|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
19.6.2010 8:03:17   
nadinne
Jutro punce.

Jaz sem pa danes grozno slabe volje...se me je lotil prehlad user posted image Nekaj se mi maši nos in pa grlo me boli...zmeraj se vprašam zakaj se to zgodi za vikend, da človek še v lakarno ne more it vprašat če obstajajo za nosečke kake pastile za grlo? Pa še fiziološke mi je zmanjkalo...bi jo sicer sama naredila, samo nimam pršila. Joj upam da ne staknem še vročine. Ne vem zakaj, ampak res sem upala da mi bo uspelo nosečnost preživeti brez prehladov user posted image No sedaj sem ugotovila, da nimam niti Lekadola plus C doma user posted image Kje je še ponedeljek! A imate ve tudi težave s splanjem. če imate poln nos? Jaz nikakor ne spim, če ne morem dihat skozi nos...bodo sedaj ene 3 noči težke user posted image

Ja tudi jaz sem včeraj gledala fuzbal...sem že kar malo dremala, potem so pa naši dal prvi gol in sem se takol zbudila user posted image Sem tako skočila v luft, da je pomoje mojga pikca kap user posted image Škoda za 2:2, čeprav je to lep rezultat...ampak vseeno ima grenak priokus. Res pa je da ponavadi naši psihično ne zdržijo (se mi zdi ti kar skupna rak rana vseh kolektivnih športov pri nas) in popustijo...no bomo držalo pesti v sredo proti Angliji! Jaz ne bom nič videla, ker sem do 17h v službi in bom doma najbrž ko bo že konec...vsaj cesta za domov bo prazna user posted image

Glede imen...midva imava tudi že izbrana za oba spola...vse so bili moji predlogi...moj je imel taka staromodna, ki meni niso všeč...z mojimi predlogi se je strinjal...nasploh ima on bolj malo domišlije za imena in niti ni imel kaj veliko predlogov. Malo zadnje čase kolebam edino zaradi imena za punčko...meni je moj izbor zelo lep in imam to ime izbrano že od otroštva...ko pa so me doma moji vprašali po imenu in sem povedala, pa sami čudni pogledi...še moja nečakinja se je nekaj zmrdovala...in sedaj ne vem ali naj vztrajam pri tem imenu, ali se odločim za rezervo? Verjetno je važno da jenama všeč...ampka vseeno sem kar malo žalostna zaradi takih odzivov user posted image

Priimek bo otrok imel njegov...midva nisva poročena in ne bova, ja pa mogoče kdaj dodam samo njegov priimek...sem celo razmišljala da bi se otroci imenovali po meni user posted image Joj kako bi taščo kap user posted image

Mejte se!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.6.2010 9:47:17   
malajka84
Jutro punce...pa mamo neko ččudno oblačno soboto.
Pa še tašča mi pride na obisk...komi čakam....eh..tk je to pr men, k pride sam d zgleda lepo pol mava pa z mojim monologe ona pa sam kima..ja ja fajn..eh kr neki uglavnem.

fuzbal..lahk b blo bolš...ni pa slabo:) heh...nikol prej ga nism gledala...zdej me je pa kr potegl k Tv, k sta moj pa ati prvič zavpila gol:) hehe

priimek bo a otroček mel od mojga, tk se bova slej k prej poročila, pa bomo pol vsi mel isti priimek pa bo, sigurno pa ne bo mel obeh, kr mava oba dooolge priimke...tak da glede tega mava razčišeno

Imena pa tudi, čeprav vsake tolko rpeberem al pa slišim kazga lepega, tak da se mi zdi, d bo do novembra še doolg seznam, pa bova pč zbrala pol ker nama je najbl všeč.:)

Lepo se mejte..jst mam pa dans pralni dan...trije stroji bojo...tk d je treba začet:)

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.6.2010 10:03:17   
emma83
Dan punce,

ste mi pa dale dela s prebiranjem vseh postov, uf. Nekaj bom komentirala, verjetno bom pa večino kr spustila, je preveč. Na morju je bilo fajn, lahko bi malo dlje trajalo ampak so še vikendi pa bomo še malo dol skočili.

phelps a se res ne da dobiti adapterjev pri nas? Če jih nimajo pri nas, jih bom jaz kar tukaj naročila BABYWELT MOON Adapter Maxi Cosi Cabriofix für Ping und Pong 2010 - baby-guenstig.de by Baby Bottosso, pa še cenejši so kot pri nas, po moje pa z dostavo glih na isto prideš.

nejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da čimprej porihtaš vse in da ste vsi v redu.

imena in priimki za ime se še nisva odločila, priimek pa bo otrok imel njegov

fuzbal  ja dajmo naši a ne? Včerajšnja tekma je bila ful dobra in me veseli, da so prišli tako daleč, jim privoščim.

