|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
18.6.2010 11:44:38   
Dinki
Hmmmmm imena, midva kar ne prideva skupaj z možem. Zaenkrat še ne, sva že za prvega rabila dolgo časa, da sva se uskladila, ker imava popolnoma drugačen okus user posted image . Ma zdej se še tolažim, da je še čas. Bi pa najprej rada vedela kaj bo in upam, da izvem naslednji teden na morfologiji čeprav mislim, da bo spet user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.6.2010 11:46:13   
Dinki
Zarja je tudi meni zelo lepo ime user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.6.2010 11:50:03   
simonmojca
Ljubljana a si šla na bolniško al vse normalno delaš (normalno to glih ne sam če hodiš na šiht)
ker poznam par punc, ka delajo v zdravstvu al pa v vrcu in vse takoj ko izvejo, da so noseče gredo na bolniško

imena no moji favoriti

user posted image  Ajda, Neža   = moj hoče, da je Helena (men sploh ni)
user posted image  Matija, Jakob = moj pa sanja o takih čudnih da sploh ne vem a me heca al resno misli (Adam, David - imena iz biblije - še nekaj jih je) lepša slo imena so že v žlahti-bližni (Andrej, Gašpr....)

Dinki a si iz okolice Grosuplja

nejka upam, da je vse ok in da se bo vse poštimalo

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 18.6.2010 11:53:21 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.6.2010 11:51:54   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000
Oj!

Ja po moje je tud blo namenjeno meni.Phelps tak da presliši.

Vidim da že fajn čvekate, jaz se mogoče malo odklapljam od vas,....se mi je dans skor sesul svetuser posted image user posted image ....
nič, se beremo kaj
lepo mi bodite in fajn božajte svoje bušije

Nejka, je s tabo, otrokom in pikico v bušiju vse OK? Sicer pa veš, novemberke smo vedno pripravljene na pogovor, tukaj ali na ZS. Bodi močna, poišči oporo v svojem fanru  in starših, ki te podpirajo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.6.2010 12:04:40   
ljubljana
Ja sem še v službi počutim se odlično in še vedno aktivno športam. Če se preveč zadiham, ali mi pulz preveč naraste se ustavim malo počakam, pa gasa naprejuser posted image .
Imam bolj statično delo nobenih fizičnih naporov, razen da svojo rit sprehodim od avta do 2 nadstropja kjer imam pisarno.

Imena: Da ne boste v takšnih težavah. Pojdite v knjižnjico, si sposodite leksikon imen, se usedite s knjigo in si naredite seznam primernih, nato naj isto na samem naredi partner. Šele nato prinesita sezname skupaj, pa bosta videla če sta kaj usklajena, če ni nobeno ime enako potem pač izberita en za punčko in drugi za fantka. Ali pa žrebajta, vsak da 3 predloge v škatlico in nato vlečeta 8vsakič zapišeta in dasta listek nazaj v škatlo), tisto ime, ki se prvič pojavi 2x bo pravo. Se morata pa potem oba strinjati s tem, da tudi če bo izžrebano ime ki enemu ni všeč, da ga drugi ne bo nonstop kritiziral.
Vem da je malo zapleteno ampak včasih ne pomaga nič drugega. Sam ne se stepstuser posted image user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.6.2010 12:07:55   
ljubljana
Nejka drži se, karkoli že je mislim nate in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image drži se, prespi in bo morda jutri bolje. Če bo pa prehudo, je tu še vedno ZS pa se lahko pogovoriva če ti bo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.6.2010 12:22:30   
sonjah
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

IZVIRNO SPOROČILO: sonjah

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

kopalke - aleunam, nisi povedala, a je bila pripomba tvojega v smislu "o groza" al "o hudo user posted image ". Men joške še kr rastejo user posted image  mož je navdušen user posted image  Bi rabila nove kopalke, pa mi je škoda denarja

