|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.6.2010 9:59:59   
extra
pa&ga fajn da si prišla domov, ker vseeno je še malo prezgodej za porod kajne? Sej se bo vse rešilo.
Mali pa je mogoče že sedaj malo ljubosumen. Nič ne bodi žalostna sej veš kakšni so otroci. Ne mislijo resno. Včasih te užalijo do konca, spet drugič z eno samo potezo ali besedo naredijo pravo veselje.
Za obrat je pa še nekej časa, če se pač ne bo se ne bo. Pol si spet na tableta? Oh nič kej fletno, sam da bo pomagalo. Toliko kolikor sem jaz spila mg v tej nosečnosti ga najbrž ne bom nikoli več v življenju. Sedaj ga ne pijem več, čeprav mi  trebuh otrdeva - zdaj že lahko.

Danes je pa dokaj hladno kajne? Vsaj v našem koncu. Kaj bose počele? Jaz sem s pripravami tako pohitela, da sedaj ne vem kaj naj počnem...čakam in čakam.

Lep vikend!!!!
Fajn bodte!!!!

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
19.6.2010 17:09:24   
cebelica_
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Danes sem bila v Postojni na predavanju za EA, totalno jo promovirajo, tako da bi me prepričali, če ne bi bila že od prej odločena.. (mogoče je kaj povezano s tem, da je pri njih plačljiva, kdo bi vedel..). Sicer pa je predavanje dooooooooooooooooooooooooooolgočasno, nisem izvedela nič novega

Predavanje za EA... hehe, jaz sem bila pa prejšnji petek in se mi je (malo grdo rečeno) zdelo prav zguba cajta. Krneki vlečejo, pa vseskupi nič pametnega. Jaz tudi nisem praktično nič novega izvedela, odločena sem bila pa že tako ali tako. Sem mislila, da bojo povedali kakšne bolj zanimive stvari. Promovirajo jo pa res na ful. Za plačat je pa mislimda tako ali tako skoraj povsod (vsaj tam, kjer jo skozi zagotavljajo). A vas je bilo dosti na predavanju? Zadnjič nas je bilo ful.

soncekray, pri vas je pa super, ko vas G tako lepo (in podrobno) spremljajo. Vsaj tak občutek sem dobila, no. Pri meni je večinoma en hiter pregledič in 10 sec UZja, pol se pa vidmo čez 3 tedne. Da o porodnišnici ne govorimo, ker tako al tako nimaš pojma komu in kje boš padel v roke in kaj bo s teboj počel

Drugače pa mene tudi od včeraj nekaj čudno tišči, špika, boli v trebuhu.. spredi, zadi.. še sama ne vem kaj. Se mi zdi, da je bolj povezano s prebavo, ki mi nagaja zadnje dni, pa se mi ne da delat panike. Sploh pa zdaj za vikend.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
19.6.2010 18:05:26   
mišu
oi!
Vceraj so me premestili iz porodnega na oddelek. Res me mantrajo. Prvo je bilo, da bo v cetrtek carski rez, potem, da bo v petek. Na koncu pa nic od tega. Sem se psihicno pripravljala, moj je sel prej iz sluzbe. . . Pol pa kar naenkrat, da ne, ker so izvidi vedno boljsi. Danes zjutraj so mi vzeli kri in mi doktor na viziti rece, da ni zadovoljen z izvidi. Izvidov vidla nisem. Ne vem nic vec. Se vedno mam zatecene noge, pritisk visok 180/90, cele dneve spim, ctg je ok, gibe cutim bolj malo, pocasi popizdevam. . . Vceraj sem vidla nazadnje dragega. Ga do pon.ne bo, ker mamo delavce, razdalja je kar velika. . . Naj se ze enkrat zjasnijo. Na temperaturnem listu pod diagnozo pise preeklampsija. V MS so mi vsaj razlozili. Tu v Mb pa nic. Ne vem ce mam proteine v urinu ali ne. . .
Ena je vprasala kak grem na internet? Prek mobitela. Druge moznosti nimam
Pridne bojte

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
19.6.2010 18:50:42   
Kiwa
Mišu drži se! Saj se bodo kmalu zjasnili, kako naprej. Je pa res, da je vikend in zato verjetno nič od nič. user posted image

Upam, da mi balem ne bo zamerila, če tole kopiram iz fbja:

Danes 19.6. ob 11:11 se nama je pridružil droben čudež, ki mu je ime Neža
.

