Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 18:29:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem se malo dol vsedla....v stanovaju je BOMBA,dec zdej nori da je treba hitr pakirat-ja prej pa ko je spal se mu ni pa nikamor mudil ste spakirani? sem vam kr mal fovš k boste 2 dni prej dol želim vam ful lepo vreme, toplo vodo in od četrtka naprej fajn družbo uživajte sej veš čist na izi in zvečer si privoščita kak deci piva.... sam ne tko k mi2 k sme eno piksno ožemale cel večer sporoči mi v glavnem kje približno boste in kakšna je voda pa vreme se vidmo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 18:37:45
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!! ne beri,ampak sledi tekoči debati onasiss predlagam da nekoga zaposliš, da bere namesto tebe in ti poroča......(jst iščem službo) Si bom zapomnila za drugič.... ali pa ko bom na dopustu... za poročilo te častim s čokolado Milka.... poleti padam samo na sladoled o bi te premamila tudi Milkica Js bi bila tudi kdaj pa kdaj vesela kake mini obnove,ker včasih se res tolk nabere . Danes nisva šli nič ven skozi piha in dežuje....Grem še malo na klavir ...ima tamala tudi svojega pa je moj boljši baje .. Potem pa počasi čmrliko spravit papat,mijat,ajat........... Majchy-Uživajte!!!!!!!!!!!!Da bo le vreme.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 19:00:01
|
|
|
|
sjmm
|
smo bli na predsavi...kok so lušn pel, pa par igric in plesov....Maj je šel pa kr na sredo dvorane, pa je pel po svoje in ploskal zravn...pa so se še njemu smejal.....zdej je pa mal na luft....jz grem pa Jana sekirat k je ene slabe ocene pridelal pri MA
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 19:04:40
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo spakirani-zjutraj le še hrano iz hladilnika poberem in Hano prestavim v avto in pičimo katjuša....ti bom sporočila kje bomo salt......vreme spo baje lepo naročili sjmm..... za lepo popoldne grem večerjat in kuhinjo pospravit,pol se pa še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 20:01:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo spakirani-zjutraj le še hrano iz hladilnika poberem in Hano prestavim v avto in pičimo katjuša....ti bom sporočila kje bomo salt......vreme spo baje lepo naročili sjmm..... za lepo popoldne grem večerjat in kuhinjo pospravit,pol se pa še kaj oglasim čebelc@.....mirno noč, srečno pot in veliko lepih skupnih trenutkov...pozdravte nam morje!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 20:28:57
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....kako smo kaj..... sjmm....dobra si da zdržiš tele noči....res.... Prav si povedla tašči.... ONasiss....iiiiiiiiiiiii krasna si.....kako sta kjut otročka.... Sunny....Gaja je pa krasna princeska Urša...naš vikend je tut tako minil....waw...dobre stvar igredo itak prehitro mimo...sedaj pa korakamo v nov delovni teden.... Birdy...jst te čist razumem...ampak ne z vidika da bo kej narobe..ampak z vidika da gre za en teden...waw...sej ona se bo imela fantastično....samo nam ponavadi ni fino....verjamem , da nisi pripravljena---ne vem kaj naj ti rečem...res ne....jst Tarje v tujino še vedno ne spustim....itak pa nima osebne...tko da ni težav.... Ti najbolj veš kolk si pripravljena...pa predvsem kolk je otrok pripravljen.... Tanci-....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 20:36:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 20:43:22
|
|
|
|
sjmm
|
tamika...sm ti dožna še recept : JOGURTOVA TORTA - 1 - 2 DCL MLEKA + VANILI SLADKOR - 2 NAVADNA JOGURTA V LONČKU - 1/2 L SLADKE SMETANE - 5 ŽLIC SLADKORJA - SOK POL OŽETE LIMONE ALI POMARANČE - BABY PIŠKOTI...GLEDE NA PEKAČ -1 MALO VREČKO ŽELATINE - PO ŽELJI 1 ŽLICO RUMA PIŠKOTE RAZPOREDIMO PO POLJUBNEM PEKAČU ALI NIZKI PRAVOKOTNI POSODI, JIH DOBRO NAMOČIMO Z MLEKOM. ŽELATINO V LONČKU ZMEŠAMO S 3-4 ŽLICAMI VODE, DA SE STOPI IN PUSTIMO, DA NABREKNE. ZMEŠAMO 2 JOGURTA , SLADKOR IN LIM IN POM SOK. STEPEMO SLADKO SMETANO, NATO RAHLO UMEŠAMO MED JOGURTA. ŽELATINO SEGREJEMO, DA JE TEKOČA, DODAMO RUM ..PO ŽELJI...MALO MEŠAMO, DA SE MALCE OHLADI IN POTEM PREVIDNO VMEŠAMO V MASO. POLOVICO PRELIJEMO PO PIŠKOTIH, PORESEMO S KOŠČKI POLJUBNEGA SEZONSKEGA SADJA...MALINE, JAGODE, BOROVNICE, BRESKVE, BANANE.....( NE SMEMO PA KIVI ALI ANANAS..KER ŽELATINA NE DELUJE!!) POTEM SAMO ŠE KAKI 2 URI ALI ŠE BOLJE ČEZ NOČ OHLADIMO V HLADILNIKU IN POTEM PAPCAMO!!! POTREBUJEŠ ENE 15 MINUT, NO PA HLAJENJE, SAM TO BO ŽE HLADILNIK DELU
