|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.6.2010 9:15:08   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

Ej, dobra ideja tole s tel.št.! Kaj pa če bi bla "dežurni prognostik" kar DaniNeli? Zato ker ima-š bolj proti koncu rok pa še aktivna si na forumu?

Jaz se zelo strinjam s tem predlogom. DanijelaNeli je res zelo ažurna... user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
18.6.2010 9:21:31   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Pa magari damo telefonsko v album, ker je zaklenjen, al kako?

PA še za seznam mam en predlog: al bi mogoče pisali takole: vzdevek mamice, PDP, ime otroka, dan rojstva, teža, dolžina? user posted image

Moj predlog glede številke - če bo npr. DanijelaNeli hotela opravljati to nalogo, potem ji vsaka, ki bo želela sporočit novico o rojstvu, pošlje ZS in jo prosi za njeno številko, da je ona ne bo javno obešala na forum. Kaj pravite?

Glede seznama - se strinjam s Špelko

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
18.6.2010 9:44:56   
mišu
oj!
Ob 7.so se govorili, da me bodo ob 8.zrihtali za carski rez, potem pa bila ob 9.vizita, da so izvidi boljsi, da danes ne bo nic. Pritisk je 160/110, roka mi tudi zateka, ctg je ok, cist sem plava od pikanja. Tezko najdejo zile, ker sem zatecena. Nekaj se govori, da bi sla gor na oddelek. Naj se zjasnijo kaj hocejo, ker me to cakanje se bolj izmuci. . .
Lepo mi bodite in hvala za podporouser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
18.6.2010 10:09:29   
pupika
Joj miši drži se mi. Kako pa kaj voda, kaj imaš proteine v vodi. Samo pritisk imaš pa vseeno visok 160 je kar zelo visok.

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
18.6.2010 10:11:17   
DanijelaNeli
Jutro...

Smo pokonci od 7h...ampak sem se zdaj spravila k računalniku.
Danes imam nek čuden čut za vonj...vse mi nekaj smrdi...mehčalec,kava,detergent za posodo,cigareti... Ja,kot,da bi bila na začetku nosečnosti...user posted image

Glede COP(center obveščanja o porodu)...sem lahko komot jaz.Lahko dam številko na prvo stran albuma,ki je zaklenjen.Ker imam res rok čisto na koncu julija...In se mi lahko zavleče še v avgust,če bo kot v 1.user posted image

Tudi če bo ponoči pisk sporočila, moj user posted image  ne bo nič slišal...user posted image

Pupika...ja,to je PDP po Dr.Strah,moj G. mi je dal en dan kasneje.Bomo videli...kdaj bo user posted image  prijokal...

Bina83... a neveš,da sem diplomirala iz lastnosti in karakteristike vozičkov?!user posted image  Hecam,se...konec meseca bo GT3 doma.
Se mi ne mudi,ker lupinico imam že doma...za voziček pa nisem hotla da mi dela šaro doma,...ker še tako se je non stop nekaj premikalo po bajti in čistilo...
Vi ste zadovoljni z GT3-jem?

Zdaj grem brat še malo imena za user posted image ... neka Angelska imena... full lepa...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
18.6.2010 10:22:34   
extra
Tudi jaz dajem glas Danielineli!!!!
Zaupamo ti to odgovorno delo hehe. NO sej ravno ponoči te ne bomo motile, tokom dneva te bomo obvestile a je prav?
Juhu komej čakam, da vam sporočim.
Te dni, ko je tako vreme se mi zdi idealno za porod, ker ne bo tako vroče...sam kaj ko ne moremo izbirati.
Seddaj ko je bolj hladno tudi lažje spim, ne grem na wc ponoči in pol ko se zjutrej zbudim se moram prov za trebuh prijeti ali je mala bejbika spoloh še notri hehe. Čudne stvari razmišljamo proti koncu. Ena moja kolegica je sanjala, da se je njen tamav rodil z očali hehe.
NO sam dons bo še sonček in ga je za izkoritit. Grem kužka peljat ven, mi že "teži".
Papa!!!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
18.6.2010 11:12:22   
DanijelaNeli
Čakam,da se mi voda segreje v likalniku,da speglam kar imam in pol sem fraj...
Vmes bom še kuhala...

Extra...se strinjam s teboj.Temperature so odlične za rojevat ali nasploh bit user posted image ...user posted image

Ravno danes mi je ena kolegica povedala ko smo bile nauser posted image ,da je bilo včeraj v Postojnski porodnišnici 6 porodov in to same punčke...

