bela.kava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345 Oj, zunaj pa tak dež. Katastrofa... Pa še naši bodo popušili al kaj.... ene čudne glasove slišim iz dnevne . Bela Kava - mislim, da ni za obupat, zagotovo se bo obrnilo tako, da bo za punčki najbolje in me vemo, kako je to!!!!! Je pa res ena čudna kuhinja tole. Moraš biti ful močen, da lahko preneseš. Jaz šele 17 dni na čakanju, pa se mi zdi že cela večnost. Pa še fejst bom čakala, da pride avgust... Ne vem, kako bom zdržala.... Lepo vas je prebirati vse punce, tiste, ki že ponosno cvetite v vlogi posvojene mame in pa tiste, ki se šele odpravljate na to pot. Srečno res vsem! Pa se veselim poročilc novopečenih mamic, da mal popestrijo tole turobo zunaj in v naših srčkih Ok sploh ni tako hudo, najprej pri nas sploh ni deževalo, če pa bi, potem je pa to samo znak, da bo kmalu sonce (za dežjem itak VEDNO posije sonce), 2:2 je pravzaprav fenomenalen rezultat, posvojene mame ne pišejo, ker 100 na uro uživajo s svojimi malčki in en dva tri bo avgust, ko boš to počela tudi ti. V vmesnem času pa zlagaj oblačilca, ogleduj si igrače, zbiraj posteljnino, v glavnem VESELI SE, verjemi, da nima nobenega smisla čakati do zadnjega. Že "gnezdenje" prinese ogromno veselja in zakaj si ne bi privoščila teh občutkov. Pa še čas prej mine. Zdaj moja situacija ne zgleda kot najbolj vzpodbudna, a jaz sem bila tako srečna ko sem zbirala stvari za punčki. Ne in ni najhujša prazna soba ali stvari v njej, to samo pomeni, da jo imam, da čaka in da bo slej kot prej polna. In če ti jaz svetujem, da je sedaj čas za veselje, potem mi pa ja moraš verjeti. Zmenjeno
|