|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.6.2010 7:43:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa---super...ja, tudi jaz sem ugotovila, da sem potrebna takih večerov...In kdaj se bomo kaj mariborčanke kaj tako dobile..zvečer mislim...same...brez otrok? Meni bi pasaloooo!user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  tak se govori, to rabimo user posted image   user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
17.6.2010 7:43:24   
KOKICA32
Aha, Tasa bo sedaj malo pokomentirala, kaj je zamudila, potem pa bo čvekala. user posted image

KOmaj čakam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
17.6.2010 7:44:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Buuuuuuuuuuuuu!user posted image

Persida, Trezika, Tasa, Najaa, MaJaLe???? Kje steeeeeeeeeeeee????

jaz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

Ja, po kolkem času si se pa ti oglasila?

Kako si?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
17.6.2010 7:44:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa---super...ja, tudi jaz sem ugotovila, da sem potrebna takih večerov...In kdaj se bomo kaj mariborčanke kaj tako dobile..zvečer mislim...same...brez otrok? Meni bi pasaloooo!user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  tak se govori, to rabimo user posted image   user posted image

In kdaj se bomo dobile?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.6.2010 7:45:18   
tasa_m

Hvala!user posted image

Kako si? Lija?

jaz sem.. no plačevala sem račune, tak da tak pač no user posted image   user posted image user posted image  moj ttr pa je še slabše user posted image  user posted image

Lija pa je OKej, sicer v Lenartu popoldan jo prpelajo, ker ima zaključek v vrtcu danes.
Pa ti in Valentin? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.6.2010 7:46:24   
tasa_m

In kdaj se bomo dobile?

meni je vseeno, jaz mam stalno čas za naše babe user posted image
Bi mogli malo čebelo poklicat, sploh ne vem več kaka zgleda kak dugo je že nisem videla user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.6.2010 7:47:44   
KOKICA32

Hvala!user posted image

Kako si? Lija?

jaz sem.. no plačevala sem račune, tak da tak pač no user posted image   user posted image user posted image  moj ttr pa je še slabše user posted image  user posted image

Lija pa je OKej, sicer v Lenartu popoldan jo prpelajo, ker ima zaključek v vrtcu danes.
Pa ti in Valentin? 

Saj boš počasi dobila svojo prvo plačo in bo bolje. user posted image

A v Lenartu je...?  A čez počitnice pa ne bo v vrtcu?

Jaz sem okej, pač z ozirom na vreme...Valentin pa je zdrav, super...Kaj dela sedaj sam ... ve...!user posted image Jutri popoldan gre do nedelje k mojim na mini počitnice, da bosta ata in mama lahko malo sama. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.6.2010 7:53:03   
tasa_m
dobila sem svojo prvo plačo že user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ssaj drugače nebi plačevala, zdaj sem malo T. rešla, da nebo spet vse na njem. Saj je bilo zdaj dovolj dolgo od februarja pa do zdaj. Tak da naj si tud on kaj prišpara user posted image  user posted image  user posted image

Kokica, kdaj se bomo z čolnom šle pelat?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.6.2010 7:54:13   
KOKICA32

In kdaj se bomo dobile?

meni je vseeno, jaz mam stalno čas za naše babe user posted image
Bi mogli malo čebelo poklicat, sploh ne vem več kaka zgleda kak dugo je že nisem videla user posted image

ja, jaz sem jo tudi nazadnje videla, ko smo bili v Bumbarju...kaj praviš na naslednji četrtek, ko je potem v petek praznik?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.6.2010 7:55:15   
KOKICA32

dobila sem svojo prvo plačo že user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ssaj drugače nebi plačevala, zdaj sem malo T. rešla, da nebo spet vse na njem. Saj je bilo zdaj dovolj dolgo od februarja pa do zdaj. Tak da naj si tud on kaj prišpara user posted image  user posted image  user posted image

Kokica, kdaj se bomo z čolnom šle pelat?

A tako..no, potem pa tak super,....a že 1 mesec delaš al kak? Kak je minilo!user posted image

reči....pa gremo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.6.2010 8:04:02   
tasa_m
 danes je glih 1.mesec.
No, dobila sem za 14 dni + regres (sorazmerni del oz. za 14.dni tud) user posted image Me je skoraj kap ko sem cifro videla. Ja, se bo lažje dihalo, pa je kak je user posted image user posted image

Jaz sem tudi Liji 2 sandalčke kupla, ene odprte pa ene zaprte spredaj. Z obema ful lepo hodi tak da... user posted image bravo Lijika.

