Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:14:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... Pri nas je pa najmanj zahteven, on rabi dvojne kopalke, pa kako majco, pa gate in to je to pravi da gre za to rad v kamp da je lahko ves dan v kopalkah
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:14:33
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci počivaj kolkr lahko kje imaš pa Erika in Hano? kako sta kej? trenutno sta v vrtcu. daddy u službi, jest pa na kavču pa zdele mal tukile. upam da se do jutri sestavim skupi. tanci en kup zate!!!! hvalaaaa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:15:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... Pri nas je pa najmanj zahteven, on rabi dvojne kopalke, pa kako majco, pa gate in to je to pravi da gre za to rad v kamp da je lahko ves dan v kopalkah men je tud to najtabolj, da ne rabimo velik..... in mi tud noben ne komplicira največkrat mu kr rečem vzami si kaj boš imel in mi rpipravi pa jst sam v potovalko dam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:16:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a ste vi že meli sestanek v vrtcu? kolk časa je kej trajalo? jutri je,ampak mi smo na morju,tko da po pošti dobim vse dokumente
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:16:37
|
|
|
|
Katjusa
|
men se zdi da bo zdej zdej neki zaštekal mi ful dolgo nalaga odgovore
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:16:40
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo---ej tale tvoja ideja sploh ni slaba...bi mogoče res rabla eno energijsko bombo ... pri nas jutri sestanek pri hani odpade. ko smo ga mel pri eriku je pa erik bil v vrtcu v svoji skupini, hana pa z mano na sestanku ( tolk o moških varuškah)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:17:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi čebel@...ma zbudi ga...joj, moj tud najrajš prespi kej pomembnega....tile deci..kr z vodo ga polij...mal heca sam res... no razn če on zdej počiva ti boš pa na morju on je zdej na morju za Hano tekal,jaz sem pa rekla da sem na dopustu in sem se sončila .......pol smo pa domov prišli je pa rekel:žena zdej sem pa jaz na dopustu a ti to resno smrtno resno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:18:18
|
|
|
|
tanci29
|
sjmmm ej vsega boga sem sup zlagala kaj si mi napisala, ampak na to pa nisem pomislila ...hvala res...pa jest ne znam prečitat k mi skos ene črke u postih manjkajo...omg kako se šele to bere
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:18:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo---ej tale tvoja ideja sploh ni slaba...bi mogoče res rabla eno energijsko bombo ... pri nas jutri sestanek pri hani odpade. ko smo ga mel pri eriku je pa erik bil v vrtcu v svoji skupini, hana pa z mano na sestanku ( tolk o moških varuškah) tanci si kr ne predstavljam da grem z obema na sestanek sem mojmu povedala da ma da je pravočasno doma, no sej tud avta nimam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:19:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... Pri nas je pa najmanj zahteven, on rabi dvojne kopalke, pa kako majco, pa gate in to je to pravi da gre za to rad v kamp da je lahko ves dan v kopalkah men je tud to najtabolj, da ne rabimo velik..... in mi tud noben ne komplicira največkrat mu kr rečem vzami si kaj boš imel in mi rpipravi pa jst sam v potovalko dam pol samo moj komplicira?....bo videl ,k mu ne bom skorej nič s sabo vzela....zdele ko smo bili na morju,sem se zadno minuto spomnila da zase nimam NIČ ......zdej bom pa najprej sebi vse spokala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:19:19
|
|
|
|
tanci29
|
kaj pa je to za ena reklama za duel prašek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:20:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmmm ej vsega boga sem sup zlagala kaj si mi napisala, ampak na to pa nisem pomislila ...hvala res...pa jest ne znam prečitat k mi skos ene črke u postih manjkajo...omg kako se šele to bere tkole nekak:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:20:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... Pri nas je pa najmanj zahteven, on rabi dvojne kopalke, pa kako majco, pa gate in to je to pravi da gre za to rad v kamp da je lahko ves dan v kopalkah men je tud to najtabolj, da ne rabimo velik..... in mi tud noben ne komplicira največkrat mu kr rečem vzami si kaj boš imel in mi rpipravi pa jst sam v potovalko dam pol samo moj komplicira?....bo videl ,k mu ne bom skorej nič s sabo vzela....zdele ko smo bili na morju,sem se zadno minuto spomnila da zase nimam NIČ ......zdej bom pa najprej sebi vse spokala neeeeeeee..mamo enga tazga doma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:21:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa je to za ena reklama za duel prašek kje jo vidiš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:21:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
še ena, ki danes sestankuje , vendar v šoli - prvošolčki varuška- trener za starejša , moja mami pa pride čuvat mlajša
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:21:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... Pri nas je pa najmanj zahteven, on rabi dvojne kopalke, pa kako majco, pa gate in to je to pravi da gre za to rad v kamp da je lahko ves dan v kopalkah men je tud to najtabolj, da ne rabimo velik..... in mi tud noben ne komplicira največkrat mu kr rečem vzami si kaj boš imel in mi rpipravi pa jst sam v potovalko dam pol samo moj komplicira?....bo videl ,k mu ne bom skorej nič s sabo vzela....zdele ko smo bili na morju,sem se zadno minuto spomnila da zase nimam NIČ ......zdej bom pa najprej sebi vse spokala neeeeeeee..mamo enga tazga doma sem se že ustrašla da je samo moj izven seriski
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:22:33
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmmm ej vsega boga sem sup zlagala kaj si mi napisala, ampak na to pa nisem pomislila ...hvala res...pa jest ne znam prečitat k mi skos ene črke u postih manjkajo...omg kako se šele to bere tkole nekak: haha sem šla še enkrat brat...sej morš met prov čas da ugotoviš kaj hočem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:22:49
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kr reč mu naj si kupček pripravi..... aja pa še uro mu postavi... npr. ob 5 bom dala v kovček do takrat pripravi kaj bi rad imel s sabo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:22:52
|
|
|
|
Čebel@
|
reckova......hay......oglasi se,ne samo brat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:23:10
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa je to za ena reklama za duel prašek kje jo vidiš? na tvju..tv3...groza
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:23:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kr reč mu naj si kupček pripravi..... aja pa še uro mu postavi... npr. ob 5 bom dala v kovček do takrat pripravi kaj bi rad imel s sabo dobra ideja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:24:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa je to za ena reklama za duel prašek kje jo vidiš? jst tud ne vidim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:24:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa je to za ena reklama za duel prašek kje jo vidiš? na tvju..tv3...groza nisem vidla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:24:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa je to za ena reklama za duel prašek kje jo vidiš? na tvju..tv3...groza a tista 2 deca?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:24:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa je to za ena reklama za duel prašek kje jo vidiš? jst tud ne vidim ja je že mim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?