Ups mislna sem rečt phelps user posted image

Aleunam sem pa hotla buši pohvali. Ampak za 20t je še manjši, sem vidla že tud kakšne z večjimi. Luškan u glavnem user posted image

Ja, vem. To boš mogla pa preslišat in reči- jaz imam pri sebi pošlihtano in čisto vest, za druge me pa ne briga. Lahko pa dolgo traja- pri meni je skoraj 4 leta, da je tip videl, da mi "dol visi"zanj- Verjemi, da je vse to iz enega edinega razloga- ne prenese, da nisi več "njegova" in da si srečna. Bo uvidel, da nima kaj praskat in upam, da bosta lahko začela normalno komuniciratiuser posted image . Zaradi sina upam, da bo to čimprej!

To je bilo namenjeno meni user posted image . Hmmm, noja. Se ne strinjam čisto. Nama nikakor "dol ne visi" kar se tiče odnosa eden do drugega, moje mnenje je, da se takrat vse konča. Bolj spoštujem iskrenost (tudi če boli), kot pa laži (samo, da bom srečna) in obratno seveda. Zame je najin odnos odličen, seveda pridejo trenja kot pri vseh ostalih, a to nama da povod, da se pošteno pogovoriva in takrat vedno čutim, da se najin odnos poglobi. In to je zame nekaj najlepšega.
Kar se pa tiče ljubosumnosti na dojenčka... Ja je. Sva skupaj brala eno dobro knjigo Vse o dojenčku in je v enem poglavju zelo dobro pisalo o tem, da tudi če je bodoči očka še tako razumen človek, čuti, da ni več na prvem mestu. Midva sva se odkrito pogovorila o tem in mi je priznal, da je tako. In ga razumem.

vraževernost - jaz ne verjamem v te stvari. Je pa moja mami malo vraževerna user posted image Je rekla, da mi raje kupi voziček avgusta... Ker se ne mudi, mi to ustreza. Glede ostalega moram pa priznati, da sem se kar malo prenajedla že s tem, ko sem iskala primeren voziček (in v zadnjem hipu ugotovila, da ne bo ok, zaradi tistih user posted image adapterjev)... Pa še ta vročina... Vsega je preveč trenutno.

Joj, se opravičujemuser posted image . Narobe sm citirala. se vidi, da se bolj malo "oglašam" zadnje čase in sem čist iz forme.Tisto je bilo namenjeno nejki. Se ti opravičujem...user posted image  Pa še popravt ne znam več...user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.6.2010 13:02:57   
D0aisy
Nejka000user posted image
Tudi midva bova imela še borbe glede imen, tako za ženska kakor za moška. Mojemu možu so všeč čisto drugačna imena kakor meni. To bo še veselo user posted image
Nikakor mi niso všeč imena, ki se napišejo drugače kakor se izgovorijo, ker imaš potem verjetno nemalo problemov z njimi.
Midva pa odštevava dneve do poročnega potovanja, ostali so še štirje -jupi!
Boste kaj gledale nogomet danes? Jaz ga bom s prjiateljico, ker bo moj še v službi. Upam seveda na zmago.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.6.2010 13:34:42   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Imena: Da ne boste v takšnih težavah. Pojdite v knjižnjico, si sposodite leksikon imen, se usedite s knjigo in si naredite seznam primernih, nato naj isto na samem naredi partner. Šele nato prinesita sezname skupaj, pa bosta videla če sta kaj usklajena, če ni nobeno ime enako potem pač izberita en za punčko in drugi za fantka. Ali pa žrebajta, vsak da 3 predloge v škatlico in nato vlečeta 8vsakič zapišeta in dasta listek nazaj v škatlo), tisto ime, ki se prvič pojavi 2x bo pravo. Se morata pa potem oba strinjati s tem, da tudi če bo izžrebano ime ki enemu ni všeč, da ga drugi ne bo nonstop kritiziral.
Vem da je malo zapleteno ampak včasih ne pomaga nič drugega. Sam ne se stepstuser posted image user posted image .

