evangelie
|
Hehe, naše klepetulje so očitno še vedno v ZOO-ju Upam, da vas je bilo dovolj in da ste se imele nadvse lepo. Za vse nas, ki se nismo mogle udeležit, pa le naredite kako poročilo Mi je žal, da se nisem mogla udeležit, ampak mi je malo lažje, ker se nama je vsaj z Lenči včeraj uspelo dobit - sicer na kratko, ampak dovolj, da sem spoznala njeno malo, luštno srčico Urško. Kljub temu, da je drobcena in malo manjša od ostalih biserčkov, je fejst punčka, ki bo kmalu vse dohitela .... Lenči, naslednjič se dobimo za malo dlje, ne? HVALA vsem za čestitke! Tudi Vitan se lepo zahvaljuje , hkrati pa čestitava tudi mali bejbi in Sari Zibka, tudi jaz bi rada spoznala tebe in Klaro...v CE sem bila sicer ravno včeraj, ampak sem se čist na hitro odločila, pa tudi nisem bila dolgo...Bom pa sigurno v začetku julija šla kaj domov, ti sporočim kakšen dan prej, pa če ti uspe, se dobimo, ok? Araz, kako si jo pa odvadila vlečenja za lase? Tudi meni bi bilo bolj všeč, če bi me božal Uspavanje - kaj naj rečem...USPEVA NAM ¨Prav zares se je mali navadil tega novega načina (upam,da se ne bo zdaj vse sfižilo, ko ga tako hvalim ), sva ga ponoči orng zvadila, ker se je prebujal na vsako uro. Revež se je prehladil in je imel zabasan nosek, pa še kakal je bolj slabo prejšni dan, tako da sem ob 2h zjutraj vklopila sesalec in sčistila nosek, potem pa še v kopalnici potelovadila z njim, da se je pokakall..in potem je zaspal za ene 2 uri. Upam, da bo danes bolje... Sva bila pa tudi na pregledu in pri 6.m meri 68 cm, težek pa je 6.900 g. Je rekla P, da je malo premalo težek (glede na tabele), ampak da ne bova komplicirali - saj na pogled je tak fajni, glih prav, sploh ne izgleda presuh, res pa je, da ni zalit, kot so nekateri. Itak tudi dojenčki ne morejo biti vsi enaki... Mi je pa pokazala kako ga pravilno posedem iz ležečega položaja, da spodbujam samostojno posedanje in razvijanje pomoči z rokicami (do zdaj sem ga kar za rokice potegnila naprej). Cepljeni zaradi prehlada nismo bili. Aja, še to...sem se odločila, da nabavim stajico. Ve jo imate in če ja, na kaj naj bom pozorna pri izbiri? LP in lahko noč..imam občutek, da bom jutri kuhala kavo
|