aleksa83
|
Pozdravljene mamice aleunam:ja vem, sem si pol malo preračunala in ugotovila, da sem dala kar veliko,...., hmm, kar je, pač je,... Drugače je na Ptuju še mehiška restavracija Poncho, ampak jaz še tam nisem bila in si mi dala dobro idejo, moram iti malo na probo... me pa ful vsi nazaj držijo, češ, da še imam čas za oblačila za dojenčka, zato pa še nimam nič :/ Po drugi strani, pa mi je G. rekla, da se lahko zgodi, da bom zadnja dva meseca pred porodom v bolnici zaradi povišanega krvnega pritiska, in me je kar strah,da me prej kaj zgrabi, pol pa bodo mogli vse brez mene nabavljat.... emma83:upam, da boš vse rešila in da ti bo uspelo nabaviti vse kar rabiš... Naši so itak zadaj za vsemi, pa še ful dragi so... nadine:upam, da si že bolje in da boš kmalu imela veliko energije za vse,.... Bostina:upam, da je bilo vse vredu in da je bil obisk prijeten,... Dinki:saj bo, pravo ime boš še že našla, problem je v tem, da je veliko, ogromno lepih imen in pol izbrati pravega je res težavno... kopalke:nekaj sem razmišljala in ševedno ne vem ali se naj odločim za enodelne ali naj ostanem pri dvodelnih, skrbi me namreč, da bi se potem mokre kopalke na meni sušile, pri dvodelnih pa prideš iz vode, si trebuhpa vse lepo do suhega obrišeš in če je pač bolj mrzlo se okrog trebuha zaviješ v brisačo. Pri enodelnih, pa se morajo najprej kopalke posušiti na tebi,... ne vem, mogoče samo jaz tako razmišljam,.. prebava.kaj šeobstaja kaj drugega razen donat in veliko tekočine, mene donat ne gane, kot da ga ne bi pila,.... VSEEEMMMM in če ravno je taka turobna nedelja, upam, da bo vseeno lepa za vseee.