|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
19.6.2010 15:59:47   
botrca
Tak, naspala sva se z Janom. Zdaj pa mu grem dat banano in kivi...malo kasneje pa bom pekla palačinke. Jih oba obožujeva user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.6.2010 16:00:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

uživajta z Janomuser posted image

nisva mogla uživat, ker je vse odpadlo zaradi vremena verjetno user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.6.2010 16:01:58   
botrca

Kak me spanje mučiuser posted image .....gremo malo na sprehoduser posted image

pa spi kaki čaj za poživitev user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.6.2010 19:24:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca, samo da se bolje počutiš. Tebi pa zdravje resno nagaja.

ja res...hvala user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.6.2010 20:18:02   
botrca
Čeruser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.6.2010 21:12:16   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.6.2010 21:13:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kak me spanje mučiuser posted image .....gremo malo na sprehoduser posted image

pa spi kaki čaj za poživitev user posted image

in kakšen je čaj za poživitev?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.6.2010 21:29:49   
arabela*
tak...končno malo miru,sta mi živcev spileuser posted image ..
zdaj pa sem si kofe skuhala in kekse jemuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.6.2010 21:36:21   
arabela*
botrca..kaj pa ludlje?..pa to  kčere...slovnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.6.2010 21:42:11   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Daj,kaj debela? Kaj mislis zakaj ni moje nobene slike gor???user posted image Ker imam 10 viska glede na mojo postavo s aktero sem b ila zadovoljna user posted image

kje...slike....jaz še te nimam na fb..ne?

Poslji mi na zs kontakt,,,Ker mene ne gre najt na FB ,taksno zasebnost imam nastimano user posted image

botrca a to tebe kriz tako matra?

Jaz sem hin od piknika....zdaj bova pa z mojim sla gledat policistko na kanalu a....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.6.2010 21:46:25   
arabela*

Poslji mi na zs kontakt,,,Ker mene ne gre najt na FB ,taksno zasebnost imam nastimano user posted image

faca si ti.....

sem ti poslala ...ime in priimek..

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.6.2010 21:58:01   
arabela*
nič..grem za šolo delat nekaj...pridem pol še kja pogledatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.6.2010 23:00:24   
botrca

botrca..kaj pa ludlje?..pa to  kčere...slovnica user posted image user posted image user posted image

veš kak sem se nasmejala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.6.2010 23:01:32   
botrca

botrca a to tebe kriz tako matra?

jauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
19.6.2010 23:06:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

veš kak sem se nasmejala...user posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image user posted image ...lepo ene za humor skrbijo

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.6.2010 23:07:23   
arabela*
oči imam že do podna...pa še kar vztrajam...sem ko osel.....naenkrat me bo samo zmanjkalouser posted image user posted image user posted image ......čez petnajst minut pa se mi nek film začne šeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.6.2010 23:15:18   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.6.2010 8:32:16   
Sacherca
 dobro jutro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.6.2010 8:51:26   
tasa_m

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.6.2010 9:22:10   
botrca

in kakšen je čaj za poživitev?

zeleni čaj user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.6.2010 9:24:24   
botrca
Nam pa ni nič dobro jutro, Jan je včeraj popoldan začel bruhat in to je trajalo celo noč user posted image . Od včeraj samo perem, preoblačim, čistim...eh...saj bo. Danes sem mu še vročino zmerila in zaenkrat je nima 36.8. Jutri ga bom peljala k zdr. mislim pa, da je kaka viroza ker v vrtcu razsaja.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.6.2010 9:26:07   
Sacherca
uf,upam,da bo hitro konec pri Janu....v kateri vrtec pa hodi? lahko tudi na zsuser posted image .Nas je bil zdaj 14dni doma pa se nisem ziher a bi ga dala ta teden v vrtec ali ne...kljub temu,da pogresa druzbo ne zelim,da zdaj kaj faseuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.6.2010 9:26:10   
botrca
Zdaj pa pijem velikoooooo dozo kave, da pridem malo k sebi. Saj ne vem kaj bi mu dala za jest user posted image , če bruha skozi. Grem probat s prepečencem. Bi mu dala čaj, samo kaj ko ga ne pije. Uh, kak je težko ko je otrok bolan. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.6.2010 9:26:39   
Sacherca
pa bobi palcke

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.6.2010 9:27:08   
botrca

uf,upam,da bo hitro konec pri Janu....v kateri vrtec pa hodi? lahko tudi na zsuser posted image .Nas je bil zdaj 14dni doma pa se nisem ziher a bi ga dala ta teden v vrtec ali ne...kljub temu,da pogresa druzbo ne zelim,da zdaj kaj faseuser posted image

Vrtec Zgornja Kungota user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?