|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
17.6.2010 14:22:02   
tims
3je Mi, pa še prov maš glede "vse vrok službe". Ampak ne tko k ti misliš. Delam v Intersportu, se prav da prodajamo tud žoge, med ostalim tudi to zloglasno jabulani, zato je fajn, da mal poznamo artikle.Smo pa nekaj časa tud mi mislil tko k Populis, da je ta jabulani neka interna forauser posted image

Sem šla pa z Nino mal ležat in me je seveda tud mal zmankaluser posted image . Sem pa sanjala, da smo nad vrati mel eno omaro obešeno in je Nina nekak splezala tja gor in nato padla dol. Brrrrr, sem se takoj predramla.

< Sporočilo je popravil tims -- 17.6.2010 14:23:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 14:52:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 14:56:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.6.2010 17:19:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

GR, zakon!
Staš je pa tudi meni zakon.. Prej je zgledal dosti bolj debelčkan v obraz in taka pupika, čeprav je v resnici tak dec. Zdej zgleda super! Mu je "vzelo" par kg z obraza in ga tudi spremenilo, zdaj zgleda pravi fantek, ne pupika.

user posted image

Kaj pa meni? user posted image user posted image

Hvala hvala za pohvale in tudi malce graje. Vse sprejemamo, saj nimamo kaj. So me pa v vrtcu pohvalili, sploh en vzgojitelj, hudo dober user posted image ; pa kar precej očkov je danes pohvalilo spremembo. Mož je zadovoljen, jaz pa menda tudi.

Za mano težak dan, pred mano pa tudi. Od sodelavke pupa, stara toliko kot Ana, je v bolnici (Mojcek, se spomniš, homeopat pa to..), jo zdravijo zaradi hudega ekcema (se ji vidi živo meso na podplatih, tri leta že težijo, pa nihče nič), jo grem pocrkljat, ji nest igračke, potem pa še dnevnik, gasilci... Ma ja, sam da ni toče.

3jeMi: upam, da uživate in da vas ne pere. Da niste slučajno v Dragomlju na piknik placu???

Mojcek: hudo dobre fotke...

Nina, Zimska: user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.6.2010 19:47:23   
3jeMi
evo, pa je za nami... ne ne, neboglasnica nismo bili na nobenem placu, smo imeli kar v vrtcu... sprvo je bil plan, da bi imeli zunaj v atriju, potem smo šli pa kar v najtavečjo igralnico, pa je bilo še bolj lušno... julči je dostavila pico da te kap, dve sta spekli torto, jaz sem prikotalila eno veliko lubanico, nekdo se je spravil nabirat češnje itd. ... nismo pretiravali, pa tudi nič ni ostalo user posted image ... debata pa je večinoma tekla o fuzbalu... hmm, bi bila kar precej zanimiva navijaška ekipa user posted image

neboglasnica... ko boš ravno v naši bajti, odšpilaj z vratarjem en ročni fuzbal tam v avli za goste user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
17.6.2010 19:53:44   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

evo, pa je za nami... ne ne, neboglasnica nismo bili na nobenem placu, smo imeli kar v vrtcu... sprvo je bil plan, da bi imeli zunaj v atriju, potem smo šli pa kar v najtavečjo igralnico, pa je bilo še bolj lušno... julči je dostavila pico da te kap, dve sta spekli torto, jaz sem prikotalila eno veliko lubanico, nekdo se je spravil nabirat češnje itd. ... nismo pretiravali, pa tudi nič ni ostalo user posted image ... debata pa je večinoma tekla o fuzbalu... hmm, bi bila kar precej zanimiva navijaška ekipa user posted image

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.6.2010 20:07:53   
metuljcek321
Sicer pa dobr jutr, dobr dan, dobr večer, pupe!

Tko sem žalostna danes - izšel je naš super truper šolski časopis (res je profi narejen, kapo dol, prispevkov malo morje, pa slikce, vse živo - ni, da ni) ... no, moji prispevki so pa izpadli - nekam so šli - obkljukani, k da so notri, pa jih ni - ajme, ajme, skor me je kap. Jaz sem se tko trudila, delala vse živo s ta malimi, potem pa izgleda, k da sem se samo po riti čohala in buljila v luft celo letouser posted image  No comment!

A naši bolančki so kaj bolje? I hope so! Nina, zimska, Lara, ...

darilo za rojstni dan - ej, populis, nahrbtnik Pujse Pepe - I'm all ears - kje, kje, kje? Pri nas je to še vedno nr. 1 obsesija ob deževnih popoldnevih in pred spanjem.

toča today - tašči je razsulo cel vrt, blo je kot sodni danuser posted image , pri nas hudo neurje, a k sreči vse ok. Tomorrow imamo pa piknik z moćevimi sodelavci & familijami, jaz upam, da zdrži vreme, ej. Vikend na morju je tud pod velikim vprašanjem.

