|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
20.6.2010 13:58:46   
soncekray
Misu upam da je vse vredu.

Cakam nestrpno na dobre novickeuser posted image Tubolina, ce bos dobila kaksne nove informacije, nam javi pliz.

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.6.2010 14:02:39   
kenya
Mišu, drži se. Upam, da je vse že mimo in sta ti in user posted image  oba dobro. user posted image     user posted image     user posted image     user posted image

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.6.2010 14:20:53   
TuBoLina_86
seveda, da javim, tudi jaz nestrpno čakam sms z novičkami.... še nič nevem....user posted image upam, da je vse ok.....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.6.2010 15:14:03   
Fargesia
mišuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.6.2010 15:29:22   
Kiwa
Mišu, upam, da zato nič ne javiš, ker že cartaš svojega dojenčka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.6.2010 16:24:36   
Martinčka
Mišu vse držimo pesti da že veselo cartaš!!!

jaz pa si porodneg načrta ne bom kaj delala/pisala... sam tako kot ste že druge omenile pa imam v glavi da bi se rada čim dlje gibala, da ne bi rada bila rezana če ne bo potrebe (ker ponekod babice kar prerežejo da je njim lažje ne pa nam!) in da bi bilo predvsem vse hitro konecuser posted image

DanijelaNeli user posted image  za dekico! je fina a ne? jaz je potem nisem naročila ker imam že dve doma plus eno tanko rjuhasto pregrinjalo in mislim da več ne rabim... če bi jo pa imeli v trgovini bi jo pa kupila!

mene dva dni že pritisk matra.. kar naenkrat mi začne srce taaako biti da ne vem kaj naj nardim... prav grozno! in ko se uležem ni nič bolje... zna trajat kar nekaj časa preden se vse umiriuser posted image ... ma sej imam v torek pregled pa bom vidla kaj bo ginek rekla...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.6.2010 16:43:43   
TuBoLina_86
Z VELIKIM VESELJEM SPOROČAM, DA JE DANES OB 10:50 MIŠU RODILA (Z CR ), DEKLICO!! IME JI JE CARIN, 43 CM, IN 1800 G!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obe sta ok, mišu je utrujena, zato je nisem hotela preveč gnjavit... več info ju3, če se vam do takrat ne oglasi, vam sporočim jaz...

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.6.2010 16:47:25   
Bina 83
Bravo Mišu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da bi čim prej okrevala, hčerkici pa lepo napredovanje v gramih in cm!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.6.2010 16:50:23   
soncekray
Superuser posted image user posted image user posted image Cesttam Misu.user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
20.6.2010 17:32:54   
kenya
Čestitke mišu   user posted image    user posted image   user posted image    user posted image , pa so te le odrešili muk. Zdaj se pa le spočijta in cartajta.  user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
20.6.2010 18:18:06   
buškolinka
user posted image

JULIJČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   11.5.2010  Chihuahua  05.07.2010     Črt
user posted image  16.6.2010   Mala Biba    02.07.2010     Nejc       2900 g  48 cm
user posted image  19.6.2010   Balem          08.07.2010     Neža

user posted image  20.6.2010   mišu            29.07.2010     Carin      1800 g  43 cm

< Sporočilo je popravil buškolinka -- 20.6.2010 18:30:16 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
20.6.2010 18:22:28   
petrca2507
mišu, čestitke za deklico user posted image . Želim vama lepo in uspešno okrevanje. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
20.6.2010 18:32:56   
buškolinka
čestitke novima julijkima, ki sta na vsak način želeli priti še med junijčke user posted image user posted image user posted image

punce kot vidite, sem poskusila nekoliko urediti seznam novorojenčkov in ga tudi dodala k sebi v podpis...sem pa razmišljala, da bi bilo morda najbolje če se oba seznama (julijke 2010 + julijčki 2010) kar združita v enega - kaj pravite?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
20.6.2010 18:57:41   
pupika
mišu ISKRENE ČESTITKE, LEPO SE CARTAJTE IN UŽIVAJTE.

