|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
18.6.2010 9:26:03   
gigi1
Jutrčka user posted image

Zarči soooorry. Samo primerjala sem poglede na slikah. Itak, da ima tvoj MMC najbolj njami rito na svetu user posted image

Mausika ni mladič in zato ga ni na SP. Sploh ne vem, če je še aktiven.

Loremi mogoče so jo malo predozirali z narkozo. Jaz sem imela težave po operaciji še 1 mesec (spomin, koncentracija...) pri kužkih se pa to verjetno drugače odraža. Držim pestke, da bo kmalu vse OK user posted image user posted image user posted image

Glede M pa upam, da se stvari spravljajo v normalo. Mogoče se je prejšnji mesec vse dokončno ščistilo user posted image user posted image user posted image

Miša škoda, da nista gledala. Kar dober fuzbal je bil, dokler Francozi niso fasali še drugega gola. Pol so se pa vdali v usodo. Verjetno bo veliko govora o taktiki trenerja, ker je par ključnih igralcev pustil na klopi...
No...v tej skupini je še vse mogoče (teoretično), vse pa kaže, da se bosta Mehika in Urugvaj uvrstila v drugi krog.
Slabša igra Francozov zame niti ni presenečenje. So se komaj uvrstili na SP.

Danes pa......UUUUHHHHHH sem bila že 3x na WCju. Kaj šele bo user posted image

Najbolj pomembna tekma je itak naša ob 16.00
Karkoli že govorijo, da je dosti že neodločen izid. NI RES! Zmagati moramo, če se hočemo uvrstiti v 2. krog. Če bi Alžirce premagali s 3:0, bi mogoče zadostoval neodločen izid...tako pa....

Nič. Navijamo kar se da. Kakorkoli že bo, so nam lahko v ponos user posted image  user posted image  user posted image

Evo še slikca naših user posted image

user posted image

Za tiste, ki jih zanima:
13.30 Nemčija:Srbija
20.30 Anglija:Alžirija

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.6.2010 9:29:42 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
18.6.2010 9:26:18   
zarja1
Mismis plan je sledeč;
- danes hitro domov, pripravit vse potrebno za prihod prijateljev. Verjetno bo pijanka do jutra, sploh ko naši zmagajo user posted image Kuhala ne bom, samo kakšen fingerfood (brušete al neki), pol pa bom skočla po pizze.
- jutri zjutraj priprave na "familijarni" piknik (morska tematika)
- nedelja zjutraj do letališča in helov dopustuser posted image user posted image user posted image

Ob času kosila bom že namakala nogice.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem prvič sprobala sama peko izpod sača, najprej je padla jagnjetina, potem je moj pripravil še hobotnico in krompir in ker je ostala žerjavica, smo na hitro zmorali še burek. Zakooooooooon, super dobro!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi moj Mismis bom pa fejst mislila nate in držala pesti, da se ti vse lepo izide in da te porihtajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
18.6.2010 9:46:39   
mismis
Zarja, hrana izpod peke je zakon, sploh kakšna jagnjetina in mlad krompirček, pa zelenjavica, njami...take zadeve pri nas naš prakticira user posted image . za tisto ti bom pa sporočila po sms-ju, kako smo se zmenili, seveda če želiš

Žižek, jah no, včasih je treba zanemariti fuzbal za dobro familije. Za danes pa tudi jaz upam, da bomo premagali te nadute američane, prav dobro jim tole sedlo za njihov ego. Plan je pa tak, da že ob 15. uri zviznem domov, potem se bova pa s kužijem namotirala na kavč, naš pa itak pride kasneje domov ima danes pomemben razgovor za službo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
18.6.2010 9:53:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zarja, hrana izpod peke je zakon, sploh kakšna jagnjetina in mlad krompirček, pa zelenjavica, njami...take zadeve pri nas naš prakticira user posted image . za tisto ti bom pa sporočila po sms-ju, kako smo se zmenili, seveda če želiš

OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
18.6.2010 9:57:52   
gigi1
Zarči so se mi kar sline začele cedit user posted image  user posted image

Miša navijam za Miškona, da se dobro zmeni user posted image  user posted image  user posted image . A kar med tekmo razgovor? Te so pa mal čudni user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
18.6.2010 10:05:12   
zarja1
obvezno prebrat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak/naprej-sosedi-lahko-izposodite-keka/497151.aspx

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
18.6.2010 10:42:34   
gigi1
Navijaška pesmica:
http://www.youtube.com/watch?v=BVWrMkDyRpI&feature=related

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
18.6.2010 11:51:51   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

nop, ni več aktiven - vsaj kolikor vem, je pa zame enen najboljših vratrajev, poleg Lehmanna in Kahna, no tudi Enke ni bil slab - r.i.p.