Grem prat perilo pa malo na zrak, je pa pri nas tako čudno vreme, da ne vem al bo dež al sonce ali malo mešano.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.6.2010 14:19:43   
zalos
Ojla!

Glede adapterjev za voziček ping: trenutno jih pri nas ni in sploh nevedo ali jih bo mogoče še dobiti. Vidim pa da nisem edina, ki ima voziček, adapterja pa ne. Si bom pa morala dobiti pomoč pri naročilu iz tujine, ker moje obvladanje tujih jezikov razen angleščina je na nuli.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.6.2010 17:37:04   
kapesanta
ime - midva imava samo za user posted image  - Sara, če bo pa user posted image  pa nima nobeden idej... joj to bo še problem. če ne bo pupa...
priimek - mi imamo vsi oba priimka - sta pa oba kratka, tko da je OK - jst se namreč nisem hotla svojem odpovedat, različno se nisva hotla pisat, pol je bil pa kompromis - uradno imava oba oba, drugače pa vsak svojega.
fuzbal - me čist nč ne zanima user posted image

danes smo bli v LJ - smo kupili les in gugalnico, bo mel očka mal dela...
zdele greva pa primerjat in se odločat glede vozičkov - najprej slikovni izbor pol pa še vse 3 pogledat in sprobat. Sinu je vsak všeč, sam da je oranžen user posted image

cotke - imam jih več kot dovolj, sam kakšna nova cunjica pa sigurno še bo
oprema - k sreči imam vse razen vozička, ker sem prejšnjega prodala

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 19.6.2010 17:43:16 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.6.2010 19:54:44   
emma83
No zdaj sem ugotovila, da na tistem linku ne dostavljajo izven Nemčije, tko da ne vem kaj bom, verjetno bom kar teto v Avstrijo poklicala in jo zahaklala naj ona gor nekje nabavi.

Punce eno vprašanje: a vam trebuh že kaj otrdeva? Meni danes in včeraj zelo, sem že pila magnezij, če se bo nadaljevalo bom pa še kakšnega.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.6.2010 21:16:08   
aleksa83
pozdravljene!!

Kako ste mi kaj danes?
Malo se bolj pozno oglašam.

Sma z mojim tako za finto danes zjutraj hodla gledat malo na Maddžarsko, že kake 3 ali 4 leta nisem hodla. Naju je zanimalo kako je kaj tam s cenami nosečniških oblačil. No in res sma našla en butik z nosečniškimi oblačili in sem si kupila ene kavbojke, ene tako 3/4 hlače bombažne in eno bombažno nosečniško majčko, vse za 80 eur. Je to drago? Mislim, da malo bolj poceni je, ko pri nas.
Za 250 eurov sma gledala posteljico-petlek s previjalno mizo in posteljnino, ki pa se potem sestavi v pravo posteljo. mi je kar zanimivo, ampak glede tega še morem preveriti cene tu.,...

Kaj katero bolijo podplati?
meni se zdi da mi za prsti podplati otekajo, tak, da komaj hodim, ko da imam cele žuljaste,...in tako zelo boli.
Pa zadnje čase sem tako zelo utrujena, da bi samo spala,...

Kaj vam tudi govorijo, če boste dobile punčko ali fantka? Še ta prodajalka na madžariji je trdila, da nosim punčko,..., vsak mi tako reče, tako, da sem včasih prepričana da res,..., ampak vseeno moje G. ne bom vprašala. Naj bo kar bo, me pa s temi komentarji res zmedejo.

Glede oblačil pa še nimam nič razen malih copatkov in vozeka, jajčko pa si bom sposodila. Če pa vsi govorijo, da mi bodo prinesli oblačila, zdaj pa jih bom začela počasi opominjati, ker drugače si bom nakupla, pa me bodo kasneje zasipali, pol pa ne bom vedela kam s čim,...
Hmm, hodi katera kam v MB ali na Ptuj nakupovat za dojenčka? me zanima, kje je cenovno ugodno, za začetek plenice pa te male bodijo bom verjetno mogla kupiti,...

Lepo mi bodite pikice moje, user posted image vseemmmm

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
19.6.2010 21:59:27   
aleksa83
Malo sem si preračunavala in sem ugotovila, da nisem tako malo dala za oblačila,...

