|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
17.6.2010 10:59:20   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Zarja - Grčija lepa. Samo meni so tam poletja prevroča. In premalo je dreves. Nobene senčne plaže. A gresta že od doma z motorjem ali si tam sposodita kakšnega krosovca, ko praviš, da se bosta furala po kozjih potkahuser posted image . Muc je luštkan user posted image

Fidolinca v Grčijo zahajam že leta in leta, pa ni krize. Senčka se najde, pivo je odlično, folk prijazenuser posted image , gužve nobene (na izbranih vukoje@nih otokihuser posted image )...ne menjam.user posted image user posted image user posted image  Dol greva z letalom, potem pa najameva motorčino-čist odvisno od mojga kaj izbere.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me včeraj čist zastrupila z Grčijo user posted image . Sem mogla pri večerji še grško solato narest user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.6.2010 11:03:42   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Mausi, sva hkrati pisali. Boga si. Pocajtaj se čimprej user posted image . Ob kakšnem fuzbalskem mladiču se malo poslini, pa ti bo mogoče odleglo, vsaj malouser posted image user posted image

hmm, ob fuzbalskem mladiču praviš da bo bolje? nič ni pomagalo, vsaj do sedaj ne...user posted image  edino kar pomaga je to, da se namestim na kauč in se ne premikam...no ja, sej bo minilo...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.6.2010 11:19:05   
mismis
joj, kolk pa jaz nimam danes nobene volje za delati user posted image user posted image user posted image

komaj čakam, da bo danes konec tega šihta

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.6.2010 11:52:43   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
joj, kolk pa jaz nimam danes nobene volje za delati user posted image user posted image user posted image
komaj čakam, da bo danes konec tega šihta

no sej sem računala na to, da nisem edina user posted image  aaaa pa še petek bo treba pregurat, ja pol pa končno vikend ... sam se bojo zgleda temperature tolk spustile, da bom mogla spet met štumfe na tačkah

mismis si boš lahk privoščla kej počitka pred naslednjim izpitom? pridna, kapo dol, morm rečt
a veš, da sem glih študirala, da bi kužiko mal probala razglistit in sem glih hotla it v trgovino za male živali al pa k veterinarju po kako reč, tabletke (morm rečt da tega pa še nisem prej počela user posted image , pa na srečo nikdar z nobenim kužatom nisem imela takih problemov, zdej sem študirala o tem, da to nardim), da to opravim, no in je kr naenkrat tole pršlo in zdej je čist boga ... upam, da se pobere
a pol nas je zdele več takih, ko nas je user posted image  "knokavtirala", sam moja user posted image  se od rojstva sončkov in vseh čiščenj in vsega takooo čudna user posted image

mausikaa upam, da bo kmalu boljš user posted image

gigi kok dobr, da se spoznaš na to, ker fuzbalerček je za naše očke user posted image  user posted image
golman je bil izključen user posted image ??? prvič slišim, da je tud to možn user posted image  ja če je bla to kera popoldanska tekma & ponovitev, zamudim, večerno pa verjetn ujamem, če le moj gleda

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
ja, še kar buba user posted image  tko čudno, kot da bi me nekaj vleklo, sedim postrani nagnjena v levo, poskušam čimveč piti, lulam non-stop, očitno sem se še prehladila v spodnji štuk user posted image   bingo, kaj čem še lepšega....

bogiiiii Mausi.user posted image .....meni v takih primerih hasne UVIN čajček in vroč tuš tam doli.

Babe še pomnite Pikovitkino mehčanje lule.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  nimam pojma o telih Pikovitkinih veščinah, verjetn je v tole temo pisala, jst sem se pa šele zdej pojavla tu, ko ste vse sem ušle

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.6.2010 13:04:35   
gigi1
Mausika si ziher, da ti ob fuzbalskem mladičku ne bi odleglo?
Evo TALE je samo zate user posted image

Miša še kakšno urco zdrži user posted image

Da bo malo lažje pa:
user posted image

Loremi večerna tekma je bila in ja user posted image  tudi golman je lahko izključen.
Za kužiko ti bodo pa druge lahko kaj svetovale. Jaz žal nimam pogojev za ljubljenčka user posted image
Pikovitka si je pred časom "mehčala lulo" na stari temi. Če se prav spomnim jo je namakala v čajčkih v lavorčku in zraven smo imele četrtkovo žurko. Je bilo hudo smešno, ko smo si jo predstavljale na lavorčku brez gatk z laptopom v naročju user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.6.2010 13:15:15   
mismis
o ja to mi deli Žižek, sicer res spremljam fuzbal, ampak moja izbirčnost še ni našla nikogar, ki bi ga tako pritegnil, tako da tale moj Gerry prav sede na izmučene oči user posted image