ja, saj je vse vredu in prav, sem imela ta leksikon imen v rokah in me je skoraj kap, ko sem videla koliko je vseh imen,....
Sem ga kar nazaj na knjižno polico dala,,... user posted image , saj je svetoven, ampak toliko je v njem dobrih idej za imena, da se sploh ne  bi vedela odločit.user posted image user posted image

Midva tudi izbirama in še se odločama, bolj sem to prepustila njemu user posted image , in pol boma izbrala kake tri imena za punčko in tri za fantka, pol pa boma vidla, katero bo v tistem trenutku najbolj ustrezalo obema. Bomo videli kako še bo to.

danes sem dobila prvo plačo kaj sem v bolniški preko socialnega: in ress je socialnouser posted image . Kak določajo višino plače ko si v bolniški, ker tole je katastrofa, je tako, kot da bi bila brezposelna in bi dobivala socialno podporo,... user posted image , ojej,......, pa delat me niamjo kam dati, samo težko fizično delo,...user posted image
Nekak bo že, ampak bolje to ko pa nič,.....

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.6.2010 13:38:01   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Boste kaj gledale nogomet danes? Jaz ga bom s prjiateljico, ker bo moj še v službi. Upam seveda na zmago.

Bom gledala ja, že prejšnjo sem, pa sem se tak vživela, da so se mi vsi smejali,...
Kaj češ, če gledam, še pač navijam in komentiram poleguser posted image

user posted image vsem in upam, da vam bo sonček prinesel nasmeške na obraze,....

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.6.2010 14:16:56   
ljubljana
Uživajte v tekmi. Jaz verjetone bom gledala bolj poslušala, ker bom takrat na poti. Drugače pa vu vu vu za našeuser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.6.2010 14:53:38   
majabar
user posted image aleksa, meni je po dveh takih koledarjih pokazalo puncko, na zadnjem UZ smo pa videli fantka.
ljubljana, cestitke!!
Nejka, smo v mislih s tabo!
Mi bomo pa iz Kolumbije navijali. Prenosa sicer ni, bo pa prek interneta.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.6.2010 15:00:53   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

user posted image aleksa, meni je po dveh takih koledarjih pokazalo puncko, na zadnjem UZ smo pa videli fantka.
ljubljana, cestitke!!
Nejka, smo v mislih s tabo!
Mi bomo pa iz Kolumbije navijali. Prenosa sicer ni, bo pa prek interneta.

To je pravo vzdušje, tudi preko interneta gre:)
Super.
samo, da bo lepa in dobra tekma,...

pozdravček vsem,...

Aleksa

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.6.2010 15:46:27   
pesjanarka
Ker smo že pri imenih, pa še malo o priimkih. No tole bo letelo bolj na neporočene :). Bodo imeli (ali imajo) vaši otročki en priimek ali dva? Midva se bova verjetno odločila kar za fantovega.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.6.2010 16:06:51   
maa2010
Priimek - mi2 nisma porocena, otrok pa tudi ni zadosten razlog za poroko (vsaj zame). Kar ne pomeni, da se ne bi porocila z njim, le ne samo zaradi otroka. Bo pa vsekakor imel oba priimka in kratko ime user posted image

Imena:
user posted image  Olivia, Emma, Isabella
user posted image  Jaka, Luka, Maj

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.6.2010 16:12:01   
Renesme**
naša prva ima oba priimka, tudi zdaj bo imel otrok, tudi če bo fantek oba priimka....pa tudi jaz imam zdaj 2 priimka

imena: če bo user posted image  bo 98% Bastian, je bil že 1. favorit, pa edino ime za user posted image  okoli katerega sva se vsaj približno strinjala, drugače ima pa moj zdaj take predloge da je joj ala Tiberijuser posted image , sicer pa, če ime tašči ne bo všeč bom jaz še bolj zadovoljnauser posted image

če bo user posted image  pa imam trenutno v ožjem izboru Izabela, Katarina, Sabrina, ampak kolikor se poznam si bom še vsak teden premislilauser posted image
Tinkara je pa izbrala med temi predlogi Izabelo

Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.6.2010 16:19:33   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Oj!