Staševi kodrčki - še vedno ponotranjam novi look, moram priznat. Se pa strinjam, da zdaj izgleda pravi decuser posted image  Sicer pa - itak, neboglasnica, kratka čupca TE pomladi & TI sklati nekaj kg - garant. Ste že pred frizerjem vedeli, kako se boste ošišali? Ste vzeli frej? Saj se spominš, k sem že napisala, k smo imeli ene otročke iz Kosova na šoli, pa so nekega dne manjkali & pride opravičilo na neuglednem listku (karton škatle piškotov!): "Otišli na šišanje."user posted image  user posted image  user posted image  prisrčna, res. Me vedno znova nasmeji.

Slovenija ima talent every single day - oh, c'mon, a ni nobenga filma????? Jim je zmanjkalo idej?
mojček, vidim, da je bila prireditev prava paša za oči in big hituser posted image

auroraa, mega super za tekanje - a veš, da sem tud jaz par dni nazaj dobila idejo, da bi se tega lotila & bi šla potem kakšno 5ko odlaufat ... we'll see ...

inigo, ti pa plavanje furaš (my favourite sport sicer, moram rečt) - great! Pa kile kopnijo - ulala, to ni kar tko. Izpitno obdobje - ej, stisni še malo, potem pa ful na off - se splača. Zdaj je itak deževno in fuj & fej vreme, tko da ti je to pisano na kožo - najbrž te glih ne vleče ven & se ti ne trga srce, k so vsi zunaj na soncu, ker ga niiiii.

Ajme, današnji prebranec (Eta - mnjam, mnjam) + klobasica + senf + kruh ter veliiiiikaaa skleda solate so bli pa najbrž mal too much zame - plinov za izvoz - se ispričavam ...user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.6.2010 20:09:08   
metuljcek321
... aja, fotkiča mi ne bojo vzeli nazaj, ker po njihovo dela ulala prima slikce ... no, sem jim še 1x pisala, kaj vse je narobe, pa na kratko omenila inšpekcijo, pa da vidmo, kaj bo zdaj ... hmmmm ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.6.2010 20:14:37   
metuljcek321
aha, slavni brez mejkapa - OMG - čist povprečni so oz. še podpovprečni:

KLIK

KLIK

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 20:37:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3635
17.6.2010 21:00:25   
glugluglu
uau, neboglasnica, kakšen pogum,user posted image , vsi ste ful dobri, pa ti si se še bolj ošišala kot jazuser posted image Staševih kodrčkov je kar malo škoda, ampak ta nova frizurca mu ful pašeuser posted image ,

na čisto prvi sliki, ker sem jo prej ful na hitro preletela sem pa najprej mislila, da imaš ti čop, da je Lara Staš in, da imate enega fanta na obisku, user posted image user posted image

jaz sem imela pa danes spet majčkeno off, popoldan, bila na masaži ,90 minuser posted image , ta čas mi je prijateljica šla po Tiana, Nino in jih pazila, ona pa mi je tudi to masažo zrihtala za darilo (naročila, plačala)user posted image . Baje sem tako izmučena že zgledala, da sem to nujno rabila.

Neposredna povezava do sporočila: 3636
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 21:08:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3637
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 21:14:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 21:20:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3639
17.6.2010 22:02:08   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image

Tolk kratke bi imela, pa še zbiram pogum

Tko sem se jest ostrigla, kmal po tistem ko sem rodila Nino. Mi je ful huda frizurauser posted image Pa še na rdeč sem se pobarvala. Eh, pa ne sekiri se za sušo. Tolaž se s tem, da jo nimaš edina user posted image

Metuljčica, ja hudiča, kako je pa to ratal, da so zgubil prispevke? Kok ti je pa hudo? Joj, men bi se zmešal, ko veš, kok truda si uložil v to, pol pa tkole. En ogromenuser posted image  zate. Pa da se vreme obdrži jutri. Dons pa sploh nisem nič vremenske napovedi gledalauser posted image

Slovenija ima talent - mislim da to zarad tega, ker vejo, da bo gledanost zaradi SP bolj tko tko, pol jim pa ni, da bi glih kakšne dobre filme vrtel. Tko si jest to razlagam.

Glu, super za masažouser posted image  in za samo tvoje minuteuser posted image

Nina ima pa vse več teh pikic. Zdej je po obrazu ko ena pikapolonica. Ampak drugač je pa taka kot ponavad. Se bova jutri še lepo doma cartaleuser posted image

Zdej grem pa naprej gledat fuzbal, pol pa spat. Upam, da bo noč mirna in ne bo spet kakšnih neurij.

