PERSIDA
|
HELO PICKOVA BANDA Je li me tko zvao? Ne pol,pa pridem kar sama.Sicer ne vem ,če bom vtegnila do konca napisat,pa vseeno probam .Saj ne vem kje sem ostala odzadnjič . Kokič lepo ,da ste uživali na morju.Mi ga šibnemo čez 17 dni.Da se mbjovke na kup vržemo bi že bil čas.Za mene najboljša rešitev kaki park,ker za v gostilno več nismo .Vas ,pa z veseljem sprejmemo v B. Še bazen napolnimo in iiiiiiiha . Aja še to se moram pohvalit,da Tomaž samostojno hodi kar veliko tak,da je že veliki ded.Anžeta,pa čakam ,ker mu ne manjka več dost ,ker se že spušča od opore in razmišlja ,če bi sam stopo al ne . Bila sva pri Ft in rekla ,da mi zaključujemo ,ker sta oba frajerja (Tudi Tomaža sem zraven vzela ,da ga vidi) in pravi ,da je vse tako kot mora bit in ,da v 14 dneh bi se naj Anže spustil.Jaz sem rekla dober mesec in da vidimo .Da sem presrečna itak ni za govorit . Samo se še greva pokazat ko shodiva.Komaj čakam,ker bi rada ,da ji Anže sam vrtnico nese .Da sta se cela polupčkala ne rabim razlagat . V glavnem sta totalno različna tako po izgledu kot po karakterju.Sem mislila ,da bosta oba po mami,pa ni ratalo . En bi se samo lupčko tak ko mami drugega ,pa moraš prosit.En totalni smehec drugi pravi resnež ko od začetka je glih obratno kazalo.Mami ni podoben debeden po zunanjosti beri( ata je to vredi zmešo). En je bolj tehnični tip drugi bolj ročna dela.računalniška miza jima še vedno gre ful na živce tak,da počasi dobita vsak svojo mizo in svojo frštekarijo. Ja drugač Tomaž preboleva virozico en dan je sračko in bruho.Se že popravlja samo še ni tapravi.Carto bi se itak skoz večje mazice mamine ne poznam itak .Ko se lupčkamo in cartamo se itak moramo vsi trije da slučajno kateri ne zaostne.Stvari posnemata en od drugega tak,da vse obvladata oba . Ja kaj naj rečem srečna da ju imam čeprav sta me včeraj skoraj ob živčni zlom spravla.Človek jima ne more dopovedat ,da zunaj dežuje.Res včeraj sem ,pa tako čakala ,da bo večer ,da smo pol devetih že vsi trije spali . Ati je še vedno zgodba za sebe.On piše svoje zgodbe . Še kaj hm ..... ko se somnim napišem mogoče zvečer ,če me ne spravita ob živčni zlom
|