Če bo katera šla, menjalni tečaj je 272 forintov za 1 evro,...

lepo noč vsem,.... user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.6.2010 23:53:28   
simonmojca
čer user posted image

sam tok na hitro, preden grem spat sem full vesela oz. sem v user posted image .
Danes ob 23h user posted image  sva oba prvič čutila brcike user posted image  no ja jaz sem že prej čutila user posted image , danes pa sva jih začutila oba. Je moj reku, da kr dobr brcne user posted image , da se je prav lepo začutilo user posted image .

No ja to je to, zdaj pa lahko noč user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.6.2010 11:46:10   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

čer user posted image

sam tok na hitro, preden grem spat sem full vesela oz. sem v user posted image .
Danes ob 23h user posted image  sva oba prvič čutila brcike user posted image  no ja jaz sem že prej čutila user posted image , danes pa sva jih začutila oba. Je moj reku, da kr dobr brcne user posted image , da se je prav lepo začutilo user posted image .

No ja to je to, zdaj pa lahko noč user posted image

Dober dan!!!

Čestitam,
midva še tudi čakama na prve gibe, čeprav se mi zdi, da neke čudne metuljčke že tu pa tam čutim, samo nisem ziher ali je to tisto,...

Komaj čakama,..

Lepo nedeljo vseeeemmmm

Aleksa

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
20.6.2010 12:21:38   
simonmojca
dan user posted image

aleksa83  user posted image  mogoče se je pa naša bebica opogumla, ker sem včeraj jedla pikantno hrano - ki je nisem navajena user posted image , je moj brat kuhal azijsko hrano..... mislim bolj da je eksperimentiral z različnimi okusi (indijskimi, japonskimi, kitajskimi...) no ja sej je bilo kar užitno user posted image

no mi smo danes že spili eno veliko skodelico  user posted image  mmmm kako je pasala, pa čokolešnik za zajtrk user posted image .

Zdaj pa pripravljat drugo polovico kosila user posted image  (da bom imela manj dela kasneje), prva je bila fižolova juha, čez par uric pa mlad pečen krompirček in telečji zrezki v omaki in seveda rdeča pesa njamiiiii user posted image .

Moj ima danes dan za PS3 in je že od jutra na igricah (imam že zdaj otroka doma, kaj bo šele pol - upam, da ne bo fant, ker pol bosta skoz pred TV user posted image ) zato pa imamo kosilo na obroke user posted image

No lepo se imejte uživajte v prijetno hladni in deževni nedelji - ravno prav za stiskat se user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
20.6.2010 13:51:11   
aleunam
Dan, lumpe! user posted image

Alexa, niti si in nisi dala tako malo za ene kavbojke, ene 3/4 hlače in eno majčko. Vse je odvisno kje pri nas kupuješ in na kaj naletiš. Če kupuješ v Popku, si dala malo, če pa H&M in ostalih, pa kar veliko. Ma glej, glavno da se v teh oblačilih dobro počutiš.

Aja, mate na Ptuju še kakšno specifično restavracijo, razen Kitajske? Kaj vse je v MB? Kakšna mehiška, itd.? Bodije in ostala oblačila maš v H&M, ampak ne vem kako je z kvaliteto. Mogoče pove katera, ki jih je uporabljala pri prvem user posted image . Moraš pa paziti, ker so vsa oblačilca trenutno bolj poletna (kratki rokav, tanjši materiali), nam pa bodo prišlav poštev jesensko-zimska oblačila.

Gležnji pa tudi meni že zatekajo po večurnem sedenju, vožnji ali stanu/hoji. user posted image

Meni se pa lušta sladkega. Bi mi bila dovolj ena kepica sladoleda ali pa neka sadno čokoladna torta, pa se mi ne da od doma. user posted image  Mogoče se potolažim z user posted image .

Brcike tiste taprave tudi pri nas še čakamo. Jih res vedno bolj čutim, ampak ne še z roko. Pa bi res že rada, da jih tudi moj občuti. user posted image  
Simnomojca, čestitke za prvo konkretno brco!!! user posted image
Kapesanta, tvoje slikice pa se ne morem nagledati. Tako lušten user posted image . user posted image

Bostina, preživela obik tašče? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.6.2010 15:10:11   
aleksa83
Pozdravljene mamice user posted image

aleunam:
ja vem, sem si pol malo preračunala in ugotovila, da sem dala kar veliko,...., hmm, kar je, pač je,...
Drugače je na Ptuju še mehiška restavracija Poncho, ampak jaz še tam nisem bila in si mi dala dobro idejo, moram iti malo na probo...