< Sporočilo je popravil tims -- 17.6.2010 22:03:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 22:19:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 22:20:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 22:22:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3643
17.6.2010 22:32:54   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - u la la - to je pa čisto nov family look. Jaz tudi razmišljam, da bi se še na krajše postrigla - ala tako kot ima sedaj Tjaša Kokalj  (ima na straneh krajše, pa po sredini kao irokezo, ki jo lahko nosiš na vse konce in kraje - če ima katera Obraze je tam njena fotka) - edino kar me je strah, je da se bom sedaj še malo zredila, potem mi pa ne bodo kratki pasali

No, to mi je prejšnja frizerka ves čas vtepala v glavo. Ker si debela, moraš imeti dolge lase.... Ampak glede na današnje komentarje očkov, ulala, mi očitno tole kljub kilam zelo paše.

Glu: user posted image user posted image user posted image prav privoščim ti. Me je ravno danes kolegica spraševala, kdaj sva bila z dragim kaj sama. Po dolgem razmisleku sem ji rekla, da nekaj mesecev nazaj v šopimgu. Jo je skoraj kap. Onadva si vsako leto privoščita vsaj en teden v dvoje, otroka sta pri babici.

Nam je kazalo, da bomo čez vikend na kar treh RD, pa so vsi odpovedani. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
17.6.2010 22:33:33   
neboglasnica
Nočka,

user posted image

Moram še poročilo napisat, jutri moramo že dnevnike oddat.

Neposredna povezava do sporočila: 3645
17.6.2010 23:17:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, to mi je prejšnja frizerka ves čas vtepala v glavo. Ker si debela, moraš imeti dolge lase.... Ampak glede na današnje komentarje očkov, ulala, mi očitno tole kljub kilam zelo paše.

Verjamem, da paše user posted image

Jaz sem imela tako kratke kot Tims v času, ko sem bila še suhica, pa sem se ob pogledu v ogledalo skorajda ustrašila. Tako kratka frizura namreč dejansko dvakrat bolj poudari obline. Kar verjeti nisem mogla, kako spremenjena sem bila naenkrat user posted image

Takole, kar spat grem ... kdo ve, kaj me čaka jutri user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 23:42:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 23:45:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3648
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 7:27:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.6.2010 8:10:43   
3jeMi
jutro!!!!!!!!

dzanika... čestitke! user posted image user posted image

metuljcek... user posted image  za prispevke... pa kdo je tako zafrknil? user posted image ... user posted image

toča... boh ve, kako je pri nanki? tisti konec je najbolj udarilo... Grosuplje je totalka... moja starša sta doma malo pred Grosupljem, očetu je malo zalilo delavnico, klet in kurilnico sta pa morala kar konkretno spraznit... mami je avto pokrila z dekami, ni bilo škode, očeta pa HB ni bilo doma in je njegov avto ostal čisto nedotaknjen user posted image

talenti... tako kot pravi tims... vedo, da gledanosti ne bo in jim je škoda predvajat filme, pametno... čez vikend bodo zvečer zdaj ponavljali A si ti tud not padu, v ponedeljek sem videla, da bodo zopet začeli z Našo malo kliniko user posted image

almera... o ti bogca, si bila pa pridna user posted image

kratki lasje... 1. sem že včeraj pozabila vprašat, neboglasnica, je bila v četrtek zopet luna v levu?
drugače pa ja, jaz sem imela nekje do 6. razreda dolge lase, potem me je mami peljala k frizerju, samo konice postrišt in sem domov prišla s kratkimi lasmi... oče je bil full jezen in se ni pogovarjal z mano vsaj 2 dni... potem me je pa par let nazaj pičilo, da bi imela pa dolge in sem si jih začela puščat, in ta moment, ga ni denarja, da se ostrižem na kratko, ker ko so mi rastli, sem nekaj časa zgledala ko Jimi Hendrix (bljak, mi je bilo prav grozno), ker imam take male kravžle... so se lasje bolj glave držali, kot pa da bi lepo padli navzdol proti ramenom user posted image

glugluglu... pridna prijateljca user posted image ... user posted image  za masažo

spanje... no, zdaj imamo končno prostor v postelji in zvečer gremo spat z: krokodil Zvonko (zeleni krokodil iz Ikee), muca, nesquickova škatla od kakava in po novem še škatla od DVDja - Gosenica Tinka (Pampers - oni dan sem kupila pamperske v dm in je bil poleg ta dvd)... pa tudi mi beremo pravljico za lahko noč o Lokomotivčku Tomažu... obstaja revija, ki izhaja na 2 meseca, sem jo enkrat kupila tako za hec, pa mu je všeč... user posted image

mobitel na dopustu... čimmanj tem bolje... user posted image ... če smo v slo., no problem... če smo pa izven slo, pa sploh ne... itak nisem ne vem koliko telefonski manijak... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 18.6.2010 8:13:41 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.