No,ko se boste vse strinjale...dam telefonsko v Naš album...

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
18.6.2010 11:26:01   
Kiwa
Mišu, veliko pozitivne energije ti pošiljam. Drži se! In upam, da se čimprej odločijo, kako naprej, ker verjamem da sta čakanje in nevednost najhujša.

Tudi jaz se strinjam, da vesele novičke sporočamo DanijeliNeli. Če se seveda ti strinjaš. Pa ne bo ti treba ponoči zaradi tega računalnika prižigat user posted image .
Jaz upam, da ti bom kamlu lahko kaj javila, sem že nestrpna.
Sicer se počutim ok, spim tudi lahko, zatekam skoraj nič (malo sem, ko je bilo tisto vroče vreme prejšnji teden), edino sramna kost me boli, da včasih komaj vstanem. Ampak bom potrpela. Še 16 dni mi piše na tickerju. Upam, da kaj manj user posted image .

Extra, Candy24 in Tinca10, naj bo kmalu!

Glede seznama se tudi jaz strinjam s Špelko.

Kar ne morem verjet, da se pogovarjamo že o tem, komu sporočat, da smo rodile user posted image . Hitro je šlo...

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
18.6.2010 11:58:10   
tinca10
DN imaš moj glas za COP ;)

ja ta zdravnica me je čist vznemirila na pregledu s to odprtostjo... se sploh ne upam več daleč od hiše premikat. razen stalnega otrjevanja trebuščka se ne dogaja nič, tko da ne vem kje je ona vidla da naj bi v roku enega tedna rodila... bomo vidl

mišu: upam, da se bo vse dobro izteklo in čimprej končalo, verjetno bi bilo tako najbolje za vaju z user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
18.6.2010 12:07:49   
Bina 83
DaniNeli mislim da lahko kar objaviš telefonsko, močno dvomim da bo katera protiuser posted image !

Glede vozička: uporabljen sicer še ni bil, tako da zaenkrat ni pripombuser posted image ! In ker je zaenkart spravljen še pri mojih starših, opažam da je vedno drugje, ko pridem domov. Baje da ga je kar naprej v pogonu, sploh brat se ga ne more nagledat in ga non stop fura gor pa doluser posted image .
Me je vprašal če sem ga kupila za tri generacijeuser posted image !

Sam velikost je mal moteča, če ne bi imela karavana bi bil problem! Tako da smo že nabavili še kufer za na streho, če bomo šli septembra že kaj na dopustuser posted image !

Joj punce, jaz si tudi ne morem misliti kako je tale nosečnost hitro minila! Se mi zdi da sem se šele prejšnji teden prijavila na RR forum, zdaj pa prve julijke že rojevajouser posted image !

Če še katero prej preseneti odhod v Rim: VELIKO SREČE!!!user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
18.6.2010 12:45:52   
cebelica_
Hejla!

Vidim, da se počasi že dajete, katera bo prva na vrsti user posted image user posted image user posted image Res že prihaja naš čas in julijčki bodo kmalu tu.
Meni se zdi, da mora biti že ful velik, ker se mi tako odriva v trebuh, rebra... da mi je kar neprijetno (aja, to je moja neprofesionalna ocena, ker zmeri mi ga žal nikoli ne, tako da nimam pojma, koliko je pribl. tale naš mulček težek). Drugače pa nimam nobenih znakov, da bi se v kratkem lahko začelo kaj dogajati in zato nisem niti še pripravila torbe za v P user posted image

mišu, tebe pa prav matrajo user posted image ampak glavno je to, da si pod zdravniškim nadzorom in da bojo naredili vse, da bo z vama OK. še malo potrpi, potem bo pa itak vse mimo in pozabljeno. drži se! user posted image user posted image user posted image

Danes sem dobila ta famozni dianatal gel user posted image user posted image user posted image . Še vedno se nisem sprijaznila s ceno. Ampak jaz pa tudi ne morem mimo tega, da pa nebi poskusila. Bomo vidli, kako bo kaj s tem. Pa malinov čaj sem tudi začela piti, čeprav se mi zdi, da sem morda že malček pozna (če nič drugega potihem upam, da bo morda zaradi tega kaj prejuser posted image ).

Glede sms obveščanja se pa tudi jaz strinjam, da je DN ustrezna kandidatka user posted image (če je ona pripravljena prevzeti to nalogo, seveda).