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
18.6.2010 12:01:04   
zarja1

po MATTU ali papici? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
18.6.2010 12:04:58   
zarja1
na koga stavimo?

user posted image Germany  
Serbia user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
18.6.2010 12:09:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

nop, ni več aktiven - vsaj kolikor vem, je pa zame enen najboljših vratrajev, poleg Lehmanna in Kahna, no tudi Enke ni bil slab - r.i.p.

Dobr izboruser posted image
No, me je bil Kahn fizično antipatičen in...sem težko navijala zanj. Ampak svoje čase je bil res nepremagljiv.
Jaz bi še Dido dodala v najboljših letih...pa še kakšen bi se najdu user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
18.6.2010 12:10:13   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

po MATTU ali papici? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se pa upam po Mattu slinit user posted image  user posted image  user posted image . Po papici seveda user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
18.6.2010 12:11:19   
gigi1

na koga stavimo?

user posted image Germany  
Serbia user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emocionalno za Srbijo user posted image  user posted image  user posted image , racionalno za Nemčijo user posted image

Uffff jaz pa danes težko delam user posted image . mam kr mrovlje v rit user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.6.2010 12:12:55 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
18.6.2010 12:15:58   
zarja1
Emocionalno za Srbijo user posted image  user posted image  user posted image , racionalno za Nemčijo user posted image

Uffff jaz pa danes težko delam user posted image . mam kr mrovlje v rit user posted image

jaz sem čist živčna, črviči me že od jutra dalje......igrajo MOJI SLOVENCI IN SRBI!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
18.6.2010 12:24:50   
mismis
Nas je danes tukaj kar nekaj takih, ki se jim ne da delati in samo čakajo, da odbije fabrška sirena, ki označuje konec šihta user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
18.6.2010 12:30:33   
zarja1
Piznam, danes nisem nič nardila in tudi ne bom, razen tega, da si bom odzivnik o odsotnosti vklopila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
18.6.2010 12:32:18   
mismis

Piznam, danes nisem nič nardila in tudi ne bom, razen tega, da si bom odzivnik o odsotnosti vklopila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa surfanje po netu, a tega ne moreš upravičiti kot raziskavo trga? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
18.6.2010 12:33:34   
gigi1

kaj pa surfanje po netu, a tega ne moreš upravičiti kot raziskavo trga? user posted image

To sem danes že jaz naredila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
18.6.2010 12:34:15   
mismis

To sem danes že jaz naredila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

še dobro, da sta v različnih firmah, da lahko obe ponucata ta izgovor user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
18.6.2010 12:36:50   
gigi1

še dobro, da sta v različnih firmah, da lahko obe ponucata ta izgovor user posted image

No men je ratal še ene par mailov poslat, pa telefonov obrnit in nakazil sprovest. Knjižili bomo pa drug teden user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
18.6.2010 12:37:32   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  malo si medsebojno svetujeva, a ne Gigi? user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
18.6.2010 12:38:50   
zarja1

uradno preverjam, če mi delajo dober al slab pressclipping......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
18.6.2010 12:39:59   
zarja1
Dans mam vsega preveč......pa v službi čez pol ure čaga, pa pol doma, pa vikend, pa dopust...

pa taki dve tekmi.....user posted image user posted image user posted image
rabim en lexaurin in pivoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 18.6.2010 12:40:33 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
18.6.2010 12:45:51   
mismis
jaz pa samo kavč in pivo user posted image user posted image

priden Žižek, za poslane mejle user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
18.6.2010 13:02:28   
loremi
Nas je danes tukaj kar nekaj takih, ki se jim ne da delati in samo čakajo, da odbije fabrška sirena, ki označuje konec šihta user posted image

jst bi tud, pa bo zdej delovnik prekratek ... sodelavc je peljal svojo rodit, jst pa prevzela takoj njegovo delo in takoj do vratu zakopana user posted image prav bala sem se tega dneva, kdaj pride, me kr stiska v prsnem košu
đizs kok bi bla na mestu njegove žene zdej user posted image

Knjižili bomo pa drug teden user posted image  user posted image  user posted image

ma ja, jst zdele še user posted image

rabim en lexaurin in pivoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo to pa res, prec se ti prdružim
pa še ta temnega piva nimam doma, eh, bo pa ta svetu dober, itak pa do 4-ih niti doma še ne bom user posted image

aaaaaa ker petek user posted image
na zdej sem pa zatraumirala debato, grda jst user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 18.6.2010 13:03:56 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......