me pa ful vsi nazaj držijo, češ, da še imam čas za oblačila za dojenčka, zato pa še nimam nič :/
Po drugi strani, pa mi je G. rekla, da se lahko zgodi, da bom zadnja dva meseca pred porodom v bolnici zaradi povišanega krvnega pritiska, in me je kar strah,da me  prej kaj zgrabi, pol pa bodo mogli vse brez mene nabavljat....

emma83:upam, da boš vse rešila in da ti bo uspelo nabaviti vse kar rabiš... Naši so itak zadaj za vsemi, pa še ful dragi so...

nadine:upam, da si že bolje in da boš kmalu imela veliko energije za vse,....

Bostina:upam, da je bilo vse vredu in da je bil obisk prijeten,...

Dinki:saj bo, pravo ime boš še že našla, problem je v tem, da je veliko, ogromno lepih imen in pol izbrati pravega je res težavno...

kopalke:nekaj sem razmišljala in ševedno ne vem ali se naj odločim za enodelne ali naj ostanem pri dvodelnih, skrbi me namreč, da bi se potem mokre kopalke na meni sušile, pri dvodelnih pa prideš iz vode, si trebuhpa vse lepo do suhega obrišeš in če je pač bolj mrzlo se okrog trebuha zaviješ v brisačo. Pri enodelnih, pa se morajo najprej kopalke posušiti na tebi,... ne vem, mogoče samo jaz tako razmišljam,..

prebava.kaj šeobstaja kaj drugega razen donat in veliko tekočine, mene donat ne gane, kot da ga ne bi pila,....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSEEEMMMM in če ravno je taka turobna nedelja, upam, da bo vseeno lepa za vseee.user posted image

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
20.6.2010 15:34:01   
aleunam
Sicer je vse odvisno od prebave do prebave, ampak mene gane npr. že malo več (3 dcl) gostega soka ali 500 ml navadnega jogurta. user posted image  

Predlagam ti čez noč v vodi namočene suhe slive, zjutraj pa spij vodo in pojej te slive. Baje ful pomaga. Potem pa meni še Mg šumeče tablete. Lahko se je tvoja prebava na Donat preveč navadila.

Glede oblačil pa ti svetujem, da delaš po svoji "pameti". Če te stara oblačila tiščijo, sploh kakšne hlače, jih takoj zamenjaj za nosečniške ali pa vsaj kakšne z gumico v pasu. Ne glede na to kaj drugi govorijo. Prvo sta vidva z user posted image .

Pa je res neka čudna nedelja. Vreme nikakvo... Se grem malo past po internetu - morje, potovanja, otroška oprema... user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
20.6.2010 16:03:07   
simonmojca
prebava ah meni popolnoma nič ne pomaga user posted image .
Probal smo vse user posted image +coca cola, user posted image +radenska, user posted image +donat, slive namočene čez noč v donat (pa je tok zanič, da nisem mogla ne pojest in niti popit user posted image ) probal smo naravni sok stisnjen iz suhih sliv - zlata sliva, Dr. Steinberger - tudi zanič, zdej če ima katera rada suhe slive pol je ta sok idealen zanjo - jaz jih ne maram user posted image .
Zdaj pa vsako jutro spijem actimel pa mi pomaga (pijem ga že malo več ka 2t in grem vsako jutro veselo na wc user posted image )
Lahko je vse v glavi lahko pa mi res pomaga user posted image  

kopalke če bom imela sprečo bom stare navlekla nase user posted image , drugače bom pa kupila obvezno dvodelne, že zaradi tega, ker bom kupila normalne ne pa nosečniških-so predrage in jih bom loh še kasneje imela

lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 20.6.2010 16:04:27 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
20.6.2010 16:44:49   
Renesme**
kopalke-jaz imam navadne dvodelne, sicer je fino, da niso iz premočnega materiala, pa da je elastika pod trebuhom, da so bolj nizke...dvodelne si moraš pa preobleči, ker ni dobro, da se sušijo na trebuhu, no sej bi si tudi dvodelne morale preobleči v suhe, zaradi vnetij...

prebava-meni tudi pomaga predno pitje actimela, samo kaj ko ga zdaj ne pijem preveč redno, drugače pa ko je kriza jaz namešam 3dcl donata, 1 kavo, 1 actimel..

bodiji iz hm- jaz sem jih imela in so mi super, tisti od kanza vsaj mislim, iz BC pa so se mi ful razvlekli, čeprav so na začetku tudi super. So pa številke cunj v hm malo večje kot št cunj v BC!

