![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 9:06:02
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, takole, sem se le prebila skozi vse kuverte ... zdaj pa zaslužena kava. Včeraj so nam odnesli vodomat, tako da sem ostala brez tople vode za jutranjo kavo, se pravi, sem odvisna od našega bifeja. Brez veze. Si moram prinesti grelec In prav vesela sem, da petek. Šef gre danes menda v Trento, tako da mi ne bo treba biti pri njemu ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 9:25:54
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, Majuska, paše k ni šefa, a ne? Jest mam ful dobrga šefa, ampak še vedno sem vesela k ga ni. Je vseeno nekako bolj sproščeno vse skupaj. Telefon na dopustu - pri nas tud samo kakšen sms pade in to je to. Moja mami je edina, ki jo pokličem, da smo srečno prispeli, ker še vedno ne zna pogledat sms-a . Zanjo je to res ZF Sva pa z Nino že Tima pospremili v šolo, šli v trgovini in naredili malo krajši sprehod. Je ful pasal, k je sveže zunaj Ko sva bili pa v trgovini je zagledala banane in stala zraven njih in jih gledala kot deveto čudo. Je bila ful smešna. In ko sem jo vprašala, če bi jedla banano, je kr poskakovat začela. Pol sva šli pa mimo sladkarij in tud trznila ni . Mi je ful dober, ker ima tok rada sadje, za sladkarije je pa tko: če jih dobi, je ok ok, če pa ne, pa tud ok. Zaenkrat je tko. Pa glede spanja se mormo kr mal pohvalit. Zdej je že ta tretji teden, da gre v svojo pojstlco spat. In zdej sploh ni več nobene panike, ko jo dam notr.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 9:28:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Telefon na dopustu - pri nas tud samo kakšen sms pade in to je to. Moja mami je edina, ki jo pokličem, da smo srečno prispeli, ker še vedno ne zna pogledat sms-a . Zanjo je to res ZF jest pa mami kar sms pošljem, smo jo navadili kako se jih bere in piše, čeprav kiksne kakšno črko in je potlej ful zabavno brati
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 10:05:47
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Telefon na dopustu - pri nas tud samo kakšen sms pade in to je to. Moja mami je edina, ki jo pokličem, da smo srečno prispeli, ker še vedno ne zna pogledat sms-a . Zanjo je to res ZF jest pa mami kar sms pošljem, smo jo navadili kako se jih bere in piše, čeprav kiksne kakšno črko in je potlej ful zabavno brati naša mami mi pa včasih takega najstniškega spusti, da jo potem kar pokličem in vprašam kaj mi je hotela povedat ... vedno uporablja: Mi2, pa na koncu Kiss kiss, da ne govorim o slovenščini (ja=kgapk )... ... o zdele sem našla enega, še od lanskega poletja, ko je pazila malega: Kahlica je ujela drekec. L. P. M+L+se 7xM (sem jo poklicala kaj pomeni 7xM... in odgovor je bil: njenih 7 mačk )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:08:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:15:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 10:17:36
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Drugače sem pa šele mal prej uletela v pisarno, ker sem imela na Metelkovi punkcijo teh mojih cist na jošku. Mal še peče, me je pa 2 * piknila, ni bilo luštn . Mal povorkam pa pridem back bogica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:17:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:18:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:20:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:26:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 10:33:03
|
|
|
|
3jeMi
|
populis... HB vsaj ena stvar, ki hitro laufa... in študenta... ja, no, a sta bila vsaj fejst? narkomani na metelkovi... načeloma naj bi imeli zadaj svoj vhod ... WD40... ojoj...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 10:37:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi naša mami mi pa včasih takega najstniškega spusti, da jo potem kar pokličem in vprašam kaj mi je hotela povedat ... vedno uporablja: Mi2, pa na koncu Kiss kiss, da ne govorim o slovenščini (ja=kgapk )... ... o zdele sem našla enega, še od lanskega poletja, ko je pazila malega: Kahlica je ujela drekec. L. P. M+L+se 7xM (sem jo poklicala kaj pomeni 7xM... in odgovor je bil: njenih 7 mačk ) faca, vaša mami populis, verjamem da ni bilo fajn ... dzanika, še tule čestitke za pupo Kajo in upam, da bodo noči lepo prespane!!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:39:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:41:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:46:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:48:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 10:55:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 11:02:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 11:04:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 18.6.2010 11:05:33
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ saj sem že pravila enkrat. ko sem rodila so bili tud študentje prisotni potem v porodnišnici in enkrat si jaz neumorna črpam mleko, vstopi en študent, malo pogleda, potem pa kr bližje stopi, ornk gleda, ter reče: "Gospa, a gre?" Ja peesda....a boš ti pomagal al kaj, sem si mislila...rekla pa samo...smejaje..."Ja, gre. hvala." tički! me Nina mal čud gleda, k se režim tuki . Pa še tale peesda me je pod mizo spravla Populis . No, ampak si pa tud ti mela pol fejst zajtrk Kaaaaaj? WD40? Marija, nej še bencin požre, pa si pol gorečo vžigalco rukne tja dol po grlu. To bi pa jest sam garbala.Če pa kej ne prenesem, so pa narkiči. In nej mi nobena ne reče da sem nestrpna, ker do njih pa res. Mi nobena živa stvar ne opravičuje tega, da si greš šopat neki tja v žilo,al se pa kako drugač fiksat. Ooooo fu**, se mi je pritisk dvignu tja nekam nad oblake 3je Mi, maš mlado mami . Faca. ni kej. Sem se pa zdele spravla na pečico. Sem kr mal pozabila nanjo in kar nekaj časa ni imela bližnjega srečanja z gobico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 11:11:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.