|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
16.6.2010 8:15:19   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Pozdravljene,

no se spet javlam. 3.6. sm bla pr G in je rekla ja da bom menstro mela tok k sm rekla v soboto al nedelo nej bi bla in lejga zlomka ni je. Danes kupim test in se je pokazala taka blaga črtica tok da smo pomoje spet noseči. Babike držte pesti da je to res in da v 3 mi rata.

Bom probala še ponoviti test. Sm dala v album dejte pogledat kok se vam zdi.

Držim pesti, da nalulate čimveč močnih črtic.

Diane bravooooooo!!!!. Upam, da bo pokazalo še močnejšo črtico in da bo tokrat vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.6.2010 8:19:39   
zvezdan
Diane joj kok sem vesela zate. kar konkretni črtici si pridelala. V tretje gre rado. user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeee

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.6.2010 8:30:28   
Anonimen
Jutro

DIANE--user posted image user posted image zauser posted image    ...močno stiskam pesti,da tokrat uspe in boš kmalu imela eno drobno bitjece,ki tako omamno diši in bo samo tvoje.

Hja,jaz imam nekaj znakcev,ki nakazujejo,da mogoče se pa je nekaj zgodilo,ampak dokler ne preteče dovolj časa ne bom delala testa.Sem že tudi zadnjič,ko je zamujala imela ful znakov,potem pa se je izkazalo,da vidiš kaj vse naredi psiha.
sem pa zdaj izvedela kako naj računam PDP--če sedaj zanosim....14 dni moraš dodat od datuma O in takrat naj bi prišla M.Tako,da bi rodila v marcu.Imam takšen koledarček,kot gaa ima G.

lp

bm

(odgovor članu **M**)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
16.6.2010 8:47:17   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

tetka witch kaj še ni nič boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no držim pesti da se kmalu umiri. user posted image user posted image user posted image user posted image

oo tetka lidik ko bi ti vedala... včeraj me je bolelo, da sem res umirala, cel dopoldne sem bruhala in mislim da od bolečine.... Sem pa s pomočjo tablet na faksu vse uredila user posted image tak da sem bila prav zadovoljna... Za zdaj je danesmalo boljše in  upam,da tako ostane user posted image kako si danes?

pupica25 dobrodošla user posted image

LuNaMi žeilm ti, da če misli priti naj pride, če ne, pa naj se črtica pokaže user posted image user posted image user posted image user posted image še kako dobro vem,ko zamuja ko nora....

DIANE držim pesti, da bo črtica še močnješa in da pikica ostane pri  tebi celih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoja črtica na testu pa sploh ni tako šibka user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.6.2010 8:49:03   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)user posted image
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)user posted image
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 26.6. pupica25 /2. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image

NOSEČK: __2__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.6.2010 8:49:06   
mojamura
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo DIANE....želim ti lepo user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.6.2010 8:55:52   
zvezdan
No punce moje pa se seznamček le malo popravlja. ni še konec junijauser posted image user posted image držim pesti in upam z vsemi vami , ki je še ne pričakujete user posted image . Za vse ostale pa upamo skupaj v juliju, da ugledamo user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 10:07:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
16.6.2010 10:29:25   
DIANE
Hvala punce za lepe želje. Iz vaših ust v božja ušesa.
Drgč znakov baš nimam edin vrti se mi, neki me šravfa pa mal me je strah it na Wc pa take pa to no v glavnem sm mal zmedena koker bo bo upamo pa seveda na vse najboljše.

Upam, da boste začele lulat user posted image
Držim pesti.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.6.2010 10:34:34   
lidik
tetka witch naj ti povem vic: tetka lidik ima dela za znoreti. Sploh ne pridem zraven, da bi vas sledila in pisala. In še sama sem tu v službi ima sodelavka dopust - tako da je za znoret. Ej pa ne vem kaj je krivo ali vreme, ali luna ali kaj, stranke so tako tečne, da bi jih raje nosla kot pa poslušala. user posted image

Ubožica, upam, da se tale user posted image čimprej poslovi in gremo naši v nove boje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.6.2010 13:25:04   
pupica25
čestitke Diane! Lepi user posted image  se vidita, tako da ni dvoma, da si user posted image ! Lepo in zdravo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.6.2010 14:10:57   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: **M**

DIANE čestitke in srečno do koncauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.6.2010 14:39:20   
DIANE
Hvala babike, upam da se katera pridružii. Sm da sfuram še do konca brez problemov.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.6.2010 14:49:29   
lil_
se cestitke od mene user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu.

jst pa ta mesec sploh nism mela nobenih znakov...vse druge mesce prej povno, ta mesec pa cist nc. zdej pa me dajejo slabosti...ubistvu ni slabost kot slabost, ampak me trebuh boli, tko kt da bi mela tremo user posted image . pa vceri k je blo ful vroce, ne ves a ti je slabo iz trebuha al od vrocine...taki zanimivi obcutki user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.6.2010 22:20:53   
LuNaMi
Jeeeee, bravo DIANE!!!! user posted image  čestitam!! sem se kar raznežila ob pogledu na user posted image  user posted image wwwiiiiiii!!!! :)

witch hvalaaaa za pike poke.... :)*

drugače pa danes M zamuja en teden (sem pa zadnje 3 dni dobila beli tok in nevem kaj bi to pomenilo user posted image ? )...če smotke še ne bo (upajmo, da RES ne user posted image ), nameravamo lulat v pet... Držimo pesti, da se pokažejo user posted image  ali +++!!! user posted image  Če ne, pa gremo v 5. krog......