Neposredna povezava do sporočila: 2641
20.6.2010 17:12:29   
ljubljana
Naši so šli pa v kino gledat shreka tako da sva z najmlajšom doma.

Ja meni so definitivno zakon tiste majčke na preklop, ne bodiji ampak majčke, take kot jih imajo v porodnišnici. Otroček na začetku kaka tudi do 5x na dan in dostikrat čez rob pleničke kaj udari, ker so ritke še tako majhne. Tako da deš potem prat semo spodnje žabice in ne celotnega bodija + žabicePoleg tega ga ni treba v celoti slačit ampak samo hlačke. Pa tista majčka na preklop se lahko dodobra preklopi in potem ne mahedra levo in desno.
Imajo jih v tovarniški trgovini tosami, zavitku za novorojenčkem, baby centru in še kje.
Predvsem so mi všeč izdelki  Pletilstva Tome, ki sem jih kupila v Tosamini tovarniški trgovini v Domžalah. SUPER kvaliteta – bombaž, nič se ne razbarvajo, ne spremenijo oblike, niti se niso skrčile (ali pa samo minimalno), pa sem jih že stokrat oprala na 60 stopinj in sušila v sušilnem stroju. Locirani so tudi na Cesti Andreja Bitenca 144 v LJ.
Ravno tako zelo v redu so majičke od podjetja Clar, ki se jih dobi v BabyCentru. Cena 3,50 na hrbtu se preklopi in po potrebi zaveže s trakcen.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138201

morda koga zanima tudi tole:
Razvajanje z otroškimi oblačili   V aBC novičkah Baby Center poiščite darilni  bon  za  10  EUR  in ga ob nakupu katerihkoli otroških oblačil v vrednosti najmanj 50  EUR  predložite na blagajni.   user posted image   Akcija poteka vsako sredo v trgovinah Baby Center, ob nakupu katerihkoli otroških oblačil. Popusti se ne seštevajo, bon ni unovčljiv za druge izdelke in ni zamenljiv za gotovino. 
Drugače si pa čim več izposodite, saj boste nekatere pajacke oblekle le enkrat ali pa boste ugotovile, da so že premajhni še preden jih boste sploh ponosile.
Vsi naši fanjte so se rodili veliki 52-54 in so prva 2 tedna nosili 56 potem pa počasi na 62, majičke so tudi na začetku lahko 62, saj nič hudega če so na preklop se malo bolj preklopijo pa je, odvisnoi je seveda od tega, kako velik je otroček ob rojstvu, ampak v prvem mesecu zrastejo večinoma od 5-10 cm. In če se otroček rodi predčasno ali pa je velik tam okoli 45-50 lahko še vedno dragega pošljete v trgovino po 5 majičk velikosti 56. Ja pa še to h&m ima velike številke, tako da jih boste dejansko lahko oblačile do 56 cm če bo številka 56 drugje se zna pa zgoditi da bo 62 velika kot h&m jeva 56. Raje dajte tudi kakšen evro več pa da kupite kvalitetno stvar, kot pa da se vam že po prvem pranju raztrha, razvleče in je podobna pajčevini. Verjetno sem omenjala tudi spletno trgovino next kjer je kvaliteta ista kot h&m velikost tudi, je pa lažje, ker ne rabiš tavat po trgovinah in ti dostavijo na dom.

http://search.nextdirect.com/search?p=Q&lbc=nextdirect&uid=460022512&ts=custom&w=*&af=%20gatt2:11&isort=score&method=and&view=list&nxtv=000&nxti=0&lang=en&country=si&curr=eur

Bodiji pridejo v poštev kasneje, pri pajackih pa pazite da nimajo ovratnika ker se zapognejo novorojenčku čez obraz zelo praktični so pa tudi pajacki, ki se odpirajo od vratu do stopala, saj jih ne rabite vlečt čez glavo ali pa not tlačit nogice.
Na začetku tudi kupite samo toliko tetra plenic kot jih boste potrebovale za podlogo pod glavico brisanje "bruhcev" in podobno za široko previjanje jih boste potrebovale samo če kolki ne bodo bp. In tudi to lahko naročite svojemu lubiju da kupi in opere ter zlika medtem ko ste ve v porodnišnici. Zelo uporabna je tudi aventova dudica najmanjše velikosti saj bi otročki dostikrat nonstop sesali, ker jih to pomirja mama pa tudi ne more biti zbujena 24 ur na dan, ker jo zelo kmalu pobere od utrujenosti. Pri mojem prvorojencu so mi zelo prav prišli silikonski ščitniki, nastavki za dojenje, saj moj malček nikakor ni hotel zagrabiti bradavice, no po 3 dneh sva jih vrglka v koš in veselo nadaljevala z dojenjem.