Joj, veš kaj jaz še ne vem kak nasl,.čet.delam. Jutri dobimo komaj urnik.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.6.2010 8:10:55   
KOKICA32

danes je glih 1.mesec.
No, dobila sem za 14 dni + regres (sorazmerni del oz. za 14.dni tud) user posted image Me je skoraj kap ko sem cifro videla. Ja, se bo lažje dihalo, pa je kak je user posted image user posted image

Jaz sem tudi Liji 2 sandalčke kupla, ene odprte pa ene zaprte spredaj. Z obema ful lepo hodi tak da... user posted image bravo Lijika.

Joj, veš kaj jaz še ne vem kak nasl,.čet.delam. Jutri dobimo komaj urnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeee!!!!

Na morju sem V. kar crokse (ponaredek, kar na štantuuser posted image ) kupila..za v morje, pa so se super izkazali in je prav fino hodil z njiimi, tudi po skalah. Je pa res, da jih mu sedaj doma ne obujem, ker jih bom imel le za v vodo...

No, potem pa boš jutri povedala, če ti paše...jaz pa bom še MČ in Persidi mail napisala, če njima paše...Trezika bo pa tak tu videla...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.6.2010 8:13:40   
KOKICA32
Mail poslan..tudi Treziki.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.6.2010 8:20:39   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image super.

Ker si pa tak vsestranska pa mi prosim idi še po eno al pa dve štručki. Nimam nič kruha doma, jaz pa lačnaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.6.2010 8:27:29   
tasa_m
kokica ful lepa muzika...zdaj si jo že ene 3 krat vrtim!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pa lep videospot. Bravo Tanja in Rok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.6.2010 8:52:22   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image super.

Ker si pa tak vsestranska pa mi prosim idi še po eno al pa dve štručki. Nimam nič kruha doma, jaz pa lačnaaaa user posted image user posted image

Eeee, boga....tu pa ti ne morem pomagati...bi ti virtualnega prilepila a boš potem še bolj lačna.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.6.2010 8:52:41   
KOKICA32

kokica ful lepa muzika...zdaj si jo že ene 3 krat vrtim!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pa lep videospot. Bravo Tanja in Rok user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.6.2010 9:47:47   
tasa_m

Eeee, boga....tu pa ti ne morem pomagati...bi ti virtualnega prilepila a boš potem še bolj lačna.user posted image

sem kofe spila, pa en miffin pa je šlo ven. Sicer je blo sladko ampak kaj naj, če pa druga ni blo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.6.2010 9:48:58   
tasa_m
Tak zdaj pa sem si nohte poštucala    user posted image user posted image user posted image počasi pod tuš te pa via služba. Juhuhu, bruhuhu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.6.2010 9:49:39   
KOKICA32

sem kofe spila, pa en miffin pa je šlo ven. Sicer je blo sladko ampak kaj naj, če pa druga ni blo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hmmmm, Muffini....kake lušte si mi sedaj naredila...se jih že pol leta spravljam spečti pa nič iz tega..a si jih sama spekla al si jih kupila?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.6.2010 9:50:14   
KOKICA32

Tak zdaj pa sem si nohte poštucala    user posted image user posted image user posted image počasi pod tuš te pa via služba. Juhuhu, bruhuhu.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imej!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.6.2010 10:53:02   
PERSIDA
HELO PICKOVA BANDAuser posted image
Je li me tko zvao?user posted image Ne pol,pa pridem kar sama.Sicer ne vem ,če bom vtegnila do konca napisat,pa vseeno probamuser posted image .Saj ne vem kje sem ostala odzadnjičuser posted image .

