Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 20:17:40
|
|
|
|
arabela*
|
NIč...grem .....bajči ajči vsem......zmente se za kofi in bom poškilila jutri.. nočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 20:32:40
|
|
|
|
tasa_m
|
saraya nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 20:33:43
|
|
|
|
tasa_m
|
nič se ne dogaja te pa grem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 21:04:30
|
|
|
|
marta82
|
Mene jutri ne bo na kafe, ker imam 13. obletnico valete (mater se staram ).
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 21:12:51
|
|
|
|
elevitka
|
mene tud ne bo ... (standard) tak da me ne bo noben pogrešal ....smo na rojstnem dnevu!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 21:47:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 21:50:01
|
|
|
|
ly117
|
Samo da se vam javim, preden vse pobegnete spat. Glede jutršnjega kafeta mene ne bo ker me ni v MB in sem v NG. Upam samo da se ne bodo izpolnile vremenske napovedi in da ne bo dežeka. Čeprav dvomim. Grem zdaj pod tuš in generalko nared pa se vrnem, seveda če še bo kera tu.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 22:00:09
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 22:01:32
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem prišla zaj domu,sma si z možekom malo privoščla.Zaj pa nogomet poslušam. Za kafe pa jaz popoldean ne morem,ker grem na abrahama.Te pa se za naslednji teden zmenimo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 22:16:04
|
|
|
|
LILA100
|
čer! kaj ste že vse pobegnile?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 22:24:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 čer! kaj ste že vse pobegnile? Jaz sem še tu!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 22:35:20
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem spat,ker delam zjutraj. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 22:48:34
|
|
|
|
ly117
|
Evo mene nazaj. Sem vedla da mi bote že vse pobegnile. Nič hudega. Fajn spite.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 18.6.2010 23:42:00
|
|
|
|
katy83
|
pa kje ste vse???? No, da vam javim, kolki so ok, z aprilčicami smo ble na pijači pri Večerkotu, kak je pasalo. vseh 6 otrok pa tak pridnih naslednji teden ponovimo baje. No, ve/me se tudi menimo vidim za pijačo. jutri meni ne bo šlo, ker gremo spet na piknik , naslednji teden pa kadarkoli, ok no v ponedeljek grem z malim v razvojno ambulanto, ampak to je itak zjutraj, tak da ni panike. Upam, da se res vidimo. lepo spite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 6:43:48
|
|
|
|
ly117
|
Jutro. Jaz sem že pri , Luka se igra zraven mene, ata pa še . No punce uživajte danes in čim več sončka.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 7:23:03
|
|
|
|
elevitka
|
upam da te bo oni zgoraj ubogal Ly in nebo scalo ... lepo se imejte babike !
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 8:42:02
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 8:45:06
|
|
|
|
botrca
|
Spali smo kar ok do 8h, zdaj z možem pijeva kavico Jan pa gleda risanke na pop tv. Vreme je in gledam kdaj se bo vsipalo. Mislila sva z Janom it v Svečino gledat konje pa še jahanje imajo zastonj, pa ne vem če nama bo ratalo. Danes in jutri sva sama, mož dela cele dneve, ker je sodelavec na bolniški . Kuhala bom fižolovo in ohrovtovo enolončnico z mesom in krompirjem. Lep dan vsem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 8:46:26
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 8:53:40
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro tudi od mene! Tudi jaz zdajle ob kavi,skrat tudi pop tv gleda...Upam,da bo vreme zdrzalo,ker gremo potem na piknik Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna, sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven no Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok..... Dajte tist teden po 28.6 doloct en dan,ko bote mele cajt pa spijemo kafe pri nas,tud kadite lahka zunuj pa se sacherco dobite za povrh...Pa lepo vreme naroct elevitka ti pa si baba in pol super slike na FB matcar tvoja decica sladka ko cuker Uzivajte!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:04:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro tudi od mene! Tudi jaz zdajle ob kavi,skrat tudi pop tv gleda...Upam,da bo vreme zdrzalo,ker gremo potem na piknik Dajte mi rect ve,ki imate evc otrok.....Nasa dva,skrat in njegova sestricna, sta vsak dan skupaj in posledicno se zunaj kregata za vsako stvar,igraco,ni da ni....Da ratam kar pikasta zraven no Ko nista skupaj,se v nulo pogresata potem pa sam jok in stok..... Dajte tist teden po 28.6 doloct en dan,ko bote mele cajt pa spijemo kafe pri nas,tud kadite lahka zunuj pa se sacherco dobite za povrh...Pa lepo vreme naroct elevitka ti pa si baba in pol super slike na FB matcar tvoja decica sladka ko cuker Uzivajte!!! kaj sem tak debela ???? mast kurja ... lih te ko smo mi na morju sem videla da si prava mojstrica za torte .... moram tud jaz slike svojih poiskat in naložit... da ti bom malce konkurenco delala :)
< Sporočilo je popravil elevitka -- 19.6.2010 9:05:07 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:09:39
|
|
|
|
Sacherca
|
Daj,kaj debela? Kaj mislis zakaj ni moje nobene slike gor??? Ker imam 10 viska glede na mojo postavo s aktero sem b ila zadovoljna Daj tortice gor ja ....Jaz sem prvo naredila za skratov prvi rojstni dan,se vidi pocasen napredek.ker okrasevanje mi nekak ne gre...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:10:23
|
|
|
|
Sacherca
|
baba in pol za mene pomeni,da si prava raketa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:12:15
|
|
|
|
elevitka
|
kaj ti ne gre okraševanje... super so... ene prav ultra slastičarske
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 19.6.2010 9:18:42
|
|
|
|
Sacherca
|
Hvala....ampak,ko vidis mojstrice na kulinariki potem,vem kje sem..Ampak, vztrajam,bodo ze izkusnje prinesle svoje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?