Mali Karin pa želim da čimprej pridobi na gramih in da se kmalu vrneta obe v domače okolje.

Sem pogledala seznam naših malih sončkov in zanimivo dva fantka dve deklici, kaj sta sedaj zopet na vrsti na fantka in dve deklici.

Mišu upam, da boš hitro okrevala in da nimaš veliko bolečin od CR, čeprav pravijo da si pri CR še dva meseca v bolečinah, upam, da res ni tako in da boš hitro okrevala.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
20.6.2010 19:06:21   
đanika
Čestitke Mišu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
20.6.2010 19:11:07   
arruba
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Arruba, škoda ker si se vozila v Postojno. Ti ne bi bilo treba veš. Sem bila včeraj v ljubljanski MŠ na predavanju anesteziologinje in je sedaj tako, da dobiš potrdilo, da si bila na predavanju in velja v vseh slo. porodnišnicah. No, saj ni važno. Mogoče kateri prav pride tale podatek.
Arruba, ti greš v Po, tudi če se začne v dopoldanskem času? (v lj.P je epiduralna na voljo od 8h do 16h).
Jaz še kar ne vem, kaj naj, moj PDP se pa vztrajno bliža.

uu, no, tega pa nisem vedela, drugače se ne bi vozila v Po - tam sicer nismo dobili posebnega potrdila, se je pa bilo treba vpisat na nek seznam prisotnosti in dobila sem obrazec, da se strinjam z EA in da sem bila seznanjena z vsemi možnimi zapleti..se moram pozanimat, če tudi to velja povsod, za vsak slučaj, če me porod preseneti kje drugje. Jaz grem sicer v vsakem primeru v PO, saj v LJ ne garantirajo, da lahko dobiš EA, čeprav si tam dopoldne med delavnikom, ker je odvisno od tega, če ima anesteziolog ravno čas. Pa še problema s parkiranjem ni tako kot na Šlajmerjevi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillygmail

ARUBBA-jaz sem bila tudi včeraj v Postojni na predavanju . :)) Kera pa si bila ti ?

tista z najbolj zdolgočasenim obrazom user posted image user posted image  sem sedela čist zraven predavatelja, na njegovi levi, modra majčka, temni lasje..sem imela s sabo v torbi Mladino in bi jo z veseljem ven potegnila in mal brala, ampak sem razmišljala, da bi mi verjetno zameril, pol pa da v porodni naletim ravno nanj..pa sem raje potrpela do konca in se delala, da sem izvedela kaj novega.. pa ti - katera si bila? je tak fajn, ko nicku lahko dodaš še obraz, a ne?

DanijelaNeli - ah neeee, saj če bi Alžirci zmagali, bi še zmer imeli sam 3 točke, ker so z nami zgubili; Angležem pa bi samozavest padla v poden in bi jih naši potem zmazali s 3:0 user posted image user posted image user posted image

Čebelica - nas je bilo okrog 20 (čist polna soba). Za plačat pa mislim da ni povsod, na Jesenicah je baje zastonj, pa je tudi na voljo 24/7..sem pa videla na oglasni deski v PO, da lahko kupiš darilni bon za EA..svašta - torej punce, če ima katera v kratkem rojstni dan, lahko namignete, da bi ga imele user posted image

MIŠU - čestitaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    super, da je že vse za tabo, ker ti si pa res imela ogromno težav! Srečno!

BALEM - čestitaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in Srečno tudi tebi!

Joooooj zdaj sem pa že mal nervozna, ko so že kar prvi julijčki in julijke tukaj..še dober mesec pa bom že jaz na vrsti, pa sem včeraj komaj žehto zaključila..