Loremi, a sem kaj spregledala glede kužike user posted image user posted image user posted image  no za vsak slučaj, če sem, ti takoj povem, da psički lahko dobijo zajedalce že od matere (če ni bila razlgisana preden je zanosila, ali se reče zabrejila user posted image user posted image user posted image ), te parazite dobijo majhne kepice z mlekom. Zato ti vsak orenk vzreditelj mladiča razglista, preden ga pošlje v nov dom.
Glede na to, da so kužli živa stvarca in poberejo marsikaj po tleh, še sploh tisto, kar ne bi bilo treba, je posledica tega, da lahko dobijo gliste oz. parazite tudi kasneje, ko so že večji. Zato jih je potrebno  kot že rečeno 2x na leto razglistati, to mu daš tableto PRATEL, dobiš pri veterinarju, količina tablet je odvisna od kilaže kužija, ponavadi je ena tableta za 10 kg. Kužona razglistaš pred kakršnimkoli cepljenjem zato, da mu očitiš telo virusov (parazitov), da bo cepivo učinkovalo, namreč tudi pasje telo se ne more istočasno boriti proti dvem tujkom (cepivo in paraziti).

evo nekaj na to temo, si alhko prebereš v spodnjem linku...
http://www.zootic.si/index.php?Itemid=107&id=87&option=com_content&task=view

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.6.2010 13:33:37   
zarja1
pa še enega lepotca....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.6.2010 15:27:52   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausika si ziher, da ti ob fuzbalskem mladičku ne bi odleglo?
Evo TALE je samo zate user posted image  

user posted image
o Žiži user posted image ,  a sem res tolk predvidljiva user posted image   ampak veš kaj je zanimivo? Vedno so mi bili všeč starejši gospodje, takšni ki so izžarevali neko odraslost, resnost...in kaj zdaj? user posted image

kako gre že tisti vic? včasih so za nami žvižgali moški na cesti, zdaj pa ekonom lonc v kuhinji user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.6.2010 18:10:26   
gigi1
Miša saj vem kdo je zate pravi user posted image

Zarči si si kar sama postregla user posted image

Mausi jaz še ekonoma nimam user posted image  user posted image  user posted image .
Drgač sem pa jaz glih kontra od tebe. V mladih letih so mi bili še mlajši všeč. Pri 20ih sem imela 17letnika user posted image  sam je zgledal (in tudi bil) bolj zrel od mojih vrstnikov user posted image . V glavnem so mi bili mladiči bolj fejst, pol sem pa pri 23ih spoznala mojega mužiča in bila čist očarana z galantnostjo, uglajenostjo, razgledanostjo.. starejšega gospoda...in zdej sem tam user posted image . Me mladiči nekako več ne pritegnejo.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.6.2010 19:14:42   
mismis

Miša saj vem kdo je zate pravi user posted image

seveda veš, le kako naj se jaz uprem temu pogledu user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.6.2010 19:15:41   
mismis
Maussi, kaj pa vem, meni so bili vedno starejši všeč, tudi 10. do 11. let starejši od mene, zgleda imam papa sindrom, no pristali smo pa na razliki 8.let in 1 dan user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.6.2010 19:36:02   
gigi1
Evo glihkar prišla domov in...spet sem multipraktik. Kuham, gledam ponovitve in še tukaj čvekam user posted image . Sam ne vem, kdo bo posodo v stroj zložil user posted image

Miša ma pa res Garry hud pogled...občasno prav...hmm lačeeen (da ne rečem potreben user posted image )

Ma pa zato Zarčikin MMC na tej sliki blagoteleći (mehki je zaradi povdarka na telečjem - ne da bi kaj dvomila v njegovo premoženje user posted image ). Uuups Zarči saj ne zameriš user posted image

Fuzbal: dans je Argentina pokazala svojo kvaliteto user posted image  user posted image  user posted image . Še Messi mora začet gole dajat user posted image
Un Grški Angel pa zgleda ni igral. Pa...spet so se prešmuglal.

Konc reklam...grem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.6.2010 19:44:58   
gigi1
Pozabla prej povedat, da majo Grki še kar nekaj všečnih mladičkov user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.6.2010 20:29:21   
gigi1
Evo mene spet nazaj user posted image

Vse zrihtala user posted image . Sam še mužiča čakam, da večerjava user posted image . Zgleda bova kar pred TV.

Se spomnite zgodbe o ofsajdu? No,...mislim, da je 3. gol Argentine padel iz pasivnega ofsajda. Odbita žoga, ki jo je not spravil Higuain, ki je bil pred štango v pasivnem ofsajdu.
V tem primeru nič hujšega, ker bi Argentina itak zmagala, tudi v nadaljevanju verjetno ne bo treba pri Argentini šteti gol razliko.