Ja po moje je tud blo namenjeno meni.Phelps tak da presliši.

Vidim da že fajn čvekate, jaz se mogoče malo odklapljam od vas,....se mi je dans skor sesul svetuser posted image user posted image ....
nič, se beremo kaj
lepo mi bodite in fajn božajte svoje bušije

Nejka, drzi se in cimprej vklopi odvetnika v posredovanje. Pri enih ljudjeh samo tole pomaga - kontakt izkljucno samo preko posrednika.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.6.2010 16:26:35   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

ta je dobra user posted image  jaz imam en francoski leksikon imen in moj se samo kriza, nic mu ni prav vsec, sma pa se "zmenila" na Emma in Jaka Maj, ceprav bi jaz raje Olivia user posted image

btw. punce, tiste, ki berete Zapiski iz trebuscka - je katera ze prebrala do konca do "potiskancka"? Je navada, da v Slo bodoci ocka mamici kupi darilo user posted image  ali je tole le ameriska tradicija?!

Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.6.2010 16:47:13   
simonmojca

Zdravo

no midva sva doma, 30min je bilo zame zdaj pa fuzbal user posted image , jaz nisem fen nogometa ampak ok bomo preživel

darila mislim, da je vedno bolj to tudi naša navada (vsi ki jih poznam pa so v kratkem rodil so imeli darila - partnerji) čeprav jaz od svojga glih ne pričakujem preveč, da bi mi kaj kupu user posted image

imena no moj mi je zdele predlagal še eno ime za user posted image  Manca, pa morem reč, da mi ni tok napačn - raj ka Helena user posted image

priimek no kle je zaplet, prej sva imela dogovor, da oba ker ŠE nisva poročena, zdaj pa ne vem več. Moj se ne strinja, da bi en otrok imel oba priimka ostali pa samo njegovega (ker sva zaročena in v prihodnjem letu bo poroka) tko da bomo vdli - verjetno bo samo njegov - itak se bova pa parkrat še menla o tem in si bom tudi premislila user posted image

lp

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.6.2010 17:05:54   
lottyka
nejka user posted image user posted image user posted image

morfologijo imam jaz pri 22/1. Moja G sicer dela morfologijo v 21t ampak ker sem vključena v eno raziskavo, kjer merijo pretoke v maternici v relaciji s prezgodnjim porodom in se le ta dela v 22t in mi bo tako delala v 22 t.

s priimkom midva nimava problema sem s poroko prevzela njegovega. Za ime pa imam jaz že od prej (ene 7-8 let) izbrana 2 za fantka - moj se z enim strinja oz. misli da si ga je on spomnil user posted image , se ne pritožujem. Za punco pa mi je tud že kakšni 2 leti eno všeč (odkar je sodelavka rodila user posted image ) pri tem pa moj pravi da bo še premislil, ampak dokler nima boljšega predloga je zaenkrat kar to. Sva se pa odločila da imen ne bova razkrivala prej, zato jih tudi tu ne bom, ker nikoli ne veš kdo te spremlja na forumu. Je pa zanimivo trenutno največkrat postavljeno vprašanje sedaj ko že vejo da za spol ne bova vprašala je: A imena mata že zbrana?

Uglavnem sem pa ratala malo zaskrbljena zaradi brcik. Namreč jaz čutim metuljčke že od 1.6. in sem prepričana da je to od bebike. Prav brce pa sem do sedaj čutila samo 1x zvečer potem pa spet nič več. Sedaj sploh nisem več prepričana če sem sploh prav čutila. Žgečkanje, mehurčke in podobno začutim večkrat na dan ampak nikoli brc. Tiste ki že čutite koliko časa je preteklo od teh mehurčkov do brc?