Toliko zaenkrat, lep pozdravček souser posted image in srečno vsem, ki boste v kratkem šibale v P user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
18.6.2010 12:49:44   
Kiwa
Čebelica_, kje si kupila malinov čaj? Sem zasledila, da ga imajo na tržnici. Je še kje drugje, v kakšni trgovini mogoče?

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
18.6.2010 13:12:54   
kenya
DanielaNeli še moj glas za obveščanje user posted image   user posted image .
Res ste ene ful pridne tukaj z likanjem in pospravljanjem. Jaz bi itak lahko ves čas pospravljala, ampak potem sem sama pri sebi ugotovila da itak pri dveh majhnih otrocih pač ne more biti vse tipi top pri hiši in se ne sekiram več toliko.

Kiwa, malinov čaj boš našla v Sanolaborju ali pa v tisti zeliščni lekarni v City parku.

Mišu, tebe pa res matrajo. Drži se in upam, da te kmalu odrešijo teh muk  user posted image     user posted image    user posted image . Se opravičujem, da sem radovedan, ampak ali  so ti kaj rekli, kaj bi lahko bilo? Preklampsija ali Hellp sindrom oz. nič od tega?

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
18.6.2010 13:19:02   
Naomi1
Malinov čaj sem jaz kupovala pri eni ženički ob ljubljanici na tržnici. Ponavadi je skoraj zadnja preden se začnejo tiste majhne trgovinice. Ne moreš sfaliti. Ima po mizi razprostrte razne žaklčke in potem sam poveš kaj bi rada. Pa še kašen nasvet ti da zraven,ker je gospa zelo izkušena zeliščarka.

MIŠU: drživa pesti tudi midva z bebikouser posted image ter ti pošiljava engauser posted image za srečo.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
18.6.2010 13:28:35   
nagaja28
uf se dogaja na forumu

MALA BIBA NAJPREJ ČESTITKE, IN UPAM, DA JE VSE OK, OZ. DA BO PO OPERACIJI VSE OK.user posted image

candy, meni je čep odpadel 2 tedna prej, tako, da upam, da ti ne boš tako dolgo čakalauser posted image

danijela jaz ti tudi dam svoj glas, če boš seveda želela prevzeti to funkcijo.

za seznam novorojenih se tudi strinjam, da ga malo razširimo: ime, pdp, datum rojstva, teža višina...

plenice smo tudi mi na začetku uporabljali mullerjeve in pampers, zdaj pa že več kot leto dni uporabljamo dm-jeve. so malo višje zadaj kot pamperske in se manjkrat zgodi, da kaj na hrbtu ven uideuser posted image . še posebno na začetku, ko je vse tekočeuser posted image . poleti smo uporabljali pamperske, ker so malo bolj tanke, mullerjeve so se mi zdele kar debele za poleti. smo pa začeli kar z od 3-6 kg in zelo kmalu šli na 4-9kg, tako, da tistih 2-5kg pri nas sploh nismo imeli. 

mišu, ti nič ne zavidam. najverjetneje mora bit grozno, da ti že rečejo, da boš danes rodila, potem pa si premislijo. saj bo kmalu mimo, še malo zdrži. pa še eno vprašanje. kako v porodnišnici prideš na internet? najverjetneje kar preko telefona?

punce moramo pazit, da ne gremo čez 200. stran in odpret nov forum, drugače mislim, da se vse zbriše.

lepo bodite

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
18.6.2010 13:50:41   
Kiwa
Kenya, hvala. Bom šla kar v Sanolabor pogledat za malinov čaj. Če se bom sploh odločila ga pit. Ne verjamem preveč, da bo kaj pomagal. Mogoče pa user posted image .

Nagaja28, mislim, da če gremo čez 200.stran, je potrebno samo odpret 2. del. 1. pa vseeno ostane na forumu. Ne vem, mogoče se motim..

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
18.6.2010 14:06:14   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Res ste ene ful pridne tukaj z likanjem in pospravljanjem. Jaz bi itak lahko ves čas pospravljala, ampak potem sem sama pri sebi ugotovila da itak pri dveh majhnih otrocih pač ne more biti vse tipi top pri hiši in se ne sekiram več toliko.

Se čisto strinjam s teboj,veš...
Sem tudi jaz veliko navad obrnila po svoje in drugače...
Če že pogledam likanje,sem cajte nazaj bila bolj hitra oziroma neumna...ker sem prav hitela z likanjem-takoj s štrika pod likalnik...
Zdaj pa...ko se mi da...