Čestitke!!!

< Sporočilo je popravil Kiwa -- 19.6.2010 18:51:15 >

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
19.6.2010 19:23:11   
sabina84
Lp punce. Samo sporočim vam da sta MALA BIBA in njen NEJC vredu,se cartata,in čakata na operacijo ki bo naslednji teden,mislim da je rekla v torek.
Mali je ok,edino pač bulico morajo odstraniti,tako da če se bote kej spomnale držmo pesti da bo operacija potekala vredu.
Aja mali škratek je biu 48cm velik in 2900g težek,mali korenjakec. Druga pa je hb vse uredu.

Evo vsake tok cajta vam mal uletim v temouser posted image ....

Lp

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
19.6.2010 19:48:52   
đanika
oj

Joj kak je fajn to brati Balem sem pa jaz pogrešala že par dni kak fino super punce. Mene pa že kr drži da bi šla v RIM...pa bo treba počakat...user posted image

Mala biba držimo pesti da operacija uspe.

Balem čestitam za tvojo princesko....

Mišu se mi kar smiliš mojo sestro so tako mučili 7 dni. Ne vem zaka tako čakajo samo še težje je mamici...

lep pozdrav

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
19.6.2010 20:01:36   
Bina 83
Balem čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Pa smo dočakale prvo julijko!  Bravo!!!

Mišu prav smiliš se mi! Ko sem brala tvoj post sem imela tako občutek kot da si v zaporuuser posted image !  Potrpi še malo, saj boš kmalu dobila v roke mali čudežuser posted image ! Vrjamem da ti pa ni lahko, ker si non stop v negotovostiuser posted image !

Sabina 84 hvala za info, lepo pozdravi MaloBibo in ji povej da smo v mislih z njo in  njenim malim zakladkomuser posted image !

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
19.6.2010 20:02:56   
extra
Balem čestitke!!!! Juhu. Začelo se je dogajati.

Mišu....ni lepo da te takole puščajo v negotovosti oz. da te tkole šponajo. Nej ti čim hitreje mine vse skupej!!!

Dons je tak glup dan da komej čakam da mine res!!!!

Pridne bodte!!!!

Papa!!!!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
19.6.2010 20:20:27   
anajrim
Ojla!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image   BALEM  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišu
...drži se

Mala biba - bravo za Nejca...bom držala peti v torek...sabina pozdravijo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
19.6.2010 20:22:18   
anajrim

user posted image

Chihuahua: 11. 5. 2010 ČRT
Mala Biba: 16. 6. 2010 NEJC
Balem: 19.6.2010 NEŽA

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
19.6.2010 20:44:23   
Martinčka
hello!!!

mala biba še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image  prav tako balemuser posted image  suuuper!!!! kar tako dalje!
mala biba zate še stiskamo pesti ob operaciji malega škratauser posted image user posted image user posted image user posted image  brez skrbi zagotovo bo vse bp!

no mi smo iz morja! bilo je suuuper!!! morje super toplo, vreme odlično... vožnjo sem super prenesla.. pravzapram mi je zelo pasalauser posted image ... tako da če bi bilo po moje bi drug teden spet šla sam so vsi proti tako da bomo očitno ostali v slovenijiuser posted image

tudi jaz sem zato da pošiljamo ZS DanijeliNeli o rojstvu otročekov!

sicer pa tix, extra, pilotina,... vse ki smo bile na bolniški ker bi lahko prehitro rodile: mislim da bomo na koncu res med zadnjimi rodileuser posted image user posted image user posted image ... hihi... vedno je potem kontrauser posted image

DanijelaNeli meni se tudi obrača noter kot zmešana in ustvarja vse možne akrobacije ki jih lahko vidijo vsi ki sedijo na drugi strani mize! za dol padit! sploh se noče umirit... pa smo že full veliki... cca 2800g... ne vem kaj bo iz tega!

no jaz imam že tretji dan manijo na slaaadko.. ne tako sladko kot sem imela prej ves čas, ampak še ekstra sladko.. skos bi jedla kekse in kinder čokolado pa bounty... pa seveda lubenice, sladoled ipd... na morju sem pojedla vse kar je prišlo pod moje roke... in zdajle me še čakata dva bountya ki se že pridno lupitauser posted image ... ne vem kaj mi je... hormoni verjetnouser posted image

drugače pa greva ta teden po posteljico v ljubljano in tapete za otroško dobiva! aleluja... pa bo otroška počasi končana!