Drugače pa mi je začelo noge narazen pri hoji vlečt. Zaenkrat se še ne dam in jih zavestno držim skupaj ampak prav čutim kako mi jih vleče narazen med hojo. Tudi moja maserka mi je potrdila da se medenica že malo premika user posted image ne vem no, meni se zdi to mal kmal. A ma še katera kaj problemov s tem? Saj vem, da bomo na koncu racale ampak da se začne že na polovici se mi zdi pa še malo kmalu.

maa jaz knjige ne berem ampak vem da je moj brat kupil ženi ob rojstvu zlat prstan. Prinesel ji ga je ko je prvič prišel na obisk v porodnišnico naslednji dan. Pa gre punca letos že v srednjo šolo, tako da mislim da so darila že dolgo tudi pri nas.

drugače pa GO SLOVENIJA - 2:0!!!!!!!!!!! No ravnokar 2:1. Dejmo naši. grem nazaj pred tv.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.6.2010 18:11:58   
aleunam
Lottyka, noseča si toliko kot jaz in tudi jaz še ne čutim pravih brcik. So vedno pogostejše in močnejše, ampak ni še to to. Sploh pa na zunaj ni ničesar čutiti oz. ne ujamem. user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.6.2010 18:18:54   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Ker smo že pri imenih, pa še malo o priimkih. No tole bo letelo bolj na neporočene :). Bodo imeli (ali imajo) vaši otročki en priimek ali dva? Midva se bova verjetno odločila kar za fantovega.

jaz sem  tudi za fantov priimek.

user posted image

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.6.2010 18:22:37   
aleksa83
pozdravljene,
tako nogomet 2:2
Bravo naši!!!

Boljše to, kot pa da bi izgubili,..
malo pa so američane namučili,...

user posted image

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
18.6.2010 19:05:17   
phelps
Žal ni več bravo naši, ker so ZDA zmagali 3:2 user posted image . Sem se peljala domov, po mestu vse trobilo (takrat ko je bil drugi gol). Mi ni bilo takoj jasno, zakaj user posted image user posted image user posted image

Moram povedat, da sem šla danes pogledat šestmesečna dvojčka od sodelavke in sem enega tudi držala (še nikoli nisem držala tako majhnega otroka user posted image ). In takrat ga je začel moj Phelps v ritko brcat user posted image . Tako lep občutek... Za brcike je pa sicer še čas vse do 24 tedna, punce, ne se sekirat! user posted image

Imena in priimki, midva sva za preprosto in slovensko... On izbira moška, favoriti so: Anže, Aljaž, Žiga... Jaz izbiram ženske, favoritke so: Ajda, Julija, Eva, Zala. Priimek pa definitivno eden - njegov. Mislim, da bodo imena pasala skupaj, midva sva Miha in Katja, priimek je pa tudi njegov bolj preprost kot moj.

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.6.2010 19:09:58 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
18.6.2010 22:08:47   
aleunam
Phelps, niso zmagali, je kar 2:2, tisti tretji gol Američanov ni veljal. Prav dobro so jim naši pokazali, si bodo zapomnili Slovenijo. So bili takšni komentarji s strani ZDA, češ kdo pa SLO sploh je, da jim je kar prav. Trenutno igrajo Angleži in Alžirci. Ne morem verjeti, da so Angleži tako slabi... Ko bi vsaj zgubili, potem imamo mi zlato priložnost za naprej.

Evo, pa še toliko o slabih medsosedskih odnosih z Hrvaško user posted image user posted image user posted image :
http://www.youtube.com/watch?v=BVWrMkDyRpI&feature=player_embedded

Imena - izbrana, eno za user posted image  in eno za user posted image . Razmišljava pa samo še o tem ali dati dve imeni. Priimek... Tu je pa malo bolj komplicirano...

Noč. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?