Zdej pa res grem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
18.6.2010 7:23:44   
zarja1
Ma pa zato Zarčikin MMC na tej sliki blagoteleći (mehki je zaradi povdarka na telečjem - ne da bi kaj dvomila v njegovo premoženje user posted image ). Uuups Zarči saj ne zameriš user posted image

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
meni pa je glih tu taki dober......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u stilu

ajde cura, da zapalimo vatru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.6.2010 7:25:01   
zarja1
no pa dobro jutro.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
18.6.2010 7:28:01   
zarja1
tapravi za čofotanje je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
18.6.2010 7:51:23   
mausikaa
o dobro jutro, kakšne slikice za navse zgodaj user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
18.6.2010 7:55:16   
mausikaa
user posted image

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.6.2010 7:56:00   
mausikaa
tale pa definitivno ni mladič

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
18.6.2010 8:10:15   
loremi
jutro,
hmeljni napitek prirpavljen za danes? jst bumbar pa pozabila si temno pivo nabavit user posted image
a ma teli američani, cjooo ... only in america, kere izjave

Maussi, kaj pa vem, meni so bili vedno starejši všeč, tudi 10. do 11. let starejši od mene, zgleda imam papa sindrom, no pristali smo pa na razliki 8.let in 1 dan user posted image

Meni so bli pa vedno mlajši všeč (no sej so mi še vedno user posted image ), lepijo se pa name sami starejši, no mam pa 7 let starejšega ...

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
kako gre že tisti vic? včasih so za nami žvižgali moški na cesti, zdaj pa ekonom lonc v kuhinji user posted image

user posted image

zarja, gigi jooooo kere šeški mačote nam limate tu user posted image , čiiist sem slinasta

mausikaa še buba? user posted image

moja user posted image  pa tko čudna, prejšnji mesec 23 dni, tokrat samo 5 dni .... no ni izključena možnost, da bo spet kej težila po obrokih user posted image ... a da je možn, da lahk traja tud samo 5 dni? wow, neki novga, sam po operaciji računam na to, da bo spet vse po starem

miklarom je pa dans frej, a ne? lupčka, lepo preživi dan!

mismis petek! no sej ena ura današnjega delovnika je že mimo

ne vem, kako se bo kej naša kužika pobrala user posted image  ... jo je pa tole, da je bla pod narkozo in to da so jo porihtali, čist zdelalo, s težavo vstane in se uleže ... bomo vidli, kaj bo popoldan pri veterinarju, kako mnenje

en lep petek vsem in ker upanje umre zadnje, upajmo na zmago dans user posted image  (gigi sej vem, da je mogoče mal znanstvenofantastično razmišljanje, ampak si tko olajšaš položaj user posted image ).

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
18.6.2010 8:34:09   
zarja1
Zarči si si kar sama postregla user posted image

ja, ne? Tudi to je treba tu in tam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
18.6.2010 8:36:56   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, petek je user posted image

vidim, da ste že navsezgodaj začele s hrano za oči in dušo, ma tako je tudi prav. Včerajnšnje tekme med Francijo in Mehiko nisem gledala, sva z mojim gledala en film, ker naš ni ravno ljubitelj fuzbala. Tako, da prosim za reportažo kaj sem zamudila

Loremi, mogoče se ti pa stanje končno umirja in je zato user posted image  trajala samo 5. dni. Fino bi bilo, da se ti zadeve končno pošlihtajo, za kužiko pa držim pestke, da se bo izvlekla, vem kako težko je, ko se navežeš na žival.

Zarja, a takšno dopustniško čofotanje imaš ti v mislih user posted image

Žižek, kako si mi ti, se mi zdi, da je tole SP čisto presenečenje

maussi, smo danes kaj bolje

kje pa je Fida, javi se

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
18.6.2010 8:38:58   
zarja1
Zarja, a takšno dopustniško čofotanje imaš ti v mislih user posted image

ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
18.6.2010 9:14:40   
mismis
Uf, kako smo važni, ker gremo na dopust, potem pa nas reveže obkladati s takimi pregrešnimi fotkami, čaki čaki, da ne bom začela še jaz popati nekontrolirano fotke mojega Gerry-a

daj ti meni povej, kako je pripravami, danes praviš pijanka ob fuzbalu in heinekenu (a ja v sredo so imeli v lj Leclercu še nekaj tistih akcijskih kompletov, kjer si kupil pet heienkenov 0,33 in si dobil zraven kozarec), jutri piknik čaga, kdaj pa letita, v nedeljo?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......