Če katero še kaj zanima naj kar vpraša izkušenj uporabnih zame na miljone, kako boste pa ve funkciojnirale boste pa same videle, vsaka mami in vsak dojenček sta zgodba zase pa naj vam bo čisto vseeno kaj si mislijo ostali, le da se ve dobro počutite in tiste nadležne obiske na začetku kar domov pošljite, če ne bodo znali sami it.

No toliko iz mojih izkušenj, upam, da sem vam kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 2642
20.6.2010 17:14:21   
Eruvande
Jaz tudi ne vem kaj naj naredim s kopalkami. Stare mi pomoje ne bojo več prav, ker so otroška številka user posted image Ja, nisem najbolj obdarjena v zgornjem delu. Na morje grem pa avgusta...tako, da bom pomoje še malo počakala in potem poskusila poiskat kako poceni varianto. Ima pri nas Mana ravno sedaj full akcijo. Me skrbi zaradi trebuha, da me ne bo avgusta potem vse tiščalo.

Naše dete je pa iz dneva v dan bolj aktivno...najbolj zanimivo mi je, da najbolj občutim brcike po tistem, ko se najem. Zvečer, ko se uležem v posteljo očitno že spi. Je čez dat bolj aktivno.

Imam v četrtek morfologijo in me prav zanima, če se bo videl spol ;)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
20.6.2010 17:36:36   
malajka84
Hej  punce pa s ekončno oglašam. Sva malo preurejala sobo, pa mislila, da o konec 1,2,3...pa se je zavleklo, včeraj, danes, pa še vedno nisma konec...no sva pa dala zdaj računalnik v drug prostor, da ne bo pol pr bebiki...tk zdej mava splaniran vse, kej bo postlca, kje povijalna...vse štima:) Parih pajkov sm se znebila...ni švoh.
A kera ve kje se dobijo tiste nalepkice otroške za na steno? sej se mi ne mudi, sam lih sm u tem delu pa sm se spomnla. Pa ne rečt BC, ker se mi zdi predrago dat za 3 naleke 20€, ne vem, mogoč sm pa čudna.:)

obisk..preživela....nč novega..spravla me je u slabo voljo..ampak je do zdej že minila, sej bom enkrt bl obširno napisal kak stvar stoji.

Sva šla pa z mojim dan za pol urce mal borovnice nabirat, mamo gozd za hišo.....mm njmai, jih že ni več:)

kopalke meni jih bo kr mami posdla, sej spodnji deli mojih so mi trenutno še prav, zgornji pa...hmm kr buhti iz jih:) tak da si jih bom za letos kar sposodla pa bo, sigurno ap dvoddelne..kaj vem, s emi zdi da te v enodelnih vse "špona":)

brcike jst jih čutm skos cel dan, tko vsake tolko po par ur nič pa spet,..pa tak dalje...učer zvečer sm se pa ulegla, k sm bla čist hin od živcev pa od dela....pa se držim za buši in brcne tk  d s eje čutlopa kličem mojga pa me je pol držu dve ure..pa nič..tk d morš trofit zdej na začetku:) sej nas bodo še nabrcali:)hehe

No tolk za danes od mene...mejte se lepo  kljub temu jesenskemu vremenu!!user posted image

ups ne grem še, še to sm hotl auprašat, a mislte d se tole splača kupit, oziroma č ese kje kupi po cenejši ceni.) heh nov izraz cenejša cena:)
http://www.srcek.si/si/hlace-za-razbremenitev-teze-i843.shtml

tko zdej pa res...šibam!

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 20.6.2010 17:45:11 >

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
20.6.2010 18:34:40   
aleunam
Bostina, glavno, da si preživela. user posted image  Te hlačke pa bi jaz mogoče imela tam septembra, oktobra oz. ko bo hladneje. Ker vam povem, nosim same nosečniške hlače (ki so sicer super!) in je tisti zgornji del kar vroč za trenutno vreme. No, jutri in v torek bo poasalo, ker napovedujejo hladno vreme, sicer pa si jaz tole kar dol zaviham. A to je cena za en kos?

Ljubljana, hvala za sleherno informacijo glede oblačil. user posted image

Sedaj pa grem v vročo kopel... Ful fajn diši, pa še vode mam ogromno. Se malo uredim, potem pa mogoče še na eno pijačko v mesto.

