|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
18.6.2010 8:37:50   
Sacherca
Kaj čem,mam pač rada izzive in veliko družino.Še je enuser posted image namreč v planu.user posted image

user posted image user posted image user posted image svaka cast

Sem te dodala....Zdaj pa si sibam glavo umit,pol mojga velikga zbudit,tamali pa je ze na jim jamu...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.6.2010 8:40:09   
koala
Jutro!!!

Katy čestitke tvojemu Timoteju za obmesečnico.
Pa dobro poravita na UZ-ju kolkov.

matcar res si carica da folgaš vse kar sfolgaš. Uživaj danes.

Kofe, zmenite se, zdaj je že res čas da vas spoznam.
Viš Katy jaz še tudi nisem uspela na kofe....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.6.2010 10:30:36   
arabela*
danuser posted image

Lepo ste nakloftale včeraj...bom vas ob priliki prebralauser posted image

Medve z M sva bile pri zdravnici,ker je včeraj pod vratom pikice dobila in ni ni...spet tud ona baje od vročineuser posted image ....hvalabogu...

Zdaj pa grem se dalje učit.....user posted image

jutri pa držite močno močno od osme dalje pestke...ko bom švicala tamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.6.2010 13:20:47   
tasa_m
te pa gremo jutri na kofe?! 1 urco pa si bomo že vzele časa.. user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.6.2010 13:21:01   
tasa_m
danes je fuzbaaaaaalllll user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.6.2010 13:36:17   
elevitka
sacherca tvoj sine ima najjjjjllleeeppšeee ime user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.6.2010 13:43:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

sacherca tvoj sine ima najjjjjllleeeppšeee ime user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image tako kot tvoj a ne?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.6.2010 16:39:01   
botrca
Sacherca dobrodošla tudi iz moje strani. Ja fajn, da imaš enega tolk starega kot moj Jan.

Kdaj ste se pogovarjale o kavi? Ali sem kaj zamudilauser posted image

Včeraj sem bila tako boga, da sem mislila da bom umrla. Tresla sem se kot šiba, bruhala, vročina me je oblivala...vsa mokra sem bila in komaj sem zdržala do večera da sem šla ob 21h z Janom spat. No hvala bogu danes je dosti boljši.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
18.6.2010 16:39:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

danes je fuzbaaaaaalllll user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

gledam in navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
18.6.2010 16:40:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

te pa gremo jutri na kofe?! 1 urco pa si bomo že vzele časa.. user posted image  user posted image  

kdaj? kje? jutri misli deževat celi dan...povejte kje in kdaj pa da vidim če bom lahko prišla. Pa da ne bo spet enako...samo ene in iste.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
18.6.2010 16:42:58   
botrca
Bravo Slovenija!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 18.6.2010 16:43:22 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
18.6.2010 18:16:28   
matcar
Kava? Kdaj? Kje? Jaz namreč do 11-h delam,pol pa sem fraj.Tak,da z besedo na dan.Aja,pa sama sem,brez trokov.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
18.6.2010 18:17:06   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Bravo Slovenija!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se strinjam popolnoma!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
18.6.2010 19:40:10   
Sacherca
Pridem,ko dete zapsi in se zivci umirijo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.6.2010 19:50:02   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.6.2010 19:51:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kava? Kdaj? Kje? Jaz namreč do 11-h delam,pol pa sem fraj.Tak,da z besedo na dan.Aja,pa sama sem,brez trokov.user posted image

jaz sem tud dopoldne v šoli...tam popoldne pa imam časuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
18.6.2010 19:55:27   
arabela*
Upam da dečike zaspijo in malo miru...So maloprej domov prišle, midva pa tudi. Sva šla avto registrirat, pa jest...pol pa domov še dalje nogomet gledatuser posted image
Zdaj pa ko se umiri, pa pospravim in pojstla.Jutri imam pa ob 4.00 budilkouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
18.6.2010 20:02:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jutri imam pa ob 4.00 budilkouser posted image

ojoj...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
18.6.2010 20:02:38   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.6.2010 20:05:08   
botrca
Jutri popoldan bi mogoče tudi jaz lahko prišla z Janom po 17h če se strinjate. Naj večina odloči. Lahko se dobimo v Mitnici ali pa tam na taboru ko smo lani bile...Večerko zdaj sem se spomnilauser posted image .To so predlogi če bo lepo vreme. Če ne ne grem nikamor.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
18.6.2010 20:13:08   
tasa_m
večeruser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
18.6.2010 20:13:13   
arabela*

ojoj...user posted image

ma ja...moram si prebrat skozi...saj sem si redbull nabavlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
18.6.2010 20:14:30   
arabela*

Jutri popoldan bi mogoče tudi jaz lahko prišla z Janom po 17h če se strinjate. Naj večina odloči. Lahko se dobimo v Mitnici ali pa tam na taboru ko smo lani bile...Večerko zdaj sem se spomnilauser posted image .To so predlogi če bo lepo vreme. Če ne ne grem nikamor.

jaz se strinjam za uro...mogoče bi še kakšno urco prej.....če bo vreme solidnouser posted image
Je pa res,da do mitnice ne bom hodla, ker mi je glede na to,da nimam avta jutri doma,predaleč.....user posted image

aja,pa večerko mi je tud predalečuser posted image ...pač zmente se....večina se mora strinjatuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 18.6.2010 20:16:00 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
18.6.2010 20:14:31   
botrca

ojoj...user posted image

ma ja...moram si prebrat skozi...saj sem si redbull nabavlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobra si ob taki uri to pit

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.6.2010 20:15:05   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobra si ob taki uri to pit

kaj pa najuser posted image ....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?