metuljcek321
|
Sicer pa dobr jutr, dobr dan, dobr večer, pupe! Tko sem žalostna danes - izšel je naš super truper šolski časopis (res je profi narejen, kapo dol, prispevkov malo morje, pa slikce, vse živo - ni, da ni) ... no, moji prispevki so pa izpadli - nekam so šli - obkljukani, k da so notri, pa jih ni - ajme, ajme, skor me je kap. Jaz sem se tko trudila, delala vse živo s ta malimi, potem pa izgleda, k da sem se samo po riti čohala in buljila v luft celo leto No comment! A naši bolančki so kaj bolje? I hope so! Nina, zimska, Lara, ... darilo za rojstni dan - ej, populis, nahrbtnik Pujse Pepe - I'm all ears - kje, kje, kje? Pri nas je to še vedno nr. 1 obsesija ob deževnih popoldnevih in pred spanjem. toča today - tašči je razsulo cel vrt, blo je kot sodni dan , pri nas hudo neurje, a k sreči vse ok. Tomorrow imamo pa piknik z moćevimi sodelavci & familijami, jaz upam, da zdrži vreme, ej. Vikend na morju je tud pod velikim vprašanjem. Staševi kodrčki - še vedno ponotranjam novi look, moram priznat. Se pa strinjam, da zdaj izgleda pravi dec Sicer pa - itak, neboglasnica, kratka čupca TE pomladi & TI sklati nekaj kg - garant. Ste že pred frizerjem vedeli, kako se boste ošišali? Ste vzeli frej? Saj se spominš, k sem že napisala, k smo imeli ene otročke iz Kosova na šoli, pa so nekega dne manjkali & pride opravičilo na neuglednem listku (karton škatle piškotov!): "Otišli na šišanje." prisrčna, res. Me vedno znova nasmeji. Slovenija ima talent every single day - oh, c'mon, a ni nobenga filma????? Jim je zmanjkalo idej? mojček, vidim, da je bila prireditev prava paša za oči in big hit auroraa, mega super za tekanje - a veš, da sem tud jaz par dni nazaj dobila idejo, da bi se tega lotila & bi šla potem kakšno 5ko odlaufat ... we'll see ... inigo, ti pa plavanje furaš (my favourite sport sicer, moram rečt) - great! Pa kile kopnijo - ulala, to ni kar tko. Izpitno obdobje - ej, stisni še malo, potem pa ful na off - se splača. Zdaj je itak deževno in fuj & fej vreme, tko da ti je to pisano na kožo - najbrž te glih ne vleče ven & se ti ne trga srce, k so vsi zunaj na soncu, ker ga niiiii. Ajme, današnji prebranec (Eta - mnjam, mnjam) + klobasica + senf + kruh ter veliiiiikaaa skleda solate so bli pa najbrž mal too much zame - plinov za izvoz - se ispričavam ...