loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis joj, kolk pa jaz nimam danes nobene volje za delati komaj čakam, da bo danes konec tega šihta no sej sem računala na to, da nisem edina aaaa pa še petek bo treba pregurat, ja pol pa končno vikend ... sam se bojo zgleda temperature tolk spustile, da bom mogla spet met štumfe na tačkah mismis si boš lahk privoščla kej počitka pred naslednjim izpitom? pridna, kapo dol, morm rečt a veš, da sem glih študirala, da bi kužiko mal probala razglistit in sem glih hotla it v trgovino za male živali al pa k veterinarju po kako reč, tabletke (morm rečt da tega pa še nisem prej počela , pa na srečo nikdar z nobenim kužatom nisem imela takih problemov, zdej sem študirala o tem, da to nardim), da to opravim, no in je kr naenkrat tole pršlo in zdej je čist boga ... upam, da se pobere a pol nas je zdele več takih, ko nas je "knokavtirala", sam moja se od rojstva sončkov in vseh čiščenj in vsega takooo čudna mausikaa upam, da bo kmalu boljš gigi kok dobr, da se spoznaš na to, ker fuzbalerček je za naše očke golman je bil izključen ??? prvič slišim, da je tud to možn ja če je bla to kera popoldanska tekma & ponovitev, zamudim, večerno pa verjetn ujamem, če le moj gleda IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ja, še kar buba tko čudno, kot da bi me nekaj vleklo, sedim postrani nagnjena v levo, poskušam čimveč piti, lulam non-stop, očitno sem se še prehladila v spodnji štuk bingo, kaj čem še lepšega.... bogiiiii Mausi. .....meni v takih primerih hasne UVIN čajček in vroč tuš tam doli. Babe še pomnite Pikovitkino mehčanje lule..... nimam pojma o telih Pikovitkinih veščinah, verjetn je v tole temo pisala, jst sem se pa šele zdej pojavla tu, ko ste vse sem ušle