pridno ste čvekale, sem kar rabla da sem vse prebrala!

mišu drži se, vse mislimo nate!user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
19.6.2010 20:55:54   
anajrim
Punce...kaj boste napisale v porodni načrt...nebi rada bila ko ena kura..če ni skrivnost...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.6.2010 21:20:08   
naja7
Balem čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prva julijka je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mišu držim pesti zate, da te prenehajo mučit in puščat v negotovostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeeeeeej za Nejca in Malo Bibo držim pesti v torek da vse poteka bp in da se vse lepo uredi... Sabina pošlji ji lepe pozdravčke...
Tudi mene muči tale porodni načrt kako in kaj. In če ima katera pri roki seznamček za torbo za porodnišnico, ker se mi res ne da celega našega načvekanega foruma okol obrnt, da ga najdem..

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.6.2010 21:34:06   
Fargesia
uuuuu, balem čestitke!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.6.2010 21:51:47   
mišu
ob 21.so mi izmerili pritisk in je 200/105! Dobila sem apaurin tableto. Po polnoci morem bit tesca. Bomo vidli kaj bo jutri. Jaz upam, da carski rez, ker to moje stanje ni dobro ne zame, ne za malega. Ko bom lahko, se bom javila jutri.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.6.2010 21:55:20   
kenya
Živjo!

Balem, čestitke ob rojstvu user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   user posted image .

Vsak dan kakšne lepe novičke.

Mala Biba, držim pesti za tvojega Nejca in da bo vse čimprej o.k. user posted image   user posted image   user posted image

Mišu, še user posted image   user posted image   user posted image  zate, da te čimprej rešijo muk in čakanja.

pa&ga, jaz te pa razumem kako se počutiš, ko so kar naenkrat vsi drugi bolj zanimivi za tvojega fanta. Meni se je to zgodilo, ko sem drugič rodila. Mi je starejša hči izgleda tako zamerila, ker me ni bilo doma 3 dni,ko sem bila z user posted image  v p. da me tudi pogledat ni hotla, ko sem prišla domov. Me ni šmirglala. Vse je bil samo oči, pa stari starši. Nič ni hotela delat z menoj. Mi je blo res hudo in sem rabila 3 tedne, da sem jo počasi spet pridobila in se trudila da bi kaj počeli skupaj, čeprav sem bila še fuč od poroda. Ampak po 3 tednih je pa ratalo in je bilo kmalu vse po starem. Tako da upam, da tudi pri vas ta faza hitro mine. Čeprav veš, da te ima rad, ampak tebi je pa hudo ker mu drugi kar naenkrat več pomenijo.

porodni načrt...jaz ga verjetno ne bom pisala,ampak vem edino dve stvari za katere bom težila: da bi bila lahko čim dalj pokonci, se pravi da popadke predihavam stoje in da mi tokrat skušajo ohranit presredek. Saj vem, da je vse odvisno s kakšno hitrostjo se bo vse odvijalo, ampak upam da bo vsaj malo po moje user posted image   user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.6.2010 22:05:32   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: mišu

ob 21.so mi izmerili pritisk in je 200/105! Dobila sem apaurin tableto. Po polnoci morem bit tesca. Bomo vidli kaj bo jutri. Jaz upam, da carski rez, ker to moje stanje ni dobro ne zame, ne za malega. Ko bom lahko, se bom javila jutri.user posted image

Upam,da te rešijo vseh muk kaj kmalu... Držite se...

Oooo,Martinčka... lepo je slišat,da ste se imeli lepo na morju...
Glede lege pa res nevem kako smo zdaj,ker se mi zdi malo bolj drugačen trebuh...no,dobro...nizko smo še vedno...

Tudi meni zdaj paše sladko...mislim,da za celo nosečnost nazaj...ker drugače nisem neki ful sladkega jedla.
Zdaj sem si rekla,da bomo z user posted image  zaužili vse dobre sladke stvari ki jih pol en čas ne bomo...
Jem Kinder Delice sem zadnjič v Italiji nakupla,pa neka nova Milka je prišla ven in jo imajo v Mullerju...