Candy, nič kaj se ne javiš.. a si že v dvojini ali samo mal pavziraš od RR?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
20.6.2010 19:16:06   
extra
Mišu iskrene čestitke ob rojstvu male Carin!!!
Želimo ji čimprejšnje okrevanje, ter mali, da čim hitreje pridobi na kilaži!!!!

Danes je spet tako smotan dan. Jaz kar ne vem več kaj naj sama s sabo. Tako le ležim, skoz bi nekej jedla, oh.....dolgčas.
No ja, bo že!

Jutri imam spet CTG in UZ. Čutim še nič, da bi se mi kej dogajalo. Razen otrdevanja trebuha, ki je pa kr pogosto in močno.
Ampak me ne moti...že vajena.

Buškolinka super za seznam vseeno je ja če kr združiš junijčke in julijčke. Lahko so pa tudi sončki 2010.
Lep večer!!!!!!!!!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
20.6.2010 19:24:50   
tix

Joooooj zdaj sem pa že mal nervozna, ko so že kar prvi julijčki in julijke tukaj..

Tukaj se pa strinjam. Izgleda da prihaja naš čas user posted image Mene že dva dni na čase špika v nožnici, pam, da se še ne pripravlja, ker še nimam vsega poštimanega user posted image

Mišu - čestitke

buškolinka - super seznam user posted image

< Sporočilo je popravil tix -- 20.6.2010 19:25:18 >

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
20.6.2010 19:40:42   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: extra

Danes je spet tako smotan dan. Jaz kar ne vem več kaj naj sama s sabo. Tako le ležim, skoz bi nekej jedla, oh.....dolgčas.
No ja, bo že!

Buškolinka super za seznam vseeno je ja če kr združiš junijčke in julijčke. Lahko so pa tudi sončki 2010.

Se podpišem pod obe izjavi!!

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
20.6.2010 19:48:00   
oton
večer

uf, pismo zdaj gre pa že čisto zares user posted image user posted image

Balem iskrene čestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mišu tudi vama user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargesia mislim da si ti spraševala za uporabo žoge v porodni: no jaz sem jo imela priložnost preiskusit in je bilo res fanj. Prvič že zaradi tega, ker sem se lahko vstala iz postelje, ko imaš že poln ..... premetavanja iz boka na bok in te res že vse boli po 9h popadkov ( svojih + umetnih user posted image  )
sem pa na žogo šla, ker se naša punca ni hotela spustit v porodni kanal, in sem kakih 5 popadkov predihala na žogi. Jih skoraj da nisem čutila, nekaj čisto drugega, kot pa ležanje na postelji...
Zdaj vem da ko ne bom mogla več ležat, bom takoj zaprosila za žogo.
Meni je bila zelo fanj, in če jo le imajo v porodni sobi, ko vam bo že dosti ležanja, prosite babico za njo.

želim vam lep preostanek nedelje in punce dajte se no malo umirit s tem rojevanjem no.....saj nam boste vse pobegnile k junijkam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4770
20.6.2010 19:51:37   
pilotina
iiiiii kaj jaz to vidim

mišu in Balem...čeeeestiiitkeeeee...jupiiiii...solzice sreče sem dobila...lepo se cartajte

Buškolinka...super seznam in mislim, da se ga komot lahko združi...junij, julij in najbrž tudi avgust user posted image

Martinčka...po mojem tudi...sem ravno dragemu rekla, da sta rodili dve julijki, ki imata rok za nama...drugače pa je mene včeraj kar fajn špikalo in sem imela fajn popadek

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
20.6.2010 19:52:20   
pilotina
.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
20.6.2010 19:57:43   
pilotina
draga mala biba...mislim nate in na Nejca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
20.6.2010 20:09:13   
naja7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mišuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za user posted image .
Odrešena negotovosti in upam, da že srečna z bejbiko v objemu....

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
20.6.2010 20:12:18   
anajrim
O MIŠU...Čestitke! Pa si le dočakala...bravo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.