|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
18.6.2010 8:21:57   
3jeMi
pametna punca user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/vida-ali-naj-se-locim-pamet-je-boljsa-kot-zamet.html

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.6.2010 9:06:02   
Majuska
Jutro,

takole, sem se le prebila skozi vse kuverte ... zdaj pa zaslužena kava. Včeraj so nam odnesli vodomat, tako da sem ostala brez tople vode za jutranjo kavo, se pravi, sem odvisna od našega bifeja. Brez veze. Si moram prinesti grelec user posted image

In prav vesela sem, da petek. Šef gre danes menda v Trento, tako da mi ne bo treba biti pri njemu ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.6.2010 9:25:54   
tims
Dobro jutro,

Majuska, paše k ni šefa, a ne? Jest mam ful dobrga šefa, ampak še vedno sem vesela k ga ni. Je vseeno nekako bolj sproščeno vse skupaj.

Telefon na dopustu - pri nas tud samo kakšen sms pade in to je to. Moja mami je edina, ki jo pokličem, da smo srečno prispeli, ker še vedno ne zna pogledat sms-auser posted image . Zanjo je to res ZFuser posted image

Sva pa z Nino že Tima pospremili v šolo, šli v trgovini in naredili malo krajši sprehod. Je ful pasal, k je sveže zunajuser posted image  Ko sva bili pa v trgovini je zagledala banane in stala zraven njih in jih gledala kot deveto čudo. Je bila ful smešna. In ko sem jo vprašala, če bi jedla banano, je kr poskakovat začela. Pol sva šli pa mimo sladkarij in tud trznila niuser posted image . Mi je ful dober, ker ima tok rada sadje, za sladkarije je pa tko: če jih dobi, je ok ok, če pa ne, pa tud ok. Zaenkrat je tko.

Pa glede spanja se mormo kr mal pohvalit. Zdej je že ta tretji teden, da gre v svojo pojstlco spat. In zdej sploh ni več nobene panike, ko jo dam notr.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.6.2010 9:28:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Telefon na dopustu - pri nas tud samo kakšen sms pade in to je to. Moja mami je edina, ki jo pokličem, da smo srečno prispeli, ker še vedno ne zna pogledat sms-auser posted image . Zanjo je to res ZFuser posted image

jest pa mami kar sms pošljem, smo jo navadili kako se jih bere in piše, čeprav kiksne kakšno črko in je potlej ful zabavno brati user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.6.2010 10:05:47   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

jest pa mami kar sms pošljem, smo jo navadili kako se jih bere in piše, čeprav kiksne kakšno črko in je potlej ful zabavno brati user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša mami mi pa včasih takega najstniškega spusti, da jo potem kar pokličem in vprašam kaj mi je hotela povedat user posted image ... vedno uporablja: Mi2, pa na koncu Kiss kiss, da ne govorim o slovenščini (ja=kgapk user posted image )... user posted image ... o zdele sem našla enega, še od lanskega poletja, ko je pazila malega: Kahlica je ujela drekec. L. P. M+L+se 7xM (sem jo poklicala kaj pomeni 7xM... in odgovor je bil: njenih 7 mačk user posted image )

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:08:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:15:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3657
18.6.2010 10:17:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Drugače sem pa šele mal prej uletela v pisarno, ker sem imela na Metelkovi punkcijo teh mojih cist na jošku. Mal še peče, me je pa 2 * piknila, ni bilo luštnuser posted image . Mal povorkam pa pridem back user posted image

user posted image

bogica user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3658
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:17:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:18:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:20:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3661
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:26:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3663
18.6.2010 10:33:03   
3jeMi
populis... HB vsaj ena stvar, ki hitro laufa... in user posted image user posted image user posted image  študenta... ja, no, a sta bila vsaj fejst? user posted image

narkomani na metelkovi... načeloma naj bi imeli zadaj svoj vhod user posted image ...
WD40... ojoj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
18.6.2010 10:37:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image user posted image  naša mami mi pa včasih takega najstniškega spusti, da jo potem kar pokličem in vprašam kaj mi je hotela povedat user posted image ... vedno uporablja: Mi2, pa na koncu Kiss kiss, da ne govorim o slovenščini (ja=kgapk user posted image )... user posted image ... o zdele sem našla enega, še od lanskega poletja, ko je pazila malega: Kahlica je ujela drekec. L. P. M+L+se 7xM (sem jo poklicala kaj pomeni 7xM... in odgovor je bil: njenih 7 mačk user posted image )

faca, vaša mami user posted image user posted image

populis, verjamem da ni bilo fajn ... user posted image user posted image user posted image

dzanika, še tule čestitke za pupo Kajo in upam, da bodo noči lepo prespane!! user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:39:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:41:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:46:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3668
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:48:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:52:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3670
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:55:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3671
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 11:02:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 11:04:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3673
18.6.2010 11:05:33   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

saj sem že pravila enkrat. ko sem rodila so bili tud študentje prisotni potem v porodnišnici in enkrat si jaz neumorna črpam mleko, vstopi en študent, malo pogleda, potem pa kr bližje stopi, ornk gleda, ter reče: "Gospa, a gre?"
Ja peesda....a boš ti pomagal al kaj, sem si mislila...rekla pa samo...smejaje..."Ja, gre. hvala." user posted image user posted image  tički!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me Nina mal čud gleda, k se režim tukiuser posted image user posted image user posted image . Pa še tale peesda me je pod mizo spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Populisuser posted image . No, ampak si pa tud ti mela pol fejst zajtrkuser posted image  Kaaaaaj? WD40? Marija, nej še bencin požre, pa si pol gorečo vžigalco rukne tja dol po grlu. To bi pa jest sam garbala.Če pa kej ne prenesem, so pa narkiči. In nej mi nobena ne reče da sem nestrpna, ker do njih pa res. Mi nobena živa stvar ne opravičuje tega, da si greš šopat neki tja v žilo,al se pa kako drugač fiksat. Ooooo fu**, se mi je pritisk dvignu tja nekam nad oblakeuser posted image

3je Mi, maš mlado mamiuser posted image . Faca. ni kej.

Sem se pa zdele spravla na pečico. Sem kr mal pozabila nanjo in kar nekaj časa ni imela bližnjega srečanja z gobico.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 11:11:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.