Uživajte! user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 20.6.2010 18:35:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2645
20.6.2010 18:48:29   
Majchi
Ojla punce! Že nekaj časa vam skušam sledit in redno brat, pa nikakor ne greuser posted image . Sem od prve nosečnosti navajena majčic 2007, ki zdaj kakšna 2 posta na dan napišemo, pa sem lahko skoz na tekočem, takrat smo pa valjda isto takole čvekale.
V glavnem, tud pri nas pričakujemo novembra, in sicer 17. Spola še ne vemo. Imam pa že 3 leta staro hčerkico Lano. Gibe čutim že od 16. tedna, tako kot v prvi nosečnosti. Najprej so bili seveda metuljčki, zdaj pa že konkretne brcike. Ampak se še ne čuti navzven, tako da moja dva še nista prišla do tega užitka.

Priimek ima pa Lana po očiju, ker nisva poročena, enako bo s ta drugim.

Sem vidla, da se glih o nosečniških cunjah pogovarjate. Ne vem, če je katera že omenila, ampak v Lescah je ena v redu trgovina. Imajo za otroke in za nosečnice. Sem sicer iz Lj., ampak sem se en dan med prvomajskimi vseen zapeljala do tja in kar nekaj nakupila. Najprej se mi je zdel mal izbire, potem mi je pa prodajalka pomagala in je od ne vem kod vse cunje vlekla. Tokrat se mi trebuh precej bolj pozna, tko da sem nosečniške hlače mogla začet nosit že pri 2 mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
20.6.2010 19:45:23   
nadinne
Hej punce.

Majchi dobrodošla! Verjetno misliš trgovino Next v Lescah...jaz sem doma iz soseščine in jo dobro poznam...sem bila že parkrat tam...sicer sem kupila le ene platnene dolge hlače, ker mi kavbojke nobene niso bile prav...me je preveč čez boke in tudi največje števile so mi bile pretesne. Imajo pa kar nekaj izbire res je...pa niti ni drago. Jaz sem se razveselila te trgovine, ker mi vsaj ni treba pod nujno v Kranj oz. Ljubljano. Na srečo sem zadnjič v H&M dobila dvoje 3/4 hlač in 2 mjici...vse skupaj 50€...se vam to zdi drago? Meni ne...res pa je, da imam kar težaved obiti oblačila, tako da na koncu niti ne gledam na ceno.

Ljubljana, ti si pa res zakladnica nasvetov user posted image Super da nam prvorodkam kdo lahko tako pomaga. Samo nekaj me zanima...ima katera mogoče težave s ploskimi bradavicami? Jaz mislim da jih imam...mi je pa nerodno vprašat ginekologinjo...no ja saj je verjetno še malo zgodaj. Drugače mi pa občasno predvsem iz leve dojke malo mezi prozorna tekočina...a katera ve kaj je to? Meni se zdi kar malo zgodaj da bi mi že kaj "teklo" iz dojk user posted image

Joj kako sem vam folš za brcike...jaz sem danes dopolnila 18 tednov, pa še nič ne čutim...2x se mi je zdelo, da čutim žgečkanje od znotraj...ampak je bilo tako hitro konec, da nisem več prepričana da si nisem samo domišljala user posted image No ja, v torek imam UZ, pa bom malo povprašala do kdaj naj bi pa že mogla kaj čutit user posted image

Pa še nekaj...a morate ve tudi pred vsakim pregledom dati urin? Meni gre to že kar malo na živce...vsakič se moram zjutraj voziti v laboratorij (nimam tako blizu) in oddajati urin, da grem lahko potem naslednji dan na pregled in so izvidi sveži. Seveda zamujam v službo...sploh ker nima avta (se fant odpelje z njim v službo) in sem vezana na avtobus...pridem v službo šele okoli 10h...mi že težijo v službi zaradi tega...ne vem kako naj to še porihtam user posted image Ah, spet jamram...nekomu se pa moram izpovedati user posted image Moj me je že sit user posted image