To je naredilo svoje ko sem nastopila z bolniško...prejle sem delala in mi je šlo cunj malo morje,pa še od mojega user posted image ,pa Neli vsak dan drugo za v vrtec.

Ne mislim pa bit suženj hišnim opravilom,ker so glavni otroci in otroci so prioriteta.

Itak vem,da bomo imeli čisto in speglano za oblečt,skuhano pa vsak dan...

Zdaj pa grem...počivat...ker imam ful zatečeno koleno...namreč prej se skoraj ne bi dobro končalo,ker sem narobe stopila na stopnicah in seveda padla...najprej spotaknila za gor-koleno kot melona...in potem za dol sem se glih kar ulovila...
Potrkam,da ni bilo kaj hujšega,ker če ne bi se mogla verjetno preselit na drugi forum-junij.

Aja,hvala za COP glasoveuser posted image ...objavim pol številko...
Zdaj res počivat,...v vrtec bo šla moja mama po Nelico in bo mal pri njej...pol pa tekma...gremo gledat z mojim user posted image ...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 18.6.2010 14:07:33 >

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.6.2010 15:23:04   
cebelica_
Kiwa: v Sanolaborju sem ga kupila. Za poskusit je, pravijo da škodit ne more.. Pa še niti tako slabega okusa ni, kot sem se bala. Je kar piten user posted image

DanijelaNeli: jooj, ti neroda, ti user posted image user posted image (si me spomnila name, ko sem si včeraj skoraj gleženj zvila - in to na ravnem). Sej se ponavadi take stvari zgodijo ko je najmanj treba user posted image Zdej pa pejdi res počivat!

Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.6.2010 16:28:09   
pilotina
draga mala biba čestitke...uživajte ter lepo se cartajte

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.6.2010 22:10:52   
arruba
Hej,

moram vsaki dan vsaj nahitrco malo pokukat na RR, če je že kak novi julijček med nami..

Candy, Mišu, Extra, Tinca..držte se pa naj vam čim prej mine.. meni se počasi začenja dozdevat, da sem že 100 let pravi slonček..

Danes sem bila v Postojni na predavanju za EA, totalno jo promovirajo, tako da bi me prepričali, če ne bi bila že od prej odločena.. (mogoče je kaj povezano s tem, da je pri njih plačljiva, kdo bi vedel..). Sicer pa je predavanje dooooooooooooooooooooooooooolgočasno, nisem izvedela nič novega pa še začetek fuzbala sem zamudila, ker je bil potem za v LJ blazen zastoj in sem se vozila domov iz PO uro in pol namesto pol ure user posted image . Se moram spomnit, da bom šla rodit raje po stranskih cestah kot po avtocesti, če bo treba it v kaki rush hour.. konec julija bo pol Evrope šlo po tej avtocesti na morje na Hrvaško in se zna hitro kaj zabit.

Drugače pa sem že dva dni sredi žehte, ker sem se končno lotila pranja za našega user posted image . Se je izkazalo, da imam robe za pol vrtca oblečt samo se mi niti ni zdelo, ker sem imela v treh omarah pospravljene stvari, ko pa sem vse skupaj zvlekla na kup, skoraj nisem čez vidla.. joj kako mali štumfeki, že vidim, kako bom jaz to vse pogubila..

Zvezda.. ja, je blo prav smešno, ker sva na koncu prišli samo midve s Candy, ampak sva se ful zabavali in nisva jedli tortic ampak bolj zdravo (sladoledne kupeuser posted image )

DanijelaNeli super si, hvala, da boš naš center za obveščanje, mogoče bi ti na Mobitelu zamenjali številko na 041/112 112  user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam nazaj pred TV in upam, da Alžirci namahajo Angleže z 1:0, da bomo še naprej prvi v skupini!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.6.2010 22:28:40   
Kiwa
Arruba, škoda ker si se vozila v Postojno. Ti ne bi bilo treba veš. Sem bila včeraj v ljubljanski MŠ na predavanju anesteziologinje in je sedaj tako, da dobiš potrdilo, da si bila na predavanju in velja v vseh slo. porodnišnicah. No, saj ni važno. Mogoče kateri prav pride tale podatek.
Arruba, ti greš v Po, tudi če se začne v dopoldanskem času? (v lj.P je epiduralna na voljo od 8h do 16h).
Jaz še kar ne vem, kaj naj, moj PDP se pa vztrajno bliža.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.6.2010 22:40:52   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: arruba
Zdaj pa šibam nazaj pred TV in upam, da Alžirci namahajo Angleže z 1:0, da bomo še naprej prvi v skupini!