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 20:46:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso že spi, Šime že ceeel popoldne leži .....jutr ma dopust za ženo in pol misl d mu dons nč ni treba ..... BIRDY kva je z makino ...sm Šimetu zdele rekla, d je tut vaša mrcina na servisu ga je kr iz postle vrgl...pomoje bo Pižoja že jutr u Radomle pelu Morm še Majkla spat skidat, pa enga bi rabila za depilacijo, k sm že k srnica , pa en krog u keuder letet še eno izmeno za pralca in sušilca nardit, pol smo pa s cotam podelal za par dni. Čaooooooooo KOK SI PRIDNA!!!!!!! si mi zdele prov slabo vest nardila...pojma nimam kva sm dons počela...sm sam 1 stroj oprala in enga posušila...se še vedno dušimo u kupih...ma, zgleda, da si ti vs turbo ponucala.. ..morm ju3 rokave zavihat....fajn se zdepiliraj..pa kej počitka si privošči!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 20:56:29
|
|
|
|
tanci29
|
hej jest sm misnla da bom do juti uredu pa mi ne kaže najbolje...mene vse boli...sklepi, boki...trebuh oz. spodnji del tzrebuha(ne vem če ni to maternica al jajčniki) k da me en reže...tardeča ni ker sem glih mimo. občutek je grozen sploh ko se usedem, k da mi bo vs skp vn padlo. hodim k ena stara kripa ker se sploh ne moram zravnat in se premikam dve na uro....me je kar malo strah kaj se mi dogaja. a mislte da bi blo pametno it mal k dohtarju. vročine nimam, me pa na momente zelo mrazi. nisem bila bolana al pa pri zdravniku že od srednje šole in sploh ne vem kako naj se obnašam, a moraš kej težit da te sploh resno jemlejo. a je to sploh že za it k zdravniku al bo minilo da odležim. če ležim me noge še bolj bolijo in imam kar tak pekoč občutek...any advise kaj mi je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:09:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jest sm misnla da bom do juti uredu pa mi ne kaže najbolje...mene vse boli...sklepi, boki...trebuh oz. spodnji del tzrebuha(ne vem če ni to maternica al jajčniki) k da me en reže...tardeča ni ker sem glih mimo. občutek je grozen sploh ko se usedem, k da mi bo vs skp vn padlo. hodim k ena stara kripa ker se sploh ne moram zravnat in se premikam dve na uro....me je kar malo strah kaj se mi dogaja. a mislte da bi blo pametno it mal k dohtarju. vročine nimam, me pa na momente zelo mrazi. nisem bila bolana al pa pri zdravniku že od srednje šole in sploh ne vem kako naj se obnašam, a moraš kej težit da te sploh resno jemlejo. a je to sploh že za it k zdravniku al bo minilo da odležim. če ležim me noge še bolj bolijo in imam kar tak pekoč občutek...any advise kaj mi je tanci jaz bi klicala dohtarja,ker tole kar opisuješ mi ni všeč...lahko si si kaj pretegnila,narobe dvignila,ali pa se res kaj kuha....po moje je boljš da ti rečejo da ni nič,kot pa da se kakšna piz** razvije.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:11:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo spakirani-zjutraj le še hrano iz hladilnika poberem in Hano prestavim v avto in pičimo katjuša....ti bom sporočila kje bomo salt......vreme spo baje lepo naročili sjmm..... za lepo popoldne grem večerjat in kuhinjo pospravit,pol se pa še kaj oglasim čebelc@.....mirno noč, srečno pot in veliko lepih skupnih trenutkov...pozdravte nam morje!! hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:27:52
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci mislim, da bi blo dobro it k zdravniku.... lahko da imaš vnetje mehurja....... kr poklič zjutraj pa se pejt pokazat......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:28:31
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela uživajte 100/h
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:28:40
|
|
|
|
SURF
|
SJMM- Saška pakira tipično žensko Tančy-Kar pojdi k zdravniku,kar k dežurnemu če te skrbi...potem boš tako še morala k svojemu ... Lep večer in mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:29:55
