|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
19.6.2010 9:27:18   
elevitka
evo nekaj sem jih naložila na FB... to kar sem slike našla... odkar imam Tajkota ne pečem ker nimam časa, tako da je veliko slik še na starem računalniku ostalo pri bratu preden sem se preselila (upam da jih ni zbrisal).

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.6.2010 9:37:15   
Sacherca
Zdaj pa se je meni zalustal kos tvoje torte user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.6.2010 9:45:01   
elevitka
user posted image ... sam moje so večinoma sadne

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.6.2010 9:48:49   
Sacherca
Sploh ni vazno user posted image Saj drugace moje tudi,jogurtovo sadne...Kaksna colokadna in sacherca pa za kak vikend po kosilu nesem k mojim domov...Ampak z vecjim uztikom pojem druge torte, kot te,ki jih sama naredim...Ni tak uzitek,poskusim vedno en kos toliko,da vem ce je dobro ratalo...

Zdaj pa konc o tortah,ker bom se lacna postala user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.6.2010 10:37:38   
arabela*
Danuser posted image

Jaz iz šole,mi je fajn šlo na ustnem iz slo...user posted image .....do pon. miruser posted image

Mičkene se pridno igrata,moj je na poti v austrijo in pride ponoči,noče tam prespatuser posted image

vreme...user posted image .....bi morala do Zare za kavbojke gledat in mi ni,pa predaleč za peški..user posted image ...razprodaje,pa touser posted image

Kuhala bom kar neko mišungo s krompirja in stročje fižole,10 min.delauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.6.2010 10:38:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Sploh ni vazno user posted image Saj drugace moje tudi,jogurtovo sadne...Kaksna colokadna in sacherca pa za kak vikend po kosilu nesem k mojim domov...Ampak z vecjim uztikom pojem druge torte, kot te,ki jih sama naredim...Ni tak uzitek,poskusim vedno en kos toliko,da vem ce je dobro ratalo...

Zdaj pa konc o tortah,ker bom se lacna postala user posted image

dajte se umirit no,jaz noro obožujem torte,vse vrst,najbolj pa kake kremne,pa s pudingovo kremo,pa....njami ammi....pa ledeneuser posted image ..bi kar zmazala zdaj eno celouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.6.2010 10:39:39   
arabela*

Daj,kaj debela? Kaj mislis zakaj ni moje nobene slike gor???user posted image Ker imam 10 viska glede na mojo postavo s aktero sem b ila zadovoljna user posted image

kje...slike....jaz še te nimam na fb..ne?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.6.2010 10:41:18   
arabela*
Včeraj sem film gledla do pol enih,zjutraj pa sem ob 4.15 vstala....sem se kofeja nažrla in redbula...in se super počutim......zaenkrat šeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.6.2010 10:42:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Spali smo kar ok do 8h, zdaj z možem pijeva kavico Jan pa gleda risanke na pop tv. Vreme je user posted image in gledam kdaj se bo vsipalo. Mislila sva z Janom it v Svečino gledat konje pa še jahanje imajo zastonj, pa ne vem če nama bo ratalo. Danes in jutri sva sama, mož dela cele dneve, ker je sodelavec na bolniški user posted image .

uživajta z Janomuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.6.2010 10:43:45   
arabela*

Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna,  sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven nouser posted image Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok.....

tak je ponavadi povsod......kjer je ljubezen,so prepiriuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.6.2010 10:44:44   
arabela*
Nič grem puncama pripravit malico...navadni jogurt in banane notri narezane.....pa malo se bomo igrali....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.6.2010 12:00:48   
matcar
Dan!

Jaz iz šihta,sem se danes nadelala tak,da me vse boli,najbolj pa noge.user posted image user posted image user posted image Zaj pa Leo počakam,ker je šla z mojimi k frizeru,pol pa grema v Qulandijo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.6.2010 12:02:10   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna,  sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven nouser posted image Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok.....

Tak,je pri nas.Sploh Maks je taki,da bože nedaj,da mu kateri kako igračo vzame.Znori! Ga odvajam od tega.Je pa ponavadi to povsod,kjer sta vsaj 2 otroka,kot je že Saraya napisala.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.6.2010 12:14:05   
koala
Dan!

Saraya dobra si da še funkcioniraš, jaz sem spala od 23.30 do5.45 pa sem koma utrujena.
Za ustnega pa sem itak vedla da boš razturala.

matcaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

botrca, samo da se bolje počutiš. Tebi pa zdravje resno nagaja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.6.2010 12:29:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak,je pri nas.Sploh Maks je taki,da bože nedaj,da mu kateri kako igračo vzame.Znori! Ga odvajam od tega.Je pa ponavadi to povsod,kjer sta vsaj 2 otroka,kot je že Saraya napisala.

ja...naše dve sta danes malo kot najboljši frendici,nerazdružljivi...v nasledni minuti pa se rausata...M pride in kar A z žlico stauče,pa potem dobi granate nazaj...pa...eh...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.6.2010 12:31:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Dan!

Saraya dobra si da še funkcioniraš, jaz sem spala od 23.30 do5.45 pa sem koma utrujena.
Za ustnega pa sem itak vedla da boš razturala.

ma ja....redbull delujeuser posted image ž

Sem brižinske imela...hvalabogu....jih obvladam...pa izvirne grehe naših prednikov,pa molitveuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.6.2010 12:35:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz iz šihta,sem se danes nadelala tak,da me vse boli,najbolj pa noge.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

bdw...a ne bi raje doma počivala?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.6.2010 12:36:23   
arabela*
Mat...............ni se mi s to ang...ubadat...user posted image

zna katera zelo dobro?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.6.2010 12:40:50   
koala
Če te ne muči slovnica, potem ti vrjetno lahko pomagam. Pravil pa ne znam.

Nisem vedela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.6.2010 12:55:34   
arabela*

Če te ne muči slovnica, potem ti vrjetno lahko pomagam. Pravil pa ne znam.

ne slovnica ne....razumevanje...user posted image
Mogla bi si par dvogovorov sestavit oz kao intervju....user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.6.2010 12:59:08   
koala
Povej, kaj te muči...

Nisem vedela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.6.2010 13:03:02   
arabela*

Povej, kaj te muči...

ma ne...sem mislila če kera zelo dobro obvlada,da bi ji dala,da mi prevede na brzino.....ker to vstavlajt v slovar...rodiš poleguser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.6.2010 13:31:35   
koala
Kaka brzina more to bit?
Če hočeš mi lahko na ZS pošlješ pa boš vidla če ti bo OK.

Nisem vedela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.6.2010 15:02:38   
arabela*

Kaka brzina more to bit?
Če hočeš mi lahko na ZS pošlješ pa boš vidla če ti bo OK.

aha..pol obvladaš,fajn...user posted image

imaš kak mejl? Mi napiši na zs..

bom si slovenščini sestavila do sedme nekje,pa ti te pošljem...user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.6.2010 15:05:01   
arabela*
Kak me spanje mučiuser posted image .....gremo malo na sprehoduser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?