Danes sem tudi dobila dekico od Stokke.Je bil moj user posted image  v Ljubljani in ker je imel neki časa fraj se je šetal malo po BTC-ju,pa sem ga slučajno poslala v BC... in imeli so samo te oranžne....še ful jih je na razpolago.
Pametne prodajalke v Koprskem BC(Tuš),pa da več ne obstajajo dekice...user posted image

Grem še malo na tepih s ta malo se igrat...danes smo malo počivali popoldne-kar pozno in se nam nič ne spi...user posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
19.6.2010 22:11:44   
DanijelaNeli
Glede porodnega načrta... jaz bom na istem kot Kenya...
Dokler bom lahko bi rada s popadki hodila naokoli in ne bi rada ležala-ter se obračala z boka na bok za vsak popadek...ker je res muka.
In seveda glede presredka...če bi se dalo,da me tokrat ne bi šivali...
Tretja želja za zlato ribicouser posted image ...da bi imela tako super babico kot pri prvem porodu in če bi lahko bil v smeni Dr.Merlo ali Dr.Likaruser posted image ... (samo da nista Dr.Tašev ali Dr. Kristan)

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
19.6.2010 22:13:09   
Fargesia
mišuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, kaj pa pravite na žogo? jo je katera že imela priliko sprobat v porodni sobi?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
19.6.2010 22:27:23   
Špelka
Uvauuu, BAlem - čestitke z malo princesko - prvo julijko, ki je prikukala na ta svet! user posted image user posted image user posted image

Mišu - upam, da te jutri rešijo muk! Čeprav malo zgodaj, ampak mislim, da je tko bolje za vaju oba s user posted image  in bo vse BP! user posted image

MAla Biba in Nejc - držim pesti za torek! user posted image

Pri nas smo spet vsi nrobe - komj smo se malo pozdrvli po bronhitisu, smo dobili nov virus. Dragega že pol dneva tako boli glava, da ga ni na spregled iz sobe. user posted image  Eh, upam še vedno, da se do poroda porihtamo...

Lepo bodite!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
19.6.2010 22:50:33   
kenya
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce, kaj pa pravite na žogo? jo je katera že imela priliko sprobat v porodni sobi?

Sama je nisem sprobala, poznam pa nekaj punc, ki so imele to možnost in so vse rekle, da je super, ko se zibaš na žogi med popadki in da ful paše.  Problem pomoje je, da ti rata pridet v porodno sobo, kjer imajo vse te pripomočke - mislim da je v lj. to roza soba, ampak če je zasedena nimaš kaj.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.6.2010 8:05:10   
soncekray
Balem, cestitamuser posted image

Misu, upam da se bodo danes odlocili kaj bodo naredili. Mi je cudno da te z preeklampsijo puscajo in ne naredijo poroda. Drzim pesti in mislim na tebe.

Cebelica, res je, tud meni se zdi da sem en srecko ker prav lepo skrbijo za mene. Pri nas ti pride tvoj osebni ginekolog na porod.
Je pa res kar je predavateljica na antenatal classes povedala: Ce je vse ok, lahko rodis v gozdu, ce pa je kaj narobe, pa so mozne posledice kjerkoli rodis. Tak da neglede na to kje rodimo, moramo pac pozitivno upat, da bo vse ok.

Jaz ze komaj cakam, ker postajam sama sebi odvec. Edino se s psom se dobro razumem in mi ne gre na zivce. Vsi drugi so prav bogi poeg mene.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.6.2010 12:24:35   
TuBoLina_86
pozdravljene!

oglašam se vam samo tolko, da vam sporočim, da mi je mišu poslala sms, da je v šok sobi, in da bo imela CR... sms sem dobila danes ob 9:22.

ko izvem kaj več, vam napišem, če se vam mišu prej ne oglasi...

Lp, M.

p.s. - sem njena prijateljica in bivša soseda user posted image , da nebo pomote....

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 20.6.2010 12:25:21 >

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.6.2010 12:29:52   
Bina 83
Ojoj, Mišu drži se, s tabo smo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.6.2010 13:20:16   
cebelica_
balem user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!

mišu... upam, da je CR že za tabo in da bomo danes prebrale še eno lepo novičko! user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?