arruba
|
Hej, moram vsaki dan vsaj nahitrco malo pokukat na RR, če je že kak novi julijček med nami.. Candy, Mišu, Extra, Tinca..držte se pa naj vam čim prej mine.. meni se počasi začenja dozdevat, da sem že 100 let pravi slonček.. Danes sem bila v Postojni na predavanju za EA, totalno jo promovirajo, tako da bi me prepričali, če ne bi bila že od prej odločena.. (mogoče je kaj povezano s tem, da je pri njih plačljiva, kdo bi vedel..). Sicer pa je predavanje dooooooooooooooooooooooooooolgočasno, nisem izvedela nič novega pa še začetek fuzbala sem zamudila, ker je bil potem za v LJ blazen zastoj in sem se vozila domov iz PO uro in pol namesto pol ure . Se moram spomnit, da bom šla rodit raje po stranskih cestah kot po avtocesti, če bo treba it v kaki rush hour.. konec julija bo pol Evrope šlo po tej avtocesti na morje na Hrvaško in se zna hitro kaj zabit. Drugače pa sem že dva dni sredi žehte, ker sem se končno lotila pranja za našega . Se je izkazalo, da imam robe za pol vrtca oblečt samo se mi niti ni zdelo, ker sem imela v treh omarah pospravljene stvari, ko pa sem vse skupaj zvlekla na kup, skoraj nisem čez vidla.. joj kako mali štumfeki, že vidim, kako bom jaz to vse pogubila.. Zvezda.. ja, je blo prav smešno, ker sva na koncu prišli samo midve s Candy, ampak sva se ful zabavali in nisva jedli tortic ampak bolj zdravo (sladoledne kupe ) DanijelaNeli super si, hvala, da boš naš center za obveščanje, mogoče bi ti na Mobitelu zamenjali številko na 041/112 112 Zdaj pa šibam nazaj pred TV in upam, da Alžirci namahajo Angleže z 1:0, da bomo še naprej prvi v skupini!
|