P.S.: Sem navijačica! user posted image

(zdaj pa grem slončkat...) hihihi..user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.6.2010 23:45:57   
Shilou
Živjo

Da se malo javim še vam. Midva z lubijem sva se danes odločila, da ne bova več delala na otroku- vsaj zdaj zaenkrat. Odločila sva se, da se bom poskusila zaposliti čim prej. Upam, da najdem zaposlitev. Po nekaj času si bo lubi poiskal službo pri nas in pustil teren za sabo ter se bova nato posvetila naraščaju. Zavedava se, da sva oba mlada in da imava še ogromno časa za naraščaj.

Punce držim vam pesti, da vam uspe čim prej zanositi in nato tudi v rokah držati svojo štručko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.6.2010 7:32:45   
witch
oooo boga tetka lidik... pa glih zdaj moraš delati za 10 ljudi user posted image upam, da te babe čim prej pridejo iz dopustov pa da te malo razbremenijo.

LuNaMi veš, da močno držim pesti, da jutri velik plusek nalulaš user posted image user posted image user posted image

Shilou želim vama, da takrat ko se spet odločita za otroka, da vama to uspe takoj user posted image user posted image user posted image pa seveda obema pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da dobita dobre službe user posted image user posted image user posted image user posted image

nati29, florecita, zvezdica1980, anonimna kako pri vas kaže? user posted image user posted image

Jaz pa imam juti izpit, pa se učim in imam kar prazno glavo user posted image user posted image

Kako ste danes punce? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.6.2010 7:33:32   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)user posted image
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)user posted image
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)user posted image
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 26.6. pupica25 /2. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image

NOSEČK: __2__

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf, lil_, LuNaMi,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 8:07:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
17.6.2010 8:09:36   
lidik
tetka witch dobro jutro. Kako si kaj danes? SO krči že čisto za tabo? No jaz sem zdajle na hitro prebrala kaj se dogaja tu, zdaj se pa spet zakopljem v delo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.6.2010 8:43:49   
Anonimen
Jutro

Shilou--naredi kot se tebi zdi ,da bo prav in želim ti vso srečo za naprej.
Witch--mislim ,da DIANE nimamo na seznamu......upam ,da si danes že brez toprnih bolečin.

Mi smo pojedli jajčka na oko z zaseko...upam ,da mi spet nebo slabo po njih,samo so  se mi tako zaluštaliuser posted image

Današnja noč je bila kr neki...vroče,mraz,bolel trebuh,se najmlajši prebujal....ah...saj bo...

Lp

bm

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
17.6.2010 8:50:16   
lil_
živka jst se pocutim izvrstno, ceprov mi hoce bit ze mal slabo...ampak ker vem zakaj mi je, sem cist vesela user posted image jst do narjenga testka nism nc vedla...sam jajcniki so me spikal...no tak obcutek sm mela...drugac pa nc. pa ksn dan pred testkom sm mela tak obcutek v trebuhu kokr da bo user posted image ...sam ni trajov dolg.
tko da jst prej nism nc vedla. se mi pa zdi da je biv edini mesec brez znakov user posted image in lih zdej je ratal. tut prsi me nc ne bolijo in tut nc vecje niso user posted image mogoce je biv edini znak to da sm bla skos neki utrujena...sam kdo pa ni biv v tej vrocini user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 597
17.6.2010 8:57:12   
zvezdan
dobro jutro punce moje!

Shilou upam da hitro dobita mega dobre službe za nedoločen čas in potem takoj v akcijo zauser posted image
Midva nisva tako zelo mlada (oba sva letos dopolnila 30) pa kar nimava časa da bi delala user posted image Sej vem da se moj lubi bori da nama ustvari dober standard (no tudi jaz seuser posted image ) ampak vseeno se mi zdi da se morava tudi malo sprostiti in se resno lotiti tega z user posted image . Malo me skrbi da se bom en dan zbudila in bom stara zatežena in brez otrokuser posted image user posted image
No pa sem spet malo potarnalauser posted image user posted image

Witch vem kako je to ko imaš dan pred izpitom in na sam dan D čisto prazno bučo. Ampak saj potem ko se vsedeš pred test pa kar zleti od nekje iz tebe znanje. Držim pesti za jutri in nujno sporoči kako je šlo? Kdaj imaš izpit da bom mislila nate. Upam samo da ne med fuzbalomuser posted image user posted image .

Živka vidim da si opustila anonimnostuser posted image user posted image Kako si ti?Še kar nekaj datumov je ki nam lahko prinesejo roza barvo na seznamček...upam da boste vse nosečke!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 9:24:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
17.6.2010 9:33:54   
Monstera
Hehe živka, moj 30. je še tako daleeeeeeeč :D Ampak vsake tolko pogledam sem po roza barvi, pa je res tako pusto ta mesec :( Jaz sem dobila še metformin za papcat, Aglurab se tabletke imenujejo. To zdaj komaj par dni, bomo videli kako bo, upam da mi pomaga :D
Fajn bodite!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?