Joj,ne...veš da more bit rezultat izenačen.Tako,da nasi obdržijo 4 točke.

Mani je res škoda,kljub temu,da so se naši izkazali več kot odlično...Ampak naš trener je zafural drugi polčas..

Ah,zadosti tega fuzbalauser posted image ...

Jaz sem že odpravlejna za it spat...še mal TV in via mižule...

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
19.6.2010 5:22:31   
pa&ga
Dobro jutrouser posted image !

MALA BIBA najprej iskrene čestitke tebi in tvojemu sončku. Lepo se rihtajte.

Naj vam napišem, da sem bila od srede pa do včeraj v porodnišnici. V sredo dopoldan sem dobila ful čudne bolečine v križu in trebuhu. Mislila sem, da bo minilo pa ni. Popoldan se je bolečina v trebuhu stopnjevala. Klicala sem v porodnišnico in so rekli naj se pridem pokazat. Sledil je CTG, ki na srečo popadkov ni zaznal. Odločili so se, da me sprejmejo na oddelek. Dobila sem buscopan proti krčem in bolečinam ter dve šumeči tableti magnezija. Ob 21. ponovno CTG. Preden sem šla še enkrat na CTG si lepo pripravim magnezij in ga popijem. Čez pul ure pa groza. Komaj sem prišla do stranišča. V šusu sem zbruhala vse kar sem tisti dan pojedla in popila. Magnezij mi je naredil tako kislino, da me je še kar nekaj časa peklo po grlu.
Naslednji dan so mi vzeli kri in vodo. Vodo so spet poslali na testiranje zaradi streptokoka B. Sledil je CTG in UZ. CTG ok. Na UZ pa kontrola otroka. Itak sem vedela, da je naša user posted image  še kar v medenični vstavi. Drugače pa lepo napreduje. V 34. tednu je težka 2375g. Predlagali so mi zdravljenje za obrat in obrat.
Včeraj pa sem dobila izvide iz laboratorija. V vodi so spet našli neko  bakterijo. Možno je, da mi tudi ta bakterija povzroča bolečine.  Še enkrat sem šla iz preventive na CTG. Zdravnica mi je predpisala hiconcile in buscopan. Povedala sem ji, da sem hiconcile jedla že tri krat. Pravi, da ne škodujejo otroku, bakterija pa lahko. Tako sem veselo odšla domov.
Če se mi do 36. tedna ne obrne, grem na obrat. Bomo videli.
Gašper je šel včeraj k mojim staršem  na Bled, ker smo mislili, da me še ne bo domov. On se je kar zmenil, da ga mama pride iskat v vrtec in da bo na Bledu do nedelje. Jaz pa vsa vesela, da ga vidim grem  z mojo mami v vrtec ponj. Je bil kar malo razočaran, ker sva prišli obe. Potem pa ni bilo huje, ker sem šla tudi jaz malo na Bled. Je rekel naj me kar ati pride iskat. Malo mi je bilo hudo, ampak zgleda, da si je on že splaniral vikend po svoje. Mulo mali. Saj vem, da me ima zelo rad, ampak čisto vseeno mi pa tudi ni bilo.

Danes sem pa zgodnja, a ne. Moj je šel v službo pa sem se odločila, da nama še eno user posted image skuham preden gre. Ob 6. imam itak tableto za vzet pol pa malo nazaj ležat.

Lepo se imejte in upam, da se nisem preveč razpisala. Še dobro, da vas imam. Človek mora nekomu povedati.

Punce super ste.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4723
19.6.2010 9:29:21   
soncekray
Cao.. Jaz sem ze 2 dni leteca in vas ne uspem brat..

Misu, drzi se. Jaz sem spregledala tvoj post in sem glih dans zjutraj pomislila, da imas svojo babiko ze ziher pri sebi:-)

Vceraj sem imela ctg pri novem zdravniku. Vse je superuser posted image Mi je rekel, da imam happy baby, ker je bila ful zivahna. V glavnem srcek super bije, nobenih popadkov, tak da naslednji ctg in pregled cez 2 tedna.

TandJ si vceraj dobila moje zs? Nekaj mi steka. Javi pliz.

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
19.6.2010 9:48:17   
lillygmail
ARUBBA-jaz sem bila tudi včeraj v Postojni na predavanju . :)) Kera pa si bila ti ?

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.