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci mislim, da bi blo dobro it k zdravniku.... lahko da imaš vnetje mehurja....... kr poklič zjutraj pa se pejt pokazat...... ...ahm...js sem imela med nosečnostjo to vnetje...me je tudi treslo...in tudi drugi simptomi kot opisuješ....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:31:42
|
|
|
|
tanci29
|
sam me nič ne boli ko grem lulat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:32:32
|
|
|
|
tanci29
|
hvala vam...bom vidla kaj bo zjutraj čebelca-uživejte na dopustu. upam da ste spakirali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:34:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sam me nič ne boli ko grem lulat ni nujno da te peče pri lulanju..... jst sem imela tako hudo vnetje in je blo točno tako kot opisuješ.... sedet nisem mogla celo padla sem po tleh (med hojo) od bolečin..... niti pomisla nisem na vnetje pa je blo hudo vnetje mehurja.... kot je surf napisala lahko greš že k dežurnemu.....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.6.2010 21:35:43 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:37:27
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci jst sem imela ful pogosta vnetja mehurja tak, da si lahko predstavljam kako ti je..... ponavljala so se mi vnetja mesečno potem pa je mamica slišala da gazirana pijača to povzroča od takrat se izogibam takih pijač in je vredu ko se mi zlušta spijem kak kozarec ampak ne več v velikih količinah.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:41:04
|
|
|
|
Katjusa
|
lahko noč punce moje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:56:15
|
|
|
|
Urša08
|
čer Uf sem čist utrujena, ma sej kdaj pa nisem zadnje cajte . tanci jutri pejt k zdravnici, pa nej ti vodo pa kri vzame da vidijo kaj se ti kuha Jaz sem mela dons sestanek v vrtcu. Je bilo super, so vse lepo povedali, na koncu sem šla še seznam gledat kam so Nejca dali in je v skupini 4-5 letnikov in seveda jaz ne bi bila mami če me ne bi stisnilo. Dejte me skulirat, sej moj me je že mal. Ostale bom vse jutri pokomentirala ker sedaj trenutno vidim samo še postlo. nočka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:56:35
|
|
|
|
sjmm
|
čer! tanči...jz bi tud kr do zdravnika stopila...k več kot očitno je, da se slabo počutiš... pri nas le mir, sam Saška še z možem klepeta na kompu...sta se sprijaznila brez večjih težav , da je lahko obisk naslednje leto, če bo iskrica še gorela...z nečim sva jo mogla potolažit jz sm čist neki out...sam še en sušilc brisač poravnam...pa kavč...prihajam!!! moj je prej čist vn padu k je Jan neki zmutil v zadnji konferenci pri MA ...nama je pa tupil, da bo vse gut...da kaže na 4...zdej bo zgleda 2...nč povedu...mulc...se je že drugič zgodl...ker je vedu, da pol odpade gsm k si ga je zbral in sva mu ga kupla.....no, zdej bo doolllgggg caja na varnem pri nama, vsi obiski so omejeni tud med počitnicami in še z mojim bo hodu mal delat, vmes pa doma pomagu in MA naloge rešval...k se je prov norca delav in si je na celi črti pokvaril spričevalo....mir bo imel samo na morju...drgač je pa zgleda bil že vse leo več al manj na dopustu...bojo pa zanj počitnice mal bol delavne...sej nočeva biti prestroga, a v polletju je bilo enako pri zgodli in je vse zamolčal...pa naju je celo razredničarka na razgovor povabila...sva bulila u redovalnico k slona...evo in je oblubu za vset, da kej takega pa nikol več...hja...kmal je ponovil..a ne....zdej je pa konc...sm tok zjala, da sm čist hripava ...mali otroci..male skrbi...veliki...velikanske...ni kej...bomo že zvozil...sam, da smo zdravi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:58:27
|
|
|
|
birdy
|
Tanci, a pa je tole pršlo kr od lepga? Kaj pa slepič, mogoče je lohk tud to Sicer ga jst še mam, ampak od kolegov ki se jim je razlil sem slišala ene take znake kot jih ti opisuješ. Jst bi šla k dohtarju!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 21:59:01
|
|
|
|
sjmm
|
kavč kliče...nočko!!! urša...kolikor sm ga jz spoznala...se fantič povsod dobro znajde, je simpatičen in brihten...pa navit in nabrit k srela...tko d po moje mu ne bo hudega!!!!!! ...sej veš..nas mamice vse skrbi miljonkrat bol kot ta maučke!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?