Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:27:18
|
|
|
|
elevitka
|
evo nekaj sem jih naložila na FB... to kar sem slike našla... odkar imam Tajkota ne pečem ker nimam časa, tako da je veliko slik še na starem računalniku ostalo pri bratu preden sem se preselila (upam da jih ni zbrisal).
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:37:15
|
|
|
|
Sacherca
|
Zdaj pa se je meni zalustal kos tvoje torte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:45:01
|
|
|
|
elevitka
|
... sam moje so večinoma sadne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:48:49
|
|
|
|
Sacherca
|
Sploh ni vazno Saj drugace moje tudi,jogurtovo sadne...Kaksna colokadna in sacherca pa za kak vikend po kosilu nesem k mojim domov...Ampak z vecjim uztikom pojem druge torte, kot te,ki jih sama naredim...Ni tak uzitek,poskusim vedno en kos toliko,da vem ce je dobro ratalo... Zdaj pa konc o tortah,ker bom se lacna postala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:37:38
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Jaz iz šole,mi je fajn šlo na ustnem iz slo... .....do pon. mir Mičkene se pridno igrata,moj je na poti v austrijo in pride ponoči,noče tam prespat vreme... .....bi morala do Zare za kavbojke gledat in mi ni,pa predaleč za peški.. ...razprodaje,pa to Kuhala bom kar neko mišungo s krompirja in stročje fižole,10 min.dela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:38:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sploh ni vazno Saj drugace moje tudi,jogurtovo sadne...Kaksna colokadna in sacherca pa za kak vikend po kosilu nesem k mojim domov...Ampak z vecjim uztikom pojem druge torte, kot te,ki jih sama naredim...Ni tak uzitek,poskusim vedno en kos toliko,da vem ce je dobro ratalo... Zdaj pa konc o tortah,ker bom se lacna postala dajte se umirit no,jaz noro obožujem torte,vse vrst,najbolj pa kake kremne,pa s pudingovo kremo,pa....njami ammi....pa ledene ..bi kar zmazala zdaj eno celo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:39:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Daj,kaj debela? Kaj mislis zakaj ni moje nobene slike gor??? Ker imam 10 viska glede na mojo postavo s aktero sem b ila zadovoljna kje...slike....jaz še te nimam na fb..ne?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:41:18
|
|
|
|
arabela*
|
Včeraj sem film gledla do pol enih,zjutraj pa sem ob 4.15 vstala....sem se kofeja nažrla in redbula...in se super počutim......zaenkrat še
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:42:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spali smo kar ok do 8h, zdaj z možem pijeva kavico Jan pa gleda risanke na pop tv. Vreme je in gledam kdaj se bo vsipalo. Mislila sva z Janom it v Svečino gledat konje pa še jahanje imajo zastonj, pa ne vem če nama bo ratalo. Danes in jutri sva sama, mož dela cele dneve, ker je sodelavec na bolniški . uživajta z Janom
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:43:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna, sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven no Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok..... tak je ponavadi povsod......kjer je ljubezen,so prepiri
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 10:44:44
|
|
|
|
arabela*
|
Nič grem puncama pripravit malico...navadni jogurt in banane notri narezane.....pa malo se bomo igrali....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:00:48
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz iz šihta,sem se danes nadelala tak,da me vse boli,najbolj pa noge. Zaj pa Leo počakam,ker je šla z mojimi k frizeru,pol pa grema v Qulandijo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:02:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna, sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven no Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok..... tak je ponavadi povsod......kjer je ljubezen,so prepiri Tak,je pri nas.Sploh Maks je taki,da bože nedaj,da mu kateri kako igračo vzame.Znori! Ga odvajam od tega.Je pa ponavadi to povsod,kjer sta vsaj 2 otroka,kot je že Saraya napisala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:14:05
|
|
|
|
koala
|
Dan! Saraya dobra si da še funkcioniraš, jaz sem spala od 23.30 do5.45 pa sem koma utrujena. Za ustnega pa sem itak vedla da boš razturala. matcar . botrca, samo da se bolje počutiš. Tebi pa zdravje resno nagaja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:29:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna, sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven no Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok..... tak je ponavadi povsod......kjer je ljubezen,so prepiri Tak,je pri nas.Sploh Maks je taki,da bože nedaj,da mu kateri kako igračo vzame.Znori! Ga odvajam od tega.Je pa ponavadi to povsod,kjer sta vsaj 2 otroka,kot je že Saraya napisala. ja...naše dve sta danes malo kot najboljši frendici,nerazdružljivi...v nasledni minuti pa se rausata...M pride in kar A z žlico stauče,pa potem dobi granate nazaj...pa...eh...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:31:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! Saraya dobra si da še funkcioniraš, jaz sem spala od 23.30 do5.45 pa sem koma utrujena. Za ustnega pa sem itak vedla da boš razturala. ma ja....redbull deluje ž Sem brižinske imela...hvalabogu....jih obvladam...pa izvirne grehe naših prednikov,pa molitve
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:35:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz iz šihta,sem se danes nadelala tak,da me vse boli,najbolj pa noge. bdw...a ne bi raje doma počivala?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:36:23
|
|
|
|
arabela*
|
Mat...............ni se mi s to ang...ubadat... zna katera zelo dobro?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:40:50
|
|
|
|
koala
|
Če te ne muči slovnica, potem ti vrjetno lahko pomagam. Pravil pa ne znam.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:55:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Če te ne muči slovnica, potem ti vrjetno lahko pomagam. Pravil pa ne znam. ne slovnica ne....razumevanje... Mogla bi si par dvogovorov sestavit oz kao intervju....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 12:59:08
|
|
|
|
koala
|
Povej, kaj te muči...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 13:03:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Povej, kaj te muči... ma ne...sem mislila če kera zelo dobro obvlada,da bi ji dala,da mi prevede na brzino.....ker to vstavlajt v slovar...rodiš poleg
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 13:31:35
|
|
|
|
koala
|
Kaka brzina more to bit? Če hočeš mi lahko na ZS pošlješ pa boš vidla če ti bo OK.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 15:02:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Kaka brzina more to bit? Če hočeš mi lahko na ZS pošlješ pa boš vidla če ti bo OK. aha..pol obvladaš,fajn... imaš kak mejl? Mi napiši na zs.. bom si slovenščini sestavila do sedme nekje,pa ti te pošljem...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 15:05:01
|
|
|
|
arabela*
|
Kak me spanje muči .....gremo malo na sprehod
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?