Kokič lepo ,da ste uživali na morju.Mi ga šibnemo čez 17 dni.Da se mbjovke na kup vržemo bi že bil čas.Za mene najboljša rešitev kaki park,ker za v gostilno več nismouser posted image .Vas ,pa z veseljem sprejmemo v B. Še bazen napolnimo in iiiiiiihauser posted image .
Aja še to se moram pohvalit,da Tomaž samostojno hodi kar veliko tak,da je že veliki ded.Anžeta,pa čakam ,ker mu ne manjka več dost ,ker se že spušča od opore in razmišlja ,če bi sam stopo al neuser posted image .
Bila sva pri Ft in rekla ,da mi zaključujemo ,ker sta oba frajerja (Tudi Tomaža sem zraven vzela ,da ga vidi) in pravi ,da je vse tako kot mora bit in ,da v 14 dneh bi se naj Anže spustil.Jaz sem rekla dober mesec in da vidimouser posted image .Da sem presrečna itak ni za govorituser posted image . Samo se še greva pokazat ko shodiva.Komaj čakam,ker bi rada ,da ji Anže sam vrtnico neseuser posted image .Da sta se cela polupčkala ne rabim razlagatuser posted image .
V glavnem sta totalno različna tako po izgledu kot po karakterju.Sem mislila ,da bosta oba po mami,pa ni ratalouser posted image . En bi se samo lupčko tak ko mami drugega ,pa moraš prosit.En totalni smehec drugi pravi resnež ko od začetka je glih obratno kazalo.Mami ni podoben debeden po zunanjosti beri( ata je to vredi zmešo).
En je bolj tehnični tip drugi bolj ročna dela.računalniška miza jima še vedno gre ful na živce tak,da počasi dobita vsak svojo mizo in svojo frštekarijo.user posted image user posted image user posted image
Ja drugač Tomaž preboleva virozico en dan je sračko in bruho.Se že popravlja samo še ni tapravi.Carto bi se itak skoz večje mazice mamine ne poznam itakuser posted image .Ko se lupčkamo in cartamo se itak moramo vsi trije da slučajno kateri ne zaostne.Stvari posnemata en od drugega tak,da vse obvladata obauser posted image .
Ja kaj naj rečem srečna da ju imam čeprav sta me včeraj skoraj ob živčni zlom spravla.Človek jima ne more dopovedat ,da zunaj dežuje.Res včeraj sem ,pa tako čakala ,da bo večer ,da smo pol devetih že vsi trije spaliuser posted image . Ati je še vedno zgodba za sebe.On piše svoje zgodbeuser posted image .
Še kaj hm ..... ko se somnim napišem mogoče  zvečer ,če me ne spravita ob živčni zlomuser posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.6.2010 10:58:18   
PERSIDA
Aha še nekaj včeraj mi je  končno uspelo,da jima dam delat osebno tak,da čez teden dni bota prava državljana.Pa prošnje za vrtec sem raznosla ,nekega velikega upanja nam niso dali samo upanje umre zadnje.Ker sem dala za naslednjo leto marca je verjetnosti bolj malo upam ,pa ,da vsaj prideta do septebra 2011.Te bota že prava deda in upam,da nam ratauser posted image  .
Evo pravljice konec Alareeeeeeeeeeeeeeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image .Čao,čao..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.6.2010 11:00:46   
ema tiara
hej persida...tebe pa tak rada berem,si taka asica...tvoja bauca sta pa tak frajerja...naš pa še noče hodit...ga je še strah...aja,imamo tretji zob...s tako hitrostjo jih bo glih v 1.razredu vse dobo

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.6.2010 11:16:02   
KOKICA32
Persida, moja!user posted image user posted image user posted image Jaz sem te klicala, včeraj!!!user posted image Evo, pa si me slišala!user posted image user posted image user posted image

Kako lepo opisuješ dogajanje s tvojima bavcema. Enkrtano res. Ko pa si napisala o vrtnici pa so mi pritekle solze! user posted image Kako lepo!user posted image user posted image user posted image Res sta veliko dala skozi, pa ju poglej sedaj. user posted image user posted image user posted image Pa tako zlato mamo imata!

Ja, ko je tako tečno in poscano vreme, smo vsi aut...user posted image Tudi moje je bil včeraj grozen, ko sem prišla iz službe....prej, ko sta bila cel dan z atijem sama, je bil baje okej..potem pa je skapiral, da sem jaz poleg, mene pa se ne boji tako kot očeta. Joj, kako je spet v trgovini delal. V Bauhausu je hotel vse žarnice pregledati (če delajo al kaj?user posted image ), pa stikala odnesti!!! Pa daj povejte, kako to obvladujete? Ker moj postaja prava trma in jokec, če kaj ni po njegovo!

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?