Lepo se imejte...jutri spet nov delovni dan...na srečo samo 4 dnevi user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
20.6.2010 20:35:18   
naša beba
Ojla punce!! Ste se že kaj ohladila, pa ne da bi že kaj po poletju dišalo. Jaz zadnje dva dni prav pogrešam prejšnji vikend ko smo se lahko malo martinčkali, pa ni bilo treba bit v trenerki in dolgih rokavih.
Ja, prebava. Naj povem, da sem pred parimi tedni dobesedno norela zaradi nje. Ni pomagal Donat, ne magnezijeve tablete, ne slive, ne fige, ne jogurti in ne actimel. Sem bila že skoraj na tem, da se najem češenj in jogutra in na vrh spijem eno pivo ter radensko.... :)user posted image user posted image user posted image
no, pol pa dobim pri zdravnici sirup Lactecon (tekoča laktoza in mislim, da se dobi tudi v prosti prodaji). En dober dan mi je še vrelo znotraj, pol sem pa prvi popoldne bila več na školjki kot pa kje drugje. Vsa hrana zadnji osmih dni (!!!!!) je šla iz mene. Zdaj pa to redno pijem, samo še enkrat na dan pa eno magnezijevo šumečo tableto pa ni več problemov. Tudi kilogrami ne grejo tako hitro gor, saj se v zadnjem tednu nisem zredila, prej pa v enem tednu več kot 2 kili!!!!
Oooo, kako vam je res fajn za brcike. Kaj pa vem, saj jaz tudi nekaj čutim, samo ne vem a je to tisto ta pravo... Pa še vse skup se nekam visoko dogaja in se mi ne zdi logično. Pol pa vsi rečejo: boš že vedla kdaj bo prava brcika!!! user posted image
S kopalkami sem pa jaz rekla, da bom še malo počakala. Tudi mi gremo na morje konec avgusta in se bom takrat sekirala ko mi ne bo nič več prav. No mogoče mi kak modrc še bo, ker prej nisem dobila tako majhnih kot bi jih rabila... :) :) :user posted image user posted image
Pregleda sem pa jaz do sedaj imela samo dva in misli da pri nas ni take prakse. Se pa itak jezim na mojega G in veliko razmišljam o zamenjavi, ampak berem tu na forumih, da je menjava med nosečnostjo skoraj nemogoča. Upam, da ta teden dobim tistega G h kateremu želim in dobim kaj več informacij. Še enkrat me niso zvagali in zmerili pritiska. Še dobro da sama malo vodim evidenco...
Ljubljana, od mene tudi hvala za vse informacije grede oblekic... nas še čaka dela, a ne...
Nič, gremo še malo likat , pol pa hitro spat. Moj delovni teden ima kar sedem dni; ni vikendov, ni praznikov,... :(user posted image user posted image

Enega velikega user posted image vsem skupaj!!!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
20.6.2010 21:09:56   
aleksa83
En velik  user posted image vseeemmm

In lep začetek tedna želim,...

Grem počasi v posteljo ker imam nek čuden občutek v trebuhu in mi ni nič nekaj dobro,....

Lepe sanje in čim bolj mirno noč želim

Aleksa

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
20.6.2010 21:15:46   
phelps
Čer punce!

Voziček Baby Welt in z njim povezani adapterji... Če bi ga že imela kupljenega, bi se zagotovo potrudila, da dobim te adapterje iz kake druge države. Ker se ne mudi, sem naročilo preklicala in bom našla kak drug voziček. Sem ga pa v soboto še enkrat videla v Baby centru, ko sem šla po bone in mi je res lep.

Jaz sem ok, danes sem obrnila desetletje (lepo pozdravljena moja nova trojkica user posted image ). Čeprav smo bili zunaj na kosilu, sem naravnost crknjena. Včeraj sem bila 2x v LJ - dopoldan sva šla pogledat dvojčici (v petek sem videla dvojčka - enako stara user posted image ), popoldan pa na praznovanju RD - tu je bila še ena 3 mesečna dojenčicauser posted image . Ker smo bili v restavraciji, smo jo imeli v vozičku Chicco (ne vem, če sem prav napisala), trikolesnik, ki se je meni zdel ogromen. Kot drugi avto imajo Punta in gre v prtljažnik. Sem potolažena user posted image Trenutno sem res nasičena z darili (14 dni so me vsi spraševali kaj želim), tako da šopingiranje za kakšen mesec odpade. Se moram pa pohvalit z novo ročno izdelano avtohtono slovensko zibelko - bo bolj za okras, sem pa potočila nemalo solzic ko sem jo zagledala. Tega darila sem najbolj vesela, poleg 2 slik Eve Irene Polanec, nekako sovpada vse skupaj z mojim obdobjem. Aja, pa veliko punc mi je že obljubilo oblačilca, tako da tega zaenkrat ne bom kupovala (na koncu, kar mi bo pač manjkalo).

Samo še pod tuš in spat - jutri bo težak dan, najprej moram častit v službi, potem pa me čaka šola za starše in morfologija, jeeeej user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?