tzrebuha(ne vem če ni to maternica al jajčniki) k da me en reže...tardeča ni ker sem glih mimo. občutek je grozen sploh ko se usedem, k da mi bo vs skp vn padlo. hodim k ena stara kripa ker se sploh ne moram zravnat in se premikam dve na uro....me je kar malo strah kaj se mi dogaja. a mislte da bi blo pametno it mal k dohtarju. vročine nimam, me pa na momente zelo mrazi. nisem bila bolana al pa pri zdravniku že od srednje šole in sploh ne vem kako naj se obnašam, a moraš kej težit da te sploh resno jemlejo. a je to sploh že za it k zdravniku al bo minilo da odležim. če ležim me noge še bolj bolijo in imam kar tak pekoč občutek...any advise kaj mi jeuser posted image
tanci jaz bi klicala dohtarja,ker tole kar opisuješ mi ni všeč...lahko si si kaj pretegnila,narobe dvignila,ali pa se res kaj kuha....po moje je boljš da ti rečejo da ni nič,kot pa da se kakšna piz** razvije.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
21.6.2010 21:11:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@.....mirno noč, srečno pot in veliko lepih skupnih trenutkov...pozdravte nam morje!!

hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.6.2010 21:27:52   
Katjusa
tanci mislim, da bi blo dobro it k zdravniku.... lahko da imaš vnetje mehurja.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr poklič zjutraj pa se pejt pokazat......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
21.6.2010 21:28:31   
Katjusa
čebela uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 100/h

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
21.6.2010 21:28:40   
SURF
SJMM-user posted image user posted image Saška pakira tipično ženskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tančy-Kar pojdi k zdravniku,kar k dežurnemu če te skrbi...potem boš tako še morala k svojemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lep večer in mirno nočko.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
21.6.2010 21:29:55   
SURF

tanci mislim, da bi blo dobro it k zdravniku.... lahko da imaš vnetje mehurja.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr poklič zjutraj pa se pejt pokazat......

...ahm...js sem imela med nosečnostjo to vnetje...me je tudi treslo...in tudi drugi simptomi kot opisuješ....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
21.6.2010 21:31:42   
tanci29
sam me nič ne boli ko grem lulatuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
21.6.2010 21:32:32   
tanci29
hvala vam...bom vidla kaj bo zjutraj

čebelca-uživejte na dopustu. upam da ste spakiraliuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
21.6.2010 21:34:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sam me nič ne boli ko grem lulatuser posted image

ni nujno da te peče pri lulanju..... jst sem imela tako hudo vnetje in je blo točno tako kot opisuješ.... sedet nisem mogla celo padla sem po tleh (med hojo) od bolečin..... niti pomisla nisem na vnetje pa je blo hudo vnetje mehurja.... kot je surf napisala lahko greš že k dežurnemu.....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.6.2010 21:35:43 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
21.6.2010 21:37:27   
Katjusa
tanci jst sem imela ful pogosta vnetja mehurja tak, da si lahko predstavljam kako ti je..... ponavljala so se mi vnetja mesečno potem pa je mamica slišala da gazirana pijača to povzroča od takrat se izogibam takih pijač in je vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image ko se mi zlušta spijem kak kozarec ampak ne več v velikih količinah.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
21.6.2010 21:41:04   
Katjusa
lahko noč punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
21.6.2010 21:56:15   
Urša08
čer

Uf sem čist utrujena, ma sej kdaj pa nisem zadnje cajteuser posted image .

tanci jutri pejt k zdravnici, pa nej ti vodo pa kri vzame da vidijo kaj se ti kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mela dons sestanek v vrtcu. Je bilo super, so vse lepo povedali, na koncu sem šla še seznam gledat kam so Nejca dali in je v skupini 4-5 letnikov in seveda jaz ne bi bila mami če me ne bi stisnilo. Dejte me skulirat, sej moj me je že mal.

Ostale bom vse jutri pokomentirala ker sedaj trenutno vidim samo še postlo.

nočka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
21.6.2010 21:56:35   
sjmm
čer!

tanči...jz bi tud kr do zdravnika stopila...k več kot očitno je, da se slabo počutiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas le mir, sam Saška še z možem klepeta na kompu...sta se sprijaznila brez večjih težav , da je lahko obisk naslednje leto, če bo iskrica še gorela...z nečim sva jo mogla potolažituser posted image

jz sm čist neki out...sam še en sušilc brisač poravnam...pa kavč...prihajam!!!

moj je prej čist vn paduuser posted image user posted image user posted image k je Jan neki zmutil v zadnji konferenci pri MA ...nama je pa tupil, da bo vse gut...da kaže na 4...zdej bo zgleda 2...nč povedu...mulc...se je že drugič zgodl...ker je vedu, da pol odpade gsm k si ga je zbral in sva mu ga kupla.....no, zdej bo doolllgggg caja na varnem pri nama, vsi obiski so omejeni tud med počitnicami in še z mojim bo hodu mal delat, vmes pa doma pomagu in MA naloge rešval...k se je prov norca delav in si je na celi črti pokvaril spričevalo....mir bo imel samo na morju...drgač je pa zgleda bil že vse leo več al manj na dopustu...bojo pa zanj počitnice mal bol delavne...sej nočeva biti prestroga, a v polletju je bilo enako pri zgodli in je vse zamolčal...pa naju je celo razredničarka na razgovor povabila...sva bulila u redovalnico k slona...evo in je oblubu za vset, da kej takega pa nikol več...hja...kmal je ponovil..a ne....zdej je pa konc...sm tok zjala, da sm čist hripavauser posted image ...mali otroci..male skrbi...veliki...velikanske...ni kej...bomo že zvozil...sam, da smo zdraviuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
21.6.2010 21:58:27   
birdy
Tanci, a pa je tole pršlo kr od lepga? Kaj pa slepič, mogoče je lohk tud touser posted image Sicer ga jst še mam, ampak od kolegov ki se jim je razlil sem slišala ene take znake kot jih ti opisuješ. Jst bi šla k dohtarju!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
21.6.2010 21:59:01   
sjmm
kavč kliče...nočko!!!

urša...kolikor sm ga jz spoznala...se fantič povsod dobro znajde, je simpatičen in brihten...pa navit  in nabrit k srela...tko d po moje mu ne bo hudega!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej veš..nas mamice vse skrbi miljonkrat bol kot ta maučke!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?